Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Anonim

O le fausiaina o le manuia o le fiafia e seasea e aunoa ma le faʻaaogaina o le samasama ma ona lanu. Malie, mafanafana, laʻau laʻau na mamanuina e faʻaosofia ai le fiafia ma le agalelei, le toʻafilemu ma le faamafanafanaga. O le aso matou te fia talanoa ai e uiga i le apricot lanu, faamatala pe faʻapefea ona mafai ona faʻaaogaina i totonu o potu eseese.

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Le lelei o le ulufale atu i le potu malolo

Apricotito

Apricot byne o loʻo iai le sili ona lelei o lagona ma le agamalu e faʻatumuina i le lelei ma tamalii. E fausia pe a palu le pupula pupula samasama ma le agamalu, e mai nei lanu ma lona tulaga lelei.

Talosaga, Faʻamalologa, Fnoanoaina ma O le faʻamafanafanaina o le a le faʻalavelave i soʻo se potu, ma e faigofie lava ona fetaui i totonu o soʻo se potu. E masani ona faʻaaoga e tagata mamanuina o lenei fua kola e fatuina ai ni maʻi mo le tele o tagata, talu ai o lenei lanu o le pepa puipui e fiafia i ai le tele o tatou.

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Lavea le suiga o le lanu mai le alatele i le potu malolo

FILIFILI O LE APRICOTE VALI VO i Uma i O puipui, o le ae ulufale atu i le Arara o le vevela ma le faigofie, faamafanafanaga ma mafanafana i totonu. E le gata i lea, o le malosi o lenei lanu o loʻo faʻamoemoe e uiga i le faʻatusa o malosiaga faaleagaga, faʻamalosi lagona lelei aʻiaʻi.

Manatua pe a faʻaaogaina se lanu apili mo le lanu o pa, e masani ona foliga mai ia i tatou le leaga o le tino, e ui lava e i ai so latou faʻataʻafia malosi. O lenei taufaasese ua musuia i tatou i le faʻatusatusaina o le lanu ma le uluaʻi fua, i le faʻaamalu na ia faʻaigoaina o ia.

A o i totonu o le potu, o loʻo maʻi ai le pepa puipui e tutusa lanu, e te nofo filemu i le agaga, ma e pei o lou avanoa e faʻatumuina ai le fiafia.

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

O le vasega laititi o le vasega mo le potu malolo

E faataga e apricot Tones e ave se potu o se foliga talaloa, faʻatumu i le mafanafana ma le malamalama, ae faigofie le faʻugū ma le fesoasoani a puipui. Ile tele o auala, o lenei lanu ua fautuaina mo sisina o ituaiga, lea ua uma ona totogi i le avanoa siomia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o faamalama faamalama ma malifa i luga o pupuni palasitika

O sea filifiliga lelei ma le masani na maua ai lana talosaga i le ata o le tele o potu: potu potu, faletaele, faleuila, e tatau ona e filifilia le pepa lautele.

Tuʻufaʻatasiga

O le afu lanu e le o le sili ona lauiloa potu i le teuteuga, o le fegalegaleaiga ma le sili atu le faigofie ma le le mano. E tele tagata potopoto e le mafai ona taofia le totonu ma le agamalu ma le mafanafana, latou te filifilia sili atu le taofiofi e sili atu ona taofia.

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Potu o le fale i sasae

Ae e faigofie ona faia e le au alcoot lanu ma ogaoga, pisinisi. Ua lava le liua i matua pogisa ata vali, ma i totonu e faʻaaoga ai mea tetele o faigofie. O le tuʻufaʻatasiga o le pepa puipui o le aprictot lanu gamut ma le maualuga-lelei ma masani laupapa laupapa meaafale o le tele o tulaga o le a faia ai se paie ma le mafanafana i totonu o totonu.

O le agavaʻa o le abricot tulaga le faʻaaloalo ma le mamafa i totonu o le fatufasi e faʻaaoga ai tagata mamanuina, ulufale i le tele o kapeneta ma ulu o potu tetele.

O lenei fua lanu e le o le tele o aganuu, ae mo ia e mafai ona e filifilia i taimi uma se paaga lanu.

  • O sina lamolemole le ulu o le ulu ma faʻateleina le faigofie o le o le a faʻatagaina le paʻepaʻe. O lenei Vasega e mafai ona avea ma soa o soʻo se leo, ma faʻatasi ai ma ia apoapoaiga, o uo.
  • O le faafeagai uliuli o le a faʻatagaina e faʻamamafa ai le matuia o le i totonu, pe a manaʻomia, ma fausia se faʻavasegaga manino o se avanoa.
  • O le tele o lanu o le samasama, apricot ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le begee ma sukalati fugalaʻau, o loʻo faʻaopopoina le agamalu ma le ata atoa o totonu. O BeigE lanu e masani ona pei o se isi talaaga, ao le enaena i le ituaiga o leo, faʻataʻitaʻiga, i meafale poʻo le ie puipui.
  • Mo le faʻaopopoina o se avega sili ma loloto i totonu o le ata, e fautuaina le faʻaaogaina o le loloto ma le uluaʻi lanu, pogisa lanu o le gaoi, mumu, lolac.

Mataupu i luga o le autu: o le tau o le papupuni o papupuni ma lona taoto mo le 1 M2

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Malie potu potu malolo ma le manaia manatu

O le faʻatusatusaga faʻataʻitaʻiga o lona ata lea e te saoloto e filifili ai oe lava, mai i aʻoga i aso nei, mai signilism e retrom, ma i le tele o mataupu e fetaui lelei i lau manatu.

Talosaga

E pei ona matou tusitusi i luga, o le accoot e atoatoa mo soʻo se potu, o le mea autu o le maua o le saʻo paleni ma le lanu-soa.

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Potu pupula ma lelei ma le tele o itu

  • E mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga i totonu o lou potu puipui o le potu puipui, faia i le apili lanu. Ina ia faia le fealofani ma le paleni, pei o talaaga ma vaʻaiga lanu, e fautuaina le faʻaaogaina o tagata saʻo: moli, samasama, mumu. O le mea lea, o le lanu o le potu o lou potu malolo o le a susulu ma mauoa, o le a faia se lelei lelei ma lelei. I le faʻaopopoina o se aofaʻi o mea e tele ai mea faigaluega i totonu ma le filifilia o le puipui puipui faʻatasi ai ma mea lavelave, vensels, e liliu ese mai le potu i le hytail style.
  • Mo le potumoe e aoga le filifiliina o le le malamalama o apricot, taumafai e faʻamama le beige ma ona faʻamalama. O lea la, o le a tatou faʻaitiitia le aafiaga o lagona malolosi e lelei, ma tatou o le a faʻamāfanafanaina atili ma le faʻamalieina. O le potu moe o le faʻatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga e sili atu le faʻamalieina, o lea e faʻatagaina ai ona fai ni mata faʻafaigofie o le paepae, mo se faʻataʻitaʻiga, susu. O le a faʻaopopoina le sili atu le agamalu ma le lanu i totonu o lou potumoe.
  • Mo le umukuka, e le gata i lea, e manaʻomia le faamalosia o lagona lelei, o lona uiga o lona uiga o le accout moli ma samasama. Tele lagona, sili atu le naunau ma le fiafia, naʻo le mea lava e mafai ona e tunei i se isi aso faigaluega. E le gata i lea, o le laʻuina o nei lanu e mafai ona mafanafana ma faʻamalosia.
  • I le faletaele, o le a fesoasoani Apricot o le a fesoasoani ia te oe e fetuunai le avanoa i le faasolosolo atili. O le a tatou le avea le lelei lagona o le a aumai ai tatou. Lelei uo i lenei potu mafai ona faia oneone ma lanumoana.
  • Mo le anoanoaʻi a tamaiti, e leʻo se lanu sili ona taʻutaʻua, ae mo talavou, e fetaui lelei pe a fai o lau tama e tele le malosi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Talosaga i totonu o le Apricot Wallpaper

Uluai lanu lanu palette i le potu malolo

O le pepa puipui i Apricot Tennes e mafai ona maua i faleoloa i le lotoifale. E ui lava o le mamao o lenei lanu, e tele tagata gaosi oloa iloa le tau, ma o lea e masani ai ona latou faaopoopo atu i a latou kolisi. Afai e te filifilia le pepa puipui i le abricot lanu, ona e le paie ma piki i luga i le taimi e tasi le soa, i le lumanaʻi e mafai ona faia faʻafitauli.

Faitau atili