Talosaga o Tarquose Wallpapers i le potumoe

Anonim

O le filifiliga o pepa puipui i totonu o le potumoe masani lava, aua o lenei potu tatou te mananaʻo e filifilia filifiliga sili ona lelei. Matou te mananaʻo e suʻe le sili ona faʻaletonu ma matagofie lanu ma faʻafiafiaina mo se taimi umi. O se tasi o nei mea na muamua, lilo ma aulelei ma matagofie o le turquoise. Mafaufau i le fausiaina o se maualuga-tulaga masani i totonu o le potumoe pe a faʻaaoga le turquoise pepa puipui.

Talosaga o Tarquose Bedpapers i le potumoe

Eseesega i totonu o le potu tele

Valivali foliga

Turquoise Tennes ua faia i le taimi o le vale o le lanumoana ma le lanumeamata lanu, o le auala o nei lanu tapuni e fausia ai se lanu e le mafaamatalaina o le orquoise. O le maa e tasi e maua i le natura, i.e. O le lanu e mafai ona mafai ona taʻu o le natura, ae le faʻasaofia.

O le autu o le Titinoitio Tulei ia sili atu talafeagai mo Marine, e ui lava o loʻo iai le Merior Georris. O loʻo iai le lanu ma malolo, e ui i lea o tagata i sasae o latou tagata i sasae e uiga ia te ia.

Talosaga o Tarquose Bedpapers i le potumoe

Wallpaper ma se lavelave mamanu, e le o vaaia

E tusa ai ma ituaiga, Fngs Shui o aʻoaʻoga e manatu o Tominoseise lanu e nafa ma lagona o le alofa ma le agamalu, na ia faaopoopo atu ai i tagata o manatu lelei ma le mautinoa. I totonu o le potu e taua ai turquose puipui, e te faapogai i ou iloa mai isi mafaufauga ma faʻateleina se tulaga faaleagaga. O lenei faʻamatalaga foliga mai, o le mea moni, maualuga, ae o le eseʻese auala e faigata ona faʻamatalaina ai le aʻafiaga i le vevesi o tagata.

Mauaina o le toʻafilemu ma le talitonuina o loʻo mafai ai ona e tuʻufaʻatasia se nofo nofoaga ma se nofoaga faigaluega. Afai e te fiafia e alu e galue i le potumoe, lea na tau ai le agaga o le toʻa ma le le fiafia, ona manino lea o le filifiliga o le lanu. E matua moni lava lenei mea mo tagata o galuega fatufatu, lea e manaʻomia e faʻatupuina ai le aitalafu i le aitalafu. Turquoise pepa puipui o le a ogatasi i le auala manaomia mo lenei.

Talosaga o Tarquose Bedpapers i le potumoe

Wallpaper ma le Geometric Made i le potumoe

E pei ona e malamalama, o le lanu i le mafaufau moni o mea moni e sili atu le le lelei, e le afaina ma e le faaita. E mafai ona umi ma mafaufau loloto e vaʻai i ai, e leai ni mata e vaivai. I totonu o le Trinonose i totonu, e faigofie ona faʻapipiʻi le mafaufau loloto, o le tulaga na fesoasoani i lenei mea.

Mataupu i luga o le autu: o le a le auala e filifili ai mo digding faitotoa

Faʻaaoga i totonu

O le Barquoiseps Walpapers Totonu i totonu o le potumoe i soo se tagata, e mafai ona avea ma ulugalii faaipoipo, siaonia tagata po o se talavou. I soo se tulaga, o le lanu o le a foliga aulelei ma filemu, faʻaopopoina se vaega o le fou ma le filemu i totonu.

O le pupula o turquoise lanu i totonu o le potumoe e mafai ona faʻateleina ai le avanoa, o lea e faʻatagaina ai ona faʻaaoga i potu tetele ma i tamaiti laiti. O foliga o le malamalama i le potu e aafia ai foi lenei lanu, o le foliga sili lea i le taeao ma le malamalama o lamepa. E le gata i lea, ma le faʻaaogaina o galuega-i le moli i le afiafi, e faigofie lava ona fausia se siosiomaga mafana vavalalata i totonu o le potumoe.

Talosaga o Tarquose Wallpapers i le potumoe

Laulau mai le puipui mai le ulu o le moega

O le fou o le Tanequotise Sili e faʻaaoga i totonu o falemata lapoʻa, potumoe o loʻo tulaʻi mai i le itu i saute, aua o lenei mataupu o loʻo e faʻateleina ai le vevela o le susulu o le susulu o le susulu I le isi itu, o le tuʻufaʻatasiga ma fugalaʻau pastel brown e pei o Beige, o le a tautua o se sili sili ona lelei.

O leisi mea sili ona lelei o lanu e paʻepaʻe ma le turquoise. I le potumoe o le a latou fesoasoani e fausia ai se matagofie le saogalemu i totonu. O le a matua manaia lava i le avanoa.

Talosaga o Tarquose Bedpapers i le potumoe

Flower mataupu i luga o le isi itu tino puipui

Afai tatou te manatunatu i tuʻufaʻatasiga sili ona lelei i Tarquoise, o le taimi lava e uma ona matou fai mai ai, e mafai ona filifili le lanu lenei:

  • Paʻepaʻe - ia fatuina se fou ma se lagona faʻatasi ai ma se tuufaatasiga sili atu o paʻepaʻe paʻepaʻe;
  • BEGE - e fatuina se paleni i le va o le mafanafana ma le malulu, weshpaper beger palette ua uma ona faaaogaina;
  • Grey - Faaopopo fou, e mafai ona faʻaaogaina o se talaaga, e pei ona faʻaaogaina i siʻu o onapo nei, pei o le maualuga-tekonolosi;
  • Lanu samasama - o le a faʻaopopoina ai le turquoise o le la susulu malamalama i le taualuga nai lo le faʻaopopoina o meatotino foliga lelei i totonu, o Pere tamaiti ono avea o se filifiliga lelei;
  • Lanumeamata lanumeamata ma lanumoana, pei o lanu o loʻo faʻaaogaina e le vevesi e mafai ona faʻaogaina ai se puinis i le tele o faʻailoga ma tuʻufaʻatasiga;
  • Brown - E foliga fealofani, ae le o le enaena, ma sili atu sukalati, o le pepa puipui i lenei lanu e fesoʻotaʻi lelei ma le faʻalava;
  • Uliuli - Tuʻu atu i le malosi, laina o vaega o le potu, e talafeagai lava, e faʻaalia ai o ia lava o le lanu autu o le ata o le pepa puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili vali mo meaafale ma faatino le toe faʻafoʻi ma ou lava lima

Ma le tuʻufaʻatasiga o lanu, i mataupu faʻavae, e manino mea uma, ma e pei lava ona vaaia muamua i nei tuʻufaʻatasiga, o meafale i lalo o le puipui gammu gammu gamma o le a fetaui toetoe lava. O lanu autu o meafale: uliuli, paʻepaʻe, lanu efuefu, enaena, pi - uma i le lisi i luga. I totonu o le Tuiofia i totonu, e le tatau ona manaʻomia e le mea taua, o se aotelega o le ata soli ma e faaalia le saʻo.

O le aano o le faʻaaogaina o Tarquoise lanu e mafai ona faʻaititia i le Tulafono lea: A faʻaaoga se lanu maamuloto, e tatau ona faʻaaogaina i ni tapulaʻa, ae o le sili atu e mafai ona faʻaopopo.

Talosaga o Tarquose Wallpapers i le potumoe

Talosaga o Wallpaper i lalo o le lanu i le potumoe

Aua neʻi galo i mea e uiga i mea e tatau ona faʻaalia i le potumoe o se lanu faapena. E na faʻatatauina e tautau le faʻata, ma faʻaopopo pupuni sili o loʻo foliga mai sa iai lava le kapeta, ae e talafeagai lava.

O le faʻaaogaina o le turquoise-lanu pepa i totonu o le potumoe o le a fausia ai se fou ma le malamalama i totonu lea e saʻo ai e malolo ai, ma pe a tatau ai ma galue. A faʻatupuina le mamanu o le potu, e manaʻomia le faʻaogaina o le sperpaper e le tutusa, ae tele lanu, o le a sili ona matagofie le potu. E le tatau ona e fefe e fai atu le orquose o le tunquoise foliga, o lou moega potu, o le a le matagofie pea.

Faitau atili