Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

Anonim

Tatou taumafai e nonoa booties-boots ma crochet. O na ofu mafanafana ma matagofie foliga foliga aulelei i luga o tamai vae o a tatou fanau. E tele tele ituaiga o ituaiga o seevae, e mafai ona e fesoʻotaʻi uma mo le tama ma le teine. Latou te faʻamafanafana le pepe i le malulu o le tau ma o le a fiafia i mata o se tina alofa.

Matou te avatua lou manatu o le Matai ile vasega o seevae o tamaiti mo le gafa, e oʻo lava i le iʻuga, e mafai ona feagai ma faʻavae.

Alu e galue

E Galue, O Le a Tatou Manaomia:

  • Le fanau a tamaiti vaivai. E mafai ona faia se tasi-ata pueata, pe tuʻufaʻatasia ni lanu;
  • O le numera numera 3.

A o le i amataina le lalaga, e manaʻomia le fuaina o le tele o le vae: lautele, umi, pei o le ata.

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

Sili atu poto e mafai ona fausia se polokalame mo se tele tele. O le pau lava le mea e tatau ona i ai ni nai vae.

Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lautele o le vae 5.5 cm (o le lautele e manaʻomia e fuaina i le ogatotonu laina), ma o le umi, e manaʻomia le 5. O le filifili e tatau ona tusia i le 5 cm le umi.

Pe afai e leai sau tomai e fuaina ai le tele o le vae, ona iai lea o se tulaga lelei o le laulau, fuafua i le matua o le tamaititi:

  • 0-3 i le masina o le umi o le vae - 9-10 cm;
  • 3-6 masina le umi o le vae -10-11 cm;
  • 6-12 masina - 11-12 cm;
  • 12-18 masina - 13-14 cm;
  • 18-24 masina - 13-14 cm.

Tatou amata le malamalama i le lesona. Muamua, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi mai le tasi.

Faatasi ai ma lenei vitio e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le tasi, o lenei polokalame e fetaui lelei mo ituaiga eseese o seevae.

O le paie o loʻo matou nonoa i luga o le 12 matape.

Ma le isi, matou te faailogaina le ogatotonu o le totini ma faaloaloa le filo.

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

Uma le laina muamua e i ai le matou koluma e aunoa ma nikid (faatufugaga. E aunoa ma n.). O le lalaga e tatau ona fano i luga o le 90 tikeri e tusa ai ma le vae. E aliali mai pe tusa o le 57 lops.

Tusitusiga i luga o le autu: Irish Loace elemene ma ata ma faamatalaga ma vitio

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

Fai le 3 Air Loops (c. P.) Taavale. O le laina atoa o le lona lua, matou te pule i koluma ma Nakud (Art. Ma le N.).

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

I le laina lona tolu, latou vaʻai i le ea na sueina, i le tutusa mata o le laina talu ai o loʻo matou faʻaofiina se koluma e aunoa ma nikid. Ua matou vaai foi i le 18 dbsp. aunoa ma se nakid.

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

I lalo o le lua o le lua, ua matou maua le 2 o le fale. Ma nukud i lalo o le atoa nofoaga, tatou te faia se matau, e tatau ona i ai 3 matape. O le isi matasele o le st. Mo Nakad. Matou te toe faia se tuʻufaʻatasiga mo le isi 6 taimi. Faʻamuta le la o le a o matou leiloa i lenei laina.

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

Sili atu le maeʻa o le numera o koluma e aunoa ma nikid. I le amataga o le isi laina, o loo nonoa i totonu. i. ma le 15 Ata. aunoa ma se nakid. Sosoo ai, toe fai mai le laina mai le laina talu ai, 2 tbsp. Ma nukud i lalo o le atoa vertex ma se koluma ma Nakid. E pei ona i ai i le laina masani, tatou te faia le 6 na soo. Ting faigata, maeʻa se faʻasologa o koluma e aunoa ma nikid.

I le isi laina latou te nonoa i totonu. p. ma 12 tbsp. aunoa ma le n. A o le i faia le mea o matou seevae. Ou te le o avea muamua le amataga o le Misk 3 Loops ma e tusa ma le muamua polokalame, latou te faamaonia 6 Lbsp. Ma nukud i lalo o le atoa vertex ma se koluma ma Nakid. Laina faʻaiʻu ma koluma e aunoa ma nikid.

I le isi laina i luga o le ufiufi polokalame: i totonu. p. 9 tbsp. aunoa ma le n. e misi. Naʻo le taimi nei ua matou faʻamaonia le 5 tbsp. ma le n., ma le 6 na o le 2. faatasi ma le n. Faasologa o le mea ua uma. aunoa ma le n. Lenei o se booty mai ia tatou ua uma.

Brochet seevae mo foubbles: Matai vasega ma vitio

I le laina o le la, o le seevae e mafai ona suia le lanu o le filo. O le faia o lenei mea, i le faaiuga o le laina, e i ai le isi ea ea le matasele ma sana le manoa. Sa matou toso i luga ma i le taimi mulimuli ane na o le laʻei o loʻo aofia ai le filo i le laʻei.

Matou te fausia seevae. Mo le lalagaina o se vaega o le mafutaga, e tatau ona e viliina 5 v. P., matou te liliu atu i totonu o le lona lua o lo o i ai le tele o le matou misia. O le laina muamua i le faaui i tua atu o koluma e aunoa ma nikid, e le o le avea ma mataseta mulimuli. O loo tatou sailia i tusiata. aunoa ma n., fai le 3 V.P. Ma i le matasele o le laina muamua o latou o le faamaonia art. faatasi ma le n. E faigofie mea uma. O lea ua tatou faia i se lio, latou te fai atu i le ea. O ia laina e tatau ona siaki e oʻo lava i le 4 poʻo le a le tele e te manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: PostCard ia Fepuari 14 ma au lava lima pele i le metotia o le scrapbooking

E mafai ona e faʻamalosia ni teuteuga eseese: bushers, boooches, satin lipine, aufana, aufana. Pe fusifusia i luga o le faʻataʻitaʻiga ma se pupula, faʻaalia lanu. Matagofie foliga pei o se oposi ma lipine po o ofu. O le mea autu o le manaʻo, ma o le a manuia mea uma! Manuia i taumafaiga fou.

Vitio i luga o le autu

O se filifiliga o vitio o le a fesoasoani ia te oe e faigofie ona feagai ma le polokalame.

Faitau atili