Faʻafefea ona tape ma le tausiga o ie lino

Anonim

Flax - tulaga ese. Ofu mai ia avea ai ma taʻutaʻua lauiloa i le vevela vevela. Talu ai o le vevela e pei lava o le vevela ma le pefu o le palapala ma le pefu, e manaʻomia le mafaufau pea i luga o ie lino. O le fufuluina o ia lavalava o loʻo iai le usitaia o ni tulafono, e faʻatinoina e le faʻataugaga o loʻo maua ai se auaunaga umi ma atoatoa.

Gaoioiga sauniuni

A o le i alu i le faʻagasologa o le fufuluina o linkle mea, e tatau ona e filifilia se pewder e talafeagai.

Faʻafefea ona tape ma le tausiga o ie lino

  • Mo oloa mai lenei ie, o le sili filifiliga filifiliga o le a avea o se auala o le tele o le vai o Alkality . O se auala e saofana i le faʻavasegaina o palapala ma e le afaina ai le sela sela, o le ie lino e aofia ai.
  • Mo oloa mai ie lino, efuefu ma le faʻaititia o le faʻauiga o fasimoli fasimoli e talafeagai. E tele taimi o loʻo faʻaaoga e aofia ai le okesene o le okesene-faʻavae.
  • O le fesoʻotaʻiga alofa i le linou i latou aʻo leʻi fufuluina. Afai e leai se masini fufulu ma le galuega mataina, o le a e faia i tagata uma. I Taz, e manaʻomia le sasaa o vai mama o le vevela o le vevela - e oʻo i le 45 tikeri, tuu lavalava i le afa itula. A uma le taimi lea, e manaʻomia le fufuluina o mea ma mimilo ai i se isi vai. Pe a uma le 30 minute e mafai ona e amata fufuluina.

Fuluga

Faʻafefea ona tape ma le tausiga o ie lino

E toʻatele tagata latou te le iloa 'oa ni mea e fufulu ai ni ie lino: i totonu o le tywritriter pe o le a le lima? Talu ai o soatau o lenei vaega, e le talafeagai i lenei tulaga, ua latou fufuluina i latou i masini fufulu. O le mea autu o le vavaeʻeseina o latou mai oloa mai isi mea. Vevelation Revisi eseese mai le 40 i le 90 tikeri. A manaʻomia, e mafai ona faʻaputu le tapoleni. Ae o lena, sa latou ulavavale lava i lenei auala.

Afai, i le gaosiga o mea mai lenei moli poʻo se mea faʻapitoa na faʻaaogaina e faʻateleina ai le faʻamalosi, fufulu e mafai naʻo le sili ona manaia mai le 40 tikeri. Ia o le ulavavale taofiina lanu lanu, e mafai ona e faʻaopopo se masima sinia i le powder.

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina mo tamaiti: polokalame o le vest ma le galuega faamatalaga

Mo oloa mai ie lino pavale, e manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻaleleia. Afai e faia se mea, faʻaopopo sina tamaʻi vinega i le vai . O lenei mea fesoasoani e tausia le pupula o le lanu o le ie mo se taimi umi.

I le taimi o le fiafia, na le maua ai lavalava mai ie lino ie. E mafai ona e faʻaogaina se masini telefoni.

Faʻamago ma linou le tausiga

Mo oloa mai ie linoni mataupu, e taua le faaalu lelei le faʻamamaina. E faigofie lava ona latou tovaivai ina ua maeʻa ona fufuluina, pe a fai latou te leʻi pasi atu faʻapitoa gaioiga. E le faʻasaina e faʻaaoga se masini faʻamamaina. Ae afai o le oloa na pasia faigata gaosi, ua mama ma isi teuteuga, mamago sili atu i Vivo.

Mulimuli ane slinent tausiga ua faʻaititia i mea nei:

  • Aua le faʻamamaina e le tagata amio leaga poʻo le liʻo mea i luga o le la avanoa, o le a tau atu ai i se faʻaletonu o le au tau.
  • E manaʻomia i uʻamea uʻamea mai Flax ma Sprinkler.
  • Ina ua maeʻa, piilimaina mea e lelei tele. Afai o lavalava, tautau i luga o tautau i luga o fale.
  • Matau ia fautuaga a le Faleoloa ma le tausiga o mea, taʻitaʻia e faʻailoga i igoa.

O le fufuluina o lavalava mai ia fasi ie o se faigofie gaioiga. E taua le usitaʻi i tulafono faigofie pe a faʻatino, ona e taofia ai lea o mea matagofie ma tulaga maualuga.

Faitau atili