Picnic ato faia oe lava

Anonim

E masani lava, alu i le natura, e faigata ona tuʻuina mea uma ina ia leai se mea na leiloa ae le faʻagaloina. E mafua ona o nei talitonuga e mafai ona faʻaleagaina atoa le malologa atoa. O le taga mo se tafaoga ma o latou lava lima e taofia faapitoa ai, e le gata i lea tulaga, ae le gata i le fiafia i se lanu manaia, ae o le a fesoasoani foi i le saunia lelei. O lea la, o lenei matai o le vasega o le a taʻu maia ala e fausia ai se vavega lava oe.

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • ie puipui faʻapipiʻi;
  • Faigofie malamalama malamalama mo le taga;
  • vaega uma o lima;
  • nila ma filo;
  • masini suisui;
  • Twit;
  • Faapipii.

Piilima ie mo taga

O sea ato ato ua faia mai le ie puipui. Na matou filifili e suʻesuʻe mea ia, a o matua maumaututu, tumau, e mafai ona faigofie ona fufulu nofoaga i luga, ma e atoatoa mo le nofo ai i le mutia i luga o le mutia i luga o le mutia i luga o le mutia i luga o le mutia vevela. O le a matou faʻaopopo se taga i lenei ato ina ia mafai ona gagau ma faʻapipiʻi mea talafeagai. Muamua o mea uma lava, sa gagau le ie i le afa, ma ia tasi le isi taimi 'i le afa, taumatau e tuua, o lea e iai ai le 4 vaega tutusa.

Picnic ato faia oe lava

Seer taga

Oti ese mai le malamalama o mata, o le a taga ai. O lona lautele e tatau ona teisi teisi atu nai lo le lautele o le ie autu. Maualuga filifili i lou tofo. Fuaina le umi o le pito o le lipine, lea e tatau ona tutusa ma le umi o le pito i lalo pito i lalo ma le maualuga o itu uma e lua. Saili le pe uʻamea taga ma faʻapipiʻi i le ie a le ie e alatolo. Taofi i luga itu e tolu, tuua le pito i luga o le pito i luga. Ona ave lea o le lua maneta faʻapipiʻi ma ulufale i latou i le ogatotonu o lau taga ina ia le lava le moe o au mea. Afai o le a i ai le vaega o lau taga, ona faʻapipiʻi lea o faʻamaumauga mo taʻitasi.

Tusitusiga i luga o le autu: Crochet Square: Vitio lesona mo le lalagaina mai le tulimanu ma i se lio ma se ata

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Faʻapipiʻi le maea

Lisi ma se ato pikini ma se lisi ma fai ni pu e lua i le pito ma lua pu i luga o le ato. Afai e te le manaʻo e fai ni pu, e mafai ona e suʻi pito o le maea i le pito ma ato e nonoa ai. Nai lo ropes e mafai ona e faʻaogaina lipine poʻo ni paʻepaʻe seevae.

Picnic ato faia oe lava

Lafo Knobs

O lenei e gagau le ato, pei o le sitepu muamua ma makaina mea e fa e suʻi ai lima. Tipi mai le faapipiiina o le manaomia umi o lima. O lo latou tele e faʻalagolago i au mea fiafia. Manatua o lo latou umi e tatau ona tutusa. Ona faapipii lea o le pito o le lipine i tafatafa o le tasi o pito o le nonoa o le nonoa ma le lua o le lipine o le lipine o le maea. Toe fai i le isi itu. Itu knobs i le taga i luga o le masini suisui. Pusa mo tafaoga ma ou lava lima sauni! Tuu mea i lau taga ma alu i le natura!

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Picnic ato faia oe lava

Faitau atili