Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Anonim

Clitch i le ituaiga o le teutusi o se sili ona matagofie ma fafine. Na ia fasia ma faamaea le tamaʻitaʻi ata. Ma afai e muamua o ia o se soa i le olaga i le malamalama ma le taua o le malamalama, o aso nei o se mea lelei mo aso uma. I faleoloa e mafai ona e mauaina ni mea faʻapipiʻi o soʻo se lapoʻa ma sitaili. Ae aiseā e le fausia ai se faʻataʻitaʻiga muamua ma faʻapitoa ai ma ou lava lima? O le asō matou te fia taʻu atu pe faʻapefea ona suʻisu le paʻu o le paʻu o le paʻu, lea o le a fetaui i lau tofo ma mea fiafia.

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • paʻu moni, vinyl poʻo le paʻu o le paʻu o le paʻu;
  • Sounded steentes faamau;
  • abl;
  • seleulu;
  • Masini suisui ma nila le paoa.

Tipi le teutusi

Faʻafefea ona togi le paʻu o le paʻu? Mo lenei poloketi, le vinyl, o le lanu masani, masani pe o le paʻu paʻu o soʻo se lanu e talafeagai. E manaʻomia tele e le o le soona fufusi, a o lea ua faʻaititia ai le le talafeagai i le galuega. O le a matou faia le uluaʻi faʻapipiʻi i foliga o se teutusi. Muamua, tipi le umi o le masani o le tele o le tele. O la matou fola na suia i fafo 55x26 cm. Filifili pe o le a le mea e maua ai le laititi pe tele. Vavae le faatafafa i vaega tutusa e tolu. Faailoga lenei i le Portnov papa pe faia le lapotopoto laina ma ni mea mamafa. Talu ai o le pito i luga o le a tapunia le clutch, o lona foliga e tatau ona i ai i le ituaiga o tafatolu. Saili le ogatotonu o le pito i luga o le pito i luga ma tusi laina o laina i itu. Tipi mai itu uma o tafatolu.

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Foliga foliga

Ua uma ona piilima i le lua tafatolu e maua ai clutch. Taofi i luga o itu uma e lua i luga o le masini suisui. Oti le umi pe a tatau ai.

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Faʻapipiʻi le fusi

Ona fua mai le ogatotonu o le pipii i luma o le pito i luma o le pipii ma tuu le mea i lenei nofoaga. Ave le magumana sequel ma fai se tamai pu i le tulaga faailogaina. Faaofi se tasi fasi pepa faamaumau i lenei pu. I le tasi tulaga ma se fusi, fai le pu lona lua i le pito i luga pito i luga. Faʻapipiʻi le fasi lona lua o le uʻamea faʻamau-faʻapipiʻi i totonu o lenei avanoa. Na faʻapea foʻi ona faʻafiafiaina e Clitch i se tulaga faʻapitoa, e mafai ona e faʻaleleia le ufiufi. Ina ia faia lenei mea, ave ni fasi foliga e lua e fetaui ma le tele o le teutusi. Faamamaina i le tolu itu, tuu le pito i luga e le o le pito i tua. Ona faʻapipiʻi lea i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma gaosia pito o le teutusi ina ia o le pito o le ufiufi i totonu o le punou. Faʻaaogaina se masini suisui ma se paʻu paʻu, sitepu i le pito i luga o le faʻapipiʻi. Sauni! O mea e maua ai e mafai ai ona lagona e pei o se tagata mamanuina ma faʻataʻitaʻi ma mea moni o le ofe ma teuteuga.

Tusi tala i le ulutala: sunflowers mai pepa. Matua Vasega

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Faʻafefea ona suʻi o se paʻu o le paʻu

Faitau atili