Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Anonim

Ua tatou vave faʻaaogaina meafaigaluega komipiuta ma meamea. Ua le i masani ona tusia i taimi uma le pepa - mo se taimi umi, e le masani ona matagofie ma ua mautu. I se faʻaopopoga, o le polokalame o loʻo faʻatinoina polokalame e mafai ona tuʻuina mai se lisi o mea taua, faʻataʻitaʻi ai le lolomiina o le Komiti Faʻafoe.

Polokalama fua mo le faia o polokalame

O le upega tafailagi e tele le lelei o le leai se aoga mo le tusia o le eletise. O polofesa oa latou aoga atonu e le lava le ono, ae fausia se mana o sapalai polokalame o se fale po o fale fale, o gaioiga ma gaioiga e lava ma le ulu. E le talafeagai uma i latou mea e talafeagai, e faigata i ai le atinaʻega, ae e mafai ona e mauaina ni polokalama maua fua i le eletise, o lea ia i latou o se faʻavasega ma malamalama lelei i ai.

O le faigofie filifiliga o le faʻaaogaina o le tapulaʻa o le Pupuni Pupuni Polokalama o loʻo galue i soʻo se komepiuta. Ae i lenei tulaga o le a maua uma elemene e tosina ai oe lava. O se Polokalame Faapitoa mo le ata Ata Faʻatagaina oe e faʻaofi ai mea na saunia sauniuni i nofoaga manaʻomia, ona e fesoʻotaʻi lea o laina o fesoʻotaʻiga. E uiga i nei polokalame ma talanoa i luga.

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Polokalama fua mo ata tusia - e le o lona uiga leaga. I luga o lenei ata galue ma le lepela

Eletise Croptit Edtor Qeactionrotech

O le polokalame Qiectrotech o loʻo tusia ai le polokalama o loʻo i le Lusia, ma o loʻo matua i ai, faʻamatalaga - i le Lusia. O se fesoʻotaʻiga ma le malamalama lelei i le faʻailoga o le hierarchacks menu ma mea e mafai ai i luga o le itu tauagavale o le mata ma le tele o tabs i le pito i luga. E tele foi avanoa avanoa e fai ai masani gaioiga - sefe, lolomiina, ma isi ..

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Eletise Croptit Edtor Qeactionrotech

O loʻo i ai le tele o lisi o mea faʻaiʻu, e mafai ona e tusia ni mea faʻapitoa, faʻaofi tusitusiga, e suia ai i se vaega faʻapitoa, faʻaopopo laina ma pou. I se aotelega lautele, o le polokalame e matua talafeagai ma faigofie ai le tusia o se mana sapalaiina o alavai, tuu le igoa o elemene ma le tala a le igoa. O le iʻuga e mafai ona faʻaolaina i le tele o ituaiga: JPG, PNG, BVG, SVG, o loʻo faʻaaogaina faamatalaga (tatala i lenei polokalame) i le QHL o fua o le QHML.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o tagata faʻapipiʻi faitotoʻa e faia oe lava

Ole le lava o lenei polokalame mo le tusia o le le lava o le leai o se vitio i le Lusia i le faʻaaogaina, ae e tele le numera o lesona i isi gagana.

Microsoft faatonu - vio

Mo i latou e i ai ma le itiiti ifo ma se tamai poto masani ma Microsoft Products, o le Matai Galuega o le a avea ma tusitala (faʻaaliga) o le a faigofie. O lenei oloa e iai foʻi le faʻamaonia o le faʻamatalaga, ma le lelei o le faʻaliliuga.

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Fai le eletise eletise i le faʻaaliga faigofie

O lenei oloa e mafai ai ona e tusia se polokalame i luga o se fua, e talafeagai mo le fuafuaina o le numera o uaea talafeagai. O se faletusi tele o fasimea ma faʻailoga, eseese vaega o le polokalame, fai se galuega e pei o se mea ua avea ma faʻaputuga: e tatau ona e mauaina le mea manaʻomia ma tuu i le mea e manaʻomia ma tuʻu i ai. Talu mai le toʻatele o loʻo masani ona galue i polokalame o lenei ituaiga, e leʻo faʻailoa ai le faʻafitauli.

I taimi lelei e aofia ai le auai o le aofaʻiga o numera o lesona mo le galulue ma lenei polokalame tusia fuafuaga, ma Lusia.

Tapasa eletise eletise

O le isi polokalame mo le tusia o polokalame i luga o se komepiuta o se tapasa eletise. Ole sili atu ogaoga oloa lea e faʻaaoga ai e tagata polofesa. E i ai le lautele o le aoga o loʻo mafai ai ona e tusia ni fuafuaga eseese, fugalaʻau, isi lava faʻatusatusaga. A lafoina le polokalame i le polokalame i le tutusa, faʻauigaina ma le faʻapipiʻiina o le ata ma le taupega e faia e lolomi ai.

O le amataina, e tatau ona utaina le faletusi ma elemene o le polokalama. A o le filifilia o se ata faʻataʻitaʻi o se vaega faʻapitoa o le a "oso i luga" le faʻamalama o le ai ai o le a iai se lisi o vaega talafeagai na faia mai le faletusi. Mai le lisi lenei, filifili le elemene talafeagai, pe a maeʻa le ata o le ata o loʻo aliali mai i le nofoaga faʻapitoa o le polokalame. I le taimi lava e tasi, o le mea e faʻapipiʻi ai ma le numera o loʻo otometi lava ona faʻapipiʻiina (e suia le polokalame ia lava). I le taimi lava lea, o tapulaʻa (igoa, numera, o loʻo aliali mai ai le laumua) o mea filifilia.

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Faʻataʻitaʻiga o se polokalame na faia i se tablesass eletise

I se aotelega, o le polokalame e manaia ma aoga mo le atiaʻeina o masini. E mafai ona faʻaogaina e fau ai se mea ua vaivai i totonu o se fale po o se mautotogi, ae i le tulaga lea o lona faʻagaioiga e toetoe lava a le faʻaaogaina. Ma Se Mea Sili Atu I Le Taimi Lelei: E tele ni lesona vitio galue ma se pasass-pasa, ina ia faigofie ai ona puleaina.

Polokalama a le DIPTTRACE - mo le ata e tasi-laina fuafuaga ma le puleaoga

O lenei polokalame e le gata mo na o le tusia lea o le pule sapalai polokalame - mea uma, talu mai mea uma, talu mai naʻo le polokalame. E sili atu le aoga mo le atinaʻeina o laupapa, e pei ona iai se fausia-fesuiaʻiga o le saito i totonu o le alanifota tusi.

Mataupu i luga o le autu: manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Punaoa Ata (Tredivibrator) tosoina ma diptrace

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Pcb matagaluega

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Brictivapeti (Komiti a Malleli (lava ia

Ina ia amata galuega, pei o isi tulaga, e tatau ona muamua utaina le faletusi ma se elemene faavae i lau komepiuta. O le faia lea o lenei mea, tamoe le stompmatic dt talosaga, pe a mafai ona e taoto faletusi. E mafai ona latou maua mai i luga o le mea e tasi o le a e ave le polokalame.

Ina ua maeʻa lafoina le faletusi, e mafai ona e agaʻi i le tusia o le polokalame. Muamua, e mafai ona e "toso" mea manaʻomia mai le faletusi i le fanua faigaluega, faʻapipiʻi ia i latou (pe a manaʻomia), faʻatulaga ma fesoʻotaʻi ma laina fesootaiga laina. A maeʻa ona sauni le polokalame, pe a manaʻomia, i totonu o le lisi, filifili le "liliu mai i le tauotonu" manoa ma faʻatali mo sina taimi. O le galuega galue o le a avea ma sauni nei ma lolomiina le Komiti Faʻatonu ma le nofoaga o elemene ma ala. E mafai foʻi ona e manatu i le 32 faʻailoilo o le pasiaina o le laupapa.

Maua fua Prog Protecacad mo electroschem

Polokalame maua fua mo le tusia o le aoga o le aoga o se tasi o filifiliga sili ona lelei mo se fale matua. E faigofie le galue, e le manaʻomia faletusi faapitoa i luga o le komipiuta - E 700 elemene i totonu. Afai e le lava latou, e mafai ona e faigofie ona faʻatumu le faʻamaumauga. O le mea manaʻomia e mafai ona "toso" i luga o le malae, liliu i fafo i le itu manaʻomia, seti.

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le Projecad mo le tusia o mea eletise

O le iai o se polokalame, e mafai ona e maua se laulau o palealii, se faʻamatalaga o mea, o se lisi o uaea. Faʻaiʻuga e mafai ona mauaina i le tasi o foliga masani e fa: Png, SMA, BXF, DXF. O se foliga manaia o lenei polokalame - e iai le maualalo masini masini. E masani ona galue ma faiga mai le Windows 2000 ma luga.

E naʻo le tasi le mea e le saʻo mai lenei oloa - e leai se vitio e uiga i le galulue faʻatasi ma le Lusia. Ae o le fesoʻotaʻiga e manino lava e mafai ona iloa ai oe, pe vaʻai i se tasi o le "faʻaulafoaʻi" Rollers "e malamalama i le inisinia o galuega.

Totogi ia e te manaʻo e faʻaalu

Afai e masani ona e faigaluega ma le polokalama ata ata, e aoga lava mafaufau i nisi lomiga. O a mea latou te sili atu? E i ai la latou aoga lautele, o isi taimi lava o faʻaopoopo tupe faʻapitoa ma sili atu le manatu lelei.

Faigofie ma manaia splan

Afai e te le manaʻo e tagofia le poto o le galulue faʻatasi ai ma polokalame tetele tele, vaʻai i le splan faʻapipiʻi. E i ai se mea faigofie ma malamalama lelei, o lea i le itula ma le afa o le galuega o le a e saoloto e folau.

Mau i luga o le autu: Cross-Scitch Pavlin: Disc Download polokalame, White Sefe E aunoa ma le lesitala, Monochrome Stroy ma Saina Pama

E pei ona masani ai i polokalame, o le faletusi o elemene e manaʻomia, pe a uma le amataga muamua, e tatau ona utaina aʻo leʻi faia galuega. I totonu o le lumanaʻi, afai e te le faʻasoaina le faletusi i se nofoaga, ua le manaʻomia le nofoaga - O le ala tuai ia faʻaaogaina e le le aoga.

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

Splan polokalame tusia polokalame ma lona faletusi

A e manaʻomia se aitema e le o iai i le lisi, e mafai ona tusia, ona faʻaopopo lea i le faletusi. E mafai foi ona faʻaoʻo ese ata mai fafo ma faʻatumauina ia, pe a manaʻomia, i le faletusi.

Mai isi galuega aoga ma talafeagai - Aotopiation, o le agavaʻa e suia ai le fua o le elemene e ala i le fesuiaʻi o le isumu isumu, o le pule e sili ona malamalama i ai. I se tulaga lautele, o se mea manaia ma aoga lava.

Micro-pulou

O lenei polokalame, e faʻaopopo atu i le fauina o se polokalame o soʻo se ituaiga (Analog, numera pe faʻafefiloi), faʻataga oe e faʻataʻitaʻia lana galuega. O le muamua tapulaʻa o loʻo setiina ma faʻaalu i fafo. O lona uiga, e mafai ona e faia le faʻagaioiga o le polokalame i lalo o tulaga eseʻese. O lenei foi avanoa aoga, o le mea lea, latou te fiafia tele i faiaoga, ma tamaiti aʻoga.

O le Polokalama o le Brig-Cat Call na fausia-i faletusi e mafai ona toe faʻaleleia se galuega faʻapitoa. A tusia le eletise eletise, o le oloa e otometi ona atiaʻe le filifili o le filifili, o loʻo fuafuaina foi e faʻalagolago i le lisi o tagata. A o le suia o le numera, o le suiga i le Orperut paramemes o le vave.

Faʻafefea ona tusi se eletise eletise i luga o le komepiuta - Polokalama Iloilo

O le polokalame mo le ata o le mana o le 'aufatu fuafuaga ma e le gata - sili atu e faʻataʻitaʻi la latou galuega

O elemene o elemene e mafai ona tumau pe fesuiaʻiga, fuafua i le tele o itu - vevela, taimi, taimi, o nisi elemene o le matagaluega, ma isi mea. O nei filifiliga uma ua fuafuaina, o faʻaiuga ua tuʻuina atu i se faigofie foliga. Afai e iai se auiliiliga i le polokalame e suia ai le manatu poʻo le setete - kasa, talanoa - o afea e faʻataʻitaʻi ai, suia o latou tapulaʻa ma foliga mai ona o le animation.

O le polokalame mo le tusiaina ma le auiliiliina o le bir-custome polokalame o loʻo totogiina, i le amataga - Igilisi-tautala, ae e i ai se faʻasologa o le Igilisi. O lona tau i le faʻapolofesa o le faʻapolofesa e sili atu nai lo le afe tala. O le Tala Faatatau e i ai foi se fua fua o le mea, e pei ona masani ai i ni suiga avanoa (o se tamai faletusi, e le sili atu i le 50 elemene i le polokalame, faaitiitia saoasaoa). Mo le faʻaaogaina o le atunuʻu, o lenei filifiliga e talafeagai atoatoa. Manaia atili ai e masani ona aoga ma soʻo se faʻamalama faiga mai le Vista ma le 7 ma luga aʻe.

Faitau atili