Pepa puipui puipui

Anonim

Avea ma se mea e le faʻapitoa ai le fofo, o le pepa sao o le sami i le totonu puipui e pei lava o loʻo iai ni faʻailoga e faigata ia te i latou. O le mea moni o le tutusa lanu e sili ona afaina e se tagata.

Pepa puipui puipui

Wallpaper Walpaper i se faigofie ma le maliega i totonu

I totonu o le alavai o lanu, e tu i le va o lanumoana ma lanumeamata. Fuafua i le manatu o le tagata mamanu, o le lanu o le sami galu e mafai ona tele ia lava lanumoana poʻo le lanumeamata, e mafai ona faʻaitiitia, susulu, vaivai, soft - yag, e matua lautele.

Pati pepa - O le sami galu

O nai igoa lea o lo tatou motu o tatou vaeselaga: arare, turiotaiga, le suavai, sami suavai.

O le faʻaaogaina o auala e le masani ai, tuʻufaʻatasia mea i totonu tuu le pepa u o le sami laʻei e ia te ia manatu sili ona lototele o le tusitala.

Pepa puipui puipui

Tele potu o le tasi fale na faia i le tasi lanu lanu

Ae ui i lea, e le tatau ona e faʻatamaina le lautele tulafono o le mamanuina o nofoaga, ma o loʻo iai lava le leo nei.

  • Pepa puipui mo le potu tele, o le potu malolo e tatau ona malamalama atili ai ma foliga manaia i le ao.
  • O le pepa puipui mo se auala e sili ona manaʻomia e filifili ai le pogisa i le lanu, lelei-vaʻai i le malamalama malamalama. O se isi mea faʻaopopo pe a filifilia le pepa puipui e tatau ona avea ma latou faʻamoemoe moʻi.
  • E mafai ona faia ni pepa puipui o le potumoe e toetoe lava o ni lanu, ae o lanu agamalu e sili ona talafeagai mo lenei potu.

Fuafua i le ituaiga o le lanu o le sami, o le atavali ia luga e mafai ona faia e auala eseese.

O le emo o le parvase foliga matagofie tele i le vinyl wallpaper, tusa lava pe o latou lanu, pe o le a le pogisa o le autu po o le susulu. Ata e mafai ona apalai i isi lanu i luga o pepa pepa puipui. Faatasi ai ma la matou lanu, lanu uliuli, paʻepaʻe ma lanu efuefu lanu e tuʻufaʻatasia atoatoa.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona aveesea tuai pepa: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

Pepa puipui puipui

O le potumoe o loʻo vali ai le pepa puipui i le lanu o le sami galu, aʻo le mataupu o le potu e le o se vaitau

Fausia se faamamafa i ituaiga marivi i le sami, sili atu i potu tele o nonofo ai, o lea e ono eseese le lanu ma ituaiga eseese o moli. Afai e te filifili e faʻaaoga le puipui o le sami galu i le vaega autu, e taua tele pe a latou le maua le ata, o le ata faʻapipiʻi.

O le i ai o se ata i luga o se eleele o le a fausia ai se siosiomaga i totonu o le va o totonu.

Wallpaper Sea Wave i totonu

O le autasi o le laina i lea nofoaga a le tane e matua faigofie ma malamalama. E foliga mai e le gata i le sili ona fiafia i ai, o le ea fou o le ea, malamalama o le ea, e le gata i le lanumoana mamao, malu ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma vevela oneone. Faaliliuina i le lautele manatu, nofoaga, tuu i le fale puipui, o loʻo taofia ai lagona fiafia e fesoʻotaʻi ma le mama ma le fou.

Pepa puipui puipui

Tuufaatasiga o lanu: paʻepaʻe ma le sami, teisi faʻaleagaina ma enaena, i le lanu o meaafale

O le sili ona iloga filifiliga i se faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina o le asina pepa puipui. O lenei lanu e matua faʻapitoa ma le manaʻomia ona e le faʻatagaina ai se tele numera o mea i totonu o se pule. O le saʻo le faʻaaogaina o le lazari o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o le siosiomaga e le mafaamatalaina o le sami o le sami. E tele lava, o le a laʻititi ma le sili ona ma le sili ona ma le sili.

Lelei tuʻufaʻatasia ma le faʻamaumauga o mataupu tau fale e fesoʻotaʻi ma le vai o loʻo iai i totonu o le vai: faʻasoomamago, vaipanoa o maa ma le mama aʻiaʻi.

Pepa puipui puipui

O le potu fiafia o le mea taugata, puipui i le sami ma monograms, classic e pipii ai pupuni ma se moega lapoa

O faʻamatalaga manaia a le totonu o le totonuga o le totonu e mafai ona faʻatumuina i le malae o loʻo i ai, ma mea mea e maua ai. O isi foʻi i atunuʻu ma sami ma sami o le a toe faʻamalosia ai o latou tulaga i le kaneta toso. O nei auiliiliga uma o le a mafai ona tuʻu faʻatasi ai le eleele o lau totonu ma le laulaufaiva o le sami galu.

Tusitusiga i luga o le autu: O loʻo matou pupuni i le umukuka i le umukuka i ou lava lima: Matai vasega mai polofesa

Ma le mea mulimuli, na matou tuua se manatu manino - O le faletaele e talafeagai lelei mo le faletaele, potu ma fusi ma tumutumu o le sami. I potu tele na tuʻuina atu i lalo o le faletaele, o lea, e le gata i le tulu e mafai ona faʻaaogaina e faʻamaeʻa ai le ata puipui ma panels, o laufanua o le sami foliga aulelei.

Pepa puipui puipui

I totonu o lenei totonu, o le lanu o le sami galu e sili atu pei o se turquoise, o iinei e i ai i le mata ae le o le sili ona manaia mo mata

O le Marine Cemes i totonu o nofoaga eseese

  • O se potu malolo lelei, faia i le lanu o le sami galu, e le toe faʻatuina vaega totonu, e faigofie ma malamalama mea uma. Valivali faatatau i le taua taua, na ia faʻamafanafanaina ma musuia.
  • O le potumoe i totonu o le matou lanu e atoatoa mo le mafatia tagata o taulaga tetele. O le lanu o le a fesoasoani e foaʻi atu mai le faʻafuaseʻi o faʻafitauli, palapala ma o le a toʻafilemu.
  • O le umukuka ma le mataupu faʻa-mafaufau o loʻo ave i tatou i le faʻapopoleina i luga o le sili ona fiafia iai le sami. Lenei i le toʻamalie ma le agavaʻa o le mafaufau e mafai ona e manatua ma le fiafia i aso manaia.
  • O le faletaele i le sami galu lanu ua le toe masani ai. O le lauiloa lauiloa na o mai lenei lanu lanu mo se taimi umi. O le e le manaʻo e fai i lou lava sami, poʻo le sami, ma lona matafaga.

Pepa puipui puipui

O le atoatoa o le aso i totonu o le fale atoatoa, o se tuufaatasiga lelei o le ituaiga o le sami ma le puipui o le lanu tutusa.

O le lanu o le sami galu i totonu o le faaosoosoga mo le lototele ma uluai tagata! Lototele ma o le a e fiafia!

Faitau atili