O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

Anonim

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

O le lauiloa lauiloa o papuna e faʻaauau ona tupu: E galue e ufiufi auala savali, ala i le paka, resitalaina o le taulaga (auala taʻavale). E maualuga le malosi, tumau ma le malosi e tetee ai i le vaaiga o le vaaiga o le vaaiga.

O tagata gaosi oloa ofoina pito o foliga eseese mai le sikuea e le mafaitaulia ma alavai pito ma i se lautele lautele o lanu. O le laufanua e mafai ona iai se isi tele-malosi ma tusiata, ma faʻataʻitaʻi lava i le laʻau.

A o le filifilia o se mea aoga e le gata i luga o le mamanu, ae mo le tau. O le a tatou fuafuaina le tele o le fola o le togalaʻau o le togalaʻau ma tulaga i totonu o le atunuʻu o le a tau, ma o le a se mea e mafai ona ou faitauina e ala i le filifilia o se mea totino.

Alavai tile tau

O le gaosiga o papupuni e sili atu nai lo le atinaʻeina: Naʻo le itu o Moscow o loʻo iai 77 lapoʻa ma laiti pisinisi. Sili tauva tauvaga faatonutonuina tau. I Moscow, o le tau i totonu o le paketi vaega eseese mai le 320 i le 650 rubles. Mo le 1 M2. E tusa ai, o le averesi o le tau i luga lea e mafai ai ona folau i le 2019 o le 500 rubles.

E mafai ona e faamasani i tau ma le tele o faʻamatalaga i sili atu auiliiliga i nofoaga o tagata gaosi oloa ma tufatufa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le upega tafailagi a le Silisili Ese, o loʻo faʻaalia ai laulau e faigofie ma lisi o faʻailoga lauiloa o tuiti ma a latou tau talafeagai.

Afai e te le amanaia le eseesega i tau o tau o tagata gaosi oloa, o le tau o le taʻele o le a faʻalagolago i mea nei:

  • Gaosiga tekonolosi: faʻi, vibring poʻo le vipofuss;
  • Valivali (Faʻaopopoina Dyes E tele na o le faʻaleleia o le aʻoaʻoga, ae o tau foi);
  • le-matata ituaiga ma ituaiga;
  • Mea taua gaosi: sima, piliker pe granite;
  • Afai mafiafia ma le ituaiga o sima: o le malosi o le omea faʻalagolago i lenei faʻailoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatau i luga o le faleoloa

Tekinolosi i le gaosiga o mea fau fau fale e atiaʻe pea ma ua maeʻa faʻatasi ma le tele o ituaiga o le tino e puipuia ai le maketi.

Vibrol ma vibropirtant: o le eseesega ma foliga

Mafaufau i tekonolosi e sili ona taatele tekonolosi mo le gaosiga o papupuni o papupuni: vibring ma vibropress. O le Falemeli Paʻu e mauaina e ala i le faʻapopoleina "piliki" mai le omea omea. O sea sili ona tautua ia i le 100 tausaga, ae foʻi le tau o le maualuga tele. O le tau o le Clinker Plus e amata mai 800-1000 rubles. Mo le 1 M2, e ui lava e tele lava o le gaosi oloa e faʻailoa ai le tau i le iunite o oloa.

A gabmining a, o le pasty singre slgred o loʻo liligiina atu i le faiga i luga o le viʻiga, pe a maeʻa mo le 2 aso e mago. I le faiga, o le tusi lesona tusi e masani ai tagata faigaluega. Vai i le tuʻufaʻatasiga o le paluga e maua ai le paso e afaina ai ma le tumau. O le paʻu uma e iai le lamolemole lamolemole, pupula lanu lanu ma paʻu maualalo.

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

A o le faʻamalosiʻau, o le semi-mamago sima faʻafefiloi faʻatumu le matrix ma faʻapipiʻi i lalo o le gaioiga o le gatete ma fetaomi. O laina otometi e faʻaogaina, e mafai ai ona e pulea le faʻagasologa atoa, ma o le tagata faʻavae ua faʻaititia.

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

O le Tile e iai le galuega faʻapitoa, maualuga le malosi, teteʻe i le vevela vevela ma le tele. O le tau o le vibropired tilee i luga o le averesi e sili atu i le 15%, ma o le tautua olaga o le itiiti ifo i le 25-30 tausaga, o le 2-5 taimi taimi maualuga nai lo le le 2-5 taimi e sili atu lona maualuga atu.

Tau o le galuega i luga o le faaputuga papupuni

O loʻo taʻoto ai o le tino o le tino o se tulaga lelei, ma se faʻatamala faʻamalosiʻau lea e mafai ai ona faʻaititia le tele o le olaga e sili ona maualuga le ola. Afai e iai le taimi avanoa ma tomai i galuega tutusa, ona mafai lea ona e faʻapipiʻi oe lava. Ma se vaega tele o galuega ma, pe a e manaʻo ai, fausia se muamua ata o le a manaʻomia le fesoasoani o le 'au o polofesa. O le a matou fuafua le tele o tautua o loʻo i luga o le faaputuga pamu ma o loʻo faʻamoemoe o latou tau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

O le tau o le faʻapipiʻiina o le poloka e faʻalagolago i le mea filifilia o le faʻapipiʻiina, lea e fuafua e le filifilia filifilia ituaiga, o le taimi nei o loʻo i ai nei. Ua fautuaina e sui o le sui o le depirotete ma o loʻo i luga o se sima i se tulaga lelei e faʻateleina ai lona malosi. Suia, e pei o se tulafono, tuu i luga o le vaega o lapisi ma oneone, lea faʻafaigofie le toe faʻaleleia ma suia o vaega taʻitasi.

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

Afai o loʻo iai le faʻatulagaina o auala o le togalaʻau ma sina mea e masani ona faʻaaoga ai le platforms mo se tafaoga, ona filifili lea o le alu i luga o le oneone oneone. Ina ia aveina se taʻavale ma taʻalo tulaga, e tatau ona e filifili e faʻataʻoto i luga o le sima poʻo luga o le aluga mai le ° °. Afai e tatau ona e malaga pe pakaina se loli fai se mea sima ma le mafiafia o le 30 cm.

Sa matou auiliili tau mo le afifi o pa puipui ma le tapenaina o le faavae i le Moscow eria e aunoa ma le tau o mea (na o le galuega) mo le 1 M2:

  • O loʻo taoto i luga o se sima i lalo - mai le 890 i le 950 Rullas / M2
  • O loʻo taoto i luga o le oneone i luga o le sami (nutimomoia le maʻa) aluga - mai le 610 i le 900 torbles / m2

O le tau o le faʻataʻamilosaga pito i luga o le sauniuni-faia faʻavae i le averesi o le 420-500 rubles. Mo le 1 M2.

Faaopopo Tau ma le Trykey galuega

I le faʻaopopoga i le faʻatauina ma le taʻoto o le papupuni i le lisi o tupe alu, e manaʻomia le aofia ai le faʻatauina o tuaoi ma alavai, faʻapea foi ma a laʻua. Tree tuaoi e tu 70-160 Rullas / PC. E mafai ona avea ma met ma semi-mita, i le mea e tatau ona e gauai atu pe a faʻatusatusaina tau o tagata gaosi eseʻese. Valivali tuaoi o le a sili ona taugata nai lo le efuefu. O le faigofie sili ona faigofie o le a tau e uiga i le 60-100 rubles. Mo le 1 PC. (0.5 m), ma vali tulaga mai le 120 i le 320 Rubges / PCs.

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

Mo le faʻataʻapeina o le tuaoi poʻo le alavai, o le kamupani na faia se averesi o 170-200 rubles / p. m, ae e mafai ona e mauaina ma ofo atu mo 130-160 Rullas / p. M. E aofia ai ma le tele o tupe totogi o tautua lagolago mo le tilivaina, le mautonu o laina tuai, lapisi lafoai.

Mataupu i luga o le autu: togalaau mai potu o loʻo totoina i le fale mautotogi: e latalata i le natura i le fale (37 ata)

O oloa uma e ofoina atu le televiʻi tautua pe a tau atoa le tau i le tau atoa o le faaputuga, o le fua o auaunaga, o le tapenaina o le faʻavae ma tuʻu. O le tau ma le ogatasi o tuaoi, pei o se tulafono, alu ese. O le kamupani liliu i luga o le averesi eseese mai le 1200-1500 i le 3000 Rubles i le M2 e faalagolago i le filifilia filifilia ma le lavelave o le faapipiiina.

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

A filifilia le tau sili atu o le ala savali o le auala savali, o le vasega o le aisa i le tino, o le malosi o le tino, o le malosi extator ma le Counment Brand e tatau ona amanaia. E eseese tagata gaosi eseese mafai eseese uiga nei. O le filifiliga o le tusiaina o ma----foliga tumau atoatoa i le faitalia a le tagata faʻatau, ae i foliga e iai ni tamaʻi. Laʻasaga sikuea lapopoa e faigofie lava i le faatatauina, ae fetaui lelei naʻo le tagata savali.

O le tau o le papupuni o papupuni ma le taoto mo le 1 M2

O le kolusena o le saoasaoa o auala e maua ai le faʻamalieina, ma le faʻaaogaina o ia faiga e pei o le "galu", "conxagon) faʻatele ai le tele o le tau. "Geska", "Clover", "Fua" i ai se teuteuga mafuaʻaga, latou te faʻatagaina oe e faia ni mea matagofie voluma.

Faitau atili