Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

Anonim

O tagata tauaso e mafai ona teuteuina so o se potu, latou te puipuia atoatoa mai le la. Ae i le vave pe mulimuli ane, o le taimi e sau pe a pa'ū le pefu i luga o tauaso. O i latou e fia maua mo se taimi muamua, matataʻu o le mulumu lea o le a vete i le masini fufulu. O le faʻamamaina o le fufuluina atonu e le mafai ona faʻafetaui i le lavelave pisia. E FAAPEFEA ONA FAI? Le a le mea e fufulu ai le au tauaso i le fale agavaʻa ae le o le le faʻatauaina?

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

Fufulu tauaso

O le filifiliga sili ona lelei o le aofia ai o le tauaso i le matutu mama. Peitaʻi, e leai se faamaoniga i tua pe a maeʻa le faʻagaioiga o le le mafai ona sili atu le leaga, ma o le a le faʻaititia le pepa. I se faʻaopopoga, e taugata tele. A mafai ona e gafatia e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le kamupani o loʻo tupu ai ni tauaso. O le a latou faamatalaina auiliili auala e faʻamamaina ai a latou oloa pe faʻa fautuaina ai foi le uiga e liliu ai. E mafai foi e tagata faʻapitoa ona taʻu mai pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le ie puipui.

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

O fautuaga taua o le a aoga pe a fufulu tauaso:

  1. Aua le faʻaaogaina le vai mo le fufuluina i luga aʻe o le 40 tikeri.
  2. Ituaiga uma o Lamellabe ua ufitia i se vaega faʻapitoa, o loʻo puipuia ai le ie mai le palapala, pefu ma gaʻo. O le tele o taimi e te fufuluina ai, o le vave latou te toe palapala ai.
  3. Piki i luga se mama mama.
  4. Afai e iai le fibellass o se vaega o tauaso, e le gata e faʻasaina ai i le fale.
  5. O le lamellae na faia o polyester e faigofie ona soloia i totonu o se masini fufulu e pei ona masani ai ma siitia lelei uʻamea.
  6. Taumafai i le amataga o le sioa o tauaso. Atonu e uma ona tuusaunoaga mai le pefu, latou te vavaeeseina lona mama. E moni lava o le mea taua lea o le Jacquim Lamellae.

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

E faʻapefea ona e faʻamamaina le fusifusi o fusi, ua leva ona faʻatau. Filifili mea le fiafia ma ave le fufuluina i le fufuluina masini. I lea tulaga, o le a vave ona e nofouta i le auala e fufulu ai le ie puipui i le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Valivali Champagne i totonu

E faʻapefea ona leaga le fufuluina o le lamella i le laumua o le fufuluina masini?

Aua nei galo e aveese le palapala palapala mai le talipalau. E manino o le fufuluina o tauaso maaleale ma isi mea o lavalava e faasaina.

Faʻalogo i le filifiliga saʻo o mea faigaluega mo fufulu. E le o fetaui lelei i luga o le palu o le powder. E masani ona alu ese tetete o le auvae, mai le mea e le faigofie ona aveese. Sili atu, pe a fai o se vai vai. I le taimi lava lea, e tatau mo le mamafa mafiafia ma fetaui ma le lanu o le fufuluina o tauaso. E talafeagai le paʻu o le paʻu mo aʻa o mea e talafeagai mo ituaiga uma o palu o palu.

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

E sili atu ae ou te leʻi sosoʻo ai le ie puipui i le masini fufulu, e tatau ona e aveese ni fasi pepa o nimela mai le cornice. Ia, afai o le faʻatonuga o loʻo teuina, ma e mafai ona faitau e aveese le tauaso saʻo ma le saʻo foi foi pe leai foi lapisi.

A maeʻa, matou te faia mea nei (vaʻai le vitio):

  1. Aveese le tapuni o faamalama tauaso.
  2. Mimilo ie i totonu o le laka. Sili filo e tuuina atu ia i latou ina ia latou le aoga.
  3. Na matou tuu uma lamellas i le pulufana ato.
  4. I le mea e vavaeeseina mo le paʻu faʻatumu le vaega o le vai.
  5. Matou te fuafua lelei ma le fufuluina o auala (tusi lesona poʻo le faʻamau) ma tape le 'aisa ma milo. E oʻo lava i le sili ona agamalu e mafai ona faʻaleaogaina e faʻavavau o loʻo faʻaleagaina o latou tuaoi. "'' Ova" (Bubbles) tatau foi ona le atoatoa.
  6. Amata fufulu.
  7. I le pito o le fufuluina, o le pladidlets e sili atu ona uma na aveese mai le fufulu pulu ma ua aveese le vai malulu i luga o le tasi fasi. Susu pea e tautau mamago.
  8. Ua lelei le faʻamamaina o nofoaga i nofoaga e leai ai se la susulu. Faʻaaoga le ofu o sasa, 'ae aua nei e lafoaʻi fasi ie i le maea. Aveese mea e mafua ai avanoa o le a faigata tele.

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

Le amanaiaina o le saʻo poloaiga o gaioiga o le a matua le maalofia i le mea moni o ou tauaso o le a leiloa o latou foliga.

Faamamaina tauaso, e aunoa ma le aveeseina mai i faamalama

Afai e te manaʻo e faʻafouina le pologa, ae e leai se avanoa poʻo se taimi e aveʻese ai, o loʻo i ai se metotia faʻapitoa o le faʻamamaina, lea o le a fesoasoani i nei mataupu. E mafai ai ona e faʻasao le foliga o le au tauaso ma e le eseese ai i le faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o masini ma tautau rapters

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

O le faʻasologa o le faʻamamaina o le tauaso, aveese latou mai le Windows:

  1. Tuʻu i luga o le faʻaputuga moli o se pulumu faʻapitoa (pe a fai o loʻo aofia ai) ma o loʻo savali lelei i itu uma o le tisu.
  2. Saunia se fasimoli fofo ma o le umukuka malosi mo le faamamaina o fasi pepa. Afio mai se mapusaga ma amata ona aveese lemu le palapala i itu uma. Spot spotsung i mata, gauai faapitoa. Faamolemole ia matau e faigata ona le mautonu. E sili le faʻaaogaina o le sili atu. E le manaʻomia le faʻamalieina atoa ma e oʻo foʻi i le afaina.
  3. Afai e iai sau Steamr, e aveese ai le 'au mai le palapala mai le palapala o le a matua faigofie. O le a ia aveʻesea foʻi pisia e tumau lava i le amoina o gaʻo. E manaʻomia pe a o tauaso o loʻo tautau i le umukuka i le umukuka.
  4. E le o se mea e le manaʻomia le nana o le ie e ala i se tulaga faʻapitoa, i lalo o le malosi o le kamepela, e faʻamago ai le mamemea.

Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

Afai e te manaʻomia se tuʻugamau

E mafai ona faigofie ona pipili le ie mautotogi, ae o le aumaia o pisia o le tele o mea eseese e sili atu faigata. Afai o loʻo mama pea le laʻau, ae o Nekoclating na mafua ai le faʻavaeina o nofoaga e tasi, o taua nei e fesoasoani:

  1. O tulaga vaevaega mai ni faʻailoga susulu ma faʻailoga e mafai ona aveeseina e faʻaaoga ai le mamao o le folauga e aunoa ma le acetone. Faʻaaoga i luga o le VATKA ma mai luga o tumutumu i le ogatotonu, aveese tulaga le talafeagai.
  2. E mafai ona maua le pisia o le tea i le faʻaaogaina o le vai o le lemoni o le lemoni poʻo le susu o le keriki.
  3. O pipisi gaʻo o le a tuua pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi ma Ammolia le ava malosi, ua faʻaleagaina ma le 1 i le 2 ma le vai.
  4. Ink ua aveesea atoatoa e le cashie mai soda ma le vai.

Tatou faʻamoemoe o le taimi nei e te iloa ai le fufuluina o au tauaso i totonu o le fufuluina masini i le fale. O le Tulafono autu: Le faaeteete faaeteete ma faaeteete, o le sili atu.

Faitau atili