Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Anonim

O le ata mau o le faʻamalama atoʻia e faʻasinoina i le foafoaina o le ola o le ogatasi o le ata o le potu atoa atoa atoa. I le Inrontari Inter Andhere i le faigofie ma le faasolitulafono. O se filifiliga tele o fetaui, faʻaleagaina elemene, auala e faʻatumauina ai le faʻavasegaina o le pupuni e mafai ai ona e ausia le iʻuga manaʻomia o le manatu o le tagata filifilia. Le faʻataua tulaga masani ma mea taua masani masani o loʻo faʻatagaina i le tasi faamalama e tasi e tuʻufaʻatasia e tuufaatasia le pupuni o pupuni e musuia i ie masani masani.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Manaia ie pupuni

Teuteuga ma metotia

Mo le mamanuina o le mamanu ma le teuteuina o le faamalama matala, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o pauna gardin:

  • O le faigofie filifiliga o le faʻamatalaga o le manchester ma se lapoʻa masani, o loʻo faʻamaloloina ma le ie puipui.
  • O fusiua i le ie puipui o le ie puipui o le satin lipine poʻo mea lava e tutusa o loʻo fuliina solo i le kolosi o le o loʻo o loʻo ofaga.
  • Mo le pule, o pupuni e masani ona faʻaaogaina tamai mamoe o laʻau eseese ma lanu.
  • Teuteuga e faʻaaogaina fasi fasi ie i le ituaiga o matato e mafai ona tuʻuina muamua. O mataua o loʻo suʻiina i le oloa ma tuʻu i luga o le crossbar. Latou te teuina i le Tafa o Fua o Latchatchs Faapitoa i fafo.
  • Gain ma Holes na teuteuina i uʻamea poʻo lipine palasitika o le a aumaia le faʻamalama o le mea moni. O lenei auala o le a faʻatagaina ai le siʻitia o le ie i luga o le crossbar e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

O le faapipiiina o le tatala pe tapunia kuarnis o loʻo faia.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Pupuni i le matagofie uma

Tatala cronitis mo le musuia ie puipui faʻataʻitaʻi faia gaioiga teuteu ma o se elemene o le lagolago i le taimi e tasi. Faʻapipiʻi se auala i luga o le puipui.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

O se teuteuga sili ona lelei o le faʻamalama matala o le a avea ma manchester ie puipui i luga o le lipine mai le musuia faasologa, o loʻo faia i mea sili ona vaivai e teteʻe atu ai Gardin Manchester o le a alu i ata manaia pe a faia ni ituaiga eseese o tulaga style style (masani, baroque, ampir, ampir, ampir, ampir, ampir, ampir, ampir, ampir, ampir E tuʻuina atu i le Nuu Lautele Lautele le maeʻa o le maeʻa i soʻo se potu. Oloa maua ai ni iloiloga sili ona lelei mai a latou tagata e ona.

Tusitusiga i luga o le autu: homemmade mo le faifaiva. Gaosiga o iʻa fagota "shoa" ma ou lava lima ma le fagota lele fagota i siberia

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Matou te faateleina le maualuga o le potu

O le tapunia o le cennice faʻapipiʻi faiga i le taualuga faʻatagaina oe e nana le crossbar ma faia le potu i luga. Nana le koluse i le koluse e ala mai i le laupepa faʻapipiʻi i le taualuga. Mo le o loʻoona i totonu, e mafai ona faʻaaogaina oloa i luga o le palapala, luga o matasina, luga o le lipine, Manchester, uliuli "ma isi. Faia o le ie puipui ie "rodozho" i luga o siamupini o le a faʻaititia ai le pupula o le la o le la o le la. O le faigofie o mea o le a faʻatagaina ai oe e fausia matagofie galu-pei o loʻo pipiʻi i luga.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Na faʻataʻamilomilo solo i le mamanu o nei

O le faiga o faʻaputuga ua tafetotoi ma se lugway foliga o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo le faapipiiina o latou i luga o faʻamalama palasitika. E i ai le faigofie ma le aoga. Ona o le eseese ituaiga o mea, o le pupuni o le a fesoasoani atoa na e nana ai le manatu mai le Windows mai le le masani ai mata. Faatasi ai ma ia, e faigofie ona fetuunai le malamalama o le potu. I le mauaina o se ata tusitusia tasi ma se faamalama, faʻapipiʻi o pupuni ua faʻamalosia e musuia o le a le tele galuega.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Faʻamalosi le mea lelei o loʻo togafitia lelei e le gata mo faʻamalama, ae faʻapea foʻi mo faitotoʻa faitotoʻa. O Mini musuia o pusa e mafai ona faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻauiga o se faʻamatalaga lava ia pe faʻaaogaina vitio. O le Mini faiga e faigofie ona faʻaaogaina ma le avanoa e faʻatonutonu ai lona lautele i le fale. Manatu faaalia lelei i luga o ia oloa e le tuua masalosaloga e uiga i lona uiga.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Uliuli i totonu

O le tele o mea e ono avea ma maketi o loʻo avea ma se tulaga faʻapitoa o atinae e faʻaaogaina ai le malamalama-faʻamaonia ma vevela-tetee mea tulaga ese. O le Broukokootuo o ie puipui e sili ona lelei mo totonu o loʻo faia i totonu o le masani ma itu faʻaonapo nei. Faafetai i lona faʻapitoa fausaga, latou te tuʻufaʻatasia pe nana lou potu mai le la susulu i le ao i le ao. I luga o le tuatusi o le kamupani o loʻo i ai le avanoa o le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma se eseese tele o le le mautonu ma mafaufau loloto, eseese lanu, ma le sili atu.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Faatusatusa i le masani uliuli pupuni, e tele penefiti:

  • tumau,

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le Bouchroom Books: Montage ma au lava lima, polokalame (ata ma le vitio)

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

  • faʻafoʻi
  • O le Hermal Custove ma le le mautonu meatotino,
  • Le i ai o mea alllergy.

Pupuni e musuia pe a faia se aso faaonapo nei

Mo le popo faamalama maualuga, vaʻai i taimi uma iloiloga o loʻo faʻaogaina ai kamupani e tuuina atu auaunaga, filifili Faʻamaonia Vaega. Faʻatau musuia ie pupuni i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia mo le talitonuina i latou lelei.

Faitau atili