Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

Anonim

Ina ua pa le uaea e tatau ona e iloa, o le uaea ma le 'au o le a le vaega o le a e manaʻomia e faataatia. O le filifiliga o le kolosi okaina vaega e mafai ona faia e le tagata, pe naʻo le faʻaaogaina o le paoa, pe naʻo le taumafaina nei. Mafaufau foi i le umi o le uaea ma le lisi o auala.

Filifili le Cable Cross vaega

E mafai ona e filifilia le uaea vaega i le mana o masini o le a fesoʻotaʻi. O nei masini e igoa o le avega ma le metotia e mafai ona valaauina pea "i luga". O le aano o Ia e le suia.

Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

O le filifiliga o le uaea o le uaea o loʻo faʻalagolago i le mana ma le malosi o le taimi nei

Matou te aoina faʻamatalaga

Muamua, matou te mauaina i tusi folau faʻamaumauga o mea a le aiga na teuina ai le mana, tusi i lalo i le laupepa. Afai e sili atu le faigofie, e mafai ona e vaʻai i le igoa o le igoa - uamea papatusi poʻo mea faʻapipiʻi na faʻaaogaina i le tino o masini ma mea faigaluega. E i ai tusitusiga faavae ma, e masani lava, o le mana o lo o i ai. Faailoaina faigofie i iunite o le fuaina. Afai o le oloa o loʻo gaosia i Rusia, belarus, o Ukraine e masani ona aoga le faʻailoga o le W poʻo le KW, i le Igilisi, ma e manaʻomia ) O loʻo faʻailoa mai e le faʻaititia o le "tot" poʻo le Tot Max.

Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

Faʻataʻitaʻiga igoa ma faʻamatalaga faʻapitoa. Se mea tutusa i luga o soʻo se metotia

Afai e le avanoa lenei punavai (o le faʻamatalaga na leiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, pe na o oe fuafua e maua ni mea faigaluega, ae e leʻi fuafuaina i le faʻataʻitaʻiga), e mafai ona e mauaina le averesi faʻamatalaga. Mo le faigofie, ua faʻaititia i latou i le laulau.

Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

Lisi o le malosi o le faʻaaogaina o le tele o mea tau eletise

Saili le metotia o loʻo e fuafua e tuʻu ai, tusi i fafo le mana. E i ai nisi taimi e avatua ma le tele o le faataapeapeina, o le mea e faigata ona malamalama i nisi taimi. I lea tulaga, e sili le i ai o le maualuga. O le iʻuga, i le taimi o le fuafuaina, o le a fai ai le tele o le malosi o masini ma o le uaea tele o le a manaʻomia. Ae ia fuafua le cable cross vaega e lelei. Na o uaea o loʻo mu i se vaega laʻititi o koluse nai lo le mea e tatau ai. O auala ma se vaega tele o le koluse e galue mo se taimi umi, pei ona latou mafanafana.

Le aano o le metotia

Mo le filifilia o se koluse-vaega o le uta i luga o le uta, gagau le malosi o mea faatonuina o le a fesoʻotaʻi ma lenei tagata faʻatau. E taua tele o loʻo faʻaalia uma o agavaʻa i le tutusa fua o le fua - poʻo le matts (w), pe i kilowatts (kw). A iai uiga eseese, aumai i latou i se tasi o lona uiga. Mo le faaliliuga, o Kiloutta e faʻateleina e 1000, ma orts ua maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1,5 kw o le a faʻaliliuina atu ia watta. O le a 1.5 kw * 1000 = 1500 W.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu se faʻatoʻaga, aiga, cottage patu (50 ata)

Afai e tatau, e mafai ona e maua le liua - watts faaliliu i kilowatts. Mo lenei, o le ata i le maota e vaevaeina e 1000, matou te maua le kw. Mo se faʻataʻitaʻiga, 500 w / 1000 = 0.5 kw.

Ae le sili atu, o le mea moni, o le filifiliga o le koluse okaina o loo amataina. E sili ona faigofie mea uma - matou te faʻaaogaina le laulau.

Cable Cross vaega, MM2Taofia nofoaga, mmCopper uaeaAlumini uaea
Talanoa, A.Mana, KwtTalanoa, A.Mana, Kwt
220 B.380 B.220 B.380 B.
0.5 MM20.80 mm6 A.1,3 kw2,3 kw
0.75 MM20.98 mm10 A.2.2 KW3.8 kw
1.0 mm21,13 mm14 A.3.1 kw5.3 kw
1.5 MM21.38 mm15 A.3.3 kw5.7 kw10 A.2.2 Kw3.8 kw
2.0 mm2.1.60 mm19 A.4.2 Kw7.2 kw14 A.3.1 kw5.3 kw
2.5 MM21.78 mm21 A.4.6 KW8.0 kw16 A.3.5 kw6.1 kw
4.0 mm22.26 mm27 A.5.9 kw10.3 kw21 A.4.6 KW8.0 kw
6.0 MM22.76 mm34 A.7.5 KW12.9 KW26 A.5.7 kw9.9 KW
10.0 MM2.3.57 mm50 A.11.0 KW19.0 kw38 A.8.4 kw14.4 KW
16.0 MM2.4.51 mm80 A.17,6 kw30.4 kw55 A.12.1 KW20.9 KW
25.0 mm2.5.64 MM100 A.22.0 kw38.0 kw65 A.14.3 KW24.7 KW

Ina ia maua le cable cable kolosi vaega i totonu o le koluma tutusa - 220 v pe 380 V pe 380 V - ma matou maua se numera e tutusa ma le malosi fuafuaina. O le koluma ua filifilia e faʻavae i luga o le tele o vaega i lau fesoʻotaʻiga. Tasi-Vaega - 220 V, tolu-e tolu-le-eseese 380 V.

I le laina ua maua, matou te vaʻai i le koluma muamua. Lenei o le ua manaʻomia cable crouble-o loʻo manaʻomia le vaega mo lenei avega (le malosi ole taumafaina o mea faigaluega). Cable ma timuga o sea vaega ma e tatau ona foliga.

O sina mea itiiti e uiga i le apamemea uaea po o le alumini. I le tele o taimi, a tuʻu le uaea i totonu o se fale poʻo se fale mautotogi, uaea ma kaleta apamemea ua faʻaaogaina. O uaea na taugata e sili atu le taugata, ae ia e sili atu fetuʻutuʻunaʻi, e iai se vātauroga sopoia vaega, galulue faʻatasi ma i latou. Ae, apamemea apaau ma se vaega tele koluse, leai se sili atu fetuutuunai nai lo le alumini. Ma i uta tetele - i le ulufale atu i le fale, i se fale mautotogi ma se malosi fuafuaina (mai le 10 kw ma sili atu) e sili atu le faʻaaogaina e faʻaaoga ai le uaea.

Mataupu: Taʻalo Taʻalo: Manatu ma Poloketi

Faʻafefea ona fuafua le faʻaiuga o le cable kolosi

E mafai ona e filifilia se cable cross vaega. I le tulaga lea, matou te faia le galuega lava e tasi - matou te aoina faʻamaumauga i luga o le faʻapipiʻi-i uta, ae o loʻo matou sailia le maualuga o loʻo faʻaaluina i uiga. Na aoina uma mea taua, ooali latou. Ona matou faʻaaoga lea o le laulau e tasi. Naʻo matou o loʻo sailia mo le sili sili ona taua i le koluma sainia e le "nei". I lea laina lava e tasi, matou te vaʻavaʻai i le koluse vaega o le uaea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le pepa kuka ma se pik i le taimi nei taumafaina o le 16 A. O le a tatou tuʻuina le uʻamea uaea - o tatou vaʻai i le koluma talafeagai. Talu ai o le leai se aoga moni 16 a, matou te vaʻavaʻai i le laina 19 o le sili sili ona lata mai. Mafuaaga Vaega 2.0 MM2. Lenei o le a pe a teast cable crouct vaega mo lenei mataupu.

Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

Ina ua faʻafesoʻotaʻi le mama tumaʻoti a le eletise, o se mea e teu ai, o se eseʻese paoa laina laina ua toso. I le tulaga lea, o le filifiliga o le uaea o le uaea o le aufi o loʻo faigofie - naʻo le tasi le malosi o le tau poʻo le taimi nei e manaʻomia.

E le mafai ona e gauai atu i se mea laiti laititi. I lenei tulaga, i le maualuga maualuga, o le 'ave o le a mafanafana mafanafana, lea e tupu ai le osofaʻiga o le osofaʻiga. O a se isi mea? Mafai ona galue otometi puipuiga pe a faapipiiina. O le filifiliga sili lea ona fiafia. Atonu o iai se mea faigaluega a le aiga poʻo se afi. O lea la, o le filifiliga o le aufi o le au koleni e masani ona faia le sili atu taua. I lea tulaga, o le a mafai ona faʻapipiʻiina meafaigaluega tusa lava pe tele atili nai lo le malosi e aunoa ma le toe tusia.

Fuafuaina o le mana uaea ma umi

Afai o le laina eletise e umi - o le tele o le tasene pe atoa foi le selau o mita - e faʻaopopo atu i le uta poʻo le faʻaaluina o le taimi nei, e manaʻomia le amanaia o tupe leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa i le ua leiloa o ia lava. E masani lava, mamao mamao o laina eletise pe a ulufale i le eletise mai se pou i totonu o le fale. E ui lava o faʻamaumauga uma e tatau ona lisiina i le poloketi, e mafai ona e toe faʻaaogaina ma siaki. Ina ia faia lea, e tatau ona e iloa le mana tuuto i le fale ma mamao atu mai le pou i le fale. O le isi, i luga o le laulau, e mafai ona e filifilia se kolosi-vaega o le uaea, ave i ai ni tupe leiloa i le umi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa o le ofisa

Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

Laulau o le fuafuaina o le Cable Cross vaega mo le mana ma le umi

I le tulaga lautele, pe a taoto uaea, e sili le alu i taimi uma ma le aʻoga i le vaega o uaea. Muamua, ma se vaega komu faʻalautele, o le a faʻamafanafana e le auvae, o lona uiga le faʻafefeina. Lua, sili atu ma sili atu mea faigaluega o loʻo faʻatautaia mai le eletise e foliga mai i lo tatou olaga. Ma e leai se tasi e mafai ona tuʻuina atu faʻamaoniga mai i ni nai tausaga e te le manaʻomia e tuu ai ni lua o masini faʻaopopo i le tuai. Afai o iai le faʻasoa, e mafai ona latou ki lava. Afai e le o le, o le a tatau ona e aoga - pe suia le uaea (toe) pe faʻamautinoaina e leai se malosi eletise eletise.

Tatala ma tapunia uaea o le

O le auala tatou te iloa uma, pe a tufaina le taimi nei i luga o le 'autū, e maumau ai. Sili atu le tele o le taimi nei, o le sili atu vevela ua siitia. Ae, ina ua pasi le taimi nei, e tusa ai ma tagata e faʻatautaia, ma se vaega o le vevela, o loʻo tuʻuina atu e le tele o suiga, o le tele o le vevela, o le tele o le vevela ua eʻea.

Ile tulaga lea, o le tatalaina o tagata faʻatautaia o loʻo talia, e faʻasolo tele atu lona tuaoi - e susulu vave atu, aʻo faʻasalalauina le vevela. I le taimi lava e tasi, e faʻafaigofie pea ona faʻatove le pule. Faatasi ai ma se tapunia tapunia, o le tulaga e sili ona leaga - mafanafana o le lemu faafetai. O le mea lea, mo se ato tapuni - i le uaea o auala, paipa, i le puipui - Fautuaina e ave se uaea o se vaega sili ona mamafa.

O le filifiliga o le uaea kolosi vaega, ia amanaia le ituaiga o le kesi, mafai foi ona faia o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se laulau. O le mataupu faavae sa faamatalaina muamua lava, e leai lava se suiga. Na ona e tali atu i se isi vaega.

Auala e Filifiliina ai se Cable Croup Vaega

Filifili le Cable Cross vaega fuafua i luga o le mana ma le ituaiga o kesi

Ma mulimuli ane, ni nai fautuaga aoga. Alu i le maketi i tua o le uaea, ave se caliper ma oe. E masani lava, o le faʻalauiloaina o le koʻia vaega e le fesoʻotaʻi ma le mea moni. O le eseʻesega e mafai ona i le 30-40%, ma e tele naua. O a ni mea taufaamataʻu? E ala i le susunuina o le feita ma uma taunuuga O le mea lea, e sili atu le siakiina pe o lenei uaea o le mea sili lea ona manaʻomia vaega autu (dimepters ma tutusa le uaea kolose i le laulau i luga). O le faitau e uiga i le uiga o le vaega Ua mafai ona faitau iinei.

Faitau atili