O le a le le ea o le ea

Anonim

O le a le latalata mai o loʻo e masani ai i le metotia o le leai o le faʻapopoleina o le ea. Ma oa ni mea poʻo mea faigaluega o loʻo e faʻaaogaina i le taimi o le galuega toe faʻalelei ma ou lava lima? O le taimi nei o le a ou talanoa i ni uiga ese o le leai lea o le fufuaga ma le a le aoga ma le tusi lesona.

O le a le le ea o le ea

Le ea manogi

Mataupu Faavae o Faagaioiga

O le a le le ea o le ea

O le Vao o le ea

Na vave ona ou manaʻo e faʻamaninoina o le upu "a ea" o loʻo i ai, talu ai o le tuʻuga o vali i luga o le faʻafanua i le saoasaoa. O le sapalaiina o LKM i le pito i luga e tupu mai i se telpitic azzle.

O le atavali lea e mafai ai ona e faia se maualuga-lelei ma lamolemole ata tifaga i luga o luga. Afai e te faʻatusatusaina le pneumatic metotia ma le filifiliga o le ea e leai se osofaʻiga, o le taimi lea o le auala lona lua e mafai ai ona e laveaʻiina ni mea faitino. Leai se microraet e iai ni sao:

  1. E pei ona ou fai atu, sa le sefe o mea e mafai ona maua
  2. Le mafai ona faʻaaogaina se laʻititi laititi o softvent, pei ona faʻatagaina e masini e galulue ma mafiafia vali
  3. Leai se mea e manaʻomia ai le faʻamalosi
  4. Faaleleia o oloa ma le atavali o se vaega tele
  5. Ona o le mea moni o le valivali o loʻo tupu ai le mafai ona tupu ai le mafiafia o le mafiafia, o le aotelega o le aufaigaluega o loʻo faʻaitiitia
  6. Sili atu le eco-faauo filifiliga i le faatusatusaga ma isi metotia

A o le i amataina ma le pisia o oloa ma luga, ma o latou lava lima, e manaʻomia foi le masani ai ma le faʻasee o le ea e leai se tau feololo:

  • E sili atu le le faʻaaogaina mo mea laiti, o le tele o le vali ma le taumafaina faʻateleina e ala i le au faitele
  • E le mafai ona fetuunai le tafe ma le lautele o le sulu
  • O masini e le mafai ona fatuina le maualuga maualuga-lelei luga o le pneumatic feololo. E tusa ai ma faʻamaumauga, o le vali ata o loʻo i ai le 3-4 vasega e tusa ma le alu i le aso 9.032-74
  • E sili atu le le faʻaaogaina mo le pito i luga e masani ona suia le aʻoga o le tulaga o le lkm e manaʻomia

TAUA! E faʻavae i nei faʻamaumauga, na ou iloa ai e sili atu le ata le fiafia mo tagata gaosi mo gaioiga, lea e manaʻomia ai le valiina o se vaega poʻo uʻamea. Mo faamoemoega o aiga, o isi auala o le a faaaogaina sili atu ona talafeagai.

Eletise ma tusi lesona vali

O le a le le ea o le ea

O le le ea e leai se ea ma ou lima lima

Tusitusiga i luga o le autu: suʻisuʻi pupuni: mamanu o tamai paseloa ma fausiaina

O le eletise eletise o vali e mautinoa lava e le mafai ona ofi i taimi uma le faʻaaogaina o se faʻaseʻe poʻo le pulumu, ae mafai ona avea ma fesoasoani lelei i sasaa ma ona lava lima. E foliga mai ia te aʻu, e leai se fale tumaʻoti ma le atunuʻu e mafai ona faia e aunoa ma le faʻaaogaina o auala tekonolosi fou, faʻataga tele le galue ma o latou lava lima.

Afai ua uma ona e filifili e te manaʻo e faʻataʻitaʻi le pneumatic valiina filifiliga, o le a tumau e filifili poʻo fea masini o le a e faʻaaogaina. E i ai le eletise eletise, e aoga ma se malosi o le ea, o le a le pamu ea e tuʻuina atu ai le fofo ma tusi lesona - ua pa le ea e se pamu faʻapitoa i totonu. I le tagata lava ia, ou te talitonu o se mea lelei mo le lelei o le faʻaaogaina o se eletise eletise, ae mo gaioiga gofie ma ina ia mafai ona sefeina tupe, e mafai ona faʻatau se masini tusi.

Mea e te manaʻomia e taʻitaʻia e ala i le filifilia o le propt start ma ou lava lima:

  1. E masani lava, o le lima lima o le afu o loʻo faia i palasitika - o lenei filifiliga o le a faigofie tele, e le tatau ona e talanoa e uiga i le lelei ma tumau o le elemene. A o silafia e tagata uma, o palasitika e mafai ona faʻaaoga i le leaga o le sosoʻo ma e le maua lelei foi le leaga ma le tumau.
  2. O le eletise eletise e tatau ona i ai se uʻamea uʻamea
  3. E mai le mea i le fesoasoani lea na faia ile tusi lesona ma se mea faigaluega e ono maua ai le ukm o le a mafai ona faia se atavali ma ou lava lima. Afai e te fuafua e faʻaaoga na o le vai o le vai o le vai, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina filifiliga palasitika
  4. O le Universal Sporttopulizers e sili atu le aoga ma sili atu ona aoga i tulaga o vali ese ma o latou lava lima faaaogaina eseese ituaiga o Lkm. E ui lava o lona tau e maualuga atu nai lo le taugofie akaina, o le a lava le umi o le toe manatuaina o le tau o le faatauina

Afai ua e filifilia se eletise eletise, ona musu lea e faʻatau ai le taugofie filifiliga Saina. E masani ona le taulimaina le taulimaina ma le latou galuega, aua o tafega o tafega o le ea e faasino faatonuina e le o le itu. E le gata i lea, e masani lava ona amata le masini ma faʻaali mai ai, e maua i le faʻasologa o le pisia i luga. Tele taimi, o tagata Saina Sontonopulizers tau e tusa ma le 30-70 tala, ae maualuga lelei oloa mafai ona tau pe a ma le 100 tala ma maualuga.

TAUA! Filifilia o se Guza Pisinisi E ala i ni tulafono: Mo alkyd vali po o nitroemum, faʻaaoga se faʻaseʻe i le mea o le pu o le 0.6 mm. O le vai-vavaeʻese vali manaʻomia se pu ma le tele o le 0.8 mm.

Gaosiga

O le a le le ea o le ea

O le ea e leai se ea i totonu o le potu

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻamaeʻaina o le Intut Sead Store: Fautuaga mo le filifiliga o mea

E ui lava i le mea moni o le ea o le ea o le atavali e masani ona sili atu le tamaoaiga, o lona faʻaaogaina e mafai naʻo i lalo o ni faʻafitauli. Afai e leai sau sini e maua ai le fetaui lelei, ona e mafai lea ona foia lenei auala o le pisia. Peitaʻi, e sili le faʻaaogaina o vali vali amio e maua ai luga o maualuga-lelei luga, o ni mea sili ona lelei i le faʻatautaia o nei nofoaga o le atunuʻu ma faʻapolofesa. O le faʻaaogaina o le leai se aoga e sili atu ona manaʻomia mo pisinisi a falefaigaluega, lea e faia ai le matafaioi autu o le lelei, ae o le saoasaoa ma le tele o galuega faʻatino. O le filifiliga o le filifiliga sili ona lelei e masani ona o oe, ae na ia suʻesuʻeina uma mea ma le lelei o auala e lua, pei o le lona lua, na ou le talafeagai ai i le tagata e masani ai.

Faitau atili