Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Anonim

O le fafine o se mea ofoofogia e saili ai le matagofie ma fealofani. E ese le matagofie o le masani ai o se tasi o mea taua mo le leaga itupa. O le mea lea, o mea matagofie e masani ona tatou maua ai le talitonuina ma le latou foliga. Pe o se tamaʻitaʻi fai pisinisi, o se faʻaipoipoga, o se faiʻai o se faiaʻoga, o se fomaʻi - o le manaʻo e aulelei tele. Ma afai e te tuʻufaʻatasia le matagofie, o le mea moni ma le vevela, o loʻo masani ai o le miti a teine ​​uma. O lea, o se tasi o nei mea e mafai ona tutoatasi fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi matala matala ma ni punitini.

Tele o tagata faʻaaoga avanoa e ono foliga mai o le a manaʻomia se tele o taimi ma taumafaiga. Ioe, o le aso e ti ai se mea manaia ma o le a le agavaa - ae le mai i galuega faigofie. Peitaʻi o le i ai o manaʻoga ma manaʻo, e mafai ona e aʻoaʻo e tusitusi mea muamua i se taimi puʻupuʻu.

E mafai ona fesoʻotaʻi shawoli mai filo manifinifi, lea o le a maua ai faigofie, vaʻaiga faʻapea foi ma isi gaʻo - o le a le faʻaleagaina le tau malulu.

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Sherry cape

E matua matagofie le faʻamaʻi pipisi ma le faʻauʻu o fetu, ma le faʻatulagaina o fetu, mai filo manifinifi o le a faʻamamafa pea le feminicle o latou e ona ma le mafanafana i le tau malulu. O le isi igoa o lenei oloa e "olioli, o le fetu o le sami!", Na ou mauaina se igoa lena ona o le mea e te vaʻai ai i lenei pulu, e foliga mai o loʻo moe ma fetu.

Mo lenei shawl, tatou te faʻaaogaina: 100 le filo manifinifi faolex duiax diamond 50% Merino fulufulu ma 50% silika, 400 m 1000. Ma manaʻomia foʻi le 929 tohosa o le lapoʻa tutusa ma o loʻo iai se pu.

Mo i latou e le mafai ona faʻatau atu ni isi i lenei kamupani, e mafai ona e faʻatau Saina poʻo le Czech. O mea ia o le a avea o se sui sili ona lelei seʻia ia maua lona lanu. Afai e i ai ni masalosaloga e uiga i le lelei o maʻa vali ata, e mafai ona tuu i le taimi o le fasimoli. I le faʻatasiga e leai se avanoa e faʻatau ai le maualuga o le ola, o le a foliga sili ma aunoa ma aunoa ma se teuga.

Mataupu i luga o le autu: Teddy Bear, Giraffe, Porotini ma elefane Apigumi

Tautala mo lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻatauina le lapotopoto i le umi 80-100 cm, Nu. 4 pe 4.5.

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

O le maualuga o na maneta o le 16 kettles ma 18 laina i le 10 cm. O nei fua e taua mo i latou e manaʻo e 400 fai ia lava ma le ata lenei e foliga mai o se mea tatala. Faʻapefea ona nonoa shawl ma ofu, faitau i lalo.

E manaʻomia le viliina o mata o loʻo taʻua o le "igoa" o le 'au. O le lalelei o se masoa o se tasi lea o le faigofie mamanu lea e koni ai ma nini e faʻaaoga, o lea, pe a tasi le laina o loʻo faʻaputu foʻi ma le faʻailoga o le laina.

Faʻafefea ona faʻaopopo le tagata ta (pe a manaʻomia): E tatau ona e ave ni matau manifinifi, o fea e mafai ona pasi mai i le pu i totonu o le matafaga. E tatau ona tuʻuina i luga o le matau ma ulufale i le mea faigaluega i le lokaina ma tatou amata le sasaina iina - mai le matau i luga o le matasele.

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Vaalele

Toatele o le alofa i le ea ea ma le mafanafana ie ulaula ma faʻapuna e teuteu ma mafanafana. O mea na e foliga mai e sili ona lelei i luga o lavalava pito i luga ma i aso uma. O lenei shawl lalagaina ma le fesoasoani a le faila e le faigata ma o le aumaia o le fiafia. Faʻafetai ile faʻaaogaina o le polokalame ma faʻamatalaga, e mafai ona faigofie ona fesoʻotaʻi ma se faʻatau matagofie matagofie.

O le tele o lenei oloa o le 210 - 63cm.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le oloa, e manaʻomia le ave o le fulufulu Lanurtar Baba-Alpaca Silk - 70% Alpica ma le 30% Sinirk mo le 100 cm.

E taua i lenei oloa autu ma le atoatoa matasele e siaki le foliga.

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

O le ata autu e faia e ala i faʻataʻitaʻiga A. Pelting manaʻomia le tolopoina, ia amanaia le faʻamatalaga. Matou te faia le 1x laina 1-20, pe a uma ona i fafo atu o mamanu pito i fafo (conpopoport) o le 11 Kettles, a o toe kopiina le laina 21-34, i le numera o le Mentiate - o le 21-66 - o le numera e manaʻomia I le supa faalulles i le polokalame.

Mataupu i luga o le autu: Chalma Spins ma se polokalame ma le faʻamatalaga: Mataʻitusi Vasega ma Ata ma Vitio

Ua taua e le aufaassings: E manaʻomia le faʻamaonia o le faʻataʻitaʻiga o le V. I lenei faʻataʻitaʻiga, e naʻo le tasi le Hesee o loʻo faʻamatalaina, o loʻo taʻuteleina le faʻamauina o le ata autu. Matou te faia le 1x Rows 21-32 pe a uma le 19x e tata ai le 33 ma le 34 laina. Faʻailoa le mea moni e faʻapea foi ma se siʻitia i le laina lona lua taʻitasi e tatau ona mauaina e 2 leiloa sili atu. I le 70 laina fesootaiga, ona e tatau ai i le wedd, Le isi, matou te faia le 1x 71-74, ona 5x radov 7 75-78 - 73 Laines lautele pe a uma le 94 laina. Sosoo ai, Bont 1x Row 95-98, ma ina ua uma le 4 laina 99-102, 93 Loops i le lautele ina ua mavae 114 laina. Bont 1x laina 115-134 113 Worge Womting.

O le togi o ia lava: E tatau ona e viliina 69 mulivae, ma mo le faʻaputuga, ma e manaʻomia le ave o le 1 cm-crord laina i le laina sese. Le isi, o loʻo matou faʻaauau pea ona faia le ata autu e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga a: O loʻo ave i matou mai le pito i luma o le aū muamua, matou te faia le 3 rapport - o le asi i le 22 matapao, o loʻo i ai i le 22 matauaʻoa, o le pito i tua o le asini Uluai laina, faʻaiʻu i le pito i luga o le pito i luga o le aū lona lua. Ina ua maeʻa 7 cm - 20 laina, o le matasele i luga o le nila e tatau ona faʻateleina le 125 Kettles - 42 Loips o ata taʻitasi (Rapport) faʻaopoopo. Ma le faʻalauteleina o le oloa i le va o faʻamaumauga autu o le tulaga autu e tatau ona amata amata amata le vave o le la. Mai le 21 laina mai le laupapa laupapa pei o lenei: O le pito, o le lipoti o le auala autu, 41 o le ufiufi o le faʻataʻitaʻiga mai le faʻataʻitaʻiga i totonu, o le autu autu o matasele, o le pito i lalo. A maeʻa le 45 cm - 134 laina mai le laupapa, ma o le oloa e tatau ona liliu i fafo 351 lop. O loʻo matou faia le pito, o le fesoʻotaʻiga - 41 o le faʻatulagaina o le mamanu, 115 mata o le Kayma, ia amanaia le polokalame C, faʻauma le tele o le ata o le ata autu, o le vae o le ata o le autu o le mamanu. A o 63 cm - 188 laina ua fausia, ma 459 matatoo e tatau ona faʻasaʻoloto i luga o le nila. Ma o le taufetuli o lipoti o le ata autu e tatau ona 167 mata. Matou te tapunia le matasele e faʻaaoga le paʻu maʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se faleuila fufulu ma faʻamaumau

O le umusasi tapunia o le matasele ua taua i le ata.

Lē saʻoloto o Shawls: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

Lenei tusitusiga maua ai vitio, faʻafefea ona fesoʻotaʻi tagata tatala ma le fesoasoani a failauga.

Faitau atili