Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

Anonim

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

O le tui i totonu o loʻo avea ma mea lauiloa lauiloa e teuteu ai le totonu o loʻo iai i totonu o le tagata e ona le fale ma taugata. Peitaʻi, e le manaʻomia le maua o le mauaina o fale mea leaga e mafai ai ona teuteu le potu tui, e te manaʻomia e toe fetuunai le toe faʻaleleia o mea uma.

Na faia e le mafaufau lelei ma puipui ma puipui ma aristocracy. O le mea masani ai, o meaafale, o le siosiomaga ma kapeta i totonu e tatau ona fetaui ma le stylistic manatu ma le i ai o stucco.

Stucco i totonu

Ina ia foliga tonu lava le tuitutusa pei ona tatau ona vaai, e matua talafeagai ma leai ni mea, e tatau ona e faia mea uma. E amata i le, o le a matou malamalama i le mea e mafai ona:

  • stucco mai le fofo nofoaga;
  • Gyptum teuteu stucco i totonu o totonu;
  • Polyarethane stucco faia oe lava.

O meaola taitasi na filifilia i lalo o totonu taitoatasi. Tele o loʻo faia nei e Stakedo e faʻatonu pe maua i faleoloa, aua e faigata tele ona avea ma ou lava lima.

Tui

O le metotia o le fausiaina o se fasimomo mai le pepa sima ua leva ona faʻavasegaina, ae o le saʻo lava le manatua ia mautinoa ia te ia.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

Gyptum lepline

O le Gyptum teuteuga vaega o syucno faailoa mai i se taimi nei, ua uma ona suia i se sili atu le alualu i luma.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

Polyarethane Lepanin

O le upu mulimuli i le atinaʻeina o ituaiga o slucco i tua o polysurethane. E i ai le tele o lava lelei o le faigofie o le faʻapipiʻi i le moli ma le tau maualalo. Ae o loʻo iai foʻi le le manuia o sea maseno, igoa:

  • Le mativa efu e faalavelave ai;
  • tele tele i le va o elemene;
  • United Stacco.

E ui lava i lenei, polyrethane stucco exipasses gypsum.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

I le atamai o le puipui e masani ona aumaia ni vaega o le stucco pe tuu i luga o se tasi o leo autu i totonu. Ae ui i lea, o le faiva o le mea e tatau ona timu atu ai i mata, aua afai e te filifili e faia se fale teu tino, e tatau ona faia, e tatau ona faia.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o ie sifi i luga ma o latou lava lima

O le aotelega o le faʻauiga o taimi e aunoa ma le faʻamalosi. O mea matagofie o loʻo faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi pe a fai o le tauaveina o toe faʻaleleia saʻo i le spw sprester. E eseʻese ituaiga o laina, o loʻo amata mai i le laititi ma faʻaiʻu ma le lautele lautele. E i ai le manatu e talafeagai fulatila lautele mo potu tetele, ma manifinifi - mo laiti. Peitai, o mea uma e amiotonu o faʻafeagai, pe a oʻo ile faʻaumaina o le tulaga, aua o le lautele o suʻega o le a mafai ona fausia ai le mafuaʻaga o le lona lua tulaga.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

I le potu tele, i le ese lea, i luga aʻe o le taualuga, o elemene tetele e ono leiloa, o le mea lea e manaʻomia ai le aveʻesea o pa puipui, na faaseʻe ai i le ogatotonu o le puipui. O na fesoʻotaʻiga e sili atu ona talafeagai mo fale mautotogi, e le vaevaeina potu e puipui ai i puipui, e pei ona masani ona maua i totonu o fale fou, faʻapea foi mo nofoaga faatafafa tele.

Stucco faia oe lava

O le Statucco i totonu o le itu o nei o loʻo i ai o lona lava lima o se faiga faigata e manaʻomia ai le saʻo lelei. Afai tatou te faʻatusatusaina ituaiga uma o le stucco, e aoga le nofo naʻo le faia o le gyptum decor, o le a le manaʻomia le tele o mea faigaluega ma mea faʻapolofesa.

Ia faia se stucco oe lava, e tatau ona e maua i le tulaga muamua o foliga mamanu. Tusa ai, pe a iai, tatou te faʻatinoina le gaioiga o le faʻapitoa o ia lava, o le a avea ma faʻailoga sili pe a fausia tumu. O le taʻaloga o le Gyptum lea e mafai ona e faʻaopopoina se faʻaopopoga faʻapitoa (masani poʻo le fitththetic fiber), o le a faʻateleina ai le maeʻa o le oloa ma le taotoga. I se tulaga lautele, o se mea e aoga.

O le isi, o le Gyptum vaifofo ua liligiina atu i ni mea faʻapitoa saunia lelei mamanu ma ua tuʻua i totonu o le potu ma le maualalo o le susu. I le maeʻa ai o le fofo atoa o le malulu, o le Stake Stake e tatau ona "mauaina" mai pepa ma le faʻagaioiga, aveeseina uma le tele o faʻafitauli ma faʻateleina suiga i nofoaga e le tatau ona latou iai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le ofu o le fale ma le puipui, faigofie faigofie metotia

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

I totonu o le itu faaonapo nei, o le stucco o loʻo faʻaaogaina mo le vaʻai vaʻaia i le maualuga o le taualuga. E taua tele mo le potumoe o le lanu o le lanu, i le mea e mafai ona e faʻaaogaina stiucco pei ona faia se ituaiga o le "tele-pito i luga o le tele". E le faigata ona faaitiitia mea uma o le vaega o le stucco mo lenei, ma i le tulaga o le lava o le faia o le tagata lava ia e le mafai.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

Mo le potu malolo e atoatoa ona faʻagaioia i luga o le pito i luga o puipui, faʻapea foi ma nofoaga latalata i le faʻamalama. O lea, e mafai ona e nanaina le connice pe a ita ia te oe. O le manatu o le stacco e mafai ona vaʻaia o le vaʻai atu i le taualuga, ae e le o le mea moni e le o faʻaaogaina ai mea teuteu.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

O aitia o le teuteuina o le potu ma le fesoasoani a stucco e mafai ona sili ona ese, i totonu o latou e mafai ona taʻu ma le pisia. Ma, afai e le paʻepaʻe le puipui i totonu o lou potu, ona e le talafeagai ai lea o le paepae paepae mo i latou. O le faia o lenei mea, e mafai ona e valiina fasi ie i le lanu manao. Peitaʻi o le a le tulaga o le faʻaaogaina o vali, o le ai ai se filifiliga sili ona lelei ma faʻamalosi tino i le tulaga o le faʻataʻamilomilo o le prelonth, afai e moni, e le o lou potu.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

Talu ai nei, o le faʻafanua o lauiloa o loʻo maua ai foʻi na toe malosi foʻi, lea e talafeagai mo fale mautotogi ma lelei lamolemole pa. Ae o lenei, o se ituaiga o mea faapausegaina, ua matua sili atu ona faigata, e matua faigata lea a sapalai mai ai ma le tele o lima mamanuina.

Stucco i totonu o le itu faaonapo nei

O le stucco e talafeagai mo le totonu o ituaiga masani. Aua le faapipiiina le mea na pau ai. Manatua, o le manava e le matagofie i taimi uma!

Faitau atili