Faʻafefea ona vali se OSB i totonu o latou lava lima

Anonim

Ua toe faʻaaogaina foʻi le ipu OS OSL mo le maeʻa o lona fale, ma ou mafaufau ai, ma o le a le mea e mafai ona e vali ai lenei mea pe a faʻaaogaina i totonu? A maeʻa mea uma, o taimi e masani ona tupu pe a oʻo le ata o loʻo avea ma mea sili ona lelei o le filifiliga. E ui i aʻoaʻoga uma e manaʻomia ona iloiloina pe a valivali o papatusi OSB, o lenei metotia o mamanu e mafai ona valaʻauina e le taugata ma faigata nai lo isi faʻamaufaʻailogaina. O le aso o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻapefea ona tupu le faiga o le auivi le ogatusa ma o le a le palutu e tatau ona e filifilia mo le Osb papatusi.

Faʻafefea ona vali se OSB i totonu o latou lava lima

Tatalo osb i totonu

Laititi tele

A o leʻi galulue ma nei papatusi, sa ou aʻoaʻo mai laʻu uo o le Osb o se vaega o le vaega o loʻo faia e le glung Whips Chips. Potimers ma le tele o revens o loʻo faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe.

Faʻafefea ona vali se OSB i totonu o latou lava lima

Faʻafefea ona vali se OSB i totonu

O loʻo iai foi le faʻavasegaina o mea nei, lea e leʻo galo i le faʻatau atu o le OSB papatusi:

  • OSB 1 - talafeagai mo le mamanuina i totonu o le potu e maualalo le le lelei le susu
  • OSB 2 - mo potu ma le taugofie tau suamalie
  • OSB 3 - i le alualu i luma o le le fiafia ma le soona fai o faʻailoga e mafai ona susu
  • OSB 4 - o le tele o le susu - tetee, latou te faʻaaogaina mo faʻavae.

Mo lou potu, na ou faʻaaogaina le OSB 3 - faʻatasi ai ma le OSB 2 latou te sili ona fetaui mo le maeʻa i totonu o le atunuʻu. Ua maeʻa lana talosaga, na ou filifilia ai lenei vasega patino, ae afai e te mautinoa i le feitapi o le potu, o le a mafai foi ona ou faʻaaogaina le vasega lona lua, e masani lava o sina taugofie i le tau.

O le a le mea lelei o le stinging

Faʻafefea ona vali se OSB i totonu o latou lava lima

Atavali osb

Faʻaopopo atu i le faigofie o le valivali, e mafai ona e valaʻau atu ni nai faʻamanuiaga o loʻo maua ai le valiina pe a faʻaaogaina mo se tagata taʻalo a le Chipport:

  1. O le vali e le gata o teuteuga teuteu mo le ata tusia, ae puipuia foi mai le susu. Talu ai o le a le mafai e le vai ona ulufale i le faavae o papatusi, o le defomitation o papatusi ua le mafai
  2. Faʻaaogaina le vali ma le lelei na faʻalilolilo o le osb ipu. Talu ai o le fale mea e le foliga aulelei, e manaʻomia ai se faʻaumaina

TAUA! O le faʻaaogaina o mea e sili ona talafeagai mo le faʻamaea i totonu, aua ona o le mafaufau i le suia o le susu o le susuga o le susuga ma le le lelei.

Ina ua ou folasia aʻu o le tuʻufaʻatasia o papatusi o pulumu, ona ou iloa ai lea mo i latou o lupe sili o lea. Faʻasaina o lea mea i le faʻaipoipoga ua sauni e faʻatino se malosi malosi mo le ogaumu, ma se tulaga lautele, le manaʻomia e toe faʻaleleia le faaiuga i le 8-10 tausaga. E ui lava e tele mea e faʻaaoga i totonu o le fale Suʻetusi, ua tatou vaʻai lelei atu i oloa "faavaomalo", "Sigmucouts", "e atagia mai ai.," Stigry ".

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale vevela i le mea o loʻo iai ma pe faʻafefea ona tausi lelei mo laʻau

Ina ua ou folasia aʻu o le tuʻufaʻatasia o papatusi o pulumu, ona ou iloa ai lea mo i latou o lupe sili o lea. Faʻasaina o lea mea i le faʻaipoipoga ua sauni e faʻatino se malosi malosi mo le ogaumu, ma se tulaga lautele, le manaʻomia e toe faʻaleleia le faaiuga i le 8-10 tausaga. E ui lava e tele mea e faʻaaoga i totonu o le fale Suʻetusi, ua tatou vaʻai lelei atu i oloa "faavaomalo", "Sigmucouts", "e atagia mai ai.,

O le tele i le manaʻomia mo valiina o laupapa o le suauʻu. E fesoʻotaʻi lelei ma fafie, faʻapea foʻi ma le tele o viomus. O lenei meatotino e le aveina ai tiga na afaina ai foi i le mea. I le fausiaina o se lelei fesoʻotaʻiga, o lenei filifiliga e mafai ona tautua ai le faʻauma i lou potu i le averesi 3-5 tausaga. E ui i le mea moni o poleti ofuvae e manatu ua le aoga mea i le ata o puipui, e maualuga le lelei ma eseese. Faʻaaoga ina ia vali ai le osb uiga lelei, pei o le "syntnir" poʻo le "kolose" ona e mautinoa lava o le a faia le iʻuga o au gaioiga.

A matou talanoa e uiga i alkyd sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina mo le vali. Peitaʻi, o le iai o le mea totino e faʻaaoga sili atu le mamafa i lo ona ou muamua atu, o le a e tele vali i le taimi o le mauaina. A uma mea uma, o le taumafaina o mea o le a faʻateleina ona o le faʻaaogaina o le susū o le susu. E le manaʻomia e Alkyd Elemed e ufiufi ai le tuʻuga o le Valnish - o se taua tele o le mea e mafai ona lamolemole mai le tau o vali faʻaaogaina.

Ou te le fai aʻoaʻo le vali vali vai i mea uma mo atavali opsbs. Ona o le mea moni o le a faʻaaoga ai le tele o vai, o loʻo i totonu o le lanu lanu, e mafai ona ala i luga ma le deform. O se faiga e agaʻi i se soʻotaga atoa e faia ai i le Orgud OSB papatusi. E ui lava o le vasega o mea na ou filifilia e faʻauma ai loʻu potu ma faʻatagaina le faʻaaogaina o vali eleele i eleele, sa ou tuʻulafoaʻiina i latou.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafou Will Windows oe lava

Sauniuniga o le anoa oona ma lona vali

Faʻafefea ona vali se OSB i totonu o latou lava lima

Tutoatasi valivali le axis i le fale

E pei ona masani ai, e manaʻomia ona latou saunia le tulaga i lalo o le atavali ma i lenei tulaga tatou te faʻamalosia papatusi faʻaaogaina le Sandpaper poʻo se masini gaosi. Afai e i ai ni mea sese ma faʻafitauli, faʻapea foi ma pulou o ia lava-ola ma le fesoasoani a le osb na tuʻuina atu, tuu i ai ma mea lelei uma. A faʻamamaina atoatoa le uafu, tatou te faamamaina - a o le i vali le laualuga e tatau ona sologa lelei pe a mafai. Mafai ona faʻaaogaina o se paluga i luga o le suauʻu-faʻavae faʻavae.

O le muamua o papatusi o Osb e tupu ma le fesoasoani mai o vanu ole vai. Aveeseina o lona 1k10, matou te ufiufi mea ma faatali mo le matutu. E mafai foi ona faʻatau mai se mea faʻapipiʻi, o le tautua o se vaega o loʻo i le va o le vali ma le vali luga. OSB valivali ia lava o le a le avea ma ni faafitauli. Mo aʻu, sa masani ona e faʻaosofia, aua o le valivaliina o mea eseese na faia mai ia te aʻu soo. Ae afai o loʻo e mafaufau pe faʻapefea ona tupu loʻu valiina, o loʻo ia te aʻu se mea:

  1. Muamua o mea uma, ma le fesoasoani a le pulumu, valiina le vaega atoa o le ipu, na le maua ai le vali i luga o pito
  2. Ona tosoina lea o le Swim
  3. I le tasi itu ma ma le fesoasoani a se tagata folau valiina mea, apalai le mea muamua ae le o le mafiafia mafiafia
  4. Tuu le puipui e mago, ona faʻatigaina ai lea o le vaega lona lua - aua neʻi galo le mea e tatau ona i ai le itiiti ifo i le va o nei gaioiga nai lo le 8 itula o tamoʻe
  5. O le vali Sourter e faʻaaogaina i le Asbitrary aofaʻi - Fai le tele o le mea e tatau ona ausia ai le manaʻomia o le iʻuga

Faʻafefea ona vali se OSB i totonu o latou lava lima

Tatalo OSB e faia oe lava

Afai e te manatu nai lo le valiina o se OSB i fafo o lou fale, ona tonu ai lea e filifili ma mea o loʻo faʻaaogaina mo le ata pito i fafo o le laʻau. I lenei faʻasologa, e taua tele ile alualu i luma o le ASB ma vali vali valivali.

Faʻafeiloaʻi i avanoa uma ma tekinolosi e faʻaaogaina na o le maualuga-lelei paluga, o le faʻasologa atoa o le a faigofie tele ma vave mo oe, e le fefe ai e faʻataunuʻuina ma lau oe lava galuega lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le laupapa faʻapipiʻi i luga o puipui o le potu?

Faitau atili