Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Anonim

Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

O le ata o le laupapa pito i luga o le laupapa - taalo se taua taua pe a faia se totonu. O le tele o ituaiga ma auala e teuteu ai lou potu ma le fesoasoani a o ia o pepa o le laupepa o sima (GK) - ofo. Filifili le auala e te fiafia ai, aua e toetoe lava o soʻo se tasi o latou e mafai ona faʻaalia ma ou lava lima. O le masini o le faʻamalologa o le kamuta na faia o le Crywall Pisinisi e mautinoa lava le faigata, ae o le vave faia ma le iʻuga o taumafaiga uma na faʻaalu.

Aofai o tulaga

  1. Tasi-overmpmit palakapili sima e faigofie lava. O le sili lea o le lamolemole lamolemole. O le autu o lenei filifiliga, o le laualuga e matua lamolemole ma e leai se mea e sili ona sese ma palu. O le kapeteni o le kapoti na faia o le digwall e faigofie tele ona maina i ou lava lima. E mo ai e tatau ona e tu ai lau filifiliga pe afai o loʻo e fou i lenei pisinisi ma e leʻi faia foi se galuega tutusa ma ou lima. O le isi tulaga lelei o lenei ituaiga e faʻatagaina oe e faʻateleina ai lau mafaufau i le faiʻai. Faʻaaoga moli matala, ata vali, stucco ma isi elemene mo le teuteu.

    Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

  2. O le lua-tulaga o le lua o le tuufaatasiga e maua ai le potu fofoga ata. E suia le mamanuina totonu ma faailoa atu se tulaga ese lona tulaga lua i ai. E sili atu le lelei o se fofo e foliga mai i le faʻaputuputu ma le fausia-i tua. Tuuina atu o le faʻamoemoeina i se auala o loʻo i totonu o le ata, o le a e ofo lava i mea uma e fiafia i ai. I se faʻaopopoga, o lenei fuafuaga ua mafai ai ona fausia ni fua o loʻo i luga o le faʻatafunaga, lea e taua tele mo le potumoe o le tamaititi.

    Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

  3. O le tele-maualuga le maualuga o le mamago (tolu ma sili atu tulaga) e faigata tele i le faʻatinoga, pe a fai o oe o se tagata amata, ae o le a faigata tele i ai ma lou lava avanoa totonu.

    Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai i stumps ma korhig. O le a le mea e fai mai le papupuni i le atunuu e faia oe lava?

E pei ona e vaʻai, o le filifiliga o filifiliga mo le taualuga mai le similoti e matua lautele. E naʻo le mea e te manaʻomia e suʻe ai le tasi e fetaui ma lau fale.

Fausiaina o se ata taua o le palakalafa

O aitia ma le faʻatusatusaga faʻapipiʻi o loʻo fetaui lelei mo tagata talitane tagata e fiafia e le masani ai faʻataʻitaʻiga. O iinei e le mafai ona e fefe e faʻaali lau fantasy, aua o le fesoasoani a le Matai (alu e oʻo i ou lava lima) e mafai ona e faia se galuega moni o faatufugaga o le ata.

O pepa e mafai ona avea o se lautele ituaiga o ituaiga, o loʻo amata mai i le faigofie geometric foliga, faʻaiʻuina ma lavelave fatufatumea adaves. A e faʻaopopo i uma lenei tele o lanu ma tele o moli amata, o le a e maua ai se sitaili malosi

Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Le tele o filifiliga mo le taualuga mai le drywall mo umukuka

O le taualuga o Markwall i le umukuka e mafai ona avea ituaiga eseese, ae o le sili ona lauiloa o mea e sili ona lauiloa o ni vaega o Genonc o foliga o le umukuka ma nana lona le fiafia o le umukuka ma nana. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le uumi ma le laulu faʻatasi ma le tamaʻi atopata, o ituaiga uma o sikuea o le a talafeagai. O lenei pepa na te vaʻaia o le a faʻalauteleina le potu.

Faʻamolemole vaʻai pe afai o lau umukuka e maualalo, ona o lea o le tulaga na o le tasi-tulaga o le sili ona lelei o le tuufaatasia e talafeagai i le umukuka o le umukuka o lotoa o le sami. Soʻo se isi fofo o le a matua faʻaitiitia ai le maualuga ma faia le potu vaʻaia e oʻo lava i lalo ma tuʻituʻi. Ae peitai, ma le fesoasoani o mamanu i luga o le taualuga o le palapala o le a e faia ai lau umukuma sili ma fiafia, tusa lava pe e te filifilia le mamanu faigofie.

A lava lau umukuka maualuga, ae i le taimi lava e tasi laʻititi, e mafai ona e gafatia se lua-sili ona faʻamalosia le taualuga o le laupepa i le taimi e tasi "e taʻalo ai" ma fugalaʻau. O le saʻo tuʻufaʻatasiga o vali o le a fausia ai se lagona le fiafia ma ave lau umukuka tele ma fou foliga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali puipui ma vai-emullions

Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Tutusa mamanu i Gyptum Cartridord Ricedior

O le auala o se potu faigata tele i tulaga o mamanu. E le o ituaiga uma o mamanu o le a talafeagai iinei. E moni, o laupepa o le HC e le faia se vavega ma o le a le tuʻuina atu ia te oe se ala tele, ae o le a latou faia le mata o lou fale e sili atu fatufatuga.

O le saʻo o le taualuga o le itu tauagavale o le a avatu ai ia te oe le taufaasese o le saʻolotoga ma se tele avanoa. Ia faia lenei mea, tuʻuina atu le manaʻomia i le malamalama i lona mamanu ma filifili ituaiga o ata o ata o ata po o mamanu. Faigofie geometric poʻo mea fou o le a aumaia se faʻaaliga malamalama i ou fafo, ae o le a le soona faʻatau atu.

Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Tapuaiga mamanu faia i le Plasterboard i le potumoe

I totonu o le potumoe, o le auvae o le tautau o le faʻatauina o le cryos mai ituaiga eseese ituaiga o ituaiga, ma e le tatau ona eʻeina lanu, aua o le potu malosi e tatau ona filemu ma o le potu malosi.

O lona uiga e le mafai ona e faʻaaogaina na o le tele o begee poʻo le susu susu susu. Filifili le le masani ai ma le muamua vasega - suamalie lanu uliuli, lanu efuefu-piniki, kofe ma isi. A leai, e leai ni faʻatapulaʻaina o mea uma. Musu o Symmery ma le faigofie ma tuu i lau potu o le foliga sili ona le masani ai foliga.

A o le tulafono, o le vaega tele o le taofiga o le kapeteni mai le drywall ua tuu saʻo i luga aʻe o le moega. O lenei e ono, mo se faataʻitaʻiga, o se ova, ua aliaʻe se ata tusia o le na maua lamepa. E faapena foi le tali i totonu o le a fesoasoani ia te oe e faigofie ona ala i le taeao ma le fiafia e moe ai i afiafi.

Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Planboard pepa i totonu o le potu o tamaiti

  1. E taua le amataina ma le mea moni o le GC i totonu o le potu o tamaiti o se tali sili lea o se tali, aua o le mea lea e le afaina ai le pepe.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani o le a faataatia ese le taualuga o drywall, e mafai ona vaevae o le potu i le tamaitiiti e le sone, o se tasi ala po o se isi ala i le faamamafaina o le sone mo taaloga, o le sone mo le suesueina ma le sone mo le moe.
  3. E pei ona taʻua i luga, o le GC e tatalaina ai se lapoʻa tele mo fatufatuga i le potu o tamaiti. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ituaiga eseese, e mafai ona e fausiaina se la, pepe pepe, fugalaʻau, vaʻalele, ma isi mea i totonu.
  4. Faʻamaeʻaina o le totonu o le ata o le ata o le taualuga o le taualuga mai le GC. O loʻo faʻaaoga ma le lototele i ni vaega pupula i totonu o vaega uma o le potu, e ese mai le potumoe. E mautinoa e pei o se pepe.
  5. Aua neʻi galo e uiga i le ono mafai ona faʻatulaga le pito i tua i le potu o le tamaititi. Faʻataʻitaʻiga, o le La i le faʻauigaina o ala tetele o le a taʻitaʻiina le tamaititi ia fiafia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le faʻamama i totonu o le fufuluina masini

Simpsmimi laupapa: umukuka mamanu, carridor

Faitau atili