Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

Anonim

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

O se kesi o le kesi o se masini e faʻaaoga ai le kesi e pei o suauu.

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

Kesi boler polokalame.

E oo mai i le taimi nei, e masani ona latou taatele, pei ona iai le kesi i le taimi nei o le suauu, o lana filifiliga e mafua mai i le avanoa ma tamaoaiga.

O vaega autu o le ata o le potu o le potu, vevela suia ma chimney, comsonction o suauu ona o le kesi burner o le kesi o kesi.

Faʻavasegaina o kesi

I le nofoaga o le nofoaga:

  • I fafo - o loʻo tuu i luga o le foloa poʻo se tulaga faʻapitoa;
  • Puipui-faʻapipiʻi - tuu i luga o le puipui pe i se faʻavaʻa faʻapitoa. E le gata i lea, o tagata e maualalo le ufiufi puipui pa puipui, ae sili atu le talafeagai.

I le ituaiga o le tolopoina:

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

Puipui-kesi kesi bouler.

  • Faatasi ai ma le avega faʻanatura o loo tapunia le ea mai le potu lea ua tuʻuina ai lenei pule, ma e oʻo atu vaega o oloa masani. O le faʻataʻitaʻiga o sea potu e mafai ona faʻauopisi;
  • Ma le faʻamalosia o faʻailoga, lea e sau ai le pa ma le ea i luga o le auala. O tagata faipule e le manaʻomia se potu faʻapitoa.

I le ituaiga o le Inging:

  • ma Piezorozhimi - ua liliu le ponaivi i le faʻaaogaina o le faʻamau ma e talafeagai tele ona faʻaaogaina pe a faʻalavelaveina ai le eletise;
  • Ma le faaeletonika enminition - faalauiloa oe lava, otometi.

I luga o le faʻaaogaina atoa o le suauu:

  • faasaʻoina - latou faʻaaogaina naʻo le paʻu maualalo o le vevela;
  • Malosiaga - Faʻaaoga le maualuga maualuga o le faʻatauga o le faʻaaogaina o le Healtizer masini.

Ma mulimuli ane, o le galuega e iloa ai:

  • potu malolo-matagaluega o le matagaluega;
  • Faaluaina-crioptors Brooleirs.

Tasi-teuteu boeiler, o le mea e mafai ona tuʻuina atu na o le faʻamafanafana o nofoaga, pe a fai e le o faʻatagaina i se tasi o le couler manaomia.

Tasi-fofo kesi ponaivi

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

Polokalame o le tasi kesi kesi.

O le tasi-moto i le ponaivi o se masini mo le vevela o gaosi oloa na fausia mo le vevela i le vevela vevela vevela. Latou te taʻua foʻi e tasi tasi. E mafai ona avea uma ma puipui ma fafo, e lautele le filifiliga. O le puipui o le tasi-faʻapipiʻi Boulers e maualalo le mana, o le lelei lelei talafeagai mo le faʻamafanafana potu, o le a le sefeina o le avanoa. O tagata e toʻatasi o loʻo i ai i fafo atu o le Crioptory

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona pikiina le lautele o le pupuni lipine mo le uafu mai le pafter mai le Taffeta: Sauniuniga, matoto

O polokalame e i ai i fafo atu o ni malo, ona o lenei mea, i se seti ma le Booiker, e le gata i le sefeina, ae o le vevela e fofo ai vai vevela. O le kesi kesi e le maua se avanoa. O ofisa e mafai ona maitauina o le faiga ma se pole o le a sili atu ona iloga i ai se fuafuaga puʻupuʻu, a o faʻalavelave i ai i pusa.

O le filifiliga o se boeir mo se masini e tasi e tatau ona faavaeina i le mautinoa ai manaoga uma o tagata ola. Ina ia faʻaleleia le galulue faʻatasi ma le biourer, o le vai vevela o le vai o loʻo fesoʻotaʻi i le faiga o le boaile o le borale o le tino, o le a faʻatumauina le faʻaaogaina o le vai o le 35-65 ° C, Sychronously faagaoioia ma le poler. Afai o le vevela i le Boiler amata ona pa'ū pe faʻaiʻu le vai vevela, o le bouler o le a na ona lafo atu vai mai le vevela o le boaile Ole suavai ole vai mo le vai vevela, o le tino sima o le foloa foloa o le fola-taamilosaga, mo lenei, o le "taumafanafana" galuega e na ona faʻaalia i lona tulaga ua ova atu.

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

Polokalame o se kesi i fafo o le ponaivi.

Faʻafetai i le tumau pea o le tuʻuina atu o le vevela vai ponaivi, e mafai ona e sefeina le taimi ma aua le faʻatali mo lona faʻamafanafanaga - o le vai o le vevela manaʻomia o le a vave alu i fafo o le pene. I le faʻaopopoga, lava le malosi o lenei faiga ua mafai ai ona fesoʻotaʻi ni masini faaopoopo, pei o le tupe mo le faʻamamaina o solo i le faletaele. Ae i le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia le tauaveina lelei le malosi o le booir ina ia malolo le faʻamalama ma le leiloa. Mo le faigofie ma le faʻaititia, o le vevela leiloa ua amata nei ona maua ai ni tagata e toʻatasi o le matagaluega ma le boair ua uma ona fausia i totonu o le System. E masani ona filifilia le mana e faʻatatau i le tele o le fausaga, le numera o faʻamalama ma fafo.

Mataupu i luga o le autu: homemade simlator hyperextension (ata, ata, vitio, vitio)

O le tulaga lelei o le tasi-tui system:

  • faigofie ona tuuto mo soʻo se tagata faʻaaoga talosaga;
  • Eseese tiliva filifiliga o loʻo avanoa: i fafo, puipui puipui;
  • filifiliga o eseese suiga o le vevela ma le suavai sapalai faiga (tuufaatasi ma le polesi);
  • le agavaʻa e faʻatupu ai le caide couler system;
  • faigofie o mamanu ma puipui, ma le fola vaefaufaʻu;
  • Le talitonuina maualuga;
  • Avanoa.

Kesi ponaivi lua-kining

O tagata matitiva o le kapeti o loʻo aofia ai le tomai e maua ai le vevela vevela, ma le vevela vai sapalai e aunoa ma le faʻapipiʻiina o nisi masini, e mautinoa lava, mafai ona e faʻasaoina. O LE IGOA "Faaluaina-Tino" na latou mauaina ona o Vaega moomia - O le iunite lava ia e lua e faia ni fonoola, ma o le isi mo le vevela vai.

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

O le Simiry Solitulafono Coured Poler.

O le filifiliga o le lua-kinsan kesi boler o loʻo maualuga pe a talafeagai ai pe a pasi le tamaʻi kesi i totonu o lou fale.

O nei lauulu e o mai foi i pa ma fafo. E foliga mai ua foliga mai o ni kesi i le sami kesi i le taimi ua leva, ae o le taimi nei nei o loʻo lelei ona maua le lauiloa. A o filifilia se pusa polesi, e manaʻomia le amanaia o le iai o Chimney, afai e le o avanoa, e sili le filifilia o se faiga ma se potu e ogaumu i totonu. O le puipui-tui lua-kamuta o le unauina o polokalame e matua faigofie lava ona faʻaaoga, o le sili ona faigata o latou e faʻatagaina oe e manaʻomia le tele o le tau o le tino mo le aso. I se faʻaopopoga, o le pa puipui e masani lava ona maeʻa maeʻa ma le fusi.

O tulaga lelei autu o le lua-crioptor Bouler i le i ai o le tafega vevela fefaʻatauaʻi, o le mea e mafai ona faʻamautinoaina le faʻamafanafana o le vai toetoe lava a le faʻatapulaʻaina o le tele o le vai umi. Ma le isi mea, o se poleir e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se boeir, lea e mafua ai le taugofie o le faiga. O le isi tasi o le manino o le lelei o le lua-fusi o lona uiga i se suiga i le vai o le mamafa ma le fausia o le masima i totonu o le masima.

Ae o loʻo i ai ni faaletonu o sea - o mea sili ia e manaʻomia mo le tulaga o le tautua ma le manaʻoga e mautinoa ai lava le malosi o le vai (ma le tele o le vai. ). O le puipui ma le fola laupapa e eseese le mana.

Tusitusiga i luga o le autu: uʻamea uʻamea: ata ma ituaiga

I le ata o le lua-crit conssors bolers, e lua suiga o le tele-saoasaoa vevela vevela avanoa e iloga mo le susu vai:

Tulaga ma le leaga o le tasi-mataga ma le lua-cript kesi

Fesoʻotaʻiga ata o se faʻauluu eletise eletise.

  1. O le vevela maualuga o le vevela - o latou mataupu o gaioiga o loʻo faʻavae i luga o le vevela fesiitaiga mai le vevela o le vevela mo le vevela.
  2. Fetalua o le Heart Heart Extra tagata uma - Vai i se vevela vevela vevela vevela i luga o puipui faʻapitoa e pasi ai i totonu o le maualuga vevela vevela, lalo o le faʻamalosi a le taʻavale.

O tulaga lelei o le oona vevela vevela e aofia ai:

  • taugofie;
  • faamau.
  • Le saoasaoa o le vevela vai.

O mea leaga tele o lenei fuafuaga, o loʻo i ai se tamai sipai sipai i lona soʻotaga, lea fou masani e masani lava ona vave faamamaina. E le gata i lea, pe a galue faʻatasi o se vevela o le tino ma vevela vai tino, o le peleni ua vave ona vevela, ona o le lautele o le crane, o lona uiga o le vai o le vai. I lea tulaga, e tatau ona e faaeteete.

O le leai se mimiti o kesi ma se misa vevela lona lua, ae o le vai ia i latou o le mafanafana lea, mo le 1-2 sekone, ma latou fesootaiga maualuga.

I soo se tulaga, o le filifilia o se kesi po o se gaioiga taʻitoʻatasi, e filifili ai poʻo fea o le a iai - i fafo, puipui, e faʻavae, e faʻatatau i uiga o le vevela o le potuʻia ma ana lava amio lelei.

Faitau atili