O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Anonim

Faʻaaofia le moli i nisi potu poʻo luga o le auala mo le atoa o le pogisa vaitaimi e le talafeagai. E susunuina malamalama pe a e manaʻomia, o le a tuʻuina se gaioiga i le eletise. I le "Paʻaga Paʻaga" tulaga, e malepe le eletise. A o se mataupu e le o le auala i lona sone o loʻo aliali mai, ua tapunia ma fesoʻota, o le moli pupula. A uma le mea e mou atu mai le gaioiga sone, o le moli ua tape. O sea Algorithm o galuega na faia atoatoa i le moli auala, i le malamalama o potu aoga, carridors, vanu, potu ma faasitepu. Ile aotelega, i nofoaga na foliga mai o tagata na vaaia faapea. O lea mo le teugaina ma le faigofie, e sili atu le tuu o le lafo o le osofaiga e ki malamalama ai.

Ituaiga ma ituaiga

E mafai ona 'eseʻese le auala o le gaoioi mo le ki o le malamalama, o loʻo fuafuaina mo isi gaioiga. Muamua lava, e manaʻomia le matamata i le mea e mafai ai ona faʻapipiʻi le masini.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

O le faʻaliliu o le faʻauiga mo le fesuiaʻiina o moli e manaʻomia e le gata i luga o le auala

O le auala auala e maua ai le maualuga o le tino. Mo masani taotoga i le ea matala, o le sensor ma le IP e le maualalo i lalo ifo o le 55, ae sili atu - luga. E faʻapipiʻi i totonu o le fale, e mafai ona e ave i le itulau 22 ma sili atu.

Malosiaga ituaiga

Le isi, e manaʻomia le amanaia, mai poʻo fea le mafuaʻaga e faʻamalosia ai le malamalama. E i ai filifiliga nei:

  • Uaea le eletise eletise mai 220 V.
  • Uaealesi, faamalosia e maa po o maa.

    O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

    E le fiafia le Rountors.

O le vaega tele o le tele o le vaega ua tuua e fesoʻotaʻi i le 220 V. uaea leai se mea, ae ua lava foi latou foi. E lelei latou pe a manaʻomia ona aofia ai le moli, faagaoioia mai le maualalo-voltage conpeants o loʻo i ai nei - maa poʻo le lamilua poʻo ni faʻataʻitaʻiga.

Le metotia o le fuafuaina o le i ai o le gaoioi

O le faʻaliliu o le osofaʻiga e liliu i luga o le malamalama e mafai ona iloa mea toe taumafai e faʻaaoga le tele o aʻoaʻoga

  • Faatosina mai le au sau. Tali atu i le vevela tatala e le tino o vevela-toto fatufatu. Auai i masini e mafai, pei ona le gaosia se mea, naʻo resitaraina o loʻo loloina. O nei sukatoa tali atu i gaioiga mai o manu, e aofia ai, ina ia avea ma tali sese.
  • Acoustic distonn dentors (pisa). I ai foi le vaega o le aufaitau o meafaigaluega. Na latou manatu i le leo, e mafai ona aofia ai mai le faitotoa o le moega pepe. E mafai ona faʻaaogaina i le faʻavae o fale tumaʻoti, e mafai ona oʻo mai ai le leo e i ai i se taimi e sau. I isi nofoaga, faʻaaoga e faʻatapulaʻa.

    O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

    O le galuega o le solitulafono e mafai ona faʻavae i luga o le vevela sailia, ua faʻailogaina e se tagata.

  • Microwave Distors. Faʻasino i le vaega o faʻafiafiaga a le au faigaluega. Latou te gaosia galu i le microwave base ma siaki o latou toe foi mai. I le i ai o le mea e alu ese ai, o fesoʻotaʻiga ua tapunia / tatalaina (e eseʻese ituaiga). E iai uiga lelei o loʻo 'vaʻai "e oʻo lava i vaega poʻo puipui. E masani ona faʻaaogaina i le saogalemu faiga.
  • Ulversound. E tutusa lelei le faʻavae o gaioiga ma le faʻavaivaia, eseese le va o galu sao. O lenei ituaiga o masini e seasea faʻaaogaina, aua o manu e mafai ona tali atu i le ultrasound, ma se mamafa umi o se tagata (o masini e le aumaia.

    O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

    O le faʻamalositino o le faʻatinoga, ae lanu, tele paʻepaʻe ma uliuli

  • Tuʻufaʻatasia (lua). Tuʻufaʻatasia ni auala e iloa ai le gaoioi. E sili atu lo latou faʻatuatuaina, ia itiiti se mea e le manaʻomia, ae sili foʻi ona taugata.

Tele taimi masani, o le leai o se suiga e faʻaaogaina e le au gaosi e ki ai le auala pe i le fale. E maualalo a latou tau, o se faʻafitauli tele, o se tele o fetuunaiga o le a fesoasoani ia te oe e faʻatuina. I luga o faasitepu ma i le sili ona umi e sili atu ona tuu se lagona i se ultrasound po o microwave. E mafai ona latou faʻamalosia e tusa lava pe ua e mamao ese mai le malamalama malamalama. I totonu o faiga saogalemu, latou te fautuaina mo le faʻapipiʻi o le microwaves - latou te iloa ai le gaioiga tusa lava pe o ni vaega.

Faamatalaga fautuaina

A maeʻa ona faia le ituaiga o gaioiga e teteʻe ai le osofaʻiga o le a e tuʻuina ai, e tatau ona e filifilia ana mea faʻapitoa.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

I le faʻatekinolosi uiga o le uaealesi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nisi taimi o loʻo latou faʻagaioia ma le ituaiga o maa

Manatu Vaʻaiga

O le lafo mai o le suiga mo le fesuiaʻi o le malamalama e mafai ona i ai se eseʻesega vaʻaia o le itu i le tafailagi vaalele - mai 90 ° i le 360 ​​°. Afai e mafai ona faʻalatalata mai le mea mai soʻo se faʻatonuga, latou te tuʻu i se lagona o le 180-360 ° - faʻalagolago i lona tulaga. Afai o le masini ua faʻatumauina i luga o le puipui, 150 ° ua lava pe a faʻapea pe a fai o le koluma. I potu e mafai ona e faʻaaogaina na o le auala faʻataʻitaʻi i le vaega vaʻaia.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Fuafua i luga o le faʻapipiʻi nofoaga ma le manaʻomia o le mauaina o sone, o le toe iloiloga o loʻo filifilia

Afai o le faitotoʻa o le tasi (le potu aoga, mo se faʻataʻitaʻiga), atonu e i ai lava le a lava le vaʻai-pa. Afai e te ulufale i le potu mai le lua pe tolu itu, o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona mafai ona vaʻaia le itiiti ifo 180 °, ma sili atu - i itu uma. Le lautele o le Yoder ", sili atu, ae o le tau o faʻataʻitaʻiga lautele faʻapitoa e matua silia ma le faʻavaeina o le mataupu o le talafeagai.

E i ai foi se tulimanu o le vaʻai saʻo. I le masani masani taugofie, o le 15-20 °, ae e iai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona ufitia i le 180 °. Lautele-vaega o le nateti e masani ona faia faiga saogalemu, ae le o i teuteuga, a o latou taua e mautu. I lenei tulaga, e aoga le filifilia o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le masini saʻo: i le "Dead Zeane" ia e le mafai ona vaʻaia le tagata faʻatau.

Atu

Lenei foi, e aoga le filifiliina, faʻailoa atu o le a faʻapipiʻiina le leo o le lafo i le potu e ki ai moli poʻo luga o le auala. Mo nofoaga o le nofoaga o le shidius o gaioiga o le 5-7 mita, ua lava ma lou ulu.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Valaau se laina ma se tupe teu

Mo le auala, o le faʻapipiʻiina o sili atu "umi-mamao" e manaʻomia. Peitai oi lenei foi, vaʻai: ma se nofoaga puʻupuʻu o le inisiua, o tali sese e mafai ona masani ona masani ai. O le tele naua o le tele o inisiua mafai ona avea ma mea leaga.

Mana o le fesoʻotaʻiga lamepa

Taʻitasi o le faʻatosinaina o le malamalama i luga o le moli ua mamanuina e faʻafesoʻotaʻi ai se avega - e mafai ona pasi atu ia te ia lava o se mea moni. O lea, pe a filifilia, e tatau ona e iloa, o le aofaʻi atoa o lamepa lea o le a fesoʻotaʻi le masini.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

O le mana o le plug-i luminares e taua pe a fai o se vaega o moli po o le tasi malosi

Ina ia aua neʻi ova le ova mo le siʻitia o le gaosi o le faitotoʻa o le lafoaʻi o le gaosi oloa, ma faʻasaoina ai le eletise, faʻaaogaina le le-leai se tamaoaiga, ma sili atu o le tamaoaiga - kesi-kesi.

Metotia ma faapipiiina nofoaga

I le faʻaopopoina o le faʻaigoaina o le vaega o le auala i luga o le auala ma "fale" e i ai le isi ituaiga o vaega i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le lafo mai

  • Faiga faʻavae a le Kapeneta. Se tamai pusa e mafai ona faasee i luga o le puipui. E mafai ona faʻasaʻo le puipui:
    • o luga o le taualuga;
    • luga o le puipui.

      O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

      O le vaaiga o le gaioiga lagona i foliga vaaia o le a le fuafuaina, e mafai ona e malamalama i le aotelega e faʻapipiʻi ai poʻo luga o le puipui

  • Fausia-i faʻataʻitaʻiga mo le nanaina o faʻapipiʻi. Atitina faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina i avanoa faʻapitoa i se nofoaga e le mafai ona vaʻaia.

Afai o le moli ua faʻatumuina na o le faʻaleleia atili o le faʻamafanafanaga, filifili le tino o le tino, pei ona latou tauivi ma uiga tutusa. Ua faʻapipiʻi e tuʻu i totonu o le puipuiga. O i latou o se tamaini, ae sili tau taugata.

Galuega faaopoopo

O nisi e maua ai le dowped e maua ai isi foliga. O loʻo faʻamatala manino mai e nisi o soʻo, isi, i nisi tulaga, e mafai ona aoga.

  • Fausia-i le malamalama. Afai ua faʻapipiʻi le suiga i le auala i luga o le auala poʻo le faʻamalama ma le faʻamalama, ki le moli i le ao i le aso o loʻo leai se mea - ua lava le malamalama. I lea tulaga, pe i totonu o le filifili o loʻo faʻamau e le pulupulu, poʻo le lafoina o le lafo ma le fausia-i le ata (i le tasi mataupu) faʻaaogaina.
  • Puipuiga o manu. Aoga foliga, pe a iai pusi, maile. Faatasi ai ma se galuega faapitoa o mea lelei sese e sili atu. Afai o se maile tele, e oo lava i lenei filifiliga o le a le sefe. Ae o pusi ma maile laiti, o lo o lelei ona aoga.

    O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

    Mo le tele o mea aoga o le ai ai le puipuiga mai le faʻatupuina o manu pe a aliali mai manu

  • Tuai o le le malamalama. E i ai masini e tape le moli i le taimi lava na alu ai le mea o le mea o le gaioiga. I le tele o taimi, e le iloa: E manaʻomia lava le moli. O le mea lea, o loʻo iai mo se taimi talafeagai ma le tuai ai, ma e sili ona talafeagai ia i latou e faʻatagaina ona faʻatuai ona faʻatonutonuina.

O gaioiga uma nei e mafai ona aoga. Aemaise le gauai atu i le puipuiga o manu ma motusia le tuai. Nei aoga aoga.

O fea e lafo ai

Faapipii le lafo mai o le lafo o le moli e tatau ona lelei - e galue saʻo, pipii i ni tulafono faʻapitoa:

  • Latalata ane e le tatau ona avea ma masini moli. Malamalama faʻalavelave i le faʻagaioiga saʻo.
  • Latalata ane e le tatau ona vevela masini po o le tau malulu. O le teena o le gaoioi o soʻo se ituaiga o loʻo tali atu i le ea malulu.

    O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

    Faʻatasi ai ma le siʻitia o le maualuga o le faʻapipiʻi, o le o le iloa sone e faʻateleina ai, ae ua faʻaititia le mafaufau loloto.

  • E le tatau ona i ai ni mea taua. Latou te fiafia tele sone.

I potu tele, e sili atu le masini i luga o le taualuga. O lona vaʻaiga o loʻo vaʻaia e tatau ona 360 °. Afai e tatau ona aofia ai le lagona o le lagona mai soʻo se gaioiga i totonu o le potu, pe a fai o le ogatotonu, pe a naʻo sina vaega o le "o le mea ua tupu" e itiiti.

Dired Sensoor mo le malamalama i: faapipii polokalame

I le tele o mea, o le faʻauiga o le faʻauiga o loʻo fesoʻotaʻi ma le avanoa o le phasa uaea e alu i le moli. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se potu pogisa e aunoa ma faʻamalama, o le polokalame lea e faʻagaioia ma lelei sili.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

O le lafo mai o le faʻafanua e aofia ai polokalame e te liliu ai i le malamalama i le potu pogisa

Afai tatou te talanoa patino e uiga i le faʻafesoʻotaʻi o uaea, ona taumafai ai lea o le vaega ma le zero ua mafua ai ona ulufale i le lafo mai le lafo o le lafo Mai le galuega faatino o le vaega le mafaufau, e fafagaina i le moli, ma ave le zero ma le lalolagi i ai mai le talita poʻo le isi pusa e latalata i ai.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i moli auala poʻo le liliu i luga o le moli i totonu o se potu ma Windows, o le ae manaʻomia e pe tuu se moli moli (Photowork), pe faʻapipiʻi le ki i le laina. Uma masini e taofia ai le ki i le ao. Naʻo le tasi (Photolele) galue i le otometi faiga, ma o le lona lua ua le faʻamalosia le tamaloa.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Faʻafesoʻotaʻi le lafo o le auala i luga o le auala poʻo le aofia ai ma faʻamalama. I luga o le nofoaga o le ki e mafai ona avea ma ata

O loʻo tuʻuina atu foʻi i le avanoa o le Vaega o Vaega. Naʻo le faʻaaogaina o le pulou pulou, e tatau ona tuu i luma o le lafo mai o le lafo. I lea tulaga, o le a faamaapeina pe a mavae hemnemes ma o le a le galue "fefe" i le aso. Talu mai se mea eletise eletise ua fuafuaina mo se numera o le malamalama, o le a faalauteleina le ola o le lafo o le osofaiga.

O fuafuaga uma o loʻo faʻamatalaina o loʻo i luga e le mafai ona aofia ai le moli. Afai e tatau ona e faʻaaluina se galuega i luga o faasitepu i le afiafi, o le a tatau ona e malaga i taimi uma, a leai o le a le tape le moli.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Faʻafesoʻotaʻi Ata o le Distorn Sensor ma le ono mafai ona o le umi-taimi moli i le sensor)

Mo le ono mafai ona o le umi-taimi malamalama i luga, o le ki ki e tutusa ma le detector. E ui ua tape, o le sesi o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, e liliu aʻe le moli pe a aoga. Afai e tatau ona e liliu i luga o le moli mo se taimi umi, kiliki le ki. O le moli lili i taimi uma seʻia toe suia le ki i le "off" tulaga.

Fetuunaiga (seti)

Ina ua maeʻa le taʻele, o le faʻatosinaga lafo le liliu i luga o le moli e tatau ona faʻatumauina. O le faʻatulagaina o mea uma e toetoe lava o tapulaʻa uma i luga o le mataupu o loʻo i ai ni vaega masani. E mafai ona latou feoaʻi i le faʻaofiina o se snag i totonu o le slot, ae e sili atu le faʻaaogaina o se tamai sikulukalaiva. Matou te faamatalaina le fetuunaiga o le DD ituaiga disd sensor ma se fatu-i le moli lagona, pei ona masani ona faia i fale tumaoti i luga o taavale.

Tiʻetiʻe

Mo lagona na e faʻapipiʻi i luga o puipui, e tatau ona e muamua tuʻu le tulimanu o le faʻaaloalo. O loʻo latou faʻatumauina i luga o puipui o loʻo suia. E tatau ona filifilia ina ia sili ona tele le itulagi. O faʻamatalaga lelei o le a le mafai ona avatua, a o faʻalagolago i le tulimanu o le faʻaaliga o le faʻataʻitaʻiga ma o le a le maualuga e te tautau ai.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Fetuunaiga o le Roup Minsor amata i se faʻailoga faʻailo

O le sili sili ona lelei o le difnaor guence faʻapipiʻi e tusa ma 2.4 mita. I lea tulaga, e oʻo lava i na faʻataʻitaʻiga e mafai ona aofia ai na o le 15-20 ° ia faʻatonutonuina le avanoa. Faʻatulaga le tulimanu o le faʻaaloalo o se igoa sili atu o le igoa o le mea e tatau ona e faia. Tatou faasolosolo ona suia le tulimanu o le faʻaaloalo, siaki pe faʻapefea le sensor mai isi mea e mafai ona amata i lenei tulaga. Faamatalaga, ae o le taeaorne.

Uiga lelei

I luga o le mataupu, o lenei fetuunaiga ua sainia e le Daning (mai le Igilisi Crevid - mafaufau). O le tulaga e mafai ona suia mai le maualalo (min / maualalo) i le maualuga (Max / HIPT).

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

E foliga mai, fetuunaiga foliga

O se tasi lea o tulaga sili ona faigata, talu ai e faʻalagolago i ai pe o le a faʻagaioia le lagona laʻititi i meaola laiti (pusi ma maile). Afai e tele le maile, aloese mai lelei manatu lelei o le a le manuia. Ma le auala feololo ma tamai manu e mafai. O le faʻasologa o le fetuunaiga o le: Faʻatosina i le itiiti ifo, siaki, a o aoga mo oe ma tagata i le tagata o loʻo nonofo laiti laiti. A manaʻomia, ua faʻasolosolo lemu le mafaufau lelei.

Faatuai Taimi

Eseese faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le tapunia o le tuai ona o le tele o le mamao - mai le 3 sekone i le 15 minute. E manaʻomia le faʻaofi uma lava - i le liliuina o le uili. Saini Saini Saini (faaliliuina mai le Igilisi "Taimi").

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

Glow taimi poʻo le faʻatuai taimi - filifili pe faʻafefea ona e fiafia i ai

O lenei o mea uma e faigofie tele - iloa le mea itiiti ma le maualuga o lau faʻataʻitaʻiga, e uiga i le filifilia o le tulaga. A uma ona liliu i luga o moliuila, faʻaofuina ma siaki le taimi ua uma ai. Le isi, suia le tulaga o le Pule Faatonu i le itu manaomia.

Malamalama tulaga

O lenei fetuunaiga e faasino i le ata, lea na matou malilie i ai, fausia i la matou taulaga lensoor e ki malamalama. Afai e leai se mea e fai i le tino - E leai lava. O lenei fetuunaiga o loʻo sainia e Lux, o le pito sili ona ogaoga ua sainia e min ma Max.

O le osofaʻiga lensor e ki ai le moli

E mafai ona latou i luga o le foliga po o le pito i tua o le mataupu

A e fesoʻotaʻi, o le Pule Faʻatonu ua faʻatuina i le tapulaʻa tulaga. I le afiafi, i le tulaga maualuga o le tulaga malamalama, aemaise le malamalama ua tatau ona liliu le moli, liliu lemu le pule i le miszus, a o le moli / lamepa e faagaoioia.

O lenei e mafai ona matou manatu o le lafo o le lafo o lo o faia.

Tusitusiga i luga o le autu: togalaau ma laptop pupuni - Faʻafefea ona talosaga i totonu

Faitau atili