Faamama le kesi kesi

Anonim

Faamama le kesi kesi

Aisea o le kesi koluma manaomia le faamamaina

I soo se koluma, o se vaega o le soli ma fua fuainumera i le taimi. Mo le masani masani o le masini, ae, o le mea moni, e tatau ona e tapeina. Faʻafefea ona fufulu le koluma laʻasaga oe i le fale, ae le o tagata uma e iloa. Talu ai, o lenei faiga e tele, tele, faʻatuatuaina faʻapitoa. Ae o le iai o ni tomai, mataituina o tulafono ma mea faigaluega saogalemu, e mafai ona e faʻamamaina le pou kesi oe lava.

Faamama le kesi kesi

Polokalame o le kesi kesi.

Ae muamua e tatau ona amanaia: A o le i faamamaina le koluma, o le tulaga e le mafai ona aumaia.

E tele auala e faʻalu ai le vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻapipiʻiina se faʻamama maualuga-lelei, o le tele o le fua o le a nofo ai, ma e faigofie ma faʻafaigofie ona suia le pou atoa. Ae o loo i ai le isi filifiliga.

O se tasi o auala sili ona lelei o le filifilia. O lenei masini e tumau tuusaʻo i le paipa lava, ma e aʻafia ai tuʻusaʻo i luga o le tafe o le vai o pasi i le paipa. O le iʻuga, o le faʻavaeina o fua o le fua e tupu ai ma le malosi, ma e tasi le vaitau o le taʻaloga o le masini e mafai ona faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻamamaina.

O le galuega a le koluma e aofia ai le vevela i le vai e ala i le susunuina o kesi. O le mea lea, o le kesi o le kesi e aofia ai i le tasi itu i le lua o ituaiga o aiga o le fale o le aiga - Plumbing ma Gas.

Faamama le kesi kesi

Polokalame o le kesi masini.

I le avea ai ma pulega, o le fausiaina o le amor ma le faʻaputuga o le busē, e tatau lava ona faʻamamaina i le kesi vaega o le koluma. Faʻapea foʻi, o nisi taimi o le faʻamamaina o le peleue - o le kalibrated pu o faʻailoga ma ē uaʻi.

O le faʻafitauli tele o le popo o le koluma e saʻo. Oti o loʻo i ai - Salts na soloia i le Bragid Tap Water na paʻu i le taimi o le faʻaolaina o le suavai o le suavai e teu ma teu i luga o pa o le vai o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi. O faʻafitauli faʻapitoa e fausia ai se fua i le vevela vevela. Ia o le vai o loʻo pasi i luga o le afi e i ai le taimi e faʻamafanafana ai, o le tafe o vai i totonu o le vevela vevela o loʻo tufatufa atu i luga o le manifinifi. Sikipi, sikoa o laʻau manifinifi o paipa vevela, e mafai ona faʻaititia le lelei o le koluma atoa, ma o nisi taimi e mafai ai ona faʻamanuiaina atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e togi pupuni ma le puipui: O le fuafuaina o le ie, faʻafanua, foliga, foliga

Faʻafefea ona maua le taimi o le taimi e fufulu ai le kesi o le kesi

Faamamaina le koluma e tatau pe a:

  • O le koluma ua vavaeeseina e ala i le popole mo sina taimi, pe le ki uma. I le tulaga lea, o le kesi ma vai i le koluma e sao;
  • O taimi uma o le siosiomaga o le puipuiga o le malo. Fua i le fale vevela o loʻo i totonu o meatotino ma o loʻo i ai se fatuluga fausaga e faʻalavelaveina i le atoaga o le koluma;
  • O le lelei atoatoa o le koluma na faʻaititia: O loʻo galue le Blener o loʻo galue masani, ma le vai e vevela tele mea ua vaivai;
  • Ma le faʻamalosiʻau masani i le ulufale - o se ulu vaivai i le outlet o le kesi kesi. E le mafai e le vai ona oso mai i auala, polokaina e fua.

Ae le i faia ni gaioiga ma se kesi kesi, e manaʻomia e faʻaalu ai le kesi ma vai kesi.

I le faʻagasologa o le faʻamamaina o le kesi o le kesi mai le fua ma le plaque, o mea faigaluega nei ma mea o le a manaʻomia:

Faamama le kesi kesi

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le kesi pou.

  • nutimomomomomomoia o pertifill;
  • sikululaula mafolafola;
  • Se seti o tupua o le fetaui lelei;
  • FUNDY;
  • Uamea;
  • uaea uaea;
  • tapuni kesi;
  • le mafaufau loloto.
  • Faamamaina o le antentit
  • Vd-40
  • fasimoli mo le sauniaina o le fofo;
  • 100 g o cirric acid.

Faamamaina o le Ala Pulau

O le vai feeke unt o loʻo i ai i le vai o le vai-faʻatonutonuga o le vai-faʻatonutonuina, e tuʻuina atu i se mesh faamama e puipuia ai le vevela o le suavai liliu.

O le faamamaina o le faiga e faapenei:

  • Aveese le faʻaaogaina o le vai mai le pou o le koluma;
  • Le faʻailogaina o le faafesoʻotaʻi fao ma tatala fale;
  • Fufulu le faamama ma fufulu ma le malosi o le vai;
  • Siaki le setete o le membrane. E tatau ona mafolafola pe a fai o le MAMBRATE o loʻo iai se upu manino manino o le faʻaupuga, o lona uiga ua laa lana punaoa, ma e tatau ona suia. O le "tagata moni" o le membrane o le koluma tuai e mafai ona suia e se Ineti o Ironicone Membrane, lea ua leva ona umi tautua;
  • Tapuni le tapuni o le vai o le vai, "Nag" o le fao ma avea ma le tele o le diametrol dinge versing paga o straw. I lenei auala, o se leo tutusa o le membrane tupu.

Tusitusiga i luga o le autu: velvet pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Faʻamamaina le vevela o le vevela

Aveese le oloa pito i fafo ma le sao i le vevela vevela. I le mea e tupu o le faʻamamaina o le vevela vevela o loʻo faia e le tusa ai, o nati nati e mafai ona sikoa i le vavaeeseina o latou. I lea tulaga, o le VD-40 faʻapitoa suavai e tatau ona faʻaaogaina, ia mafai ona faʻatauina i soʻo se otometi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le suauu, e manaʻomia le sasaa vai i le faʻanaunauga o nati. E mafai ona e faʻaogaina ma "sili" mai fua. A uma le 20-30 minute, e mafai ona e le taliaina ni nati. Afai e le aoga, ona faʻataʻitaʻi lea o le nati mai itu uma.

Faamama le kesi kesi

Ata o le vai lisiti node.

Lilo, Mulimuli ane '

  1. Aveese le vevela vevela, ma le funnel, sasaa i totonu o se fofo e aveese fua. O le vaifofo o le 100 g o Cyric Acid, tetea i le 0.5 lita o vai vevela, e faalelei lelei e pei ona lelei. Fufulu le fesuiaʻiga vevela e mafai foʻi o se tau manaia vineta o le 9% lea, faʻaleagaina ma vai i se fua faatatau o le 1: 3. E le fautuaina le faʻaaoga ole hydrochloric amo, o le mafai ona tuʻufaʻatasia ma le mafuaʻaga ma le uʻamea ua faia ai le vevela vevela, ma o le a atili ai ona sese. Fofo o le faaiuga i totonu o le vevela vevela i le po.
  2. O le vailaau faasaina, ua maeʻa ona faʻatumuina le vevela o le vevela. Afai e le aveʻese mai i puipui mai puipui, e mafai ona togi le vevela vevela o le vevela, o lea e tatau ona fufulu le vevela o le vai mai i lalo o le vai. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ubes o se lautele talafeagai.
  3. Tuu le fufuluina vevela vevela i totonu, faʻamalamalamaina ai nati, toe suia le faʻamau kesi.

Aveesea o Nagar ma Bout

E le pei o le vaega o le tino, e le mafai ona suia le kesi o le kesi o le koluma, aua naʻo se aliʻi agavaa poʻo se tagata faigaluega o le taulaga o le taulaga o le taulaga. Pau le mea e mafai ona faia iinei e aveese ai le lima o le mafaufau lea i le Nagar mai le Burner Juberers.

O le vaalele e tatau ona fufulu ma lelei apamemea apamemea. Cokelieve ma se mumū uʻamea. E vave ona manaʻomia le siakiina o le koluma mo le kasa o le kesi. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le saunia o se fasimoli fofo, lea e fetaui i nofoaga uma o faʻapipiʻi o paipa o paipa ma faʻaputuputu. Aʻoga I le Junction of Linevity Bubbble o le a faʻailoa mai ai se kesi ea. Afai na e faafuaseʻi ona maua ai le kanaka - faʻaalu le kesi ma vili mai 104.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia le tufatufaina vaega ma le uafu manino

E mafai ona e faʻaititia le manaʻomia e faʻamamaina le koluma faʻaaogaina prophylaxis. O le galuega sili atu o le taotoga o le kesi kesi e aunoa ma le faʻamamaina ma le faʻaletonu faʻasoa i le faʻaaogaina o faila ma mea tau faia e faʻaititia ai le malosi o le vaega.

Faitau atili