Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

Anonim

Pe a toe fausia le uaea pe faʻapipiʻi se mea fou, e fautuaina le "pack" i totonu o le ie puipui. Tele taimi e masani ai, masala ni paiko eletise, lea e masani ona taʻua o le "saito mo uaea ma uaea". O le lapotopoto i le vaega Hose ma se ndbibed luga. Ona o le lipine, lona fetuutuunai na matua faateleina.

Aisea e manaomia ai le corrugction

O le kesi o le eletise eletise ma uaea i le saito e fautuaina mo mafuaaga eseese:

  • A oʻo i totonu o puipui faʻapipiʻi (laupapa poʻo le faʻavaʻa), mo le malosi o faʻailoga (ufiufi, PVC papatusi), pe a faʻapipiʻi i laupapa saogalemu. I lea tulaga, filifili ni mea le taua.
  • A tuʻu mo le maeʻa o mea - i tua o le maea, Papatusi Papatusi, PVC Papatusi, ma isi - mo le saogalemu mafuaaga. A o taumafai e tautau se mea i luga o le puipui, na sili atu faigata ona faʻaleagaina le uafu. I le tulaga o le sili ona taua faailoga - le malosi o le atigi.

    Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

    Corrugtated paipa mo wired e eseese lanu. E le faigofie, o lanu e i ai se uiga iai.

  • A o taoto i totonu o se fao poʻo lalo o le fola, i lalo o le foloa, o le saito o loʻo faʻaaogaina muamua, e puipuia mai le malosi pe a tupu ai le uaea e aunoa ma le faaleagaina o le fola, lona tolu, puipuia mai le faaleagaina.
  • Faatasi ai ma le kesi i fafo - ia puipuia le uaea o le uaea mai i le siosiomaga invorsheric faatosina (ultraviolet) ma masini leaga.
    • Faatasi ai ma se kesi tatala i luga o le ea, o se saito e manaʻomia ma se faʻateleina o le vevela (ina ia e faia le vevela ma le tumau). I ultraviolet. A faʻamutaina le uaea, faʻamalosia o loʻo manaʻomia foi - e faʻaopoopo ai le manaʻoga o le manaʻoga.
    • Faatasi ai ma lalo eleele malolo, vai teteʻe, faʻapea foʻi ma le le atoatoa, e taua.

      Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

      A gaʻoina le malosi o le auala i luga o le taimi, e sili atu le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga faʻapitoa

Peitaʻi, mai le faʻaleagaina o inisinia o vevesi, e oʻo lava i uʻamea, e le o se puipuiga sili lea. E mafai na o le faʻamoemoe o le lagona o le mea na le mafai ona taofi ai le taimi, o le a mafai ona taofi i le taimi. Ma ia e le saʻo le uaea, e sili atu le i ai o se fuafuaga saʻo mo lona mou ma fuataga ma faʻasino i tulimanu. Ae maise lava, o le uaea i totonu o le saito, e oʻo lava i lalo o le avega, e faʻamatalaina lava e le o le lafoina o le kamuta. O lea aua neʻi galo aʻo le i faʻapipiʻiina le faʻatumu o le moli, ae leʻi maeʻa, puʻeina ata, ata o le malili.

Ituaiga o Corrguation mo Cable Talo

Saraggition mo uaea e eseese i le malosi:

  • Faigofie. E i ai se pa manifinifi ma le sili ona maualuga tulaga o fetuutuunai. Fautuaina mo le laʻei i lalo o le pa i puipui ma luga o le faʻalo. O le masini e mafai ona vaivai ai le avega.
  • Lautele. Teisi mafiafia nai lo le malamalama, ae le faigata tele. Mafai ona faʻaaogaina i totonu o puipui ma i totonu o le taʻavale. E lelei i latou i puipui, ae o le tosoina e sili atu le taoto o se mamafa mamafa.

    Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

    O le faʻalua lea o le faʻataʻamilosaga - o le RIBBED RIBBEDER i fafo, totonu o le lamolemole. Ma le toe faʻamatalaina o le uaea e le o se faʻafitauli

  • Mamafa. Pa mafiafia, maualalo fetuutuunai. E mafai ona ou taoto i le fasi, tanu i le eleele. Mo avanoa, e sili le faʻaaogaina o tulimanu poʻo ni faʻailoga faʻapitoa, talu ai o le sili atu le tele o le pipiʻi e tele lava. Latou te avatua se tulaga masani o le puipuiga o le saogalemu i le susu ma le efuefu.
  • Faamalosia. O le palasitika atigi o loʻo faʻaaoga i luga o le uaea uaea mimilo i le hellix. Ole filifiliga sili lea mo le teuteuina i le eleele ma pe a tautau.

I le faʻaopopoga i mea uma o loʻo iai se isi saito ma le faʻalavelave ma aunoa. Faʻasolosolo o se uaea manifinifi poʻo uaea e faʻafaigofie ai le faʻamalosia o le uaea i le uaea. Ua nonoa le uaea i le pito o le uaea, tata i le isi itu, ma faatumuina le uaea i totonu. A aunoa ma le pisa, e mafai ona feagai ai ma lenei faafitauli galuega - ma le lava malosi, e tele au leoleo, e umi se mea na mafai ona aofia ai i totonu, ae pe a faigata tele.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

Cable Corrugtion mafai ona solia (o le igoa saʻo "probe") ma aunoa

Afai tatou te talanoa e uiga i ituaiga o palasitika faʻaleagaina, e tatau ona e taʻu maia o loʻo i ai se lua-vaega saie saito. I fafo, e tutusa lava o ia i luga o le auala, ma totonu e lamolemole. O le saisai mo le uaea o lenei ituaiga e taugata, ae a manaʻomia, e mafai ona e faʻamalosia se uaea fou. I na ituaiga o loʻo i totonu o le pa i totonu e le o iai i taimi uma - pe a fai o le ala e i ai le itiiti ifo o le tele o taimi, ma o loʻo i ai i le lautele lautele.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

Uamea ma uamea-polymer corrugtation

Uamea uʻamea mo uaea e ese foʻi. E faia i gatete poʻo slingless steel. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le saito uamea ma le pauna oona. E sili lona uiga o le pefu o le pefu puipuia, susu. O sea puipuiga malu o le igoa o le uamea-polmanmer.

Mai mea

Na faia e le saito mo uaea ma eletise eletise o le palasitika ma uamea. E masani ona faʻaogaina mea, faʻatasi ai ma uiga eseese. E tatau ona filifilia i latou i luga o le faʻavae o le galuega e tatau ona latou faia.

  • Polypropylene (PPR). I le lanu, o lenei saito e masani lava lanumoana, o mea o loʻo teena, e le lagolagoina le aʻoaʻiga. O loʻo faʻamatalaina e le siʻitia o le suavai o le vai e mafai ona faʻaaogaina mo uaea uaea i luga o le auala poʻo totonu ma le maualuga o le susu.
  • Pvc (polyvyll chloride). I le lanu - paipa lanu efuefu, e taua lava. O le PVC Corrugation e le mafai ona nusifoa, e naʻo le faʻaaogaina i potu mamago.

    Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

    E masani ona faia e le Black Cuble Corrugsation mai le Pnd, ae atonu mai polypropylene (PPR)

  • Pnd (maualalo le malosi o le polythylene). Valivali - moli, uliuli, mea e maua ai, ae tetee i le vailaau ma vai. Aofaʻi - kakaki i totonu o le ata ma taofi i puipui e le o le tau, o se pepa tatala i luga o le auala.
  • Uamea (stinlessless po o galvanzed steel). Mea e le o ni mea e le masani ai, tetee atu i le ackanical ma vailaau faatosina. Fautuaina mo uaea i fale matapogia (laupapa, faavaa). Lelei foi mo le taoto i fafo.

Afai tatou te talanoa e uiga i le usitaia o Norms o le saogalemu afi pe a faʻapipiʻiina le kesi i puipui atoa, o le filifiliga lelei o se paipa uamea. E sefe mai avega e ono tupu pe a suia le tele o le fale. E le mafai ona feagai ma ma ni manu. Ma o le mea foʻi lea e sili ona lelei mai le manatu o le afi saogalemu: tusa lava pe oʻo i le taimi nei o le CW ma le le le mautonu o le paʻu o le 2 MM e laititi. O le a le amata le afi. Afai o le kesi o uaea eletise i totonu o paipa e le ofu i mea uma, ona mafai loa lea ona e faʻaogaina ni uʻamea uʻamea poʻo le corrugtaction mai sping leaise uʻamea pe kapeta.

Corruggen cable, lapoa, tau

O Gofrots mo le mana o le afu e gaosia i le tele mai le 16 mm i le 65 mm. A filifilia se lapoʻa, e manaʻomia le manatu o nei oloa e lua faʻailoga e lua - fafo ma totonu. Afai o le a e faia ni tagata faʻatau - uaea poʻo uaea - o le lapoa e tatau ona filifilia le lautele atu ina ia e le itiiti ifo nai lo le afa o le radius. O lenei manaʻoga e faʻavae i luga o le mea moni ma se kulupu o le lalagaina (e manaʻomia, i le ala, ave se uaea faʻapitoa) o le a faigata ona faʻamafanafanaina ma le i ai o le vaʻalele o le ea.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

O le tau o le orrmigated eletise eletise e fuafua lava i le tele o mea

Filifili lapoa

O le filifiliga o le lapoa o le vasa e faʻalagolago i le upega tafailagi o le a tuʻuina atu:

  • i masini moli - 16 mm;
  • i rosettes ma suisui - e le itiiti ifo i le 20 mm;

    Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

    O le tele o le saito mo le eletise eletise ua filifilia e fuafua i le numera ma le tele o avetaavale

  • Mai le pusa taʻutaʻua autu seia oʻo i le isi pusa, mai le talita - ia le itiiti ifo 25 mm;
  • O le fesoʻotaʻiga i le va o le lua eletise eletise e le itiiti ifo nai lo le 32 mm, ma e sili atu le i ai o se laina lona lua a le vai.
  • pasi atu i le foloa o le foloa - crigid corrugry a itiiti ifo 40 mm i le lautele;
  • O le lalagaina o aso maualalo o loʻo maualalo nei (telefoni, Initaneti, Antenna, ma isi) - mai le 25 MM.

O le lapoa o le saito mo le uaea o loʻo filifilia e fuafua e faʻatatau i le numera ma le kolosi vaega o uaea. O faʻamatalaga mo 'apamemea o' apamemea o loʻo faʻaalia i le laulau.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

Corruguition spimeter filifiliga filifilia mo cable ma uaea e faʻalagolago i le koluse vaega ma le numera o uaea

O nei faʻamatalaga o loʻo faʻasino i ai, ae e mafai ona e folau. E mafai ona e ave se mea sili, ae le itiiti ifo le lautele.

Tau

Afai tatou te talanoa faʻatasi, ona taugofie lea o le choagest - corrgution mo pvc cable, i luga o le averesi o le averesi - PP ma le PRD, sili atu taugata nai lo mea uma - uamea. E le gata i lea, o le filifiliga i se faʻasolosolo e sili atu ona taugata nai lo le aunoa. A faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le tutusa o le fale mafiafia, mo le faʻatupuina o le lanu.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

Eseese mea, lanu, puipui mafiafia ma eseese tau

O se saito mo le uaea i aso o 50 ma 100 mita ua faʻatau atu, e masani ona maua i luga o mita, ae o le tau, ona sili atu lea o le tau. I se lautele, o le tau e faʻalagolago i mea, aʻo le mafiafia o le pala. O le taugofie o le moli pvc o le uaea mo le uaea, ae o nisi taimi e sili atu pei o se ata. O le mea e mafai ona puipuia, e faigata tele ona fai atu. Afai o le uiga o le popole i se mea, e sili atu le mauaina o mea uma e fesoʻotaʻi ma le eletise e le o i supamaketi e le o ni supamaketi, etc. Ma faʻapitoa. O le uiga e masani lava i ai, ma tau pe a maualuga, aioi. Ina ia mafai ona e i ai se avanoa o le mafai mamao o tau o tau, i le laulau o le a tatou faʻaititia ai le tele o ituaiga o vaovage ma se faʻamatalaga puʻupuʻu.

IgoaItuaigaLautele lauteleTotonu tinoFaʻavaleaTau i le mitaIP.Faamoemoega
Corrgution pvcFaigofie16 mm11.4 mmioe2.4 Rubles
Paipa faasee le pnd uliuliPala.15.7 mm11.3 MMioeMai le 7.5 Rubles / m55.Mo le lilo
Paipa faasee le pnd uliuliPala.19.5 mm14.5 mmioeMai le 8.9 Rubles / m55.Mo le uatia uaea
Paipe Handy Regil BilaldFaigata50 mm41.5 mmioe78.5 Row / m44.Mo le lilo
Paipa pnd mamafaMamafa31 mm23.4 mmioemai le 9.7 Rullas / m55.Hauted Gasket
PPL paipa (polyropropylene)Faigofie19.7 mm14.8 mmioeMai le 28 rubles / m55.Tatala, nana gasket
Gofrotrub posamidelanu uliuli21.2 MM16.8 mme leaimai i 52 rubles / m68.Tatala, o le gas natia, tetee i le ultraviolet
Gofrotrub posamidelanu efuefu21.2 MM16.8 mmioeMai le 48 rubles / m68.Tatala, nana gasket

Faapipiiina o le corrugrutrub

Faatasi ai ma se fafo (tatala) o le fauina mo le folau coungs mo uamea ma uaea, faʻapitoa o le palasitika o loʻo faʻaaogaina, o loʻo filifilia mo le lapoa o le paipa. O kilipa ua mautu pe a uma le 20-30 cm i luga o le faʻaofuina o le tagata e faʻasusu pe o le fale o loʻo i luga o le ituaiga puipui. I le faʻapipiʻiina o ata, o le saito mo kbalay ua amataina, fetaomi atu seia kiliki. A faʻapipiʻi i le stroke, e mautu ma palasitika tiʻetiʻe poʻo le mea fou. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni fale faʻapipiʻi - fasi pepa o le faʻaali ma fao poʻo le tagata lava ia-ata i le ogatotonu.

A o le atinaʻeina o le auala, e manaʻomia le manatu o fautuaga nei. O loʻo faʻavae i luga o le mea moni o le ala e tatau ona aunoa ma le faʻamalosiina o le taimi - ina ia mafai ona faʻamalamalamaina se fasi fou o le uaea pe a tatau ai. Aua:

  • O le maualuga o le umi o le umi o le pauti o le 20-25 mita. Tuʻuina atu e le o le ala e le sili atu ma le 4.

    Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

    Tuu le eletise eletise i le tutusa, taumafai e fai ni nai taimi e mafai ai

  • Liua e le tatau ona i ai lata ane. O le mamao i le va o latou e le itiiti ifo i le 4-5 mita. Afai e i ai le manaʻoga e amata ona liliu lata mai, e sili atu le tuʻuina o se pusa faʻapipiʻi poʻo se sueina o le fofo.
  • O le tulimanu o le liliuga e le itiiti ifo 90 °, o le faataamilosaga - o le sili atu, sili atu.
  • Afai o alavai mo le uaea ma uaea uaea ma uaea e latalata mai, o le mea sili ona maualalo, o le mamao o le taʻele e lua o le 200 mm. Na o le na o le sopoia o itu taumatau.

O nei tulafono e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o le auala mo le eleele (faʻamalolo) ma lalo lalo ifo o le paʻu ua pa, e aofia ai. Afai e umi le auala, ma e te manaʻo i le avanoa "i le ua uaea o loʻo tosoina e aunoa ma le suia o sauaga, atiaʻe se ala e faʻamaonia ai nei tulafono.

Faapipiiina o le uaea i le corrugsation

A faʻapipiʻi le uaea i totonu o le fale po o le fale gaosi, o fasi o kalama o loʻo nofo ai i le va o le camhafts, mai i latou e fesuiaʻi / sosoʻo ma masini uila. O iinei e masani lava, sao, maualuga, maualuga i le tasi pe lua liliu. E leai ni faʻafitauli i se uafu teuteu.

Afai e tatau ona e faʻamalamalamaina le uaea i le uaea, e manaʻomia i le tele o le auala, latou te faʻapipiʻiina, i luga o le umi atoa fusi ma se lipine o le 30-50 cm ma se sitepu o le 30-50 cm ma le sitepu o le le mama). Mai le tasi pito, ua faamamaina ma le fufusi i luga o le 10-15 cm, o uaea e mimilo i le mamafa tele, fausia se matasele o le a pipii ai i le lipine (o le matatu Afai o le harness e mafiafia tele, e mafai ona e faia se matasele ese, na o le sosolo uma i le twne. O loʻo nonoa le uaea i lenei matasele, ona amata loa lea ona toso mai le isi itu, toso le atigi i uʻamea. I le taimi lava e tasi e tatau ai ona tosoina e aunoa ma ni manogi, lamolemole - aua le faʻaleagaina le uaea poʻo uaea.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

Faʻafefea ona faʻaloaloa le uaea i le corrugtation

A faʻapipiʻiina, ma mataʻituina ma le totoʻa le suʻisuʻi. Mo le talitonuina, o se uaea e mafai ona faʻamau se fasi o le scotch. E lua auala e fasia ai:

  • Muamua tuʻufaʻatasia o le saito, ona faʻamalamalamaina le uaea poʻo uaea i le mea faʻaiʻu.
  • Muamua toso le uaea, ona o lea o le Mauga.

O le ala muamua e lelei pe a faʻapipiʻiina le uaea i le lotoifale, o fea o i ai ni mamao ese, mai le pusa i le pusa, mai le pusa i le malae, etc. O le auala lona lua e sili atu le talafeagai mo le faʻapipiʻi o vaega ua maeʻa.

Foliga o le tatala tatala i luga o le auala

Pe a o le feiai o feiai luga o le auala e masani ona taofi i luga o le uaea. Ua talafeagai le uʻamea faʻapipiʻi e le Steava e faʻaaogaina mo le auala i luga o le auala, ma sili atu - Sound-Polymer Corrmage mo Calble, faʻapea foi ma le palasitika (uliuli pe lanumoana). O nei mea uma e i ai i le tumau i le ultraviolet, taofi le fetuutuunai i le vevela vevela.

Corruggetated paipa mo le lalagaina uaea ma uaea

E ui lava o se taugofie auala, ae le o le sili, talu ai o fusi pa

Pe a faʻapipiʻiina, ua faʻamaloloina le uaea i le tui saito o loʻo taofia i luga o le uaea. O le Chepast Sttut o le pala palasitika fusi. E i ai foi le atoatoa le malaia.

Tusitusiga i luga o le autu: plthin mo counterttops: Faʻafefea ona tuu i luga o ou lima lima

Faitau atili