Liliu le fale laupapa i le piliki

Anonim

Ina ua mavae tausaga uumi o faʻagaioiga, o le fale o ato laupapa e foliga mai e le o ni taimi lelei. Ona o le aʻafia o mea e malosi ai, o puipui o se fale laupapa e le gata i ona foliga, ae faʻaleagaina foi. O loʻo feagai ma se laupapa laupapa laupapa e manaʻomia ina ia mafai ai ona puipuia ma faʻamalosia le fevae o le fale. Faʻafefea ona faʻaalu le tini o se fale laupapa o le a matou taʻuina auiliili i lenei tusitusiga.

O le a le piliki filifili

Afai e te filifili e fusifusia lau fale laupapa ma piliki, muamua o mea uma e manaʻomia e filifili ai mea silisili. E tele ituaiga mea, e tofu i latou ma ona faʻamanuiaga ma faʻaletonu. Tatou taumafai e iloa le mea e fetaui lelei filifiliga lelei mo oe. Manatu:

  • Sinicate - gaosia mai se fefiloi o le quartz oneone, vai ma le ea soda. O nei vaega o loʻo fefiloi i lalo o le faʻamalosiʻau o le vevela o le vevela, mamafa ma le susu. O le lelei o lenei fale o loʻo i ai le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tele o le susu e faʻaaoga ai le lelei. O lenei mea e taugofie ma e sili ona lelei le lelei o meatotino. A fai i le paluga, faʻaopopo eseese dyes ma e mafai ona e pikiina le lanu mo lau nafa ma oe e tatau ona e faia. O le minus o le silicote o lona maualalo o le vevela o le vevela. I totonu o le fale mea o maketi e mafai ona e mauaina ituaiga eseese ma ituaiga o lenei piliki.

    Liliu le fale laupapa i le piliki

  • CEMACIC - faia mai omeamea. O lenei ituaiga e sili atu le tumau nai lo le silika ma tumau pea tumau le vevela. O le lelei o le sili o piliki piliki e fuafuaina i lanu. O le vai o le mea e teteʻe ai o mea ua taʻua e iloagofie ai i le tele o mea. O le fausaga e foliga mai ua tumu ma laulu. Tumau-taimi sili atu tumau ma le le mafai ona susu.

    Liliu le fale laupapa i le piliki

  • Clinker o le maualuga maualuga tulaga, ae o mea taugata foi. O se mea taua o ana fale gaosi o le tau o le omea - tusa o le 1,200 tikeri. O nei mea e sili lona lelei uiga o le tao issare tetee, o le vaifofo o vevela ma aisa. Clinker o le sili ona talitonuina vaaiga o le piliki.

    Liliu le fale laupapa i le piliki

Tusitusiga i luga o le autu: O fea o loʻo faʻaaogaina ai le au faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina: ituaiga ma mea

Faʻavae i luga o le paketi ma tulaga tau o loʻo i ai le fale, e mafai ona e filifilia mea manaʻomia. Afai o le fale e manaʻomia le faʻamalosiʻau, faʻauma i le fale ma chramic bricks. O le sili atu le tamaoaiga o le aoga o le sili lea. Afai e te ofuina le lelei ma le tumau - filifili le kuka.

A faʻatau se piliki o se ituaiga ituaiga, ia mautinoa o loʻo iai le tusi faʻailoga lelei. O le oloa e tatau ona usitaia le tost. E le tatau ona i ai le paʻu ma isi mea leaga i luga o mea, o pili lelei pito i luga pe a oso aʻe i le alu i luga o se leo tatagi.

Fuafuaina o le numera o mea

Saʻo le fuafuaina o mea o le a sefe ai au mea faigaluega ma le taimi. E manaʻomia le faʻatulagaina o le tele o piliki, ae faʻapea foʻi, oneone ma le sima pe a manaʻomia le faʻavae o le fale. Fuafuaina o se gaioiga faigofie, o le mea autu o le amanaia mea autu o le tini. Masani i le 1 sikuea. m. E manaʻomia le 55 piliki - O se numera lea ma le auto.

Liliu le fale laupapa i le piliki

Ole tele o mea e faʻalagolago i le le mafiafia o puipui e te manaʻo e fausia. Aua le galo foi i le faamalama ma le faitotoa. Mai le aofai o papa o puipui o le fale, e tatau ona e aveʻese le tele o le lapisi sikuea ma faʻamalama. Le avanoa o le faʻaleaga lea o mea i le taimi o faʻamaeʻaina galuega, ina ia faʻaopopo le aofaʻiga o le 10-20.

O le faaumaina o le tasi sikuea mita o le fale o le fale e manaʻomia e uiga i le lua kilokalama o le sima sima. Fuafua le aofaʻi o le sima lea ua manaʻomia tele, faʻateleina le quadas i le lua. Afai e te fuafua e faʻamalosia le faavae ma e te manaʻomia e fuafua le lautele o le sima lea, ona faʻateleina ai lea o le lalolagi i lona lautele ma le loloto.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina se polokalame o le a fesoasoani ia te oe e faia mea fuafua. O le a manaʻomia ona e ulufale uma faʻamatalaga talafeagai. O lenei polokalame o le a sefe ai lou taimi ma o le a fesoasoani sili atu e tusa ma le tele o mea fausiaina.

Fautuaga Clidd

O le manaʻomia e faʻauma se fale laupapa e tupu i le mea na tupu o se leiloa o se ituaiga o fale e tatau ona fausia. O le a nana lava le piliki i vaivaiga uma o le paketi tuai, ma o le a faʻamalosia ai foʻi ma faʻamafanafana le fale. Peitai, afai o le fale e maualalo le susulu o le la, o le teuteuina o le fale laupapa laupapa laupapa e le talafeagai, talu ai o le o timuga o le a tumau i le chedding. O le mea lea, o puipui o le a manaʻomia sa masani ona faagasolo ma se vai faʻapitoa vai-toe faʻatonutonuina.

Mau i luga o le autu: mafanafana i le fale e FEAM: Faʻafefea ona tuʻu le fale ma se vailaau o le polystyrey i ou lima?

Liliu le fale laupapa i le piliki

O le tau faasaga i le auala o le a faʻalagolago saʻo lava i luga o le ituaiga faʻavae. Afai e i ai le fale, e faʻatinoina luga o puipui o le fale, piliki mafai ona faʻapipiʻi i luga. O le isi filifiliga o loo taoto mo le faavae.

O le masonry e tatau ona faia ma le va. O le mamao i le va o le pa ma le taʻoto e tatau ona avea ma 4 cm. Mafaufau i le tele o le piliki ma le faʻamalosi - o le 20 cm. Afai o le 20 c o le mea e mafai ona alu i luga o le piliki i luga.

Afai o le a e faia faʻapipiʻi i luga o le faʻavae, e tatau ona e faia le faʻamalosia o galuega. E masani lava, o fale laupapa e i ai se faaputuga ituaiga o faavae, o vaega o mea. I lea tulaga, o mea fai mai ata e manaʻomia ona aveʻesea ma o se tamaʻi tino e tatau ona faia faʻataʻamilo i le lautele o le fale, o le a feagai ai ma luga. I le tulaga o le loloto o le loloto matou te faia ai galuega mai laupapa. Ona sasaa ma pue e paoa le oneone. Ma na matou tutu ai ma le Rubberoid. Sima o loʻo sasaa i ni vaega se lua. I luga o le muamua vaega e manaʻomia e faʻaosooso ai le grid mai le faʻamalosia ma le onosaʻi.

O le faiga e ave ese ai i le 2-3 aso. Ae le i faia mo le maeʻa o galuega, e manaʻomia le faʻatali pe a fufulu atoa ma malosi le sima. O lea e laʻei uila pe a uma ona faʻatutuina le faʻavae, o loʻo fai foi i le oʻo mai o 28 aso. O le isi laasaga o le faʻamaeaina o le pa autu ma mea na faʻaaoga ai. Ona faapipii lea o le faʻavaʻa o le a fusifusia ai le puipui ma piliki. Ret Refhine Desigles e mafai ona avea ma uʻamea poʻo palasitika. Faafetai atu ia i latou, o mea o le a le noatia e soloia.

O le mafanafana e tatau ona faʻasaʻo i luma o le mansony i le lua vaega. O soo se sooga o le fale e tatau ona tapunia ma le faʻaeteete ma le tele o mea. O le mea o loʻo faia ai le mea e faia i le auala lava lea e tasi ma le masani ai o le taʻele o le piliki puipui. Ina ia faʻamalosia le aioi o le tuʻinanau, e manaʻomia le faʻaaogaina o se uaea o le a fesoʻotaʻi atu elemene mo le masonry ma puipui. O le fusi e tumau i totonu o le 4-5 laina. O le faʻasologa o le faʻasologa e tatau ona taufaifai ona mataituina i le puipui e lamolemole. Ina ia mafai ona faia le faʻatamaʻia i le va, o le muamua ma le umi o le taoto e aunoa ma nila.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea le faʻaʻaisa o le vai sapalai i le atunuʻu

Liliu le fale laupapa i le piliki

Faia uma faʻamatalaga o loʻo i luga mo le maeʻa o le togafiti pilita, e mafai ona tutoʻatasi. O le faʻagasologa o le taimi o le faiga o le faiga e faʻaalu ai ma faʻaalu le tele o le taimi. Peitai e leai se galuega vaaia i lenei mataupu.

Faʻamalosia pa o le fale laupapa ma piliki - E le gata i lea, ae foliga tutusa lava. O lenei metotia o le gaioi o le a faʻalautele atu le ola o lou fale, ma o le a faʻamafanafana ma faʻamalosi, ma faʻafaigofie foʻi. O le piliki e sili ona maualuga meatotino, clinker ma le silika o loʻo faʻaalia i lanu lanu: ocher, penike, amber, Faatasi ai ma lenei fale, suia lau fale fafie tuai o le a faigofie.

Vitio "feagai ma le felauaiga o le fale piliki"

O loʻo faʻaalia i le faʻamaumauga le auala e mafai ai ona e faʻatagaina le fale ma piliki.

Faitau atili