Tekonolosi sitaili antitistic linoleum: autu autu o galuega

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Tulaga lelei o Antistatic Linosumum
  • O Vieturies o Antistatic Linoumum
  • Galuega sauniuni
    • Linoleum o loʻo taʻotoga tekonolosi
  • Lisi o mea faigaluega ma mea

O le taimi nei, o le tupua siliva o se mea taua tele i soʻo se fale poʻo se fale mautotogi. I fale faaonapo nei e tele ni masini e tele o punavai o le spactic eletise. Komepiuta, sapalai, feololo ma isi metotia e sili ona taua. Mo le puipuia o mea leaga o eletise eletise, eletise, antistatac linoleum ua faʻaaogaina lelei. I lalo o tulaga masani, faʻafesoʻotaʻi ma uamea masini i totonu o le fale atonu e lamatia mo se tagata. Tele lava o loʻo i ai foi faʻavae o le leai se fesoʻotaʻiga eletise eletise, ma ua lagona e tagata nofoia latou lava tino.

Tekonolosi sitaili antitistic linoleum: autu autu o galuega

Scheme o taoto antistatic linoleum.

E sili le taua o le mea moni o le maualuga maualuga o le static eletise e mafai ona afaina ai mea faigaluega. E masani lava ona iai toilalo i galuega, malepelepe. Ma le isi, o fuainumera eletise e agaʻi foʻi i le faʻaputuputuina o le pefu, ioe tele lava i luga o le fola. Antistatic Linoleum mafai ona e taulimaina uma i luga o faafitauli i luga. Mafaufau I se auiliiliga auala e faʻapipiʻi ai le Atistatac Linoleum, o le faʻavae autu o le galuega, o mea faigaluega talafeagai ma mea e tatau ona faʻatinoina.

Tulaga lelei o Antistatic Linosumum

Tekonolosi sitaili antitistic linoleum: autu autu o galuega

O le lanu o le linoum mafai ona eseese.

Laina Linoleum e faigofie tele. O a uiga lelei o nei mea i luma o isi? Antistatic linoleum, o le a fiafia tagata uma, o se maupupuni i fafo o le faʻavaeina o le faʻavaeina ma le faʻaputuga o le pentic eletise. O ni mea faigofie pe a faʻafesoʻotaʻi ma faʻafitauli ma mea e faigofie ona filifilia. O le mea taua lea o Linoleum mai Polyvinyl Chlolode ua gaosia. O le lelei o Linoleum o le masani ona faʻaaogaina uma i fale nofomau ma i le gaosiga. E faasino i mea lelei eseese o le avanoa o le faʻaaogaina i totonu o tagata i totonu ma le maualuga-taimi masini.

I lea tulaga, e le masani ona suia. E taua foi o le antistatatic Linosum o se mea faʻamaoni ma saogalemu e mafai ona tautua mo le tele o tausaga. E tetee i le faʻaalia taumafa, o lona uiga, e leai ni faʻafitauli pe a fufulu ma fufulu. O le lalagaina antistatic Linoleum e lelei ma le mea moni o le faia o le sili sili ona lelei le migao.

O le lelei o le fola e ufitia mai le PVC o le maualuga o le vevela.

Faʻafetai i lenei mea totino, ae laʻititi le mataʻutia i le magafaga. E tusa ai ma le tikeri o le tumau, e le maualalo ifo i le pale ma mimita.

Tekonolosi sitaili antitistic linoleum: autu autu o galuega

Antistatic Linoleum e masani ona faʻaaogaina i potu ma maualuga-voltage meafaigaluega.

O tekonolosi faʻaonana mo lana gaosi oloa e mafai ai ona pikiina linouum mo lou fale poʻo le fale o soʻo se lanu ma mamanu. O faʻamatalaga faʻapitoa o lenei fola e aofia ai le lelei aulelei, faʻaaoga le teteʻe. Linoleom e mafai ona tatalia aafiaga o le amuina, Alkalis, suauʻu. E le suia lona foliga i totonu o le tau o masini (mai le mamafa o vae o nofoa po o laulau). O se lelei tele le lelei o le avanoa o le fola i luga o le fola ma le eletise eletise.

Toe foi i le vaega

O Vieturies o Antistatic Linoumum

Linouum mafai ona vaevaeina i ni ituaiga: Initinitic, tokescreen ma le faiaina. O latou uma e ese. Ina ia taʻoto solo, o le a manaʻomia ona e filifilia le mea. Ma o lea, na mafai ona valaʻauina le Antistatitic Liniumm e taua pv-faʻavae mea, o loʻo iai le maualuga o le tetee. A savali se tagata, e le sili atu nai lo le 2 sikuea mita o fausia i luga. O mea faapena e sili mo vasega komepiuta.

Tekonolosi sitaili antitistic linoleum: autu autu o galuega

Ona o lona fausaga, o le faʻamalosi o linoleum e teteʻe atu i le 1000 mega.

A o le auivi faʻataʻitaʻi, o le teteʻe na faia e le 100-1000 Mega. E ese mai i le itu sa auai muamua i totonu o loʻo i ai ni vaega o carbon. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, na vave ona lei faalavelaveina le masini eletise i mea ua iai. O lenei faaitiitia le tulaga lamatia o mea mo se tagata. O sea totogi e masani ona faʻaaogaina i ofisa o leitio. O le vaega lona tolu o se faʻamalosi o linoleum ma le teteʻe atu o le 10 kiloka-10 mega. E aofia ai le kalama e faʻaopopoina o loʻo fesoasoani i se mea sili ona lelei i le taimi nei tofiga mai le ogaumu. O lenei ituaiga o linoleom ua faʻaaogaina i faleʻaiga ma isi nofoaga ma se tele o mea faigata.

Toe foi i le vaega

Galuega sauniuni

O le tekonolosi o le faʻataʻatia o le fola o le ituaiga o loʻo aofia ai 2 tulaga autu: o le tapenaga o le faavae ma tuʻu saʻo i le soʻotaga. Ina ia faataatia ai se linouum, e tatau ona e filifilia ma le totoʻa mea ma sauni se tauina.

Tekonolosi sitaili antitistic linoleum: autu autu o galuega

O le foloa aʻo le i faʻata e le lipineum e tatau ona fesoʻotaʻi i le tele e mafai ai. Ioe, e sili le faia o se ata.

Muamua, e tatau ona tausia se microcmolite mo le taotoga masani i totonu o le potu. O le vevela e tatau ona i lalo ifo o le 18 tikeri, o le sili sili ona lelei femala hindity o le 30-60%. A o le i taʻoto, tipts tuua mo sina taimi i totonu o le potu. O le faʻataʻapeina o le fesoʻotaiga e aofia ai ma le faʻailoga o mea. Ina ia faia lea, ma se rofautte, e fua le potu ma e iai le numera o laupepa e fuafuaina. Linoleum mafai ona tipiina ma naifi po o seleulu.

O le foloa o faavae e tatau ona mago, fufulu ma lamolemole. Afai e i ai ni faʻaletonu ma faʻalavelave, e fautuaina le faʻaaogaina o le primary poʻo le totoa. Ina ia tuʻuina atu le faʻavae o le mafolafola, talafeagai mo nofoa i luga o uili, o le statty, o loʻo faʻaaogaina ma se vaega o le 1.5-2 mm. I le faʻatasiga o loʻo fuafuaina e le fola mo vai-maaleale mea, o se vaega o le paʻu e faia ia le itiiti ifo ma le 2 mm.

Toe foi i le vaega

Linoleum o loʻo taʻotoga tekonolosi

A maeʻa ona saunia le eleele, e manaʻomia le faia o se eleele e aveese ai le eletise. Mo nei faʻamoemoe, o se faʻailoga faʻapitoa apamemea ua faʻaaogaina. O fasi pepa faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu tutusa i le transverse sooga o mea i totonu o mea. O le mamao mai le pito o laupepa e tatau ona i ai i le 20 cm. I lalo o le linolosia, o loʻo iai foʻi pepa o 'oloa, latou te fesoʻotaʻi i le transverse. O le mea molimau, latou te fesoʻotaʻi ma le lalolagi. O le mea lea e maualuga ai le talitonuina eletise eletise. Ia aloese ina ua maeʻa le tuʻuaʻiga, e leʻo fautuaina le pueanela ma gagau laupepa. O le isi vaega o le galuega o le faʻaaogaina o kesi faʻapitoa mafai ona faʻatautaia se mea o iai nei. E manogi i le lamolemole vaega i luga o le 'apamemea fasi pepa ma ua mago. E le fautuaina le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga kelu e i ai le neoprene i lona faʻavae, pei ona mafua ai le faʻaalia o le fesootaiga o le taina.

Ina ua uma ona faaee le kulimi e faia ai le tau. Linoleum tatau ona faaputuputu atoa. E taua tele, e leai se gaogao ma le ea i le va o le mea ma le kulimi. O le talau e tuu i luga o le pito i luga o le fola ma alu ese. E mafai ona e faia vave i le lua itu. A e manaʻomia ni tipi poʻo pu, e taua le le faʻaleagaina o fusi o loʻo i lalo o le suauu ogalaau. Mai itu uma o le nofoaga o le potu, e mafai ona e faia le INGIONE. Mo lona gaosiga, e te manaʻomia se 'au ma fao poʻo fao. O le fola o le fola e fai ai Linoleum.

Toe foi i le vaega

Lisi o mea faigaluega ma mea

Ina ia faia se antistatic linoleum na taoto, o se lisi atoa o mea faigaluega ma mea o le a manaʻomia:

  • pulumu;
  • aisa;
  • Primar po o le toty;
  • Master Ok;
  • rofautte;
  • seleulu po o naifi;
  • vili;
  • Fao ma fao.

E ave ai foʻi se faʻailoga faʻapitoa, linouum pepa, apamemea fasi pepa e faʻamautinoa ai le paʻu ma le timu. O lea, o le fesoʻotaʻiga faifaiva i le aso ua matua lauiloa ma talitonuina. E faʻaaogaina i fale tumaʻoti ma le gaosiga.

O se linoleum e tele ni mea aoga. O le faʻamutaina o sea mea e mafai ona faʻatinoina e ana lava malosiaga e aunoa ma le fesoasoani o polofesa, e naʻo le manaʻomia le iloa o le vaega autu o le galuega, a leai se mea e le aoga ai .

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua pe fia le tele o aʻa o loʻo manaʻomia i luga o le faletaele?

Faitau atili