Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

Anonim

O mea e sili ona lauiloa ai mea faigaluega mo gaioiga eseese. I totonu o latou e masani ona tufatufaina ai le okeni. Oloa e faʻaaogaina lautele pe a galue i meaafale, puipui o puipui ma taualuga faʻauiga. Lenei ua faamatala mai i le avanoa o mea ma ona uiga lelei.

Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

O le a le tino maliu?

E le faigofie le tuʻuina atu o le uiga saʻo o oloa ona o loʻo misi i tulafono faʻapitoa. E tusa ai ma le taeao e tusa ma le 4598-86, o le igoa lautele o ia mea o le alava fitafita, e masani ona tupu le mautonu. O le tulaga e faigofie tele ona faʻamatalaina: Orgatinitis o se igoa igoa, faamatuu mautu i totonu o le fauina ma le aiga. Ua sese foi le talitonu o le mea e tutusa ma feola. O le mea moni, o papatusi atamai nei ua tatou fetaiaʻi.

I se tusi! O le eseʻesega i foliga o pauna ma le vaega o totoe o le laupapa laupapa e sili ona taua: O le pito i luma o le laupepa e masani lava, ma le le gaoia, faʻatasi ai ma le fesoasoani.

Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

O le Oricty pepa e i ai le tofa o le mapusaga i le itu pito i tua

Ituaiga ma meatotino o mea

O papatusi mautu uma e i ai le igoa "t" i le mea o loʻo faʻaopoopoina tusi:

  • Ma le suauʻu muʻesega laupapa - T-C;
  • O totō - t-p;
  • O le iai o le ogatusi lelei laupapa ma tusi - t-sp;
  • Susu Vaita - T-B;
  • Susu o le D-C - TSV;
  • semi-mautu - nt;
  • Superhard T-C - sts.

Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

O le igoa faʻapolofesa o fafie ma fibrous papatusi e i ai lona lava fausaga

Lapataiga okeni - O le autu o le mea autu, e iai le numera o meatotino iloga:

  1. Aresthetics. O le faʻafefe o loʻo i ai le lautele o lanu ma lanu ma taʻu le toe faia o le fausaga o laʻau eseese.
  2. O le taimi umi o le olaga. Afai o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga le potu i totonu o potu ma le vevela o le suavalu ma le vevela, o latou o le a le itiiti ifo o le 15-20 tausaga.
  3. Tetee atu i le le mautonu. E ui lava e mafai ona faʻaleagaina papatusi i ni mea e feoaʻi ai, o latou aofaʻi o le fausaga ua matua mafiafia e tafia avega taua.
  4. O le tele o leo ma le le mautonu. Faia le ufiufi e le mafai ona taofia le aloalo o le pisapisao o le pisapisao i totonu o le fale, ae o se tasi o le puipuiga laasaga. E le gata i lea, ona o le maualalo o le siosiomaga o lo o faia ai le vevela vevela, e avea o se ausilali galuega mo le faʻateleina o le malosi o le faʻaaogaina.
  5. Faigofie faapipiiina ma gaosi. Elemene faigofie ona tipiina ma viliina, e mafai ai ona e faia ni vaega matagofie. Talu ai o le le tumau i le mautu, o fasi vaega o le manaʻomia tele e mafai ona amio o se ata.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le laupepa i le puipui: 3 auala

I le faʻaopopo atu i le filifiliga filifilia, e leai ni pepa faʻapipiʻi ma vali ma eseese ituaiga ma pepa ua teʻa. O uiga o ituaiga uma e tutusa, vagana ai le ofuina o le le mautonu o le foliga foliga.

Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

O le pisia e manatu o le faigofie auala e puipuia ai le taina.

E le mafai ona faʻapipiʻiina oloa mai le Organictions mai le Veneer, e tatau ona faʻaaogaina i itu uma e lua, a leai o le manifinifi o loʻo suia. O le mea lea, xdf ma MDF e masani ona faʻaaoga mo le palapala.

Foliga o le gaosiga

Orolete panels mafai ona aofia ai toega mai le gaosiga o sili atu le sili ona taugata. Faapea foi ma le faʻavae e faʻaaoga le teena ma le lua-fua o ogalaau.

Afai e toʻatele le fausaga o mea e tele, o loʻo muamua na faʻaalia ma olo atu ai i se laʻititi laʻititi. Otaota, o le tele e masani ona faʻaaogaina i le galuega, vaevaeina i vaega se tolu: chip, paʻu ma chips. O le mulimuli mulimuli e foliga mai e le auai i nisi gaioiga, pei ona alu i le gaosiga o le chipboard.

Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

Maualuga lauiloa DVP mafua ai le tuputupu ae faaletausaga i gaosiga

E tatau ona e iloa! O le gaosiga o le okeni e tupu ai le sili ona taatele "susu" metotia. "Masina" metotia o loʻo faʻaogaina e maua ai papatusi o eseese aʻoaʻoga: ldf, HDF ma MDF.

O le faʻaogaina o le tekonolosi o loʻo i ai i tulaga faʻatasi:

  1. Faamama le punaoa vaega. Mo lenei, o le ani o loʻo faʻamalieina le tele o aʻafiaga i foliga o le omea, oneone ma lapisi. Ma le taamilosaga atoa i meafaigaluega faʻaonapo nei, o le faʻavae o loʻo pasia se maneta e le aofia ai ni fasimea uamea.
  2. Mago ma le lua-tulaga o loʻo oloʻi e maua ai le fibre o le sili ona manaʻomia.
  3. O le fefiloi o loʻo tuu i totonu o se masini e faʻagaioia ai e ala i le fusifusia. Afai e tatau ai, faʻaopopoina o le fusuʻaga. O se taua taua o le faʻamaoni lea i mea uma o loʻo i ai i le tuʻusaʻo saʻo le lelei.

    Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

    Mo le gaosiga o le mautu teuteu DVP faʻataʻitaʻiga, o le telē-tekonolosi meafaigaluega ua faʻaaogaina

  4. O le mea e masani ona ulufale i le vai vai, lea o loʻo faia ai le tele ma o le fetaui ma tulaga faʻapitoa.
  5. O le paluga e agaʻi atu i le sone o le tele o le tai, lea na fausia ai se kapeta lamolemole. O lenei tulaga e taua tele, aua e manaʻomia le maua o se toniga vaega ma se fausaga e tasi.
  6. Tele le vevela o lo o faia.
  7. I le tulaga mulimuli, o le pepa e lafo atu i le malu.

Ina ua maeʻa le taamilosaga o le taamilosaga, o oloa tuʻutu e tatau ona vaʻai e tusa ai ma tulaga faatonuina: o le laki e tatau ona lamolemole ma leai ni malie.

Lisi vaega

Ona o le mea moni o le eseesega i le va o le vaatane ma le maʻi o le vaʻa, i le fuafuaina o itu, o le tapulaʻa o loʻo maitauina. Sili ona lauiloa filifiliga:

  • Lautele • 1220, 1525, 1830 ma le 2140 mm;
  • UPU TAIMI - 2140, 2440, 2745, 3050, 3350 ma le 3660 MM;
  • Afai mafiafia - 2.5, 3.2, 4, 5 ma le 6 MM (e iai 7 MMAsbs).

O vaega masani o loʻo i ai le tele o le 1220 * 2140 (2440) mm ma le 1220 * 2750 mm.

Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

I pisinisi uma a le atunuʻu, o le okeni ma isi ituaiga o le vaʻa o loʻo faia vave e tusa ma le totā

Vaega o Talosaga

O le faʻaaogaina o oloa ae le lautele:

  1. Gaosiga o meafale pito i tua ma pito i lalo pusa. O vaega lanu o mea e fai ai suiga e nana ai pa o puipui, ata, potu malolo po o fale teu fale mo le umukuka, faletaele.
  2. E pei o le feagai ai mea. O laupepa e faʻapipiʻi i luga o puipui ma le taualuga, fausiaina se mafolafola luga mo nisi galuega. Auina atu e faigata tele onae kulimi le palapala po o le puipui i sea faavae, sauniuni mo gaioiga o lenei. O vaega foi e talafeagai mo le fola i luga o le fola i le matafaioi a le mea na tupu. Ae afai e tatau, e mafai ona faʻaaogaina le okeni o le tutoʻatasi o se tauemuga lelei.

    Foliga o le faʻaaogaina ma faʻamatalaga o le okeni

    O le metotia o le laina o le aiga o le aiga ma ou lava lima e le mafua ai faafitauli i se Amisaur

  3. Tamaoaiga tamaoaiga tamaoaiga. O le fasitara e apalai i le malosi o le kakūla, o loʻo maua ai se laʻititi o le mamanu.
  4. Faʻamaeʻaina o le Indoor Space o taʻavale, taʻavale, faʻapea foi ma le fausiaina o le puipuia o afifi ma faʻapipiʻi i le taimi o felauaiga eseese.

Faatusatusa i le fana, o le lotovai o loʻo i ai le tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e fesoʻotaʻi i papatusi malo.

Mataupu i luga o le autu: o le tagata lava ia-tulaga o le tagata lava ia: o le mea e tatau ai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi

Faitau atili