Auala manaia e fatu ai se faitotoa

Anonim

O le mea fou e sili atu le lelei nai lo le tuai - e faʻatatau i le tele o oloa, o lenei faʻamatalaga e le mafai ona foliga manino. I ni mea mataʻitu - maa, fafie, uamea, ma faʻaaliga o taimi e vaʻai ai atili ai tele nai lo le polesisi ua faia. Ma o lea, o auala o le fausaga o mea faapena e faasino i le auala sili ona taʻutaʻua mo le teuteuina.

Auala manaia e fatu ai se faitotoa

Fale tuai

O a faitotoa e mafai

E le o ni mea ma oloa mai ia te mafai ona tuuina atu i lenei ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo tamaoaiga nei le palasitika, e lamolemole le laufanua, o le fausaga e sili lona faʻamoemoe ma mauaina iinei o le aʻaloa muamua e le mafai ona iai se mea moni e iai se mea moni e iai se mea moni.

E le talafeagai le faitotoʻa uʻamea. E leai ni auiliiliga auiliiliga, o lana leiloa leiloa e mafai ona maua le oloa sili ona matutua foliga.

  • Laʻau - O soʻo se fafie ei ai se fausaga ma se faʻatusatusaina o le pito i luga o le a avea ma aʻafiaga o le faʻavae. O le faia o se faitotoʻa faitotoʻa, tele metotia o loʻo faʻaaogaina: Patting, Coatt, Taʻalo, Feʻatasi ma Maelega. Tele o latou e talafeagai lelei mo le fausiaina o se nofoaga o mea e maua ai.

Auala manaia e fatu ai se faitotoa

  • MDF - o mea e mafai, ae le o uma uma o metotia. O le faatulagaga o le ipu e sili ona teuteuina, ma o le tutusa ma le laau e maua ai le pito i luga o le vaega o le vaega - veneer po o se ata. O lea, o auala uma e le aofia ai iinei. Ae o le tele-vaega o loʻo pisia ma paleti tumau o loʻo tumau pea mo le faʻatau atu ma o latou lava lima.
  • Chippobboard - pe a e manaʻo, e mafai foi ona e faia se foliga faapena. I lenei mataupu, naʻo metotia e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o vali ua faʻaaogaina foʻi o le fausaga o se toniga chipobboard.

E sili atu le aoga o le totonuga o foliga foliga mai i totonu o le vevela, ma, o le mea moni, o oloa teuteuina i kapeti. E faʻatagaina oe e failauga e te faia ni mea sili ona lelei i totonu o le itu o faitotoʻa ma le sili atu taumafaiga.

Auala manaia e fatu ai se faitotoa

Puipui

O le metotia inisi metotia o le sili sili ona mafai ona sili ona mafai ona sili ona mafai ona sili atu ona mafai ai le sili ona faigofie le mea faigaluega. Na ia faia se uʻamea uʻamea faʻapipiʻi. O le metotia e faʻavae i luga o le stewogenelity o le fausaga o le laʻau ma le eseese o le lelei o le fiber.

Mataupu i luga o le autu: foliga o se alatoto alatoto

I le tele o ituaiga, o se uiga laupapa laupapa ua fausia ma mea leaga afi. O le talaaga e fai ai ni fulufulu vaivai. I le gasologa o taimi, o le fiva fiber o loʻo faʻanoanoa tele, o loʻo faʻatali le Tausaga tuai tausaga e malamalama atili ai i le faitotoʻa.

Auala manaia e fatu ai se faitotoa

  • O le pulumu i le fale e tutusa lava le mea: Aveesea le fibers suamalie, faʻamamafa le ata o se laʻau.
  • O lenei togafitiga e sili atu le faʻapipiʻi, o lea pe a uma le faaiuga o le savaliga, o le laualuga o loʻo tipiina, ufiufi i le faʻanoanoa poʻo le vali ma matala ai ma le valevale. O le aafiaga e mafai ona faamamafaina faʻaaoga le isi paolo o vaega o loʻo 'eseʻese.
  • Mo le sitaili o le faʻamaonia, valivali i lanu pupula - dairy, moli lanumeamata, lapū, e le sili ona tuʻufaʻatasia ma le fatu fatu laupapa.

Auala manaia e fatu ai se faitotoa

Lelei tele mo lenei fafie ma se uiga ata - alas, pine, larch. Ae e le talafeagai Birch poo Beech, pei ona le ma vaaia le ata o le laau. I le ata - faitotoʻa faitotoʻa.

Aafiaga o Scfuffs

O lenei metotia e fetaui lelei mo ni laupapa laupapa, ma mo Silalo mai MDF.
  • I le laasaga muamua, o le laualuga ua ufitia i se manifinifi manifinifi o vali, pe a mafai ona latalata i le lanu i le lanu muamua. E mafai ona e suʻea se filifiliga vave - "Tulaga samasama", mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e manaʻo e maua se sili atu lanu.
  • Afai e tele vaega o loʻo i ai i vaega o loʻo vaʻai, e mafai ona e valiina le pupula o le ata matapogia.
  • Ina ua uma ona mago, latou te faʻaaogaina se vaega lona lua - susulu, e oʻo i le susu.
  • Ina ua uma ona mago, o le pepa emery ma le tamai fatu fatu fatu. E manaʻomia le amio lelei: I le taimi lava e paʻu ai le pito i lalo o le pito i luga i le pito i luga, e tatau ona taofia galuega.

Laau Pasi

E faʻatautaia e le faitotoʻa o faitotoʻa e sili ona talitonuina. O le metotia e sili ona faigata e faatino ai ou lava lima, ma tele le tele o le taimi.

  • O le laualuga ua valiina i le lanu latalata i le muamua.
  • Ina ua maeʻa faʻamago, o le vaega e filifili e tuʻuina mai o ni ituaiga anamua o loʻo ufiufi i le paraffon.
  • Ma o le vaega lona lua o vali e apalai - susulu, pei ona faamoemoeina i le sitaili o le faamaoniga. Ona aveesea lea o le masani a spitule e se vaega o paraffin ma le laualuga.
  • O le sash o loʻo faʻagaioia e le veli ina ia le o le pito i luga o le valiina o le vali vali o le vali ma ufiufi i le wax.

Tusi i luga o le autu: fola laupapa i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale, o le fola o le fola mai le natura, o se ata o le panisi i fafo, pei o se fafine faia

Auala manaia e fatu ai se faitotoa

Morinalka

O le metotia e mafai ona apalai i luga o le laau ma i luga o mea fafie.

  • Ufiufi i se mea o se vai-faavae faanoanoa - e taua. Valivali pikiina pogisa nai lo mea latou te mananao e maua o se taunuuga
  • Ona o le melo fou, o le masani ai le le mautonu lemu solo solo i luga o nofoaga e tatau ona e faia ai le scuffs. I lenei tulaga, e sili atu le faʻagaioia o vaega tuʻu tuaoi ma faʻataʻamilotia, ma le vaalele o se tuʻufaʻatasia, o se vaega lamolemole o le faʻavaʻa.
  • Ina ua uma ona mago, o le faitotoa o loo ufiufi i fuaiupu ua maeʻa ai i fuaiupu - faʻavae i luga o le faʻalauteleina, mo se faʻataʻitaʻiga.
  • O le faʻauma i luga o loʻo togafitia ma mea tuai.

A fai mai le faia o le faitotoʻa i ou lava lima, faʻamatala auiliili i le vitio.

Faitau atili