? Soul starcacase: ituaiga faʻavae ma faʻatonuga mo le gaosiga

Anonim

O meafale ma le suiga o le suiga e faʻaogaina se manaʻoga lautele mai tagata faʻatau. Ina ia foia faʻafitauli o aiga i se fale mautotogi, o se fale tumaʻoti poʻo le atunuʻu, o le steptodders e manaʻomia, ma o loʻo mafai ona e oʻo i le Antitole, Cornings moli, Corllations moli, maualuga moli, maualuga moli, maualuga moli. O le atoatoa fofo o se lautele o le staltal stal starcase, e faigofie ona suia i se pa puipui po o se nofoa malolo mo nofo. Maua le mea lilo e faigofie i le faleoloa, ae mafai ona e avea ma malo faapena.

O le a le mea o loʻo iai le paʻu?

O loʻo iai le nofoa o le aoga - e aoga i fale meafale, e fesoasoani e foia ai galuega taʻitasi i aso uma. E iloga ona iloga i itu laiti, gaoioi. O na meaafale ua i ai i manaoga maumaututu. Ma ia fai le oloa ma ou lava lima, e manaʻomia i le tau o le tau ma mea.

Taitai Tane Suiga

Aoga o le sitepu:

  • O le oloa e mafai ona faʻaogaina i le taimi e tasi o se nofoa (o loʻo i ai i le stool) ma se stemptodder;
  • Gagau nofoia se avanoa itiiti, e mafai ai ona e maua ni mea mai le maualuga;
  • E faigofie lava ona faʻataʻoto le ata ma gagau, E fuaina sina mea, o loʻo iai le lautele o mea;
  • O lenei mea taua i le faʻatapulaʻaina o avanoa avanoa o loʻo tuʻufaʻatasia tele galuega fai;
  • Faaopoopo fesoasoani ma luga o le pule maualuga tuuina atu le mautinoa, malosi, mautu;
  • Fai se nofoa-staracacacase faigofie ma ou lava lima - o sea galuega o loʻo i lalo o le malosi e tusa lava poʻo le tagata auai.

O loʻo aofia ai le oloa, o le oloa e aofia ai ni nai sitepu lautele (faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga), e fa vae lagolago, tua, nofoa.

Laupapa laupapa

Talafaasolopito o le amataga

Ua leva ona faaaoga afi mo se taimi umi. I nisi taimi, na faʻamalolosi latou ma faʻaaoga, ae o le taimi nei o tagata gaosi gaosi i luga o mea eseese i luga o mea ma ituaiga faʻatinoga.

E lua faʻasalalauga e pei o se taʻalaʻau foliga mai:

  • O le manatu o le fatu meafale e aofia ai Peniamina Franklin, o ai na fautua e faʻatino faavasega faapoleni mo faletusi. O le nofoa na faatagaina e taunuu i se tusi faitautusi e aunoa ma ni faafitauli.
  • E tusa ma le isi faʻamatalaga, i le 1774, o Roberd Campbell na atiaʻe se poloketi o le nofoa ma se galuega o se steppoder. Sa ia paia le oloa na gaosia ma le tele o le amataga o le 19 senituri. I le avea ai o tagata mauoa o loʻo i ai galuega faʻauluuʻu io latou fale, sa masani lava ona taʻutaʻua nofoa.

O meaafale na faia mai le maualuga-lelei le lelei o meaola tetele, teuteuina ma le autasi o elemene, Gothic tumutumu, ita tele.

Taitai ma se suiga suiga i le faasitepu

O se faʻailoga faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻi ma sitepu e mafai ona faia i ou lava lima faʻaaogaina le ata faigofie ma tagata gaosi oloa. O le oloa e maua ai le saogalemu o le mea e tatau ai i le maualuga, i le faʻaʻoleʻole lomiga, e faia le galuega o se masani o le ofeʻau ma le tua poʻo le tua.

Manatu

O le eseesega tele i le va o nofoa lautele o le mamanu o meaafale. Filifiliga gaosi oloa e tele. E mafai ona avea ma se vaega maualuga ma le toe faʻatulagaina o sitepu, o le transformer starcase ma le tuʻua o sitepu, o se nofoa i tua i le tralforform. O le manaʻoga tele o le maualuga lea o le malosi o le ata filifilia, lelei le mautu i le tulaga e masani ai, faʻatuatuaina faapipiiina o elemene.

Mataupu i luga o le autu: Staircase ma le liliuga o 180 tikeri: ituaiga o fausaga, o latou foliga ma le fuafuaina o tulaga

Matou te lisi atu le sili ona lauiloa ituaiga o nofoa o loʻo faʻaaogaina i laʻasaga:

  • Transformer. Pei o se pepa aoina, o le nofoa masani lea, i le le masani ai i luga - o se stemptodders ma tolu sitepu.

Soul-sterwing

  • Sasaina. Maualuga mamanu ma se vaega toe faʻaleleia, o sitepu e o ese mai i luga o faʻatonuga.

Soul Stailcase

  • Lestenka. O se nofoa malolo e faia ai le vaega o le stemptodder, pe a tatau ai, e mafai ona faʻauʻuina i tua i tua.

O le autau-slulteka.

  • Stool ma se vaega o le spilral. O laʻasaga taʻitasi o loʻo tuʻu i luma e le spiral mai lalo o le nofoa.

Faapipiiina o le teu ma le sikulu module

O fua ma fausaga o le nofoa o loʻo filifilia, fuafua i le mafuaʻaga o sea mea. Ina ia faia lelei se steppodder ma ou lava lima, e tatau ona e amanaia le maualuga o fata (Antingole, Cornitions), e tatau ona e maua.

Tutumau

O le mamanu o le faʻaiʻuga e mafai ona faia i se auala faʻapena e le faʻatuina ai le 'oloa, a e iai se faʻatinoga faʻavae. O sea faʻataʻitaʻiga e faigata ona teu, o le nofoa e sili atu ona avanoa avanoa i totonu o le potu, ae e faigofie lava ona ou alu i le pito sili ona maualuga.

Fale teu

Faʻatulagaina o loʻo avea ma oloa o se oloa maualuga paʻu ma sitepu o loʻo i luga o le fola i le nofoa. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina e pei o le tu mo aitema ma mea faigaluega.

Fale teu

Piilima

E manino mai i le igoa o loʻo pipiʻi taamilo nofoa, fesuisuiai i mea lelei slappoders. O meafale faatatau i le afua mai i sina avanoa avanoa, e talafeagai le teuina i pepa faʻapipiʻi faʻaaoga le manaʻoga.

O le vaega o le toega faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻailoa mai ai se tagata ma se suiga faʻaliliuga, ona o le mea na maua ai le faʻapipiʻi atoa mai le siisina. I le pepa faʻapipiʻi, o le oloa e maua i le itiiti ifo o le avanoa, o le transformer e le o le faʻaalia i le talaʻaga o le aotelega o le aotelega o le ata.

Gagau stargacacase sipela

Afai o le steppin stool o loʻo faʻaaogaina i tua, o le sili ona lelei maualuga mai le fola i le pito i luga o le pito i tua e tatau ona avea ma 900 mm. E maua ai se fiafia avanoa ma faigofie o se tagata o nofo i luga o se nofoa.

Afai e i ai fale maualuluga i le fale, pipiʻi o le paopole poʻo le stool sporformer o le a avea ma fesoasoani taua.

Paʻo le Tapeʻaga Tuʻuina Atu

I mea

O tagata gaosi oloa o meafale oloa e gaosia ai nofoa o le au kamemei mai mea eseese:

  • Ata laupapa, faamatalaina e maualuga lona malosi, ata matagofie, ua faamaonia lelei.

O le laau

  • Plywood Oloa o loʻo malamalama lelei, teteʻe i le mamafa e oʻo i le 80 kg, o loʻo taʻua.

Plywood Staircase Stool

  • O le lelei o le palasitika spipladders o loʻo manaʻomia le avanoa, tetee i le susu mai ia i totonu, ma le maualuga maualuga o ia faʻataʻitaʻiga o se paga o sitepu.

Palasitika faʻapipiʻi nofoa

  • Na oso aʻe le oso aʻe o le uʻamea, e faigofie ona tuʻuina nofoa i totonu o uunaiga maualuga. E aofia ai oloa lautele mai le Aluminim, talu ai o mea e le o afaina.

Uamea stooks

Faatonuga mo le gaosiga o se nofoa faigofie

O mea taua mo le gaosia o se apefai o se laau po o plywood, o lo o togafitia lelei ma uma. Fafie meauluʻe mea e manaʻomia le malosi manaʻomia, le saʻo, tolu.

Mataupu i luga o le autu: Telescopic Alumini Stairicac Shircase - Mobile Rockder mo mataupu uma

Galuega galuega ma mea

O le faia o le transformer spul e manaʻomia le lisi o mea faigaluega ma mea:

  • Otokopoviko, Aua i le va ma le mama, miliona millitaraina, Planner;
  • fao, faʻapito-paʻi foliga mata, gagau, pelu mo sikuea;
  • Claump, Chisels, Hacksaw, kelu;
  • Mea - laupapa, Plywood poʻo toe o le MDF-Countertaps.

O elemene aoga uma e tatau ona tipiina i fafo o le pito i fafo i luga o mamanu, ona faʻatasi ai lea o le pito i totonu, ma le pito i totonu o le emery. I le gaosia o le faʻaupuga faigofie e aunoa ma se tua, tipiina vaega e faʻatino e tusa ma le ata faʻaliliu i le laupapa mea.

Ata o le Taitai-Transformer ma Fua o Vaega

A o le i sauni le ata, e manaʻomia le filifili i le faʻasologa o le oloa, aua e sili atu le faigofie atu o le faia o se carkic soal nai lo le faia o le lavelave stal starformer ma le faʻafou ma isi.

Fautuaga mo le tapenaina o ata puʻeina:

  • Ina ia maualuga le sitepu, 100-150 mm e mafai ona faʻaopopo i le pito i lalo o le palu.
  • O le mautu o le faʻataʻitaʻiga e maua ai le tele o faʻavae ma vae o loʻo i ai i le ituaiga o le mataʻitusi "a".
  • Mo le mamafa tele, o le tulimanu e fai ai le faʻafetete o fulufulu ma tupu, ma le tele o le pito i tua e tatau ona faʻaputuga ma eseese o le lagolago.

O ata o eseese faʻataʻitaʻiga o le taʻamilosaga faʻailoilo ma a matou akerifo e mafai ona faʻaputuputu tutoʻatasi pe faʻaaoga ni poloketi na faia. Ina ia faia se scili stool stool aunoa ma se pito i tua ma mily elemene, o le a manaʻomia le maualalo o mea ma taimi. Lalo o se ata o se faʻataʻitaʻiga.

Soul Clircacase tusi
O le faigofie spircase stargacacacase tusia

Masani lava itu o le nofoa-tranformer:

  • Nofo - 30 × 50 cm;
  • fola nofoa maualuga - 60 cm;
  • 2-3 Spirit Suafa - 44 cm gragge, 15 Cm le loloto;
  • Lagolago le fata ma le 2 Testa - o le mamao i le va o latou o 60-70 cm.

O le ata i lalo o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le mea na faia ai le faʻataʻitaʻiga e tusa ma le tele o le tele ma ata o le a foliga pei o se mea.

O loʻo faia oe e le Stel-Stepladder

Galuega sauniuni

Ia o le laʻasaga o le mamafa o le tagata e maua fua ai, mo le gaosia, e manaʻomia le filifilia o le mea o le sili ona mafiafia - 20 mm. O le numera o vaega i le pepa faʻafanua faʻalagolago i luga o foliga foliga.

Sauniuni gaioiga:

1. Faʻatinoina le tusiaina (Fualaʻau mo le poloketi e mafai ona ave mai i luga pe faʻaaoga se tutoʻatasi o le polokalama).

2. Suesue le fonotaga a le Fono Aoao ma SAUNIUNIGA O Mea mo le gaosiga o vaega.

3. O fuati o meafale e faʻasefi atu i mea, mo vaega o mea, na saunia ai vaega vavaeʻese.

4. Faatasi ai ma le fesoasoani a le electrolls, tipiina vaega manaomia.

5. Aua o le polokalama ua maeʻa, o lo o faia i ni pepa faʻamanatuga fananatuina, ma pito malosi i le falemaʻi.

A maeʻa le tapenaina o vaega uma, o le faʻapotopotoga na faavave atu e tusa ma le polokalame. Sa manaʻomia muamua e siaki o le laugging pu e faʻasino.

Vaega o le Fono Aoao Auiliiliga

Fuafua i le ituaiga o stemptodder, o le faʻapotopotoga autu o le faʻamaeʻaina o vaega o le nofoa e mafai ona eseese. Ina ia mautinoa le malosi o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga, o le faʻapipiʻi nofoaga o loʻo togafitia ma epoxy resin poʻo le janery gluse. Faʻatonuga mo le faʻaputuputu o se tagata faʻaʻaisa o le torred trawermer mai laupapa laupapa e sili ona faigofie mo le aʻoaʻoina. O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai le nofo, lagolago vaega, apeti, faʻafesoʻotaʻi le alatele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o sitepu i luga o cososters: polokalame ma le fuafuaina [

O loʻo faia oe e le Stel-Stepladder

Nofo

Mo le gaosiga o le nofoa o le nofoa, o le ai ai o 5 transverse nofoaafi ma 2 pito i lalo. O elemene ua togafitia ma le oneone na tuufaatasia faatasi. Ina ua solomuli 50 mm mai le vai, le laina ma le tagata tipi filifilia le togalaau. O le lautele o le groove e tatau ona sili atu teisi nai lo le mafiafia o le reakas o le faavae. Transivers stripes e mautu i le faavae. Mo le malosi, o le nofoaga o le fesoʻotaʻiga ua togafitia ma le jaunery glue. O le mamanuina o le nofoa e mafai ona suia i lona pule faitalia.

O le afu a stool e faia oe lava

Maualuga vaega

Le malosi o le Starrering Starroke maua ai le polokalama lagolago. Mo lenei poloketi, e ono aofia ai vaega e lima o ni ituaiga eseese: e lua taʻiala vaega, lua faʻataʻamilomilo laina ma le malosi o le pa.

O le tuʻufaʻatasiga o le faʻasino vaega o loʻo faia e faʻaaoga ai se gase:

1. I le pito o taiala e fai ai pu e itiiti ifo nai lo le lapoa o le sowoge.

2. I totonu o le Stiown Smils, na soloia ai e ni pupuga laiti, faʻataʻitaʻiga.

3. I le va o fusi faʻapipiʻi faʻamau o le malosi o le stiffener.

O loʻo faia oe e le Stel-Stepladder

O loʻo faia oe e le Stel-Stepladder

O le pito i tua o le stirrel stool e nafa ma le malosi o le meaafale. I le faapipiiina o le faʻagasologa, e tatau ona manatua ai le mamao o le va o faʻailoga o nofoa e tatau ona fetaui ma le mamao mo le faʻapipiʻiina o nofoa.

Gaosiga o faasitepu

Ina ia mafai ona faʻaaogaina le saogalemu o faasitepu o loʻo faia i lalo o le ti i lalo o le tiʻetiʻe, ae o sitepu taʻitasi e tatau ona itu faʻamalosi i le tafailagi vaalele.

Foliga o le gaosi oloa o le stempodder:

1. Fetuunai le tulimanu o le faʻaalia o le sitepu o le sitepu, faʻaalia le nofoa.

2. Afai e tatau ai, faaitiitia le umi o fata lagolago ma leoleo.

3. Tuu le nofoaga o sitepu, fai o taavale ma le mill.

4. O sitepu e nonoa i le fesoasoani a oe lava-paʻi o mataʻesega ma janery glue.

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Faapipiiina o faasitepu

I le tini o le vaega o le gaosiga o meafale e tatau ona fesoʻotaʻi i le nofoa, sitepu ma le vaega lagolago. Ina ia faia lenei, muamua le tumau ma taiala ala o loʻo faʻapipiʻi i le nofoa. E fautuaina le taʻamilosaga i luga o pito pito i luga o laupapa uma ina ia latou le faʻalavelave i le pala. O nisi pito o nofoa e taofiofi i le va o nofoa ma le pito i luga o aseta o aseta o faasitepu, a o isi - i le ogatotonu o fata lagolago.

StoLal starcase ma ou lava lima

O le faʻaiʻuga o le faʻatulagaga o loʻo i ai se maniga o le malosi. E talafeagai mo meaaoga, ma afai o le oloa ua teuteuina faaopoopo, o le a avea ma faailoga pito i luga o meaafale measina.

StoLal starcase ma ou lava lima

I luga o le Vitio: Faʻataʻitaʻiga o le vasega vasega i luga o le gaosi oloa o le stool stool.

Faʻaiʻu le faʻagaioiga o le oloa

O le laupapa laupapa laupapa o loʻo faʻaalia i le susu, o lea e manaʻomia ai le gaosiga i ni vaega o ni tagata (e sili atu le faʻatupuina i le faʻatasiga o le mamanu). Ina ia maua meaafale asthetically matagofie foliga, o se nofoa o loʻo ufiufi i varnish i le tolu vaega, o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaputuputu.

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Meafale faia ma ou lava lima e le maualalo i fale gaosi pe masani ai oloa. I totonu o le poloketi e mafai ona e faia ou manatu, faʻaaoga mea eseʻese o mea ese laupapa pe o le MDFF-papatusi. Tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga, mamanu o loʻo i ai ma le fia iloa elemene. Galuega meafale faatatau i tuʻuga o aoga ma teuteuga, o loʻo manaʻomia i fale uma.

Gaosiga o le transformer starcase starcacase (auiliili mk) (6 vitio)

Eseese faʻataʻitaʻiga o le stool-sterwing (40 ata)

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Nofoa ma se suiga i le sitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o oe lava-faia

Faitau atili