O totonu o mea e fai ai oe lava

Anonim

O totonu o mea e fai ai oe lava

O i matou taʻitoʻatasi e te manaʻo e fai lau fale e le gata aulelei, lelei, ae faʻapea foi i se tulaga ese. O le manaʻo e tufatufa atoa le masani. Ala i le lalolagi o onapo nei e sili atu ona faigata i le lalolagi o onapo nei. Soo se tasi, e tusa lava ma le au pala na faʻatauvaʻa i totonu o le faleoloa, e faigofie ona e feiloai i le fale mai soʻo se tasi o ou tagata. O mea i totonu ma o latou lava lima - o le pau lea o le auala e fausia ai se faʻapitoa ma tulaga ese o le mamanu.

Decoupage metotia

O se tasi o le sili ona lelei o aso nei o se decopupage.

O se meafaigaluega o masini teuteu o loʻo le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa. Tusa lava pe e te le iloa ona suʻi, e faʻafefeteina pe tagofia se faila, e mafai lava ona e faia ni vaalele fiafia. O lea, ia tatou tagofia le auala e fai ai auiliiliga totonu ma ou lava lima ma le decopup.

Decoupage e leai se mea sili atu nai lo le appliquwé. Ina ia mafai ona amata faamamaluina lenei metotia, o le a e manaʻomia ni decobuge solo solo e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa mo ni tagata atamamai. E faia faapitoa ia nepkins, o le pepa faigofie tele ma ituaiga uma o ata matagofie e faapupula ai.

O totonu o mea e fai ai oe lava

E mafai ona e faia ni mea laiti i totonu o le fale. E sili i luga o fafie, o lea e mafai ai ona e faʻatauina le tele o mea sili ona faigofie ma le elefarini, e le gata i lea, i le isi, e mafai ona ou aumaia se ola fou ma meaafale tuai. O le potumoe e mafai ona teuteuina i le Dacapaded pusa, potu malolo - matagofie posperal posts, ma o le umukuka o le a teuteu i le faiga o laupapa tipi i totonu O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina foʻi ia temoni i luga o palasitika, tioata ma uʻamea. Talu ai o le faiga o le fausiaina o auupega e faigofie ma malamalama, e mafai foi ona aofia ai ma lau fanau i ai, o le a latou fiafia i vasega.

O totonu o mea e fai ai oe lava

Shebbi decor chic

O Sheshbi Chech o se faiga masani masani, o le faʻaaogaina lea o chige, sina paʻu ua paʻu tele, meaafale, mea faigaluega. O se ituaiga o faʻamatala o faʻamatalaga o le vintage. O mea laiti e fai ai se tele tele i lenei itu. Tatou tagofia pe faʻafefea ona faia ni aufana o le laʻei moa, i le faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o ni mea e le masani ai po o mea.

Tusi i luga o le autu: 3D fola: 3D ma ata, tele ma ou lava lima, moli tolu d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

O totonu o mea e fai ai oe lava

O lea, e te manaʻomia mea uma o atigipusa mo fatu o le mafiafia o le telsebboard card. E mafai ona e faʻatauina sea koneteina i soʻo se fugalaʻau. E mafai ona e tuʻua uma pusa i lona fomu poʻo le fesoasoani a le seleulu e tuʻuina atu ai se faʻapitoa mamanu. O le isi tulaga o le faia o le faiga o mea fai mai - pisia beater plerylic vali. E sili le filifili masani mo Shubbi Chine vali - piniki pe paʻepaʻe. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni ata laiti laiti, pei o le porka dots. A faʻamamaina e le vali, e tatau ona e faʻamamaina ma le totoʻa tulimanu o le oloa e faʻaaoga ai le oneone e fausia ai le aʻafiaga o le taua. O le vaega mulimuli o le fausiaina o se togafiti e faʻaaogaina i pito o le acrylic compty, faʻataʻitaʻiina stucco ma le teuteuina o le koneteina uma o le laces. E matua manaia lava o le faʻamalositino o le a tupu oe i le penny, ma teuteu ai le totonugaluga, ma faʻalelei ai ma faʻamolemole o le ae umi mo se taimi umi.

Mea lelei olive

Faʻamaonia o loʻo iai i totonu o loʻo tuʻuina atu i totonu o lau fale o le a fai ma aulelei ma aulelei foliga foliga mai, e pei o lenei faiga mai le itu i saute o Farani. O le aulelei lea o le laufanua o laufanua o le laufanua. Mo le sitaili o le faʻamaonia i totonu, o loʻo i totonu o le fale mo le fale na faia e o latou lava lima e matua uiga lava. E i ai uma auala faigofie o le Decor i Olive-Style:

  1. Afai e te tusia - e manaia! Ata - O le pule sili ona talafeagai mo olive i totonu. E sili le taʻalo o le ata o Farani laufanua i lenei mataupu. Aua le tusia i luga o pepa. Fai ni fatufatu ma fatuina mea manaia, o le valiina, mo se faʻataʻitaʻiga, puipui puipui poʻo faʻata.
  2. Faʻaaoga se fesoʻotaʻiga faʻatasi i le pule. Filifili se mea talafeagai o le tino i totonu o le faleoloa ma se ie pupuni mai ai, ni moega mo moega ma teuteu pata.
  3. Tusa lava pe e te le manaʻo e faʻaaoga le filifiliga muamua, o le a iai pea le ie puipui, ona e le o se faʻaseseina, ae o se vaega taua o totonu. Sa sili ona malosi ia te ie pupuni ma lafumanu fatufatu e faia i le ie vaivai e talafeagai mo le olive, faʻataʻitaʻiga, mai Perese. Mo le garter o latou pupuni o pupuni e tatau ona faʻaaoga lautele lautele lipine.

    O totonu o mea e fai ai oe lava

  4. E faigofie ona tusia i ata pupula malamalama. E te le manaʻomia le atamai, faʻatupuina o pepe, laʻau, laʻau, manu, o le mea lea o se tagata mai le vali o le a taulimaina ma.
  5. Ia mautinoa e faʻaaoga le paʻu o le paʻu o le laupapa laupapa i le faiʻai. O ia meaafale o meaao e matua faigofie. Ua lava na o le oneone se pusa laupapa faigofie (nofoa, laulau, ma isi), fai ni mea sese i luga (chips, scratches, pu) ma ufiufi ai le suavai.
  6. Laulau i le potu 'ai poʻo le potu malolo e faʻamalosia ai se faʻailoga o se laulau o le laupapa o le ie pele. Talitonu mai ia te aʻu, o le sao i lenei laulau o le a sili atu le toafilemu.
  7. O fugalaʻau i fasi o le isi vaega o le vai o le olive. Aua neʻi galo e teuteu pou poʻo ni mataua latou lava.

    O totonu o mea e fai ai oe lava

  8. O le a lava le mea e fai ai pe transas o totonu o loʻo e le faia, o taimi uma e manaʻomia le taulaʻi i le natura ma le natura. Soʻo se mea teuteu o le a faʻatumuina lou potu ma le agaga moni o le itu i saute Farani.
  9. Ia manatua, ia manatua o le tele o nifo i, e le tupu lenei sitaili i ituaiga matagofie matagofie, ia faʻaalia ai mea faʻataʻitaʻi i o latou lava lima.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: olo o puipui i luma o puipui i luma o pepa puipui: ou te manaʻomia le tele o mea malie susu ma pe faʻapefea ona faʻamaoni

Decorate le umukuka ma ou lima lima

O le potu umukuka o se matua moni mo le mafaufau. E mafai ona faʻatino le tele o mea laiti ii, o le a avea ma se faʻaopopo ma le manaia faʻaopopoga faaopoopoga. Sei o tatou vaʻai ile mea e mafai ona e faia mo le suia o le umukuka ma ou lava lima:

  1. Teuteuga o le umukuka puipui i ni nai minute. Ioe, ioe, e le manaʻomia le toe vali o puipui pe sopoia le pepa puipui e faʻafouina ai le foliga o lau umukuka. E mafai lava ona e faʻaaogaina mea taua vinyl. E tele filifiliga mo mea e faʻapipiʻi ai i luga o le umukuka mataupu. Ina ia faʻaputuputu i latou e faʻavaivai, tusa lava pe o le a feagai ma se tamaitiiti.
  2. Pusa afi - ogatotonu chechen. E oʻo lava i le pito i luga ua leva ona aveesea ma ou lima lima. Muamua e tatau ona e aveese le ata puipuia mai lona luga ma mafaufau ma le faaeteete le mea tuai o vali. I tua atu, o le laau o le leoleo e tatau ona teuteu ma vali i vali fou. Ona fai lea e pei ona e taʻu atu ia te oe lou faʻafanua: vali le pusaaisa ma lanu valivali, glint visyl speckers pe faʻaaoga le decopaged metotia.
  3. O le ola o le ola o le ola fou. Faʻatau atu nofoa lelei i le taimi nei e leʻo se mea taua i mea uma, ae o se manatu lelei ma le sili ona aoga, matua sili atu le tamaoaiga (ma sili atu le manaia), o nofoa tuai. O le faigofie o le fao e le masani ai ufiufi mo i latou. Talanoa e aofia ai, Thoch "mo le Kamupani" ma ie laulau mo le laulau mai le laulau e tasi. O lea, o le potu o lau umukuka o le a vave ona mauaina se foliga manaia ma mauoa foliga.

O totonu o mea e fai ai oe lava

Potumoe afi

I totonu o le potumoe o loʻo i ai pea le tele o ituaiga o mea mataʻutia. E tusa lava pe o le potumoe lava ia e faia i le faʻaititia o stalilist system, teuteu lelei i totonu e le mafai ona aloese mai ai. Sei o tatou vaʻai i ni nai mea o le a faia ai le potu faiʻai ma le fale:

  1. O ata a le aiga i fale i le fale.
  2. Valaau ma fugalaʻau o fugalaʻau, e mafai ona tumau i le palasitika, ie poʻo isi mea.
  3. Aulelei o tusitusiga - moega ie linou, washparedws, aluga, lamepa i luga o chandeliers. Afai e te iloa lelei pe faʻapefea ona suʻi teisi, faʻaali lau fatufatu i luga o tamaitusi.
  4. O le tamaʻi moega taʻavale - o le tusi mulimuli i le potu malolo. O ia pupuni e tauaveina i taimi uma lava le tele o gaioiga faʻatino ma le aoga, ma se tulaga masani, e mafai ona latou faʻamalosia muamua io latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea fufulu faamalama e aunoa ma le teteʻa i le fale e tagata ma o lona uiga ma vailaʻau o aiga?

O totonu o mea e fai ai oe lava

Faitau atili