Faʻafefea ona fai se laulau faʻaliliu ma ou lava lima?

Anonim

Ina ia faia le laulau a le Transformer ma ou lima, o le a ave ai se laau, palasitika po o uamea. Muamua saunia.

Faʻafefea ona fai se laulau faʻaliliu ma ou lava lima?

Tusi ata-transformer.

Galuega sauniuni

Faʻafefea ona fai se laupepa o laupapa, tagata polofesa iloa. Latou fautua mai le faia o se laulau pito i luga o le 1-1 / 2 inisi inisi laupapa laupapa uma pe plywood. O le filifiliga o mea e faʻalagolago i le avega o le a faʻaalia i luga o le Lisi o Tranformer. O vae o le laulau e faia i le pa ma le koluse vaega o 20x45 mm. O le laulau transformer o loʻo faia ma o latou lava lima faʻaaogaina se sikulukalaita, nana i luga o se laʻau, faʻapipiʻi elemene, pulumu, pulumu ma vaagaina.

Mai se mea e fai ai manatu, o le gaosi oloa e tatau ona aofia ai se laulau, se faʻavaʻa ma le le mautonu ma vae. O pulufana na faia ma le sauniaina o le ata. O vae o le transformer o loʻo tipi i se tulimanu (mo le mautu). Le faia o se faʻataʻamilomilo laulau, o le ae manaʻomia e maua ai le ogatotonu. O le oloa ua tipiina i 2 tutusa vaega. I luga o le 'afa taʻitasi, o le paʻu lagolago mo vae o loʻo tuu (faʻailoga mai le pito e tatau ona 5 cm). O le 'au o countertips ua mautu ma le matasele. Sa gaosiga o loʻo faʻagaioia i le pito. O le loto e mautu i le pito i luga o vae. O le laulau o ia lava e potopoto e faʻaaoga ai uamea faʻapipiʻi ma faʻailoga faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se laulau faʻaliliu ma ou lava lima?

O tusi i luga o se laulau vae.

Ina ia faia se laulau ituaiga fetuunaiga laulau, o le a manaʻomia ona e filifili lona tele. O le filifiliga sili ona lelei e iloiloina:

  • Maualuga o 750 mm;
  • lautele o 800 mm;
  • O le umi o le ata faʻapipiʻi o le 282 mm.

O vaega o le vaega o lenei laulau e aofia ai:

  • o le faavae ma le le malosi ivi;
  • 3 Vaega o le laulau;
  • 2 vae o le faasee ituaiga.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faia le 2 laulau o lenei ituaiga. Mo ona fale gaosi, drill, scorwdurr, lld (3500x175016 mm), tulimanu, repla4.

Tusi Muamua

Lds e mafai ona tipi i totonu o le fale faigaluega. E le mafai ona ia faia lenei faiga tutoʻatasi ae i le leai o se poto masani o le poto masani ma le poto. O le Sport Study Transformer e maua ai le gaosiga o mea nei o loʻo mulimuli mai (mm):

  • 2 ufiufi (800x635);
  • Itiiti faavaa (800x250);
  • 2 fata (734x250);
  • 3 O le le atoatoa o ivi mo le faavae (708x110);
  • 2 ivi i vae o vae (568x180);
  • 4 fata (702x60);
  • 4 laupapa (600x60).

Mataupu i luga o le autu: foliga o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

Faʻafefea ona fai se laulau faʻaliliu ma ou lava lima?

Polokalame o le faʻapipiʻi laulau.

Muamua, o vaega o vaega o le itumalo o loʻo fatuina e le melami E manaʻomia ai le uʻamea. I le pito o le pito i luga o le pito, oomiina le vai vevela. O le sili atu i luga o afu e tipi ese ma se naifi. O vae e aoina e le tusa. O elemene mulimuli e 'ai le loto. Le isi vaega o loʻo aiaia ai le faʻatasiga o le pito o le laulau. O le pito i lalo pito i lalo pito i lalo e tatau ona faʻasaʻo i le maualuga o le 100 mm mai le fola. I le taimi lava lea e tasi e faia ai le faʻailoga mai pito o le itu i le 70 mm. O le isi pito o loʻo faʻapipiʻi i luga o le muamua Analog. O le pito i luga e tatau ona i le va o elemene muamua ma le laulau pito i luga.

O le faʻavae o loʻo faʻapipiʻi i luga o se tamai laulau pito i lalo. O auala savali e tuu loloto loloto i totonu o le laulau, matauina le faʻailoga mai le pito o le 3 cm. I luga o le 2 itu o le pito i lalo o le faʻavae o le 2 tele. O elemene ua aoina, o le uaea e faʻaseʻe ai mata-pata. O le isi tulaga o loʻo tuʻuina atu mo le fao o le transformer laulau vae. O le oloa ua sauni e faʻaaoga.

Falai Fale Fausia

Afai e tatau, e mafai ona e faia se laulau gagau. I le pepa sa i ai, lona umi o lona fa'ālu o le 90 cm, ma le fafine lautele o le 18 cm. Mai se fesoasoani tautaʻo, 2 umu ma fata. Aua o lona gaosiga, o le a le i ai le a le iTS i le mafiafia o le 16 mm, o laupapa na faʻapipiʻi i le fiafia. O auiliiliga o auiliiliga o loʻo mulimuli mai (mm):

  • 2 Agerance (345x345);
  • Custortpop (450x900);
  • Fata (150x900);
  • Lagolago (900x620).

Ina ia faia se laulau ma ou lava lima, o le piano teops, o le faʻaaogaina o le tagata lava ia, o le a manaʻomia le DVP. Tusi pito o pito o le lamemina Chipport ma Melaster Ina ia tapunia le pito i tua o le taʻavale fesoasoani, o le a manaʻomia le alavai.

O nei mea o le a nana le nofoaga o le faʻatulagaina ma vaʻa e faia i le va o meafale ma le puipui. O pamu e fesoʻotaʻi i le itu i totonu o le itu i totonu o le fesoasoani a Piano matapes. I tua i tua scrawcked puipui. Ina ia faʻamau le fata i le ata autu, o le a manaʻomia le fao. E tatau ona latou ulufale lelei i le iuga o le mea na tupu. O le countertop o loʻo tautau i le tupe faʻaalu o le piano matapes. Sa taofi mau i le puipui.

Mai le fola o le fola seia oʻo i le countertop tatau ona o se mamao o le 700 mm.

O lenei faʻatusatusaga e faʻalagolago i le manaʻoga faʻapitoa o tagata taʻitoʻatasi. O le faʻaiʻuga e faigofie ona le fiafia ma faʻapipiʻi i ou lava lima i totonu o soʻo se potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le umukuka - o se ratior raisnin

Faitau atili