Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

Anonim

I o tatou taimi, taga faʻataʻamitia ma le tali atu a fausia e matua taʻutaʻua. O le sima ese o se mea o se mea o loʻo i ai le vevela o le tumau ma le faʻatauvaʻa. O le manatu o tagata gaosi oloa o le o loʻo iai i puipui o pa mai le sitaili faʻapitoa e le manaʻomia. Peitai, e matua moni lava? O le a ou taʻuina atu i le mafuaʻaga, o le filifiliga ma le faʻagasologa o le aufaʻafofoga i lenei tusitusiga.

E tatau ona e mafanafana i puipui?

E iloa pe tatau ona e faʻataua lou fale, e tatau ona e faʻailoa atu ni isi itu:

  1. Amanaia le aʻafia o lau nofo;
  2. Iloa le maualuga ma le mafiafia o poloka;
  3. Fuafua le mafiafia o le aut i le va o poloka.

E mafai ona ou fai atu o le sili filifiliga o le manatu o le vavaeeseina i le tulaga o le fausiaina o puipui. O lenei e faʻamatalaina i le mea moni o le faʻapipiʻi poloka i luga o le sima ma mafiafia vavae (ua taʻua o le "Bean Belts") Ina ia taofia poloka ia, e tatau ona tuʻu i luga o poloka se kusi faʻapitoa, ma e le sili atu i le 3 mm.

Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

Afai o le mafiafia o poloka e sili atu nai lo le 375 mm, ona mafai loa lea ona e feagai. I le taimi lava e tasi, e lua tulaga e tatau ona maitauina: o poloka e le tele naua, ma ua atoatoa ona atoatoa.

O lou fale e manaʻomia faʻamalosi pe a:

  • I le taimi o le fausiaina o le maualuga o le fanua o loʻo faʻaputuputu (sili atu i le d500);
  • I le taimi o le fausiaina o le maualalo o le sala tupe faʻapipiʻi (lalo ifo 300 mm);
  • Faapitoa faʻavae i sauniga faʻavasegaina o le tumu i poloka simaliga.
  • faaaogaina mafiafia mafiafia;
  • A tuʻu poloka, ae le faʻapipiʻiina, ae o le sima sima.

O nei mea uma o nei mea e faamanino ai e manaʻomia le mafaufau e uiga i le vevela o le vevela o lea i le taumalulu e leai se malulu ma le le fiafia.

Tusitusiga i luga o le autu: O le mea e tatau ona avea ma foloa pe a fai o faitotoa o lanu e sili atu

Filifiliga o le feutagaiga

E tele ituaiga o mea mo le fuaina o pa mai le sitaili i se sima.

Mirane Cool (fulufulu fulufulu ma fulufulu fulufulu) faia i le au fratreous fibers i le faʻagasologa o le gaosiga o otaota mestaltarsurgical. Minvata o le siʻosiʻomaga alofa, vipa le mafai ona mumu ma e le susunuina.

Polystyrene Fom e faʻaalia i le galuega. Suavai taumafaina mea, taugofie tele, ae e le o taua tele le sili atu le taua Taavalevale ma aua le tetee i le afi pei o le fulufulu povi.

Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

Polyaputthane FEAM BOCK e iai le maualuga o le vevela o le le mautonu o igoa ma faigofie ona faʻaaoga.

E i ai pea: Expredic Polystyrey Seam, Fom Glaed ma Fafie Faleoloa ma Roup Swords. O nei mea e le tutusa, ma afai ua uma ona e filifili e faʻamaea i latou lava, o le a leai se faʻalavelave tele ma se faʻapitoa.

O le taua o puipui e mafai ona avea ma mea masani i le faʻaopopoina o le faʻaopopoga o le faʻapipiʻi poʻo le tioata. O mea e masani ona taugofie, talafeagai ma aoga. O le mea leaga tele: O le sitaili sima ma se faʻamalosia e leiloa lona "manava" meatotino.

A o le filifilia o se faʻamalosi, e tatau ona e fuafuaina: E te manaʻomia se steamporoooof po o le papsor-patured pa? Afai o le mea muamua, e tatau ona e faʻalauteleina le polysyrene, pe a o le lona lua o se sikale sima. A o galulue ma faʻalauteleina le polystyrene, e aoga tele o le veteviting uma o le sili atu ma le ea.

Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

Matua tiga, Plaster, o feagai ma piliki, splobiction ma sivisi e sili lona lauiloa.

O fea e faʻamafanafana ai - i fafo pe mai totonu?

O le fale mafanafana e mafai ona i ni auala se lua. Mai totonu ma fafo. O le tele o tagata atamamai e le fautuaina le tui o puipui mai le faʻapipiʻi sima, faʻamatala e faʻasino i le "mea leaga". E tumau pea le mafanafana o le mafanafana, ma e masani ona tulaʻi mai le tutoʻatasi latou te maualalo ia te ia ma lona motu o le le atoatoa. E manaʻomia lava le manatuaina o le tulaga lamatia o foliga o le faʻamamaina i le va o le puipui ma o le faʻaosoosoga, o le iʻuga lea e fausia ai le fusi. O le mea lea, ina ia puipuia ai e tatau ona maualuga atu le faʻamalosiʻau i le le mautonu nai lo poloka o le faʻapipiʻi sima.

Tusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka: O loʻo fesoasoani le Thopener i ai

Pe a le soona fai i le fale oe:

  1. E sili le taofiofi o le vevela i totonu o le fale;
  2. Maua ai le sili atu le poto;
  3. Puipuia papala poloka mai le susu susu;
  4. Tausi lelei le itu o le asthetic, ona o le mea moni o poloka e le o iai i latou o se "oloa oloa" manatu.

Fale mafanafana i fafo

O le faʻasee o le sima o loʻo i fafo o se sili atu lauiloa filifiliga. O le lua sili ona taatele ituaiga o le faalumaina e aofia ai fulufulu o fulufulu ma le gutu. Lava mafiafia - 5 cm.

Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

Faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasia i luga o le puipui o le sima sima

A fuaina le fale o le polyfomam, aua neʻi galo o lenei mea o le a le tuʻuina atu le puipui ina ia "manava", ina ia e vaʻaia le faʻamalosi. Ma o lenei fiafia e le taugofie. Afai o le solia o le auala o le spasor e le afaina, o le a le mamafa e ono tupu i le va o le puipui ma le feololo. O le mea lea, faatasi ai ma se maualuga o mea e maualuga maualuga, e le fautuaina le galue ma le fulufulu.

TAUA! Pe a tuufaatasiga o puipui mai le sitaili faʻapipiʻi, mulimuli i le tulafono: e laʻititi lava le tulaga o le steampius i totonu o fafo.

Vevela mai totonu

O se vaega o lenei filifiliga e sili atu le faigofie nai lo le taimi muamua, aua ua atili ai ona amata ona suia mea vete. A o feʻelagaiga, e tatau ona matua tele le galulue faʻatasi ma le mea, o loʻo mulimuli ai le Vaʻaiga. A leai, o le aʻafia o le soifuaga o loʻo faia ma le fesoasoani i le fesoasoani a ia lava mea ma i le faʻasologa e tasi o le fafo.

Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

I le taimi lava e tasi, o lenei metotia ua te faʻaititia le faʻaletonu o le potu, ma oʻo mai i le taufaʻamataʻu o foliga o fungi.

O laʻu fautuaga o le: afai e mafai, ona faʻapaleniina laufanua o le siʻosiʻomaga i fafo ma mai totonu, filifili le uluaʻi filifiliga.

Faapipiiina o le faamalumaluga i luga o le puipui

Mo le faʻamalosi, e manaʻomia le i ai o se seti o meafaigaluega tatau ma mea:

  1. meafaitino o mea;
  2. Faigofie kue o le a fa magepi i puipui;
  3. liligi ("faamalu")) - Afai e te manaʻomia e faʻaleleia mags mai le fulufulu laʻau;
  4. Fiberglass grid;
  5. soʻo se koneteina mo le tapenaina o le faʻafefeteina;
  6. fale malo;
  7. tofa spatila;
  8. Uafu;
  9. Toaga o tulimanu.

Mataupu i luga o le autu: Clainker thermopanels: Faʻamatalaga, penefiti o mea ma faʻapipiʻi mea

Ia faavaivaia le asa, e alagatatau:

  • Faamama puipui mai le filogia;
  • ogatasi ma sima mortar poʻo faʻapitoa faʻapitoa vaega;
  • I le eleele, tuu le auivi lea o le a lagolagoina;
  • Tuu le Bberglass Wall mo le faʻamalosia (o le faʻaiuga ina ia avea le 10 CM o le i ai i lalo o le faʻasee).

Ina ua maeʻa lena mea, o kulimi faʻapitoa e faʻaaogaina i vai ma puipui faʻaaoga se spatila ma nifo. O le lau ma le kulimi e faʻaaoga i le puipui, nonoa i faletalimalo i tulimanu ma ogatotonu. O Seam sondint e le taua tele. Faʻamolemole vaʻai o laupepa e tatau ona faʻataʻatia e tatau ona faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le taimi o loʻo taoto poloka.

Nofoaga i totonu ma fafo o le eleele mai fafo mai le faʻapipiʻiina o sima - faʻatonuga

A galulue ma minerale fulufulu, aua le galo o mea e lelei a le mea e maua ai le sili ona lelei ma pa o le a "manava." Manava. "

O le amata amata i le Grivat e talitutusa ma le mea leaga. O laupepa e faʻapipiʻi i le faʻauiga, ma le fulufulu laʻau o loʻo taʻotoina se fiberglass grid. O le a fesoasoani lea e aloese mai papa i valivali ma le sima. O se isi vaega o le glue e apalai i luga o le grid. Ina ua uma ona mago, o le kulimi e faʻaaoga i le ausa-le-manogi sipela.

O le aotelega, e mafai ona ou fai atu o le o le ogatotonu ma fafo o puipui mai le faʻapipiʻi sima o le a manaʻomia le taimi ma le gauai atu mai oe, ae i le taimi mulimuli o le a ofoina.

Vitio "o le puipui puipui o le sima sima"

VoLILIMENCTIC VITIO luga o le fausiaina ma le feʻe o le faʻaaloaloina o puipui o le fale mai le puʻupuʻu o poloka.

Faitau atili