Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Anonim

Ata

O le laulau mai le laupapa e mafai ona fai ma ou lava lima. Mo lenei tapenaina le ata ma ua fuafuaina i luga o fuaitau o meaafale. Afai e faia se laulau faigofie, le umi lona umi (cm) e tatau ona 120, maualuga - 75, ma lautele - 70.

Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Desk mamanu mai laupapa.

Galuega sauniuni

Mo le gaosiga o meaafale mai le laupapa ma o latou lava lima, o mea nei o le a manaʻomia (MM) ma mea faigaluega:

  • Fanua 4x140;
  • pa o loʻo i ai i le koluse o le 40x60;
  • 4 fao mo le 10 cm;
  • Valea;
  • vili;
  • sikulukalaiva.

Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Ata ma le tele o laupapa laulau auiliiliga.

Muamua faia se galuega. Mo lenei faʻaaogaina 5 laupapa o le sili ona manaʻomia. O loʻo faʻapipiʻi i le pa ma le fesoasoani a le au ia te oe lava. O le umi o faʻamau o loʻo filifilia i se auala o le laʻau e puipuia ma le saogalemu i le lagolago. O le faia o se laulau mai se ata masani, o le a manaʻomia ona e faʻaputuputu le avanoa o le 3-4 mm (pe a faʻaputuga le laulau pito i luga). O na tekinolosi e fesoasoani pe a vaʻavaʻaia mea tau, puipuia le palapala i na nofoaga o loʻo lata ane le alala i le tasi ma le isi.

Afai e faia le laulau ma a latou lava lima mai le laupapa tusi lesona, ona tuʻuina atu lea o le Laupepa o le a tuʻuina atu i foliga o se mamanu malosi. Mai le fafie mulimuli, o le pine (mai le pito) ua faamamaina ma se jigsaw. O loʻo faʻatautaia i le lumanaʻi meafale. O le faia o se laulau mai se laʻau, o le ae manaʻomia le faia o vae. Tasi le lagolago 2 vaega e tatau ona fesoʻotaʻi i le 1/2 o le laau. Mea ua tuʻuina e tusa ma se faʻapitoa tekonolosi. I luga o le faberboard poʻo le plywood dradding gentgleng. O lona tulaga o loʻo fuafua e le fomu:

AH600, lea

A = 750 - b (le mafiafia o le laulau pito i luga, i le MM).

Ole isi vaega o loʻo aiaia ai le tuʻuina atu o le laina lea o le a tipi ai le laʻau. Ona fai lea o auiliiliga o vae. O elemene e masani ona masani ma aoina ma le fesoasoani o le suotosina ma fao. O le faia o se laulau talitutuli ma ou lava lima, o le a manaʻomia ona faʻamama le saʻo lona lagolago. Mo le faʻaaogaina o meafale manuʻaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasaa fola i totonu o le fale

O le ivi o le malosi o le malosi o loʻo faʻatumauina i le va o vae ma le umi o le tagata lava ia. O pito o le aufono e tapunia le pa. Mo le latou faʻapipiʻi, faʻaoʻo. O fusiua o loʻo sikoa i le laulau ma o latou lava lima ma le fesoasoani a le samala. Sa manaʻomia muamua e faʻasusu mai le pulou. O le faʻasologa o le faʻatulagaina o loʻo valiina e se fuaiupu poʻo se vaovana.

Filifiliga masani

Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Meafaigaluega mo le gaosiga o le laulau.

A e manaʻo, e mafai ona e faia se laulau masani ma ou lima lima. Mo lenei, o le ae manaʻomia mea nei (cm):

  • 4 bros 10x10;
  • Laupapa 10x22;
  • 4 laupapa 250x40 mm ma 2 lagi umi.

O le gaosiga gaosi e amata i le gaosiga o countertops. E maua ai se tulaga lapotopoto. O faʻailoga e faia e faʻaaoga ai le hymnastic houp. E tuu i luga o laupapa, fufusi malosi e fesoʻotaʻi le tasi i le isi. Laupapa tipi i luga ma le maka. E manaʻomia ai se faʻailoga ese. O loʻo fai mai vaega o loʻo faia i le oneone. O le laufanua ua totoina ma ufiufi e se fuaiupu. Ia faʻaputuputu le mamanu ma ou lava lima, o le a manaʻomia ona e faʻatau ni isi pepa (fao 4x60).

Mo le gaosiga o faavae, o loʻo faʻaaogaina le fafie (lautele o le 800 ma le 1600 mm). O mea o le a faaauupegaina ai le countertop, faʻapipiʻi i luga o le fola. Pito i luga o le staretated pusa. O le mea mulimuli e tatau ona tupu e oona. Totonu o le coupor tusi penitala. Pusa ua le mautonu. Mai le tulimanu o le koluma fai se indent o le 110 mm. I le iʻuga o loʻo faʻamau ai vae.

Ia mautinoa le faʻamaoni o le countertpop, o le a manaʻomia e faʻasaʻo ai le laupapa i totonu (ma le fesoasoani a kusi ma gatete faʻalililu 4x45).

O le pusa ua faʻapipiʻiina i le vaega mulimuli o le fausaga, o loʻo amanaia le matagaluega muamua. O auiliiliga e tumau e tagata lava ia. O le nofoaga o le a faaeulu ai vae o meaafale, leai se totogi. O le isi tulaga o loʻo maua ai le faʻatulagaina o le lagolago i tulimanu o le pusa. Mo o latou faʻavaʻa, kulu ma le faʻaaogaina o tagata e faʻaaogaina. O le mea nei o elemene o loʻo faʻaseʻe i fafo atu o le mamanu. Ina ia faia se laulau tumau ma le sikuea ma ou lima, o le vae ua tuu i totonu o le tulimanu ma maualuga maualuga. O meaafale ua sauni mo gaioiga ina ua uma ona mago le kulu.

Mataupu i luga o le autu: o a filifiliga mo le lalagaina o nonoa i luga o le fola

Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Laulau gaosiga tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Faitau atili