Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻavaitaimi ina ia aua neʻi tapunia

Anonim

I le taimi o le toe faʻaleleia o se fale mautotogi poʻo le fale, o le tele o le malosi ma le malosi e faʻaalu i le filifiliga o potu faʻatasi. E tatau ona teuteu le potu, ia mautinoa le faʻatatauina o le faʻalavelave ma puipuia mai drives. Ma o iinei - e faʻapipiʻi faitotoa matagofie, ae ua maua iinei latou te le puipuia mai le lulosi ma le matagi, a o latou matua faʻamaualuga, pe faʻatele i le faʻafanoga foʻi, pei o le faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa faapena, pei o le faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o le faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa, pei o se faitotoʻa faapena;

Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻavaitaimi ina ia aua neʻi tapunia

Fetuunai potu malolo

Masani Leaga

O faitotoʻa i totonu e noatia e faʻaititia manaʻoga faʻapitoa nai lo le sao. E le tatau ona oo i le malosi, sānaē-sualele-le fuaina, faʻafefe. E le manaʻo e nofo ai se tagata tomai faʻapitoa o le a nofo i le isi potu, e puipuia foi le tatalaina matala, faapea foi le ogaoga o loka e le manaʻomia foi. O galuega autu o le potu o loʻo faia i totonu o potu o loʻo faia i le fale mautotogi, puipuiga mai moli malamalama ma le taliaina o le pisa o le pisa.

Peitaʻi, sa soʻona 'aua le faʻataʻitaʻia faitotoa atonu e le taulimaina nei tulaga faʻatauaina. O le faʻailoga autu e ono matitiva poʻo le le atoatoa le tapunia, tatalaina, cress ma noisy scmiming. O lea e tau ai nei faʻaletonu, e manaʻomia le iloa o mafuaaga o loʻo mafua ai ona filifilia foi poʻo ai e tatau ona faʻatinoina galuega i luga o fetuunaiga. E mafai ona e faia oe lava, ae mafai ona e valaauliaina fomaʻi.

Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻavaitaimi ina ia aua neʻi tapunia

Le lelei tapunia

O le mativa poʻo le le tapunia o faitotoʻa o totonu e mafai ona mafua mai i mea nei:
  1. Faʻateʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa - ua faʻamatalaina e le sese fesoʻotaʻiga o Brusev. Aveesea e se sili atu le mafiafia faʻapipiʻi o vaega uma o le pusa ma le fesoasoani o fao. O le pusa mo lenei mea e tatau ona matua ese;
  2. Le lava o le loloto o mata i le pusa - Aveesea e ala i le kopiina ma le fao i luga o matae. Afai e le fesoasoani - e manaʻomia le aveeseina o le pusa ma faaloaloa atu ni pefu
  3. O le tele o le loloto o mata i luga o le faitotoa - ua e foia e ala i le faavaivaiaina o mea faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: lamolemole ma le maputi flizelin weldpaper

E faigofie lava, peitaʻi, e manaʻomia ai nisi tomai o le faʻatasia ai se sikulita e mimilo ai fao, o le plumb, o le faʻaputuga, o le amuina, e faʻalauteleina ai se pulu. Faʻafefea ona faʻasaʻoina le fale o le potu i totonu o le potu i luga o vitio o loʻo faʻaalia i auiliiliga uma.

Le mautonu tatala

Ina ia aua neʻi o mai i le tulaga o le inisinia shchukin i luga o le sitepu pe a ia "tumau lava" e mou atu o le fale mautotogi, ae latalata foi i le itu taumatau o le fale mautotogi, ae latalata foi i le itu taumatau. E faʻaoga foʻi iai nofoaga i totonu pe a oʻo mai i se taimi le talafeagai e mafai ai ona mafua ai le le lelei o taunuuga, i foliga o manuʻa ma faʻaitagofie leiloa.

Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻavaitaimi ina ia aua neʻi tapunia

Faʻafefea ona fetuunai pe a tapunia le faitotoʻa lava ia, o loʻo faʻaalia i le ata. Ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se sikulukalaiva ma fao. O mafuaʻaga o le faʻalavelave i le faitotoʻa o loʻo taumafai pea e tapunia pe manaʻomia se tusi o nisi taumafaiga e tatalaina ai:

  1. Lecorvered Desw Box - O le le lava ua aveese e ala i le faʻamalosia o le faʻailoaina mai o le faʻaʻaisa o loʻo mimigiina o le au ia te oe, lea e oʻo atu i le faʻapipiʻi o le pusa. I le tulaga muamua o mataupu, ua aveese le pusa ma faatonutonu e ia lava oe i le tusia o le pusa atoa;
  2. O le tele o matasele o matato - aveesea e ala i le aufaatasi faamaapeina;
  3. E le saʻo le faʻapipiʻi o le matato - aveese le toe tuʻufaʻatasia o matapale i totonu ma fetuʻunaʻi le fusi.

Fetuunai le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i totonu o soʻo se tasi e manaʻo e tapunia ma sikulukalaiva ma fao.

Amio le mafaamatalaina o le faitotoa

I le faʻaopopoina o le le lava le tatalaina ma le faʻaiuina, e i ai le isi le mafaamatalaina, o le ua manaʻomia e aveese le taimi. I nisi o fale mautotogi, e fiafia e nonofo i le faitotoʻa o le faitotoʻa matala, aemaise lava i le po, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia vave ona moe tamaiti. I le taimi lava e tasi, tuu atu i tamaiti le paʻu i tamaiti mai le isi potu mai le isi potu, ma e fai si puʻupuʻu o le faitotoʻa. O le saʻo fetuunaiga faitotoʻa o le a le faʻasaʻoina i lenei tulaga ma o le a taumafai pe tatala, pe tapuni le Sam, ma faia le taulaga ma le tagi.

Tusitusiga i luga o le autu: faleuila lipea i le fale potu: totonu o le totonu o le fatuga

Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻavaitaimi ina ia aua neʻi tapunia

O lenei faaletonu e mafua mai i le ese o le faitotoa o le faitotoa po o le statetical tapoleni. Ina ia aveʻesea, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le pa o loʻo faʻamalosia ai le lotoa. E faia e aunoa ma le lafoaia o le pusa. Ina ua maeʻa ona aveese le Skew, o le aʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le sili ona le fuafuaina taimi o le a mou atu e faʻavavau. E mafai ona e aveese le screenshots faʻaaoga le masani ai o le luko luko. Aveese le ie, e tatau ai ona ufiufi toʻotoʻo ma moli mama, faʻavae i luga o tufuga.

Faatinoga

Tagata faigaluega o loʻo faia toe faʻaleleia o le toe faʻaputu i totonu o le fale mautotogi e tatau i le taimi o faʻapipiʻi ai faitotoʻa e fetuunai latou. Peitaʻi, e iai aso pe a suia tuʻuga i tua atu o taimi, o le anuʻa o puipui o loʻo suia. E taua tele le mea lenei mo fale fou. I tulaga nei, toe amata ona manaʻomia se faʻaopoopo atili. E mafai ona e taumafai e fai ia oe lava. O lenei galuega o loʻo faʻaalia i luga o vitio foliga faigofie, pei o soʻo se pisinisi na faia e le Matai. Faia le fetuunaiga o le galuega lava ia i luma o mea faigaluega ma nisi tomai e le faigata.

Peitaʻi, ma mo le mea lea e te manaʻomia ai i le faʻatautaia o galuega faʻapea ma le taimi. Tele lagona le lava le le mautonu ma le isi. O mea faigaluega e mamao foi mai tagata uma. E faʻatino lenei mea i tagata o loʻo auai i galuega i le atamai. Ae oi latou o lo o masani ona o le galuega a le tino, e aunoa ma tomai. O le taimi nei, e leai se le lava i le faʻapitoa o soʻo se faʻamatalaga, e aofia ai fale kamuta.

Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻavaitaimi ina ia aua neʻi tapunia

Ina ia faia galuega e sili atu le valaʻauina o kamuta faʻapolofesa. E i ai la latou mea faigaluega talafeagai. O le poto masani o ia galuega e masani ona masani lava. E tofu le tagata ma se aʻoaʻoga faʻapitoa. Na o ia ma lenei galuega e le mafai ona taulimaina e oʻo lava i se faʻapitoa, o lea o le a le bruade e lua pe sili atu tagata. E galulue vave ma lelei.

E sili le totogia o tupe faaopoopo, ma - e le tele tele nai lo le faʻaalu o se taimi tele ma maua ai se taimi le mautinoa. I le mafanafana ma le matagofie, faapea foi i meaai, e le mafai ona sefe.

Mataupu i luga o le autu: totonu o le 3-potu potu fale 97 faasologa

Faitau atili