Luga o le pamu mo vai palapala: centrifufig, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

Anonim

Luga o le pamu mo vai palapala: centrifufig, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

O luga o le pamu mo vai palapala e faigofie ma o nisi taimi e manaʻomia meafaigaluega mo se fale tumaoti. O sea metotia e i ai lava se talosaga, e taua tele le filifilia tonu o le faʻataʻitaʻiga poʻo se lautele lautele.

O se vaega o ia pamu pamu o le latou faʻapipiʻiina i luga o le luga (pei ona teteʻe i le faʻasusuina, tuʻusaʻo i le pamu i luga o oloa. I le vai i luga o le pamu i luga, naʻo le hese poʻo le faʻatauaina o le faʻailoga o loʻo faatofuina.

Aofai o Talosaga

E le pei o faʻataʻitaʻiga o pamu ua fuafuaina mo le siitiaina ma felauaiga i luga o le mama vai papepane, pamu mo vai suamalie Le fefe i le malosi ma le vaivai i totonu o le aofia ai . E ui i lea, o agavaʻa o faʻataʻitaʻiga e eseʻese - pe a mafai e nisi o pamu le vai ma manogi, ona koleni ai lea o faʻailoga eseese. Ole taimi lea e tatau ona maua i le filifiliga vaega, tuʻuina atu le faʻaaogaina o le pamu.

I totonu o se fale tumaoti pe i le fale, o le pamu o le cenficial cartifagil aua e mafai ona faaaogaina vai palapala:

  • Alavai o le faʻavae poʻo le cellars i le taimi o le paloga pe pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi,
  • pamu le suavai mai le vaaiga lelei,
  • alavai o faʻaputuga faʻapitoa poʻo ni alavai ma pu,
  • alavai o vaitaʻele, vaipuna, vaipuna faʻapitoa, pe a manaʻomia le faʻamamaina, lipea, pe aʻo le i tupu le taumalulu,
  • O le sapalai o se vaega faʻamamaina o le eleele poʻo le eleele mai le lua poʻo le alavai i luga (lelei), afa afa mo le faʻapipiʻi o laau,
  • IRRIGINING STCE SCOCATICES FAAAOGAINA O SE FAAFANUA FUA
  • Ala ala i le Fausiaina o Kittlers i le fausiaina o se fale poʻo ni mea tau tupe, pe a fai o le eleele eleele.

Ituaiga o pamu

A o le filifilia se pamu faʻataʻitaʻiga, e taua le manatua o le pa pupuni mo palapala vai, o le tau lea e te aulelei. Iloilo le tuuaia o gaioiga gaioiga ma galuega seti, faatusatusa i latou ma uiga o le faʻataʻitaʻiga. Ina ia faʻafaigofie le tele o le tele o le tele o le tele, e tatau ona e iloa uiga o nisi vaega faʻapitoa.

  • Centriful pamu O le faʻaaogaina o le pamu o suavai ma le maualuga o le mama o le tele o le laina o le laina o le aofia o le aofia ai o le aofia e le sili atu nai lo 10 mm. Ina ia mautinoa le tumau o pamu, e taua tele o le felauaiga auala e le o le faitaaga o le agafesootai ma le faʻaaloalo i le elemene o masini fafagaina. O le sili ona lauiloa o oloa o lenei vasega o le faamafanafanaina o le anoblock ituaiga.

    Luga o le pamu mo vai palapala: centrifufig, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

    Luga o le centiffigal calpepeda pamu mo vai palapala

  • Alavai ia te oe lava-muamua pamu E iloga ona iloa e le malosi maualuga ma lautele pe a faatusatusa atu i isi vaega o oloa. O ia vaega o loʻo mafai foi ona pamu foi o le pamu ma le le mafai i le 10 mm, peitaʻi, e mafai ai ona feoaʻi ai alavai i le tele O le lelei o pamu o lenei vaega o se lautele lautele o galuega o le faʻagaioiga o le vevela (mai le -10 ° C i le + 90 ° C, faalagolago i le faʻataʻitaʻiga). O le tagata lava ia-muamua mamanu e mafai ai ona e siitia le vai i le maualuga o le tasi i le 9 mita.
  • Sikulu faʻataʻitaʻiga Pamu e mafai ona pamu video chocus faʻamalosi tino leaga, faʻapea foʻi ma strokes ma lava lapoa. O lea, o sea ituaiga femuni pamu mo vai palapala. Afai o iai se faʻasao i luga o le upega tafailagi poʻo le pito i tua, o se tamai ma matua palapala, o le pamu fua o le a faʻatagaina le faʻaaogaina o moega. O pamu o lenei vaega e mafai ona felauaiga o femalagaiga vai ma le vevela i le + 75 ° C.
  • Membrane oe lava-muamua O le oloa faʻatagaina le auai i le pupuʻu vai i le 50% le mafaufau i le laina e oʻo i le laina i le 50 mm. I lenei metotia, e mafai ona e faʻamago ai auala ma life, talu mai i ituaiga tulaga e ono le naʻo ni oneone, ae o laʻau laiti o le lauʻeleʻele, ma isi mea.

Luga o le pamu mo le palapala vai pamu atonu e tutuli pe fealuaʻi . I le tulaga muamua, o le mamanu e fautuaina e filifili tumau mo le tumau pe masani ona faaaogaina. Faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaoga le afa o afawaterflaws poʻo le vai mai le vai a vai mo le vai, e sili le muina o le metotia i le nofoaga, nai lo le aveina atu i taimi uma.

Luga o le pamu mo vai palapala: centrifufig, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

O le laualuga o le tagata lava ia-pei o le pamu alavai pamu wilo e mafai ona faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o se masini feaveaʻi.

E mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona fetuʻutuʻu Pamu Pamu Mobile (ia maua se paʻu laʻititi) poʻo ni uili faʻavae i luga o le faʻavae o le taʻavale (ma maualuga faʻapitoa uiga). Latou te filifilia mo le faʻaaogaina faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga, i faʻafitauli tau tamaoaiga, e tuʻu ai le vaitaʻele, lea e manaʻomia se sili atu ma le tele o taimi i le tausaga, ma isi.

O foliga o pamu luga o le vai mo le vai

Soʻo se pamu o le tagata lava ia o le tino mo vai palapala e fou e fou ma le le agavaʻa, o lea e taua tele le iloiloina faʻatasi le faʻataʻitaʻiga pe a filifilia.

O tulaga lelei o le pamu o le pamu o lenei ituaiga e aofia ai:

  • Le faʻamalosi ma le faigofie o faʻagaioiga, faʻafetai pe e mafai ona feʻaveaʻi ma faʻapipiʻi metotia ma toetoe lava i soʻo se nofoaga manaʻomia. Lava o le lava tulaga na o le iai o le mafolafola nofoaga ma le avanoa o le fesoʻotaʻi ma le mana grid.
  • Maualuga taua o le autu o loʻo faʻagaioia le pamu o pamu, e aofia ai le maualuga o le sii ma le mamafa e manaʻomia mo le femalagaiga i luga o le paipa.
  • O le faʻateleina o le ofuina o le teteʻe atu fuainumera numera ma vaega, ona o le manaʻoga e feagai ma avega tetele, ma faʻafesoʻotaʻi ma le vai mamana o le eleele palapala, e mafai ona iai ni mea totino i vai mama.
  • O le agavaʻa o pamu i le taimi umi o le faʻagaioiga e aunoa ma le tekonolosi malologa.
  • Maualalo ifo, faʻatusatusa i ni vaega o loʻo faʻavaveina o vaega, tau.

Misses o luga o pamu luga - o lenei:

  • O le le talafeagai o le siiina o le suavai mai le pito i lalo o le loloto vevela, faʻataʻitaʻiga poʻo le vai o le vai (o se tulafono, o le maualuga o le siʻitia o faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga e le sili atu ile 8 mita).
  • Maualuga le pisa pe a galue (i taimi uma pe masani ona galue i le fale pe latalata i faamalama i luga o le nofoaga Pamu tuu i totonu o potu manava Ia mautinoa le mafanafana).
  • O le manaʻoga ia saʻo le faʻatinoina o faʻatonuga pe a faʻapipiʻiina le suʻega o le suega poʻo le numera ona o le maualuga o se faʻalavelave i le tulaga o soliga. A faʻapea e le maua e le tagata le aoga le poto masani, e sili le faʻaaogaina o le fesoasoani a se polofesa.

GALUEGA TULAFONO

E ui i le ogatotonu o pamu o lenei ituaiga, e tatau i se tasi ona fesili le avanoa o le faʻaaogaina o latou mo le feaveaʻi vai. Atonu e foliga mai o le pamu e pamuina le suavai palapala e mafai ona tuʻufaʻatasia, o foliga o masini e le faʻatagaina se avanoa (faʻataʻitaʻiga, ona o le lautele lautele).

Luga o le pamu mo vai palapala: centrifufig, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

O luga o le pamu mo le palapala vai aale

E i ai isi tulafono o le a mautinoa le tumau ma le ono mafai ona suia o le pamu i luga o le pamu:

  • O faʻataʻitaʻiga o soʻo se ituaiga e le mafai ona faatofuina i le vai.
  • Faʻafesoʻotaʻiga i se mana malosi e tatau ona faʻatinoina i totonu o se taʻavale saogalemu, o le a taofia ai le toilalo o le pamu i le voltage oso.
  • Ia mautinoa e usitaʻia le faʻagaioiga o le pamu e faʻatatau i le tuʻufaʻatasia o le suavai (o le pasene o le malosi, vailaʻau vevela, vailaʻau vevela, o le vevela o le vaipuna,
  • E le mafai ona feaveaʻi (aofia ai le alu, tiʻetiʻe, swang) galue pamu.
  • Faatasi ai ma le tausaga atoa faʻaaoga o le pamu, e taua le tausia o le vevela o le fale gaosi ma le nofomau e alofia ai le migao.

Le fono mo le filifiliga o pamu

Ina ia iloa ai le manaʻomia o faʻamatalaga faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina ni tulafono:
  • Faatinoga E faigofie ona fuafuaina e ala i le vaevaeina o le voluma o le palu i luga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaitaʻele i le faʻatoʻaga) mo le taimi e tatau ona oso ai lenei voluma (. E sili atu le malosi o patu.
  • Faatatau O Uunaiga Uiga O le a faigofie pe a e manatu o mita taʻitasi o le siʻitia tutusa ma 10 mita o felauaiga o le suavai. O lea, e ui i le faʻafaigaluegaina o le faʻaupuga o le faʻamatalaga o le uunaiga e tatau ona itiiti ifo nai lo le loloto o le vaipanoa poʻo le faʻatamala, o le mea e tatau ona faʻaogaina ai le vasa.

Lauiloa faʻataʻitaʻiga ma tau

O iunite o loʻo mulimuli mai e tatau ona faʻaalia i le sili ona lauiloa ma aoga ma galuega faʻataʻitaʻi o pamu:

Luga o le pamu mo vai palapala: centrifufig, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

Nofoa le patrol luga

  • EDrololo Nga. Mai le lauiloa Italia fale gaosi oloa - pamu ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o totonu ma lalo o Sheds. Masini e mafai ona galue i fafo i fafo o le vevela i luga o -10 ° C, a o le vevela o le pamu o le pupu e mai -10 ° c pamu e mafai ona pamu le pamu ua afaina tele. Ua tetee le uili a le slithless Steels Essee e tetee i le 'aisa ma le faʻaeʻeina o aʻafiaga o vaega mautu. O foliga o le faʻagaioiga e tatau ona aofia ai le manaʻoga e faʻatumu le faiga i le vai e ala i se pu faʻapitoa aʻo leʻi amataina. Tau o pamu 17.2-17.6 afe rotabs.
  • Taavale Kalepau C. E iai foi le tupuaga Italia. Ua latou faʻamaonia ia i latou lava e faʻatuatuaina pamu ma le le mautonu o pamu ua fuafuaina mo le pamu o le suavai i le le atoatoa o le le atoatoa o le le atoatoa o le mama (laina o le laina i le 4 mm). Fuafua i le faʻatinoga o uiga, o le tau o le 14.6 afe Norbles atonu (Mana - 0.15 kw) i le 28.8 Aferika. (1.1 kw).

Mau i luga o le autu: Faʻafefea le fesoʻotaʻiga o le crane ma faʻapipiʻi o le faleuila i le vai sapalai?

Faitau atili