Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

Anonim

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

O le timu faʻaputuputu poʻo le vai o le vai o loʻo momoli mai le tele o faʻafitauli i tagata, tekinolosi ma mea e siomia ai mea lata ane. E tatau ona i ai i se taimi talafeagai i le Afa i le Afwer pe pei lava o mea i tua atu o mea. Mo lenei faʻamoemoe, o loʻo faʻaogaina ai ni faʻaoga faʻapitoa faiga. Ia i luga o le vai malulu i le nofoaga ua fuafuaina mo ia. O le vaega autu o sea faiga e mafai ona avea ma se fata o alavai o alavai sima ma gralle. Ole tulaga leoa lea, o le Koluse ole lea e mafai ona sikuea, tauemu pe lapotopoto.

O le a le mea e faia e alavai

Mo le gaosiga o tala sima, eseese ituaiga o fibrobeton o loʻo faʻaaogaina. O loʻo faʻalauaʻitele le valiina o polypropropyne. I le faaiuga o le faʻamutaina o le suia o oloa, faʻapea foi ma le faʻaopoopoina o lo latou tetee e punitia ai taumafaiga. E mafai foi ona faʻailoa atu uʻamea uʻamea i totonu o le sima.

Faʻamalosia le sima faʻapipiʻi auala e masani ai, o loʻo fausia e faʻaaogaina ai chined crands e le maualalo ifo nai lo le M 500 ma isi faʻamalosia faamalosia.

O auala uma, e aofia ai ma i latou i autafa o vai magafagafa, ua faamuamua i le auti. E manaʻomia mo lo latou puipuiga mai le lau ma isi lapisi. O le filifiliga o mea e faʻaaogaina e faʻalagolago i le nofoaga o le auala tele ma le faʻamoemoe o le avega. O loʻo faʻapipiʻiina ni laugatasi i le sima e ala i le fao faʻapitoa. E mafai ona aveese mo le faamamaina.

O fea ua faaaogaina

O nei oloa e faʻaaogaina naʻo I le tuʻufaʻatasia ma le malosi o le ofutino Talu ai o le alavai alavai ua mamanuina e aveese le susu mai le eleele.

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

Sima alavai na ufitia i le grid

O le pamu tamu mai le pamu o loʻo faʻaaogaina i nofoaga nei:

  • i luga o auala ma tagata savali savali savali e ufiufi ai ma le pipili lapisi po o le afe afe)
  • Luga o le platforms ufiufi i le sima. E mafai ona ono avea ma vaalele a le ea, sami ma taavale vai ma ala tau tautua;
  • luga o paka;
  • i le kesi nofoaga i le tuʻufaʻatasiga ma fusi poʻo le afe afe);
  • luga o sikuea tetele i taulaga;
  • i teritori o tagata maimoa, fale puipui;
  • Latalata i le tele o nofoaga eseese. Aofia ai ma le 'aiga o le taeao tuʻuina atu le tele o le puipuiga o fale mai tua, otaota ma timuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se malamalama ma ou lava lima i se fale tumaʻoti

Faʻafetai i le alavai o sima sima, faʻaaoga le teteʻe ma le tumau o le auala ma isi ofu maumaututu faʻateleina.

Fautuaga: Aua le taumafai e faʻatuina se sima sima o le plum latalata i le fale, tuʻu saʻo fata i totonu o le 'au dug. O le fanua e manino lava i le pulumu, aemaise i le taumalulu. O le iʻuga o le a avea ma feʻaʻaga o mea na tutupu, o le solia o le itu o le alavai, sa le toe iai le mamanu o lona ituaiga.

Ituaiga o alavai alatage

I le metotia o le gaosiga o fata, ua vaevaeina sima i 2 vaega:

  • Faia e le gatete. O le faʻamaufaʻailoga o mea o loʻo tuʻuina atu e ala i le gatete o le kesi ma le faʻatumu pepa;
  • Faia e le vibropress. O mea o loʻo faʻapipiʻiina i le press. O na gatchsters e le maua i totonu o le ea ea, o le mea na tupu ai o le tau i totonu o latou fausaga e le mafai.

E ala i lau masini, o auala e vaevaeina i ia ituaiga:

  • masani ai;
  • Auala ma le mea i luga o le ala.

O auala sima o loʻo mafai ona faʻaoʻo atu i ituaiga eseese o le tele o mea:

  • lafo uʻamea uʻamea (o latou laualuga e mafai ona faʻaputuputu);
  • Steel torles. Stainless Steel mafai ona faʻaaogaina mo lo latou gaosiga. Ma le fanua o le seleselega e mafai ona malifa;
  • Palasitika attastis (mai le sili ona tumau palasitika ituaiga).

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

Lafo uʻamea faʻamili mo le alavai

E le gata i lea, o grize mafai ona cellular pe slit. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fata o le alavai faʻapipiʻi ma le pulupulu o le uʻamea uʻamea e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga ma lapoʻa mamafa mamafa.

E faalagolago i le nofoaga ma galuega, e mafai ona faʻaaogaina ni fale talitama mo faʻamoemoega nei:

  • mo alavaivaivai;
  • mo uaea uaea;
  • Mo le faatulagaga o le vevela vevela.

Faʻapea foʻi i fata e mafai ona maua ai le faʻaituau i totonu mo le vai tafe pe leai se malifa.

Fua ma le voluma

O le tulaga umi o elemene uma o le 1 m, e ui lava lava e mafai ona sili atu, faʻatatau i le lautele ma mamafa o le fata. O a latou lautele e mafai ona fesuisuiai i le laina o le 0.14-4 m, ma o le maualuga o loʻo i le laina o 0.06-1.68 m.

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

Fua o le Faamalosia o le sima

O le tele o mea e sili ona faʻamalosia ai sima o loʻo mafai ona faigata tele, ae o ituaiga nei e masani ona faʻaaogaina:

  • L-1-7, faʻapea foi ma L-2-7 ma le aofaʻi o 0.07 poloka.
  • L-3-8 ma le voluma o 0.14 poloka.
  • L-300, o le tele o le mea o le 0.3 poloka.

Mataupu i luga o le autu: Priprip Criggition Systems: Gaosi oloa, meafaigaluega, iloiloga

Tulaga o oloa alavai

O oloa faʻapitoa e tatau ona faʻamalieina ai le tulaga o Europa i le taimi nei 1433, e fua mai ai o latou foliga mai, faʻagaioiga o gaioiga, suafa ma faʻatapulaʻaina avega. O oloa uma ua filifilia i nisi vasega e fetaui lelei ma le maualuga o le mamafa e aʻafia ai oloa:
  • Vasega A15 - maualuga le mamafa 1, 5 tone.
  • Vasega B125 - maualuga le mamafa 12, 5 tone.
  • Vasega C250 - maualuga le mamafa 25 tone.
  • Vasega D400 - maualuga le mamafa o le 40 tone.
  • O le vasega e600 o le maualuga maualuga o le 60 tone.
  • O le vasega f900 o le maualuga maualuga o le 90 Tens.

O tala i le alualu i luma e gaosia i ni vaega se lua:

  1. Faasologa o Faasologa - o oloa e mafai ona tatalia ai se avega tumau o le 1.5-25 tone. O oloa o lenei vaega o loʻo faʻaaogaina mo tagata savali ma alatoto taʻavale, paka taʻavale, auala ma le vaapiapi (e oʻo i le 50 cm) o auala.
  2. Faʻaleleia Sinary - elemene o loʻo mafai ona maua ai se avega o le uta o le 40-90 tone. O nei fata masani lava e masani ona faʻaogaina i soʻo se ituaiga o auala i luga o le malae vaʻalele, i Alamanuia faleoloa, i uta ma utaina sone.

Aoga o le screte chay

  • E le noatia i le sima, o lona tulaga ono, ona fuafua lea i le tele o tausaga;
  • O le teteʻe atu i le mea leaga o oloa ma lo latou mafaia ona amoina le vevela eseʻese e aunoa ma suiga e faia ai ia latou talafeagai mo soʻo se tuutuuga, ma soʻo se tau;
  • O mea e le faʻatamaia ona o le faʻamalosia ma le afi poʻo uamea;
  • O loʻo iai le sima o le vai o le vai o le vai ma le pu o le mamafa o le vai, o loʻo faʻamaonia ai lo latou lemelalo e oʻo i le faʻaosoina o le timu ma le maualuga o le sami;
  • Sima mai se manatu o le manatu o le talafeagai e leai se mea, e pei ona aofia ai na o ni vaega masani. Ia oloa e le afaina ai le siosiomaga ma tagata.
  • O tala e aoga ma faigofie ona mamanuina. Latou te le manaʻomia le tausiga i le tuusaunoaga o le faʻavaita o le taimi o lapisi mai lapisi;
  • O le taua o mea e sili ona maualalo, ma o le latou totogi o le a vave tupu.

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

I le ata, alavai pipi

Faapipiiina o alavai alavai

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o faʻasoa lapisi lapisi, pepa o le poloketi galue, pe o matauina le nofoaga o auala ma o latou vaega mo le poloketi.

Fautuaga: I le tapenaga tulaga, e tatau ona e fuafua uma metotia o le faʻapipiʻiina o le au faifaatoaga, saunia vaega o le polokalama muamua ma malilie e uiga i le lisi o meafaigaluega faʻapitoa. Lenei o le a faia uma taugofie ma vave.

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

Faapipiiina o alavai alavai e faia i le tele o tulaga:

  1. O le tai o foliga tutusa o lo o saunia ai. E tatau ona sili atu nai lo le faaupuga o fata. E manaʻomia le faʻamalosia le eleele i le nofoaga o fausaga. O le eleele i timefo o loʻo faʻapopoleina seʻi maeʻa ona ausia le malo.
  2. O se vaega o oneone e moe i le magafagafa.
  3. O se vaega o sima o loʻo faapupuu i luga o le oneone oneone, lea o le a sili atu ona avea ma lagolago mo fata sima.
  4. E ala i utaina masini, o oloa e faʻapipiʻi i totonu o le afi, i luga o le sima o le tino. O sea talafeagai o le aluga e le faʻatagaina ai le gatters e sifi pe a tupu le avega.
  5. O nei mea e totoe o le timu malosi i itu o le vai sima fofo.
  6. Ina ia taofia le le faʻamaoni o fata faʻatasi ua nonoa faʻatasi ai e le Groove Connections. Afai e manaʻomia le tuʻuga i le tuʻufua o soʻoga i le va o mea taua, o le acrylic poʻo le grounmen o loʻo faʻaaogaina.
  7. O se ata puipuia le faiga mai le aumaia lapisi mai luga o auala.
  8. O le alavai e fesoʻotaʻi ai i le afa o le afa. E masani lava, o se oneone oneone ua faʻapipiʻiina i le pito o fata.

Mataupu i luga o le autu: O le potu malolo o le potu, o le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le alatele

Trey Arginage Correte ma Grilled: Faʻamalosi sima, timu, faʻapipiʻiina

Faapipiiina o alavai alavai

E tatau ona maitauina o le maualuga o le faʻapipiʻi lattice e tatau ona i ai i lalo ifo o le maualuga o le sili atu o le uʻu e tusa ma le 5 mm. Ia mautinoa le i ai o le Istethek i le vai auala faamautinoaina I faʻatonuga o alavai lelei poʻo le ogatotonu o le vai.

Faapipiiina o le vai toese faiga e mafai ona faia uma i luga o le re-faia faavae faavae ma ua uma ona ofi. Afai o le le mafiafia o le faʻavae o loʻo i ai e le lava mo le faʻatulagaina o elemene o le faiga, e faʻamautuina i le auala faʻateleina o le magalemu o le siʻosiuga o le sima o le sifi.

O le mea e tatau ona faʻauiga o le vai o le vaituʻu faʻaaogaina o mea fatuga o le a tuʻuina atu e aveʻesea mai le faʻasoaina o le vai ma puipui soʻo se ogaumu mai le faatafunaga.

Faitau atili