O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Anonim

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Mo le aveeseina lelei o le wax, timuga, faʻapea foi ma ituaiga uma o ni mataua, o loʻo i ai i nofoaga faʻapitoa, o loʻo i nofoaga ma tamai ofutino. O ni elemene o ia faiga, o fata o loʻo faʻaaoga ai le palasitika fata faʻatasi ma ville. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i luga o le ogaumu, o le palasitika auala i le umi atoa o le umi e ave ai le soʻotaga o le vaitafe ma aveese i le afa o le afa.

Lelei o le alavai alavai pe a faatusatusa i le timu-tagata saili

O le masini o le alavai alavai e aofia ai le faʻaaogaina o nofoaga taʻitasi o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi. Fata o loʻo ufiufi solo i le mamafa atoa luga o le vai e tatau ona tuʻuina atu. Mai i luga, o metotia tapunia i atopipae, ua faʻatulagaina e puipuia fuaitau mai poloka paʻu ese i totonu. O ia faiga e maua ai le saogalemu agai i tagata savavali ma le au teritori.

I le faʻaopopoina o le alavai alavai, mautu faʻavae e mafai foi ona faʻaoʻo atu i le tulaga alavai ala (timuga-darkers). Manatu o le suavai o le vai e sili atu le amiolemi i luga o le teritori mago. Latou te fesoʻotaʻi saunia i paipa i lalo ole eleele e maua ai le aveeseina o vai i totonu o le ivi.

O le laina laina laina o le alavai o le palasitika fata faatusatusa i timuga-tagata saili i mea e sili ona lelei:

  • Faʻapipiʻiina se faiga e sili atu ona aoga mai se vaʻaiga masani, aua o le faʻapipiʻiina o tala e faigofie ma vave. Manaʻomia foʻi ni nai mea e fai ai alavai i luga;
  • Le mafai ona o le faʻataʻamilosaga tala toetoe lava i soʻo se mea i luga o le malosi. O le alavai e tapulaa tapulaʻa i nofoaga ona o iai ma le iai o lalo o loʻo i lalo;
  • O le alavai i luga e faigofie atu i le mauga;
  • E le manaʻomia le faia o le faʻatulagaina o fafo atu i le timu-tagata saili. O le laualuga e tumau pea le lamolemole ma talafeagai mo le gaoioi o tagata ma felauaiga.
  • O auala i luga ole auala e faigofie atu ai le tele o taimi nai lo le tausiga mo se tulaga alavai.

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Faʻataʻitaʻiga o alavai alavai ma tala

Ituaiga o alavai alavai, o latou mea e tatau ai ma le lelei

O pusa alavai uma e ese mai i le ituaiga o mea sa faʻaaoga mo lo latou gaosiga. O nei ituaiga o nei ituaiga e tele lava aoga, ae le o ni fua o mea.

Mea sima

O tulaga lelei o mea sima o loʻo aofia ai taimi e aofia ai ma le maualuga, maualuga malosi, e maualalo le tau, paʻu tau maualalo ma faigofie mo latou.

O se mea leaga, o se mamafa taua o fausaga e tatau ona maitauina, o le mea lea e iai le manaʻomia e faʻaaogaina meafaigaluega sii i latou.

Mataupu i luga o le autu: Shelves mo le faapaologa fai oe lava

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Kanesa kanesa faia o sima

Plastic fata

O mea nei ua tele, feʻaveaʻiga ma le faapipiiina o mea e faigofie tele, aunoa ma le aʻafia o masini faʻapitoa. I le tuʻufaʻatasia ma se tau maualalo, o lenei mea e mafai ai ona faʻaaogaina ia fata mo le faʻatulagaina o fale tumaoti, nofoaga tumaʻoti ma lapoʻa mamafa o Wasestran. I le talosaga a le tagata faʻatau, tala o le palasitika o soʻo se foliga ma soʻo se vaega e mafai ona faia. Palasitika maua maualuga le tumau ma faigofie tausiga.

Mai i vaivaiga, o le palasitika vai o loʻo faʻamama ai le saʻo o loʻo faʻatapulaʻaina le mamafa mamafa.

Uamea fata

Faia fata o uʻamea poʻo uʻamea uʻamea. E leai ni avanoa faʻapitoa i nei mea, pei ona i ai sa latou tau mafanafana ma maualuga. O le mea lea, o uʻamea fata e seasea lava, ma o le uʻamea e masani ona faʻaoga e faʻatupu ai le tele o laʻau.

Polymercompsisite fata

Mo le gaosiga o nei mea, o le paluga o Polymer o loʻo faʻaaogaina (o se paluga o le sima ma polymer coucsages) ma le polymer mataitu (o se fefiloi o polesirs, oneone. O nei mea e le faʻapito ifo i ni faʻailoga uma o ni faʻamatalaga palasitika, ae sili atu le faʻaaloalo. O le faaletonu o loʻo faʻateleina ai le faʻamalosi o auala i le taimi o le aveʻeʻa.

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Polymerbeting Bropling fata

O le a le palasitika fata

O le Rain Walls Cray o loʻo faia i le polypropylelene poʻo le maualalo faʻamalosi tino (pnd). Oloa e aofia ai le laʻau faʻapipiʻi e faʻateleina ai a latou tagata inersia ma faʻaaloalo i le sili atu le malosi siosiomaga siosiomaga. O isi mea e mafai ona faʻagaioia i lalo o le tau uma o le tau, i le vevela -50 + 120 tikeri.

O le palasitika fata ma toetoe o tagata gaosi uma na gaosia ma se maualuga o le 1 m. O lo latou maualuga ua i totonu o le 6-79 cm, ma le lautele eseese mai le 9 i le 50 c4 cm.

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

I luga o le ata palasitika fata mo le aveeseina o vai

O le mea e tatau ona amanaia pe a filifilia le palasitika fata

Mo le filifiliga saʻo o se vailaʻau talafeagai vai talafeagai mo se nofoaga faapitoa, o isi mea e tatau ona amanaia:
  • Le maualuga mamafa mamafa avega o le a potovai le faiga. E ave le fuafuaina o le iai o felauaiga, mamafa masini, tagata savali savali. O lea, mo aritiona gaurces, alatoto o nuu, ua ave le perfields i mea lelei e tuuina atu i oloa faaaloalo. Palasitika e faʻaaoga i nofoaga ma le itiiti mamafa;
  • Le fuafuaina o le tele o le vave o le tiga po o le sili atu. E tusa ai ma lenei faasalaga, o le tumutumu o fata e fuafuaina (o latou vaega i totonu). Mo lenei, e manaʻomia le faʻaopopoina o le isi 25% i le averesi masina o le faʻaaliga o timuga.

Fautuaga: A filifilia elemene o le polokalama, vaʻai i le faʻatasiga o pu i totonu ia, o loʻo faʻasolosolo atu auala i laina faʻatonu.

Foliga ma lelei o le palasitika fata

O le palasitika alavai ma gralle ua i ai ni tulaga lelei i le taimi nei:

  • faigofie o felauaiga, tuʻufaʻatasia ma faapipiiina ona o le maualalo o le mamafa;
  • Ua mafai ona faʻagaioia le palakalafa, e tau i le tele o le manaʻomia ma fetuʻunaʻi i le nofoaga;
  • Ona o le palu pa, maualuga bandwidth fata na faʻamautinoaina. O tupe maua a le palapala ma gaʻo e le tolopoina o latou puipui;
  • tetee i le tele o vailaʻau;
  • Palasitika e le afaina i le malulu, o le mea lea e sili atu le tumau o uamea oloa oloa. O le tautua o le olaga o pisisitisa e sili atu i le 50 tausaga;
  • O le tele o ituaiga o palasitika mataga e mafai ai ona filifilia ni mea talafeagai o fata mo soʻo se ituaiga alavai;
  • O le palasitika fata e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi, e iai ni puketi faʻatekinolosi mo le fiafia i paʻu o paʻu;
  • Palasitika o se tele susu mea mea, o le susu atoatoa i auala e alu ai i totonu o auala.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi se masini fufulu ma ou lava lima

Atituri mo fata

O le vaega o loʻo i ai i soʻo se alavai alavai o se meaola e faia ai le puipuia puipuia galuega e puipuia ai i totonu o le faiga o le tele o lapisi o lapisi.

Lattis e ese mai i le pito i lalo:

  • Uili vasega. E fuafua lava i le aotelega o tagata atamamai o Europa, o le toe amata mai A19 ma faaiu i le F900. O lea, e mafai ona piki i luga le pu mo se ituaiga faapitoa o fata;
  • mamanuina. O le ata o loʻo vaaia o le auala atoa, o lea e faʻaaoga lava e lona fausaga i nisi tulaga o se sao taua tele pe a filifilia. O le lanu o le lattice e tele lava faalagolago i luga o le mea. E mafai ona e feiloai i le metallic lanu, uliuli pe lanu efuefu. Lanu lanu e faia e okaina. O le foliga o slots e ese mai, cellular, o le vevesi, o le vevesi, e pei foi ona faia e le pipil;
  • Mea gaosiga. O Latuti e mafai ona faia i na o le tolu mea: palasitika, lafo iron ma uamea:

    O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

    O le palasitika fata ma Steel ma Cast-Iron Latttis

  1. O oloa palasitika e faʻapipiʻi i nofoaga ma le maualalo avega, e oʻo i le 1.5 tone. O nofoaga nei o auala savali a Wastrinrian.
  2. O Laʻu Sreelis na gaosia e le metotia o le faʻailoga e le o fetuutuunai foʻi mo mamafa avega. O le palasitika fata ma steel gralle e mafai ona tatalia le avega i le 1.5 tone.
  3. Steal weld cheddids e oʻo atu i le avega e oʻo atu i le 12.5 tone. Ua faʻapipiʻiina i nofoaga o felauaiga o le pasese felauaiga.
  4. Lafo uʻamea uʻamea a le sili-malosi elemene. O le alavai i le auvai ma le lafo uʻamea o loʻo faʻapipiʻiina i nofoaga e faʻaalia ai le sili atu nai lo le 25 tone.

Tulafono Faapipiiina

O le vai o se gaioiga faigata e manaʻomia ai le tausisia o ni tulafono:

  • O le ata o le fata e filifilia e fuafua i le vaega o lona talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se togafiti palasitika e le talafeagai mo le faʻapipiʻiina o se faamalosi, ma o oloa sili ona lelei e le mafai ona oʻo ai i le atunuʻu. Ole auala lava lea e tatau ona faʻaogaina pe a filifilia ni laʻau;
  • Ile faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le fata, e manaʻomia le mautinoa o se malifa o le 1 cm mo taʻitasi o le faʻatonuga o le alavai;
  • O le a tatau ona faʻasaʻo lelei e le alia i le togalaʻau e aloese ai mai a latou galuega ma le uatauro;
  • O le pito i lalo o le oneone poʻo le iliiliʻe pillow e matua faʻatagaina. O lona auai e sioa ai le afaina o le eleele o le palu;
  • O le laualuga o le lattice tray e tatau ona i lalo ifo o le malosi o le 3-5 mm.

Fautuaga: E fautuaina le faʻapipiʻiina i totonu o le System Soun-Strator, o le a puipuia ai auala mai le pa.

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Polokalame o faapipiiina o alavai alavai ma oneone

Le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o palasitika fata

O le faʻatulagaina o le faʻapipiʻi o le palasitika alavai o loʻo faia i le tele o tulaga:

  1. O tagata ua saunia mo fua e tatau ai, ona e tali atu ai i le malifa.
  2. O le eleele i le afi o loʻo faʻapipiʻiina, pe a maeʻa le oneone poʻo le maʻa maʻa o loʻo ufiufi i le utu.
  3. O loʻo gaosia e le faʻaputuga pito i lalo e ufiufi ai le pito i lalo ma pa o le utu.
  4. Fata i mea e faʻapipiʻi i le faʻataʻitaʻiga ma faʻapipiʻi faʻatasi i le uʻu o loʻo avanoa ia i latou. O isi mea uma e mulimuli mai mai luga i le pito i lalo ua faʻaofi i le pito i luma o le fata. E faʻafesoʻotaʻi auala i se tulimanu i se tasi o latou, o le leai o se togitogiga le node ua tipi, ma ua faʻapipiʻi le puimanava i le avanoa avanoa.
  5. O soʻoga uma i le va o fata e faʻamaufaʻailogaina.
  6. Puipuiga o loʻo faʻapipiʻi i luga o auala.

O loʻo i ai ni vaipuna i le palasitika: ma le togi uʻamea, lafoaʻi-uʻamea, tau

Faapipiiina o le palasitika alavai ma steel gralle

O le tauofoga mo tulafono uma, o se faiga o le a toe tuʻufaʻatasia ai soʻo se nofoaga mai lologa.

Tau

O le tau o le maileia o le alavai e ono eseese ai le palasitika e faalagolago i luga o vāega eseese. O le tusa o le tau o fata ma se grid ma e aunoa ma le faʻaalia o loʻo faʻaalia i lalo.

IgoaUili vasegaUmi, mm.Lautele, mm.Maualuga, mm.Mamafa, kgtau, olo.
Tray Wayproof Aqua-pito i luga ma palasitika gridAe1 000135.1001.5477.
Tray Wayproof Aqua-pito i luga ma kalave GridAe1 000135.1001,8.522.
Tray WayProof Plastic LVP NOFO DN100 H55A, b, ma1 000148.55.1.0288.
Tray Wayproof Plastic LVP NOFO DN100 H70A, b, ma1 000148.70.1,2324.
Tray SpaceProof Plastic LVP NOFO DN100 H120A, b, ma1 000148.120.1,7378.
Seti: SʻAKK PASPY CARY MA SWEL GALVANDIZED GRIDAe1000.90.90.0.76480.
Seti: SʻAKK PSPS Play ma Plastic GridAe1000.90.90.0.76450.
Seti: SʻAKK PSPS Play ma Plastic GridAe1000.135.70.1,22500.
Polymax Masani palasitika tray panA, b, ma1000.145.55.0.9310.
Polymax Masani palasitika tray panA, b, ma1000.145.80.1,1370.
Polymax Masani palasitika tray panA, b, ma1000.160.120.1.65420.

Tusitusiga i luga o le autu: mamago carbon dioxide: molimau ma noatia

Faitau atili