E mafai ona kelu le pepa puipui mo le masani ai ma le teuteu sima?

Anonim

O le ipu e masani lava o se tasi o ituaiga manaʻomia o le faʻaumaina o galuega i le taimi o fausia o fale eseese. E mafai ona e glke wallpaper mo le sipuni? E mafai, aua o le lelei atoatoaga mo se faʻapipiʻi uʻamea ma lana pepa pepa puipui. Peitaʻi, e iai le ie siliva o le ata o totonu, ma faʻataʻitaʻiga, nofoaga lelei. E le talafeagai uma mo le pipii o pepa puipui.

E mafai ona kelu le pepa puipui mo le masani ai ma le teuteu sima?

Polokalame o shaok paopspapers i luga o le sipuni.

I soo se tulaga, o le laufanua e tatau ona muamua saunia. Mai le auala e faia ai le agavaa, le malosi ma le matagofie o le potu e fai ma puipui puipui.

Mo galuega e tatau:

  • plumb ma le tulaga;
  • Fuaina o le Finauga;
  • naifi ma seleulu;
  • faasee, pulumu, tiga;
  • Suavai o le Spor Showerer;
  • oneone pulu;
  • Pou, fasi ie;
  • Pakete mo kelu.

Muamua le faagaoioiga o puipui

Afai e te manatu e sui le matua o le pepa o le Oldpapers, muamua e manaʻomia le aveesea. O nisi taimi o paga fou e pipii i le tuai. E le mafai ona faia - vave pe mulimuli ane o le a latou amata amata le lalagaina mai puipui!

E sili atu le faigofie o pepa pepa masani: e tatau ona e muaʻi faʻamanatuina i le vai (e talafeagai i le fesoasoani a le fasioti tagata), mafaufau i le spalas. O mea e totoe o le tuai o le pepa puipui, e le mafai ona aveesea e le au le lelei e le carlepaper.

E mafai ona kelu le pepa puipui mo le masani ai ma le teuteu sima?

Manaʻomia Meafaigaluega mo Shokspaper.

O puipui na faʻasaolotoina mai i ofu uliuli e tatau ona fufulu ma le vai ma tuʻu i ai e faʻamago ai. Ona latou faʻatinoina lea o se "toe teuteuga" o luga o le pito i luga o le mataupu o le ogaoga ma paʻu. E tatau ona latou aveese. Afai e osofaʻia le pa o pa, e mafai ona e susulu malamalama i le paʻu ma le manamea. O fao, e tatau ona tosoina fao i fafo pe faʻamalu o latou pulou, ma ni tau na maua ai le manogi foi i le punou.

Afai e le mafai ona faia e le tasi le pamu, ona le mafai lea ona fai e le tasi leo leo na fai - O le a latou fesoʻotaʻi atu o le latou amataga manamea. Aemaise pe a manaʻomia le taofi o le pepa masani, ae masani pe masani ai poʻo le tipspars e manaʻomia le lelei atoatoa.

Mataupu: O le itu faaonapo nei i totonu

E tupu, o puipui ua faʻaumaina ma le faʻamamaina o le pepa i le ituaiga o laupepa laupepa. E manaʻomia mo se vaifofo o Gypsium e faʻamaʻapeʻaina uma soʻotaga e masani ona va i latou. A matutu ma mago o lona laʻau, o fasi gauze o loʻo faapipiiina i soʻoga ma toe tuʻu ese. Ona feagai lea o nofoaga e faʻatulaga ai nofoaga ma mea papaʻu, saili o le pa atoa foliga pei o se tasi. Aʻo le i faapipii i luga o se laupepa faʻapipiʻi, o se tapaa susu e tatau ona faʻaaogaina i ai.

E matua manaʻomia lava le faʻaumaina o puipui mai le mald fungni, galueaina ma se tasi o le lelei aoga. O lenei, mo se faataitaiga, "xoereetena", "Natura", "Faauga o Finan i le Aso Faraile", "C-Hydroex-p-hydroex-p-hydroex-p-hydroex-p-hydroex-p-hydroex. O se manifinifi ata tifaga e faia pe a uma ona faʻaaoga se fofo puipuia le puipui puipui mai le fatuina o micrononisms.

E talafeagai i puipui o phimis?

E mafai ona kelu le pepa puipui mo le sipuni e aunoa ma Primer? E te mafaia, ae le o le manaʻomia.

Ae a uma mea uma, o se taua tele lea o aʻoaʻoga, talu mai le Primer e faʻaosofia ai le le lelei le mea totino o le faʻapipiʻi.

E mafai ona kelu le pepa puipui mo le masani ai ma le teuteu sima?

Primer primer stacme.

E manaʻomia le toe faʻafouina o luga faʻalua: ae leʻi faia le tuʻuga ma le i ai o le pepa puipui. E le aoga le faʻasaoina o mea, aua ua sefeina moni i le tulaga o le toe faʻaleleia.

I luga o le ata i luga, o le kulimi ua tufatufa atu i se sili atu toniga vaega, ma o le tafe fua e itiiti. E manaʻomia tele lava le PRITTY pe a fai o pa o loʻo avea ma pa, pe o le mea foʻi lea, ma le faʻataʻamilosaga papa. E le manaʻomia na o le vali i luga poʻo le faʻapipiʻiina i le faʻamutaina o le totini.

E tatau ona filifilia le PRITY, tuu i aiaiga o le potu: o lona tausamamai, o le vevela vevela, maualuga. Mata e mafai ona faailogaina puipui o luga o puipui, muamua ma le pisapisao gebled, e faafia ona fai? E mafai, ae e lelei pea le faʻaaogaina o le faʻavae, aemaise lava mo lenei faʻamoemoe.

O se tasi o mea sili ona lelei o se paʻepaʻe paʻepaʻe i lalo o le puputa puipui. E mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i luga o le laulau faʻapipiʻi ma le palu. E tagi e uiga i le 6-8 itula, ae sili atu le pipii i le puipui pe a uma le aso. O LE MALO PAIA "TAIMI", "Faʻaaogaina 1: 7 Faʻamalosia ', Knauiuuno Feaketingrendrum Yourth Armation 17 ua faʻamaonia lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faia ni fua faatatau e ala i le eletise eletise (multimeter)

Aua ua tuʻuaʻiesea i latou i le faigata tele, e manaʻomia le ofuina o galuega talafeagai. Aemaise o le a manaʻomia e puipuia ou lima ma mata - o le primer speshes mafai ona mafua ai ona paʻu le paʻu ma mucous membranes.

O le faʻagasologa o le faatatauina o le primer e faigofie: o le lautele pulumu, o se faʻaseʻe poʻo se vali ua uma ona faʻaaoga i le faʻasologa o loʻo sauniaina. Ou te le tau fefe e te fefe - e tatau ona faigofie lemu lava i latou i luga o le puipui atoa o le puipui, amata i lona pito i luga ma alu ifo i lalo. Ona tuu lelei lea o le promar.

O le lelei o le Wallpaper Gluue

Mai le filifiliga saʻo e faʻamoemoeina le tumau o lau galuega. O le Glue ituaiga e tatau ona fetaui lelei ma le ituaiga o pepa puipui. Afai o ni faataʻitaʻiga, e alagatatau le faapipiiina le moli puipui, pepa, ona iai soʻo se tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o Methylcellis e sili ona tumu. A o le mamafa, o le pepa puipui o lenei tuʻufaʻatasiga o le a le tausia - Sili ona tumau glusen plulue faʻavae i luga o pā e manaʻomia.

E mafai ona kelu le pepa puipui ma se kulimi faapitoa. E taua i totonu o loʻo maua ai se malosi malosi o le pepa puipui ma le pito i luga, ma e le mafai ona aveʻeseina, seʻi vagana lava le sosoʻo. Aoga faʻamatalaga mai le tagata gaosi oloa, o se tulafono, o loʻo i ai pea se faʻailoga o le ituaiga o kulimi e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai ana oloa.

O gafa o onapo nei e gaosia i matuitui ma le mama o le latou vai e mautinoa ai le malosi o le puipui o puipui uma ma togafitia. Ma, ina ua uma le faaaogaina o le Pramalai aʻe, ma e mafai ona mago atoa, ma e mafai ona amata ona e kelu le pepa puipui i luga o tulafono uma (vaʻai Vitio (vaai le vitio).

Faitau atili