Baktus Istotrez ma le lalagaina ma ata ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona ofuina ni ofu fou

Anonim

O se tasi o mea sili ona taua e sili ona taua o tagata o se sikafu. O lea mea e manaʻomia e puipuia mai le malulu, ma faʻalelei faʻalelei. Ae afai o le sikafu moli ma manaia i le faʻatinoina, e mafai ona avea ma ata ma faʻailoga tulaga. Ia ituaiga mea e eseese ituaiga ma ituaiga. Ae i totonu o le matou matai vasega o le a matou talanoa e uiga i le auala e ala ai i fuamoa fuamoa ma le galu o tautala ma polokalame ma faʻamatalaga. Ma pe faafetai atu i lenei, e oʻo lava i le iʻuga o le a mafai ona feagai ma se galuega faapena. E tusa ai ma le tele o ni tagata atamamai, e le taua tele le faʻafesoʻotaʻi o lenei oloa ma e le tele le taimi. O le iʻuga o se mea taua lea e mafai ai ona avea ma monophonic ma le lanu - o mea uma e faʻalagolago i le faʻa manogi o le Matai.

E toʻatele tagata latou te le iloa ona usuina lenei mea faʻasino, ae e leai se mea faigata i le tulaga lea ma aua le manaʻo e filifili i lalo o se sitaili.

Baktus Istotrez ma le lalagaina ma ata ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona ofuina ni ofu fou

Valivali Bakatus

O le vasega aoga lea e faʻaali pe faʻapefea Bakatus ona faia, e ui lava peʻa o loʻo feagai ma le masani masani faigata mataupu faavae. O lenei mea fou o le 2019 o loʻo iloga e le mea moni o le mea moni e pei o se Asymmetric foliga, faʻapea foi ma le suiga laina mai le mea sese.

Mo le marting, e tatau ona tatou ave ni mea e ave ai ni peleni i le numera 3, ma o filo e tatau ona avea o Wool o Woon - Meronin, Cashemer poʻo fulufulu ma soʻo se fesoʻotaʻiga.

E tatau ona tatou gaise mai le tulimanu ma le lalagaina ma ni vaega se tolu ma se isi faitotoʻa o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le faʻaopopoga ma le faʻaputuga. Ina ia aua le fenumiaʻi, e tatau ona e faʻamanatu nofoaga saʻo.

Baktus Istotrez ma le lalagaina ma ata ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona ofuina ni ofu fou

A o le 40 cm fesoʻotaʻiga, e manaʻomia le faia o le malologa a le tagata e aveʻesea i le faʻatulagaina o le curvatut ma aua neʻi galo le taʻele. Ma e sili atu nai lo le isi sefulutasinimasters, e tatau ona tatou faia ni isi talanoaga i le itu tauagavale, nei e lua lona iloga e faia i le itu o liua.

Mataupu i luga o le autu: tu mo tioata ma ou lima lima

O le a le faʻatusatusaga autu: 6 Rows e fetaui ma foliga paʻia, ma pe a maeʻa le 6 le tau ma le tatau ona lalagaina. A faʻaopopoina le 1 lote, o loʻo ia i matou le pata o le pata mo le pito i luma ma tua puipui.

Faasologa o Faamatalaga

O le vaega muamua: O loʻo matou mauaina ni ata 3 i luga o nini o nini o nini, o le 2 laina o le 6 o le Sonsus foliga, o lea e faaopoopo ai 1 liavers o le oloa.

Taua pe a fai o le faatinoina o lenei galuega, e lelei le igoa o laina ina ia aua neʻi e le mautonu i le faiga, matou te faʻailogaina le isi itu e te faia ai le faʻaopoopoga.

Matou te faʻaauau pea, faʻavae i luga o le auala autu, faʻaopopo i le matasele i le pito o laina taʻitasi ma le toʻotoʻo seʻia oʻo i le 40 centimeters o le a le tapeina.

O le vaega lona lua: O lenei la o le oloa i le auala i le laina laina, faʻaopopoina le matasele o lua laina taʻitasi - o loʻo faia i le itu i totonu pe a amata ona tatou tapunia le tasi 6 laina - ma le itu i fafo. Ma o lea latou te toe vaʻai i seisi 30 centimita.

Baktus Istotrez ma le lalagaina ma ata ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona ofuina ni ofu fou

Ia tatou lalagaina le vaega lona tolu: A matou fesootai 70 centimeters o le pito i luga arc, matou tapunia 4 laina i le amataga o le iunite taʻitasi, ma faʻaopopo se tuʻuga i totonu o le iʻuga o le taimi lea ma faʻaopopo se loto i le amataga o laina faigata.

Ma le laʻei seia maeʻa le umi o le umi poʻo se isi filo ua faamutaina. Ma matou te tapunia le matasele, o le faʻaaogaina fua le faʻaaogaina o ni pulupulu i le numera 4.5.

Tasi-lanu oloa

Lenei oloa o le a matou fesoʻotaʻi mo le tolu tulaga. E amata mai le lalagaina mai le faʻalauteleina, ae o le tulimanu o loʻo faʻaaogaina le talafeagai.

Baktus Istotrez ma le lalagaina ma ata ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona ofuina ni ofu fou

Mea e tatau ona tatou faia e lalagaina:

  • Tautala i le numera 2 ma le 3;
  • faailoga poo filo o le isi lanu;
  • Manatu, i la matou faʻataʻitaʻiga e te manaʻomia 300 g

Le polokalame o loʻo faʻamatala i lalo o le a fesoasoani e faʻafesoʻotaʻia se sikafu e aunoa ma faʻafitauli, aʻo le mea e manaʻomia ai ona suia faʻamaʻi, pe a uma le fesuiaʻiga o tagata foliga, pe a uma ona fesuiaʻia le osofaʻiga foliga mai ia,.

Muamua Vaega: Matou te toega 3 mata i luga o ni pulupulu ma o lea latou te vaʻai i le foliga 6 laina, ma i le pito o le laina ono tatou te manaʻomia e faʻaopopo ai se mata. Sosoo ai, lalaga le le aoga viscous ma toe fai gaioiga e tutusa ma le foliga o le temoni - faaopopo le tasi matasele. E taua le faia i le pito i tua o le ono laina, ae na o le tasi itu o le oloa. Ma le laa seʻia oʻo i le 40 centimita. E tatau ona faia e pei o le ata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamatalaga o le lalagaina o se lauiloa o le tagata lauiloa napkin Crochet

Baktus Istotrez ma le lalagaina ma ata ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona ofuina ni ofu fou

Tulaga lona lua: Ina ia mafai ai le tulimanu, e tatau ona tatou faia sea nofoaga ma faaopoopoga:

  • Faʻaopopo le tasi Loovet ma le tasi itu i le iʻuga o lua laina;
  • Ae i le isi itu, tatou te faʻaititia le tasi o pepe ma laina o le ono, ae i le amataga;

Ma o lea latou te vaʻai atu i le 30-40 centimita.

O le vaega lona tolu: O lea o le ogatasi le oloa ma Osnino e fausia ai se vaapiapi. Ma o lenei ua matou amata i le ono ono o le ono i le vaevaega 4 o le 4 matape - o laina manaia e maua i foliga o le apefai. I le taimi lava e tasi, i le faʻaiʻuga o le lua e tusa ma lona lua ma matou faia le 1 le manava, ma o loʻo i ai foi i laina uma.

Ma afai e i ai i le faaiuga o le tolu o tagata, ua amata ona tatou amata saoloto uma.

Vitio i luga o le autu

I lenei tusitusiga, o se filifiliga vitio o filifilia, faatasi ai foi e mafai ona e aʻoaʻo ai le asi i le poloka o le vai o le vaipuna ma le fesoasoani a le failauga.

Faitau atili