Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

Anonim

O tagata e ana fale tumaoti ma faletaavale ua leva ona talisapaia le faigofie o le faitotoa faitotoa o le Swing ituaiga.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

E masani ona tupu, ona o le mamanu na toetoe o le tasi le selau tausaga.

Faigofie ona faʻagaioia ma le faʻatuatuaina o loʻo i ai lava le tau. O lea ua fai faleoloa, ma e nonofo le au o falemea e faʻaleleia atili ai a latou taupulepulega.

Ma afai o le muamua o le latou faavae, o fale pulupulu, ona mafai lea ona avea o a latou ituaiga i aso nei e fai ma sui o le maualuga-tekonolosi.

Ituaiga ma ituaiga o gang gates

E pei ona manaʻomia i luga, o le fofoga faitotoʻa faitotoʻa e fuafua i mea, atonu e lua ituaiga: laupapa ma uʻamea. E tusa ai ma le mamanu, o le masani lea e iloa ai le faitotoʻa o masima (duplex) ma faʻatasi ma le tasi vai (osh).

E masani lava, ae maise i faitotoʻa mo faletaavale ma faleʻai ma fale teu teu, o se tasi ituaiga e faʻaaoga - o se faitotoʻa masii ma le faitotoʻa. O lea e teu ai le nofoaga ma mea mo se isi faitotoa. Ae i le tele o taimi, e filifilia i latou o "logonoa" elemene, ma na o ni nofoaga a le malo, faʻalapotopotoga, ma isi mea) e mafai ona feiloaʻi ma le ulufale atu ia i latou.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

O le isi ituaiga gate o se uʻamea swang swang geate i ni sini se lua ma le faʻaaogaina o le teuteuga ma (pe) e laina i le vali vali. O fola o le faitotoʻa o loʻo i ai se vaʻai malamalama, ma le sao (o le pocket) o loʻo faia i autafa o latou.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

O lenei ituaiga e atoatoa mo se fale tumaoti. Na mauaina le lautele o le faʻaaogaina aua e le o le tele o tausaga ma e le manaʻomia le toe faaleleia, e le pei o le fafie. Ma le isi, o le mamanu e mafai ona faʻauʻuina i otometi, o le fea e faʻateleina ai la latou galuega.

Masini o le swing gates

Mafaufau i le ata o le masani mamanu o le faitotoʻa o le folasaga faʻataʻitaʻi. E faʻavae i luga o le faʻavaʻa mai le faʻamatalaga o le sikuea poʻo le paipa masani ma le lapoa o le 20 i le 40 mm. E mafai ona maua e le ata se tasi pe lua o le laina o le mea e tumau ai le faʻamalosia o le malosi o le fausaga (polokalame 1).

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

Polokalame (masani faʻatulagaina o elemene o le faitotoʻa

Mataupu i luga o le autu: o le ogatasi o le puipui o le loggia ma le palu

O isi filifiliga e mafai ona, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi le laina faʻa-lua ma lua ata tifaga. O lenei nofoaga manino e taofia ai le Gate Geometry (polokalame 2).

Fai se faitotoʻa o le faitotoʻa ma au lava lima i soʻo se tagata e ona, pe a ia lava lava ia tomai o le Fono Aoao o Fanua Faleoloa. O le ae manaʻomia le tomai e faʻaaoga ai le masini faʻamau, se enaena, faʻaputuga, o se mea faigaluega. Atonu o manaʻomia foʻi le ata lafoia.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

Scheme 2. Gate ma Transer Rail ma Diagonals

E tofu lava le shean steash i luga o le fao poʻo le faʻaaogaina i luga o le matasele i le pou. I luga o le Soush e lava le lua mataua ma le lapoa o le 20 pe 30 mm. O pou o loʻo faia foi i le ituaiga o le uamea paipa ma le lapoa o le 70 -76 mm, poʻo se polofesa 20 x40 mm.

I le avea ai ma lagolago a le faitotoʻa, e mafai ona e faʻaogaina tuʻusaʻo paipa pipi (sasaina pou), ae faʻamoemoe i le mamanu o le pa, o loʻo tuʻuina atu i le piliki (sima) kolisi). Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le tuʻuina atu o vaega e lua o loʻo i le pili, lea na vaʻaia ai fata faʻapipiʻi. Mo tisikinis (diagonal) ma kolosi, e fautuaina le faʻaaogaina o se faʻamatalaga 20 x 20 poʻo le 20 x 40 m 40 mm.

O le masani na faʻamautuina o le sili ona lelei lautele mo le ulufale faitotoʻa o le faʻaaogaina tumaoti mafai ona mafaufauina 3 mita le tele. E lava lea mo soʻo se pasese taʻavale poʻo loli. Afai e te manaʻo e sefe, ona le tatau lea ona e faʻaititia le tele o le sili atu ma le 20 cm. O le maualuga o le faitotoʻa, e aofia ai le siʻitia o le eleele, e tutusa i le lua mita.

O le tapuni o le Gate auala, o se tulafono, e aofia ai se "g" o le mea e fatuina ai le pine (taofi) i le pito i lalo o le autasi o le gasolo taitasi. Faʻavae i luga o le laueleele i le nofoaga o le faʻatulagaina o le faitotoʻa, e i ai ni pu mai paipa, o le tino i totonu, o le 5-mm sili atu mafiafia o le stippess. E leai ni faʻatapulaʻaina faigata o loʻo umi ae o loʻo manaʻomia le faia o latou i le 50 cm e faʻaopopo atu i le faʻapipiʻi, e mafai ona aumaia se laina ua gau.

E pei ona taʻua o le sili ona faigofie ma sili ona aoga filifiliga mo le faʻauma o le faitotoʻa o le suisui lea o le vaovao. O le Sgate Stording o le a faʻamautuina i le aotelega mamanu, pe a fai o le pa o le toe foʻi i le sitaili tutusa. E masani lava, o le polofesa i luga o le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi i le mamao o le 5 -7 cm mai le tulaga (faavae).

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamafanafana colelant: ituaiga, lelei le lelei ma le le atoatoa

Otometi o le faitotoa

E oʻo mai i le taimi nei, matou te manatu o se togafiti o faitotoʻa faifaiva. Ae fesili lava pe a na o se mea e faʻateʻia ai oe ona fiu e tatala pea ma tapuni le sash, po o mo so o se mafuaʻaga, o le a ia manaʻo e faʻaleleia atili ai. I le tulaga lea, o inisinia fuafuaina ua atiaeina o loo atiae lea - e taua o laina eletise eletise (otometi).

O lenei system e aofia ai tuusaʻo mai le laina eletise eletise e taofia ai i latou (2 fasi), faʻapea foi ma se nofoaga faʻatonutonu, o le armm lamepa. Otometi Swing Gates e faʻamalosia e le voltage o le masani ai le aiga sui suiga o le 110 W. I le ata, o elemene uma o le faiga e fetaui lelei i totonu o le uluaʻi foega o le faitotoʻa "i lalo o le Aso Faraile".

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

E taua tele aʻo leʻi faʻapipiʻiina le otometi i le taimi muamua e tuʻuina atu ai pou. E pei o faʻataʻitaʻiga muamua, e faʻatino e mafai ona fai i le tuʻufaʻatasi, faʻapea foi ma le piliki.

E tolu filifiliga mo le faʻapipiʻiina o se fale otometi fuafua i le itu o le tatalaina o le stem: i fafo, totonu ma totonu ma le faʻaleleia o le kaliti o kalama. I ia oi latou taʻitasi, o le faʻapipiʻiina o otometi o loʻo faia i se faʻasologa faʻapitoa. I le tatou mataupu, atonu e manaʻomia e faʻapipiʻi i fafo, poʻo le filifiliga mulimuli (i le tagata), aua na matou iloiloina muamua le filifiliga mo le lumanaʻi.

O le tulaga o le Community Control Unit e mafai ona eseese (agavale pe taumatau), e taua le filifilia o vaega talafeagai o uaea. Ata i lalo o loʻo faʻaalia ai se ata o le tulaga o le nofoaga o elemene o le system ma le kolosi vaega o le uaea.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

O le Drive mo le faʻapipiʻi e iai se vaega, e manaʻomia faapitoa le tuʻuina atu o le mamao mai le taʻavale a le taʻavale. A leʻo lenei mea e le o faʻavae ma le faitotoʻa, e pei ona i ai i la matou tulaga, ona pau lea o lou tagata faʻamamalu ma tuʻu saʻo i nofoaga.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

O le tau o laina o laina e alu ese mai le 23 i le 36,000 rubles. Faʻataʻitaʻiga, o le eletise eletise a le kamupani "faitotoʻa" e 'oso mai i le 5 mita), o loʻo tu i le 20 afe.

Fale tekinolosi ma faapipiiina swang gates

O le faitotoʻa e tatau ona faia i tulaga tuʻutuʻuga i luga o le eleele ma o le tulaʻi mai i luga (laina). O fuaitau o lau faitotoʻa e tatau ona saʻo saʻo ma ata ata. O lona uiga, o le au togafiti uma e manaʻomia le faʻapipiʻiina ma le grinder ma se faapalepale o le 1 mm. Ma, sui itu taumatau, ua ova faʻamatalaga o le lumanaʻi faʻalavelave a le faitotoʻa faitotoʻa, ona sosoo ai ma le talaloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le laupapa faʻapipiʻi i luga o puipui o le potu?

O le faʻailoga i lalo o le matasele o loʻo gaosia i se mamao o le 30 - 40 cm mai le pito o le faʻavaʻa ma le auala o loʻo faʻafetaiaʻia ai. E mafai ona faʻatau le Hinges i totonu o le faleoloa poʻo le faʻatonuga i se potu aʻoga. Ina ua maeʻa le afa o le vaivala, latou te faia ia lava gaioiga ma faʻatasiga, i le puʻeina.

Afai o mea uma e saʻo i le tele, vaivai se matua matasele. E le mafai ona faʻaogaina le aofia ai, ae o le a le tatau ona eʻea e faʻasusu e ala i le mafiafia o le uʻamea i luga o le tisu. O le valiina o le uamea e mafai ona nonoa i le pepa faapolofesa ma fao ma se pou.

O le faʻapipiʻiina o le swang Gates e faitauina mai le faʻailoga o le lagolago (sima poʻo piliki) pou, tusa ma nofoaga autu o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Faʻavae i luga o pou e tatau ona e fausia se paʻepaʻe paʻepaʻe ma le lapoa o le 100 mm i luga o le sima. E tatau ona susunuina i le loloto o le 130 -1 cm. Faigofie ma se sikulu (bera) o le sili atu stamerter.

Swing Gate Dyy - polokalame, gaosiga ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

Faʻaalia le faʻavae o se pou piliki, faʻaaoga le maualuga ma siaki le saʻo i luga o laina uma. O le 20 MM kilia e manaʻomia i le va o le grid, o le mea e mafai ona ofi i se ata uamea filifilia, 50 mm lautele. Ona tatau lea i le faapalepale, talu mai aso vevela pe a faʻamamaina le uʻamea e faʻalautele maualuga, e mafai ona avea lou faitotoʻa ma o Jam. O le o le a le le lava le leaga o faitotoʻa o le fale o le a le lelei nai lo le fale gaosi fale, pe a fai e te latalata atu i le faʻagasologa o la latou faʻapotopotoga ma le mafaufau.

E tele filifiliga mo le tuʻuina o le faitotoʻa, ae e le mafai ona faʻamatala mea uma. Tulaga taʻitasi o tagata taʻitoʻatasi ma o lea o le a le gaosia o faitotoʻa faitotoʻa mafai ona taʻua o se gaioiga foafoaga, pe mafai ona avea tagata e tagata e pule ia ana lava atinae poʻo ni mea o iai nei.

Vitio i luga o le Autu:

Faitau atili