Faʻapefea ona filifili Taiala mo pupuni i totonu o le taʻavale

Anonim

Soʻo se taʻavale e ona le itiiti ifo i le taimi i lona olaga atagia i luga o le faʻatauga o se faʻapitoa fesoasoani mo lona solofanua uʻamea, pei o pupuni. E mafai ona faʻapipiʻi i le pito i tua ma le itu faamalama, ma o totonu o le taʻavale o le a taofia le puipuia mai le solo o le la susulu. Pasese o felauaiga, i totonu o le taʻavale, faʻafetai i lauvā o le a matua lelei lava lagona. Ma le isi foi ie pupuni o le a soloia le ofisa lafoa. Ia filifili ni taiala mo pupuni i totonu o le taavale.

Faʻapefea ona filifili Taiala mo pupuni i totonu o le taʻavale

Filifili Taiai

Talafaasolopito o Foliga Vaaia

O le manatu o pupuni puipuia na aliali mai i totonu o le Xviso senituri, a Faifeau maulelefore o nonofo nofoa uili i salu taavaletoso. I lena taimi, o uila ie na faia i le masima na puipuia e tagata mai le faapalaina o iniseti, leaga le tau. A o lau tala faasaienisi, o le tala faasaienisi na amata ona maua ai masini muamua ma faaaoga iina i ai ie pupuni.

Ituaiga

I le maketiina maketi i nisi ituaiga:

  • Suncreen. Manulauni ─ Real Security. Le sili ona lua faʻataʻitaʻiga. E tatau ona i ai ma suckers masani. E foliga mai e le mautonu, talafeagai mo ni taavale. E uiga i le tau, ona iloiloina lea o le tau, ona iloiloina lea o le taugofie. Ioe, e mafai ona latou ─ fua. Tele e masani ona i lalo ifo o le tioata. Ia, o le faʻataʻitaʻiga ipu, e le mafai ona vaʻaia i le ata;
  • Faavaa. O ia ie puipui e toe faia atoa le fuainumera o le auto suauu. O le ata o se mea o le latitude ua faʻasaʻo i luga o taʻiala uamea. E foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo lelei, ae a uma ona faʻapipiʻi le tioata o le a faigata i lalo ifo. E faigofie ona faʻapipiʻi le mamanu, e te manaʻomia e fai uʻamea uʻamea i luga o le faamalama pu, ona faapipiiina lea o le faʻavaʻa, punou i le pogisa pouliuli;

Faʻapefea ona filifili Taiala mo pupuni i totonu o le taʻavale

  • Palasitika. O le manatu sili ona lauiloa. Faia i le ostic plastics. O pupuni e mafai ona faʻatulagaina taimi, ma liliu ai. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le tioata i luga o le tioata faʻaaoga ai le tele-fetu. Na pau lava le mea na maua e le tau o le tele o oloa, e le maua mai le faʻaaliga i le taimi e oʻo i le taimi;
  • Toe fafagaina. O le filifiliga talafeagai e ono mo masini uma.

Mataupu: Taʻufa o le faletaele i lalo o le SPAN: Filifiliga ma Tutoatasi fausia

Auala e Filifili ai

Muamua, e tatau ona e faia fuataga o le umi o faamalama ma maualuga, afua mai i le lanu o le fale. O oloa, e foliga mai e te manaʻomia le tautau i totonu, ae toʻatele tagata e manatu o le a le maitauina e leʻi maitauina, ae o se manatu sese lenei. E mafai ona iloa lelei, o lea e maualuga le taulaiga pe a filifilia e tatau ona faia i luga o le lanu o le tino taavale.

Faʻapefea ona filifili Taiala mo pupuni i totonu o le taʻavale

Mattery na o ia

Ioe, mafai ona e faʻatau ni pupuni faʻamalositino, ae e tatau ona e faʻaaluina tupe pe a fai e te mauaina se avanoa e faia se mea faʻapitoa ma pepa, pei ona faʻaalia i le vitio.

Ie i luga o le manoa. Faigofie. O le a ave: o le afa ─ manoa, lua-fagu fasi palasitika matau. O le mea e tatau ona tipi e tusa ai ma le Windows Parameters, e faʻapipiʻi ai matau i autafa o le paʻu. O le tasi itu o le oloa e faʻaaogaina, o le tuʻua lona lua mo le manoa, ona faʻalo ai lea i luga o taiala. O ia tapasa e fetaui lelei i fafo, o le mea autu o le filifili lea o le mea saʻo.

E mafai ona e faia se ie puipui o le mapuʻe o le kasa, lea o le faʻamalosi i le taʻiala paʻu o le puealamuina, o le mafuaʻaga o le uta puipuia e le manaʻomia se vaega faʻapitoa. E faatagaina i taimi uma e aveese ai, ma ofuina. Ina ia faia, e te manaʻomia na o se mesh ufiufi ie, uaea uaea, satin libbon lautele e le sili atu nai lo le 3 centimeters. Ina ia amata i le faʻavaʻa, uaea faataamilo i le perimeter o le faamalama e alu ese ai. Lua pito e tuʻufaʻatasia ai le lipine. O le faʻavaʻa e tatau ona fetaui ma le faʻamalama matala. Ma o le faʻapipiʻi lea i mea ma oti ese le laina i le laina o le 3 cm. O fasi mea e tatau ona tumau ma le filo, relter uaea libbon. Oloa ua sauni.

Faʻapefea ona filifili Taiala mo pupuni i totonu o le taʻavale

Auala e Filifili ai

Filifiliina o pupuni, e tatau ona amanaia le faʻamatalaga, ae o le uiga lelei o le gaosia, faitauina faʻamatalaga i totonu o fonotaga a avetaavale uila.

Faʻaaoga

Ina ia fiafia le oloa ia fiafia mo le tele o tausaga, e tatau ona matua faʻaeteete latalata ia latou teuina. Afai e mafai, e tatau ona e fanaina, faʻalelei. Afai e manaʻomia le manaʻoga, e sili le faʻaaogaina o le tafe vai. O mea faigaluega faapitoa e le o talosaga, e mafai ona e faaleagaina ie. Afai o le a le mea e le manaʻomia ai le au pupuni i le teufafua i le taʻavale, ona e manaʻomia lea e faauigaina i mea laiti. Totomau mea o le a latou faʻatuatuaina puipuia mai le faʻaleagaina.

Mataupu i luga o le autu: faiga mo faʻafitauli i le galuega o faitotoʻa o palasitika

Faʻapefea ona filifili Taiala mo pupuni i totonu o le taʻavale

O le a le mea e filifilia ai se pefuina?

Tele masini e ana masini, mafaufau e le gata i le tau le taugofie, ae sili atu le le lelei o le ai ai i totonu o le fale. Ae o le faʻailoga e tele le faʻaletonu: A maeʻa ona susu i fafo, i le faʻagasologa o faʻagaioiga, e taufaifai, ma lona i ai i tua o le faʻamalama o loʻo alu ese mai i tua. O le mea lea, o se isi mea e faʻaaoga ai pupuni. I foliga vaaia, latou te foliga tele. E mafai ona latou mauaina, latalata, le le tutusa. E faʻatagaina i latou e o atu i fafo, peitaʻi ma le faʻamaoni e mafai ona i ai ni faʻafitauli i luga o le tuaoi.

O le a le mea e le fai mai ai le tulafono

I le faʻaopopoga i le manuia, o sea mea matou te maua e maua ai le faʻanoanoa ona. O tulafono auala e aofia ai se vaega o loʻo tusia ai o le tioata e le tatau ona le le talafeagai mea poʻo ofutino e ono faʻaosoina ai le vaʻaia o le auala. O loʻo aofia ifo i le lisi a uta i totonu o le lisi o mea e leʻi manaʻomia. O le mea lea, a faʻatonutonu oloa i luga o le faamalama, o le tulafono a le atunuʻu e tatau ona amanaia. O le faʻatauina o pupuni o se tupe faʻapitoa o tupe i lou lava soifua maloloina!

Faitau atili