O le Uphelstery o le ulufale faitotoa dorters dermantine: auiliili faatonuga

Anonim

Faʻafefea ona toe faʻafefe atu i luma o le faitotoʻa, e le o ni tagata e iloa nei. I le taimi lava e tasi, o se tasi o metotia sili ona taʻutaʻua ma faigofie, faʻatagaina oe e toe faʻafou le faitotoʻa ulufale o le sui lona fou. E masani lava, o Temhentin ua faʻaaogaina o ni mea e masani ai, ona e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa, ma e iai foʻi se tau aulelei. Afai e te mulimuli i ni nai tulafono faigofie, ona mafai ai lea ona tatou fiafia i le vasa tapoleni ma ou lima. O lea, gagau.

O le Uphelstery o le ulufale faitotoa dorters dermantine: auiliili faatonuga

Sauniuniga mo le Tui

Galuega sauniuni

A o le i amataina le faiga tuʻusaʻo, e tatau ona aveʻesea mai luga o le mea tuai, i le tulaga o lona auai, ma faʻamautu foʻi oe lava pe o le a e fana le faitotoʻa ma le fiafia pe leai foi. Auā o i latou na muamua faʻaalia i lenei faiga, ma filifili e vaʻai i le faitotoʻa ma o latou lava lima, e le faʻamalosia e tagata atamamai faʻafitauli ma le tumau le tumau o le tapoleni.

I lea tulaga, e mafai sili ona e faʻataunuʻuina atili galuega uma. Faatasi ai ma isi mea, e tatau ona e aveese uma mea, fatafata mata, lima ma loka.

O le isi laasaga o le tapenaina o mea tatau ma mea faigaluega.

O le Uphelstery o le ulufale faitotoa dorters dermantine: auiliili faatonuga

O le Uphlstery ki mo faitotoa aofia ai mea nei:

  • Demmancenin. O ona itu, e tatau ona sili atu i tapulaʻa o le Upega o le UPU Web e le 10-12%;
  • O le mea o le a faʻaaoga o se ufiufi. Lenei o se avea o se paʻu paʻu masani, e le maualuga lona maualuga o le leo ma le vevela o loʻo iai, poʻo isi mea o loʻo i lalo - o loʻo i ai i uiga o loʻo i lalo;
  • O teuteuga teuteu mo le lepela, pe a fai o le ie na faia i fafie. O le filifiliga sili ona lelei o fao i le lautele o le pulou, o le masani ona faʻaaogaina i totonu o meaafale afu;
  • Faakelu, afai o le lelei o le uamea faitotoa o loo faia. O se tasi o le sili ona taʻutaʻua o le "taimi o le lautele".

Tusitusiga i luga o le autu: Koluseina o Worodidery Wolves: E toalua polokalame, cutherine polokalama, Copition ma Free White

Ile gasologa o le galuega, o le a e manaʻomia foʻi ni mea faigaluega:

  • - fausiaina stapple ma puipui mo le (uumi vae o puipui 0.82 cm);
  • - ata;
  • - a samala;
  • - masani pe faʻapipiʻiina naifi;
  • - E tele ni sikuluse o vaega o eseese ma ituaiga;

O le Uphelstery o le ulufale faitotoa dorters dermantine: auiliili faatonuga

  • - Barns;
  • - fufulu mo glue (pe a sau i le uamea faitotoa).

Faʻafefea ona e faia le faʻaleleia o le faitotoʻa o le tagata Demandinetine?

Afai o le galuega sauniuni uma o loʻo faatinoina, ma mea taua poʻo mea talafeagai ua aoina, ua mafai ona e amataina le faʻagaioiga autu. Mo le faafaigofieina, e tatau ona tui le faitotoa i nofoa o le a mautinoa mautinoa mautu mautu ma sili atu avanoa o le gutu tui o le faitotoa. Muamua lava, o le le mama o faitotoʻa o faitotoa o loʻo faia i ona lava lima mai le itu o le tapoleni, mai lea o loʻo faʻaofi le locks.

O le Uphelstery o le ulufale faitotoa dorters dermantine: auiliili faatonuga

Afai e faia le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le a e manaʻomia le faia o ni laina laina o le a toe taʻu mai ai le 'au o le upega tafailagi. Mo lo latou gaosiga e te manaʻomia se fasi samala, 10-15 cm lautele ma le matala, mo se faʻataʻitaʻiga, o Pam Brober. O le saoasaoa o tagata Rollers o loʻo faia e pei ona taua i lalo: O le turmintine o loʻo fao i fao i le tapoleni, ae naʻo le tasi le itu o le fasi. Sosoo ai, o le Sealer o loʻo faʻaofi i luga o le pepa ma le itu lona lua ua mautu. E tutusa lava gaioiga e faia mai itu uma e fa. I le tele auiliili, o le faʻagasologa o le gaosia ma le faʻatulagaina o vaʻa ua mafai ona vaʻaia i luga o le vitio.

A o loʻo sauni tagata Rollers, e manaʻomia le tufatufa atu i luga (faʻamau) i luga o le laufanua atoa faitotoʻa, pe a fai o loʻo saʻili o le tamaʻi alauni. Nofoaga nofoaga mataina, o le alauni ua faia teisi.

O lenei, o le fwehols solo mafai ona faʻasaʻoina. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga muamua-sauniuni ma se pulou lautele. E faigofie lava le demmantain i le 10 cm. E aoga le manatuaina e faapea afai o le autau o le a tumau i lalo o le laufanua, o le a faʻateleina ai le leo ma le malosi o le faitotoʻa. E iloga lava i nofoaga o loʻo i ai tagata o tagata o tagata o loʻo iai i luga o le Tavas, Tempyin o loʻo punafaaʻi sao i le faitotoʻa.

O le Uphelstery o le ulufale faitotoa dorters dermantine: auiliili faatonuga

Foliga o le upholtery desmantine uamea faitotoa

I tulaga e te fuafua e fai ai le ulagia e le dermatan i luga o le uʻamea faitotoʻa, o le faʻagasologa o le a faigofie ona faigofie. I le mea moni o le mea moni o le uʻamea e leai ni pu e leai ni kapoti, o mea o le a faʻatumauina ma le fesoasoani o Kelu. O lona taumafaina mo le tasi itu o le parvase o le a tusa ma le 100 ml.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma faʻapefea ona faʻaʻaisa le taele, mouse, o le sami mai totonu ma fafo

O le kulimi e faʻaaogaina tele i luga, lea, muamua, e tatau ona faʻatulaga. Ina ua maeʻa, o le taga o mea ua pipiʻi ma faʻamago e oʻo i le uʻamea. Faʻaaogaina le naifi, o le laina o loʻo tipi i luga o le feʻau o le faitotoʻa faitotoʻa. Le isi, matou te apalai le kulimi i le pito o le faitotoʻa ma keʻe le shematoni, e toso teisi. A maeʻa lenei faiga, o mea sili e mafai ona aveʻesea e le naifi tutusa.

Ina ia maeʻa le maeʻa o le galuega, ua manaʻomia le faʻapipiʻiina o mea uma ma lokaina, faʻapea foi ona faʻapipiʻi le ie i lona itu saʻo.

Faitau atili