Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

Anonim

Ata

Balkonce, ogalaau ma maa maamane i le tulaga o le taumatemateina malulu e manaʻomia le vevela o le vevela. Mea mo lenei mea e i ai le tele. O se tasi o latou polyrorethane fom po o le PPU, pei ona taua e le au fausiaina. I Rusia, na amata amata ona faʻaaoga talu ai nei. O lenei mea e faʻaaoga e se faigofie faʻaputuputu ma sili ona lelei le vevela, o lea i o tatou araituma e vave lava ona ia manumalo i lona lauiloa.

O le fausaga atoa e tumu i le anoanoai o le ea, ma a latou tusi, o le tulafono, e tusa o le 25% o le aofaʻiga o le oloa.

I Europa, polyrethane Bam e le faaaogaina e le tasi le luasefulu tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le toe faʻaleleia o le kuata tuai o Pale, o toega o le ppu na gaosia i le tuai o 1930 o le senituri talu ai na maua.

I le talanoa atu i mea o ia lava, e tatau ona maitauina o le polypurthane Finad o loo faatanoaleagaina le laufanua, ao tausia le vevela.

O le vaega o vaega e faia e se faigofie sprady o se fefiloi o mea e lua, polyoli ma polyoinganite. Faafefiloi, o nei ituaiga o loʻo talioatusi ma foliga o sela, totonu o lea e mafai ai ona faʻasaoina le ea poʻo le kapoki dioxy

Ituaiga o le ppu ma lautele

Manatu:

  1. Tatala (istic), ma le maualuga o le 10-20 kg / m³;
  2. Clocky (faigata), ma le maualuga o le 20-30 kg / m³ ma luga atu, e oʻo i le 80 kg / m³.

Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

O le a puipuia ma le atoatoa le potu o Polyearthhane i le potu mai le vevela leiloa, faʻapea foi ma le mafanafana.

E i luga o le le lelei o le ppustic ppis i le 90% o sela. O loʻo maua ai ia te ia le fanua maualalo ma se agavaʻa e faʻaloaloa. Faigata ppus i le 98% o sela ua tapunia. O lenei ma le maualuga maualuga e avea ai ma se mea e le masani ai i le atoatoa.

Eseese ituaiga o loʻo faʻaogaina i ni vaega eseese. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻalavelave i se mea e mafai ona suia lona fua - Mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea o loʻo faʻamalosia ai ma faʻalauteleina pe a faʻaaogaina le vevela o le vevela. E taua tele le faʻaolaina, puipuia le tuʻufaʻatasiga o le puipui ma le taualuga, mo le soloiina i luga o laupapa laupapa, faʻafesoʻotaʻi ma le ea malulu i fafo ole fale.

Tapuni (malosi) polyarethane baam o loʻo faʻaaogaina mo le vavaeeseina totonu ma galue i fafo atu o le potu. E masani ona tuiina i luga o le luga o le sima, sima ma piliki. E masani ona faʻaaogaina le PPU pe a latou mananaʻo e tuʻuina atu se tulaga le mautonu i le faʻavaʻa. E maualuga lona malosi e mafai ai ona e faʻamalosia ma le matua faʻamalosia le le mautu elemene. Plus i ituaiga uma o PPU tele, ma o le taua e matua itiiti.

Mamalu

O le manaʻoga autu o loʻo tuʻuina atu i le mea ua fuafuaina mo le vevela o le le atoatoa o le paleni o le saogalemu o le fale. O le tautala atu, o le tamaʻi laʻititi le pipisi, aʻo le vevela o le a pasia i mea ma pa'ū i totonu o le vanimonimo. Lenei o se laulau e faʻaalia manino ai o le polyearthane e le tutusa i le vevela vevela:

Mataupu i luga o le autu: Quarz moli mo le le atoatoa o nofoaga

MeafaitinoLeaga o le Humarmal Activedity
Polyearne Faolder0,019 - 0.03.
Polystyrene0.03 - 0.037
Minerale fulufulu0, 04 - 0.05
Vasa sima0.056 - 0.098

Ae ui i lea, ppuu e ese isi lelei. Igoa:

Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

Polyrethhane o vai fulafula le tumau.

  • Maualalo le faʻaletonu o le fale vevela ma le maualuga maualuga o le vevela o loʻo iai meatotino;
  • faʻamautinoaina leo, hydro ma le auā;
  • apalai ese le mautonu;
  • O le aʻilia lelei, o le mafai lea ona vili agaʻi i luga, ma e ese lava o Thelol ma Inota;
  • Malosi e faʻalautele, faʻatumuina uma i faʻavave uma ma pu, o aʻu i le aupito itiiti;
  • o le tomai e faʻaesea ai le sili ona faigata-i-taunuʻu nofoaga, faatulagaga o fausaga ma fale;
  • leai o le ausa;
  • E leai ni pili ma fugalaau malulu;
  • Puipuia o mea nofouta mai siama ma fungi;
  • maualuga le onosaʻi e tatala ai le mugaina ona o le faʻaopopoina o flam frombert, vailaʻau e filifilia e faʻatatalaina;
  • saoasaoa ma faigofie ona faaaoga;
  • Taimi o Auaunaga Lautele - 20-25 tausaga.

Ae o le sili ona taua o le polyturethane o le am o lona maualuga siosiomaga agalelei. E le i maua le ausa o le sui o le vela. E leai se maoa poʻo se faʻailoga o le tagata leaga o le tagata.

le atoatoa

Lisi o le lisi o le GUSUSS PPU faapea:

Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

Ina ia mafai ona aloese mai faʻafitauli o le soifua maloloina pe a oʻo i le amoina o polysurethane o le vai, ofuina se manava, saogalemu tioata ma fusi lavalava.

  • maualuga tau;
  • Mafaufau e faasino le la susulu. O le mea o le polyreathane o loʻo faʻaalia i le la, ua amata ona gagau lona fausaga. O lenei moomoofia o le olaga tautua;
  • lagona lelei i le vevela i le taimi o le talosaga;
  • Tele faʻalauteleina o le maualuga maualuga ppu pe a faʻaaogaina i se mafiafia nofoaga vave, le tumau, e mafai ona faʻavasega, mafai ona gagau, mafai ona gagau le mamanu;
  • Lamatiaga mo le soifua maloloina i le taimi o le talosaga. O se tasi o le PPU vaega o Polyoyocynate - e faʻaosofia ai mata malie ma le manava o le manava.

Ina ia mafai ona leiloa e le PPU ona uiga, fufulu i lalo o le la, ua valiina pe ufiufi i ofu faʻapitoa - sivine, o le laupapa laupapa. Ma ia aloese mai faʻafitauli pe a palu, galue ma polyarethane o le a faia tele i le taumafanafana. I se faʻaopopoga, ina ia aloese mai faʻafitauli tau soifua maloloina pe a pa le pa puipui, o le PPU e tatau ona ofuina e le manava aisa.

Vevela Faʻasaoʻo

O le asō e iai le 2 avanoa e faʻamafanafana ai le faʻapaologa poʻo le fale ma le fesoasoani a Ppu. E mafai ona e valaauliaina se kamupani vave e faʻavave mai ile polytartherhane 'au i nofoaga tonu. Ae e tatau ona matauina e le o kamupani uma o le a ave se tupe teu pe a fai o le lautele o galuega. I ia tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina faʻapipiʻi mo le soloieseina o le PPU ma ou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili se palu-overflow mo le faletaele: aoga aoga

Galuega o tagata tomai faapitoa

O le sili sili lea ona lelei. O kamupani o loʻo feagai ma le PPUs faʻaaoga maualuga-malosi o le pule-malosi o tagata e faʻaaogaina ma se vortemb chember o loʻo ulagia i le 140 ATM. O le lelei paluga na mauaina i le Oulet o le potu o le potu e fai vave se vaega o vaega o le fesiitai.

O le fesoasoani o le malosi o le 'eleʻele sili ona faʻamalosia mai le ppu o le faʻateleina o le faʻateleina o le 40, 60 ma le 80 kg / m³. O aso nei, o mea faapena e faʻaaogaina i le faʻaogaina ma le fausiaina o fale faʻataʻoto, lea na feololo ai le 50 mm le 50 mm piliki puipui.

I le avea ai o se tulafono, pe a fai o le o le malosiaga o loʻo faia e malosiaga o tagata faʻapitoa, o tagata na ona o loʻo tumau lava le saunia o laufanua i lo latou taunuu mai. O le pa, o le vaega poʻo le ova tele, manaʻomiaina o faʻamaʻi, e tatau ona faʻamago ma mama. E manaʻomia le aveese o lapisi ma aveese pito o le tele o vali. Le vevela vevela mo sili ona lelei tausi (sticking) polyarethane fom e le tatau ona i lalo ifo o le 10˚.

Polyrearethane Bam e talosaga vave. A maeʻa le 20-30 sekone, o le faʻamalosi e faʻalautele atu i le manaʻomia o voluma ma amata ona pipii.

Ppu sprading

O le taimi nei, o loʻo i ai faʻapitoa faʻapipiʻi i luga o faʻatau atu, faʻatagaina le felelei o le vaiaifa mai Polyarethane o iam ia lava. O le mea moni, latou te auai i le 'ava.

O le seti o faʻapipiʻi e aofia ai:

Mo le maualuga maualuga o le maualuga, polyarethane Finam o loʻo i ai i le vaega e tatau ona i ai se vevela e le maualalo ifo nai lo le 21˚.

  • 2 conlinder ma vaega o loʻo valiina i lanu eseese;
  • 3 m uumi manifinifi ma le talafeagai lanu pesega;
  • Fanaina o le pistol;
  • Faapipiiina ki;
  • seti o sui sui;
  • O totigilima tuai ma se afifi ma se telkone taua.

E tatau ona maitauina o loʻo i ai le 4 ituaiga 'atigi pusa faʻapipiʻi ua faʻaaogaina mo ituaiga eseese o PPUs.

Afai e manaʻomia le Sprasy Polyarethane Finam ma le faʻateleina o le maualuga, 28-30 kg / m³, faʻaaoga Foam UD 600.

E ese le vaega o le oloa mulimuli. Malamalama o Voung faʻataga oe e fuafua pe fia le tele o faʻapipiʻi o le a manaʻomia mo le talitonuina o le potu poʻo le faapaologa.

Foam Kit 200 (FK 200) avatu le 0.47 m³ Mafaufau i lena mo le fiafia tele, o le PPU Seaters o le 25 mm, e mafai ona e fuafuaina o lenei faʻapipiʻi o le a faʻatagaina oe e faʻamafanafana 18.8 m² pa. Fk 600 o le a tuʻuina atu se galuega o le 1.4 m³ o le faʻauma i lalo, lea e mafai ai ona e faʻamafanafana 56 'o.

O loʻo iai foʻi toto mo le faʻaalu o le PPU ma le faʻaititia o le malo, 16-20 kg / m³. O lenei fk 300 ma fk 1000. Foam bot 300 mataupu 0.7 m³ o le polytarthane o le pomu, e tutusa ma le mafiafia o le 25 mm. Ma le FK 1000, e mafai ona e mauaina 2.33 m³ o le polyarethane. O lena ma le le mautonu o le a taofia ma 93.2 M².

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia ni ata puipuia se penitala ia te oe lava

E tatau ona i ai i le mafaufau o le sili atu mo le maualuga-uiga, polyarethane o fagu conters ma vaega e tatau ona i ai se vevela e le maualalo nai lo le 21˚. Afai o le faʻapipiʻi ua teuina mo sina taimi i le malulu, e manaʻomia le taofiofia i le taimi o le potu i totonu o le potu ma le vevela o le taeao e sili ona lelei mo le ppu.

Talosaga ma le faʻapipiʻi e faʻafaigofieina i le tele o taimi. Muamua, e manaʻomia tele le faʻamamaina mai o lapisi ma le deprague propt pa poʻo le mamanu ua fuafuaina mo le teʻena. Afai e le faia le laualuga i le uʻamea, ma le tuʻusaʻo vai meke, e tatau ona e faʻatali le itiiti ifo i le 24 itula ina ia ola atoatoa le susuga i fafo o le mea. Faamalama, faitotoʻa ma luga o le faitotoʻa, o le mea e puipuia tele i PPU, puipui ma Polyedlene, faʻamautuina ma le lipine lipine.

Fufulu ma mago luga o luga, e mafai ona e alu i le stleter. O se manava ma le goggles lata ane i foliga e tatau ona tuu. Le puipuia o lavalava faʻaaogaina faʻapitoa.

Ona alu lea e faʻaputuputu le faʻapipiʻiina. I le taimi muamua, na tuu ai le leo i luga o le fana fana. O le faʻapipiʻi ki i le koneteina o loʻo 'auai i maʻea, faʻalagolago i la latou lanu lanu. A maeʻa, o le a fesoʻotaʻi ma ana mea i le fana, ma o le faʻapipiʻi ua sauni e galue.

A o le i amataina le SPYRY Polyarethane Bam i luga o le puipui, e manaʻomia le faia o se faʻataʻitaʻiga. I luga o le fasi polythylene faia vave sperateting ma vaai i le mamao i le va o le afu ma luga e sili ona faigofie. O se mamao lelei mo le faʻaaogaina o le feteʻenaʻiga o le 40-60 cm. A o fefiloi ma le mamao o le ppu e le mautonu ma faʻateleina, ma ua faʻateleina le taumafaina.

Faapipiiina i luga o le spray o polyrethane tatau ona galue le le fiafia. O le faasee faasee faasee o le au faitele i le faiga o le galuega.

O le faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaaogaina 2 taimi, ae mo le taimi lava e maeʻa ai le faaiuga o le galuega, e tatau ona e aveesea ma mama ai le aliʻi mai le mea e teu ai, ma le fana mai totonu. O le taimi lona lua o loʻo feosofi ma le fesoasoani a le faʻapipiʻi ua faia i totonu o le 30 aso.

Amata le faʻaaogaina

E pei ona o le faasee, polyarethane fom e le tutusa. Fale fale ma fale tumaoti uma taimi o le taimi o le taimi e maua ai le vevela i totonu o le vanimonimo. O le asiasiga o le Hormal Passter - O le masini lesitala o le Greammal Supporation - na faʻaalia ai o palu, kukisaina o aso faʻaonapo o loʻo maua mai i le 35% o le vevela na maua ona o le vevela. O le faʻasesega o polyturethane fuala o loʻo mafai ai ona e faʻaititia nei mea leiloa i le 5-7%.

I le iloiloina o le vave o fale i le taimi nei o le a vaaia i le faʻamasani mulise, e tusa ma le a le fesiligia o faʻamanuiaga. E faʻatatau i fale tumaoti na faʻaaogaina le vaitaʻele o vaitaau e fai ma faʻamalosi, toe totogi lona tau mo le 8-10 tausaga, e sefe ai le vevela.

Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

Faapipiiina Polyarethane Finam Do-IT-AE: Pros ma Es (Ata, Vitio)

Faitau atili