Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Anonim

A fausia se maualuga-lelei ma manaia inteor, e manaʻomia e faʻaaoga ni fofo uiga ese. O le lanu paleti e mafai ona tele le felelei naʻo le tasi-Photon Walpaper o le a faʻaaogaina, ma i se isi itu, o le ata atoa e suia i le puipui.

O le aso matou te fia talanoa ai e uiga i le puipui puipui ma pochids ma e uiga i latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese.

Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Potu potu i totonu o le itiiti ifo sitaili

O 'au fugalaau

Faʻaaogaina i ata puipui i le fugalaʻau mamanu o le Thenomen le sili atu. Sa fiafia i latou e tala teuteu masani, sa latou savavali ma le fiafia i luga o pa puipui ma lanu eseese.

Faatasi ai ma le sili ona lauiloa lanu i taimi uma, o le suauʻu na faʻamatalaina. Ua lauiloa o nei fugalaʻau faatusa i ai lagona agamalu, tagata faatau, alofa. O ofutino puipui ma nei fugalaʻau saili e faʻaaoga ai le toʻatele o tagata, ma o le a se isi mea e fatu ai le autau o lagona o le lagona, faigofie ma le toʻafilemu o le potu.

Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Foafoaina i le potu malolo o se pa manaia tele

Afai tatou te iloiloina le aotelega o manatu o le fatuina o se potu avanoa i le autu masani, e tatau ona maitauina o ata o laʻau poʻo isi lanu, e le mafai ona i ai i le potu faʻalenatura, ola ai, tau manatu ma o latou ata , faʻaaoga ata, poʻo le ata pepa puipui.

I le taimi lava e tasi, o le laufanua o puipui ma puipui i totonu o le fugalaʻau lanutee mafai ona faʻatino e pei o se elemene elemene, ae faʻapea foi ona lagolagoina mea masani.

A faiaina o le faitautusi, masani o le mamanu lea o le potu ma elemene elemene, e tatau ona e mulimulitaʻi i ni tulafono. O nei fesoasoani faigofie o le a fesoasoani e taofia ai ni mea sese i le fausiaina o se ata masani o le totonu.

  • A o galulue ma vaega o lafumanu, o le taulaiga e sili. I lea tulaga, e te filifilia se pepa puipui ma se ata tele i luga, ma faʻaaoga o le autu, faʻatofa atu. O le vaega o totoe o pa o puipui, lanu i le tasi lanu, pe o loʻo nofoia le tasi-ata ata. O le pepa puipui ma le tele o lanu laiti e le fautuaina, seʻi vagana o Rybi i mata o latou e le mauaina se mea.
  • I totonu o se tamaʻi potu, o lanu o feololo o vaega o feololo e tatau ona faʻaaogaina, e faʻalatalata atu i le ogatasi o leo i totonu o le potu i le potu i sili atu auiliiliga. I ni potu laiti, vali vali o mataupu fugalaʻau e foliga atoatoa o loʻo vaʻai lelei, poʻo le ata puipui i se tasi o pa autu.
  • O le puipui puipui ma aano o lafu e mafai ona faʻaaogaina i totonu o potu eseese, o le a latou faʻavasega le maualuga o le ata uma, ia faʻafaigofie ai. O tekonolosi faʻaonana i le tulaga o ata na mamao atu i luma, o lea o fugalaʻau i luga o le puipui o le a foliga mai ua ola. I se faʻaopopoga, o le fugalaʻau e faʻavae i ata o loʻo tupu i le tele o tagata.

Mataupu i luga o le autu: o le pa o le unred grid

Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Pa puipui ma fugalaʻau susu i le potu o tamaiti

  • Tele faʻaaogaina e faʻaaoga o se avanoa avanoa, faʻataʻitaʻiga i potu potu. O lenei muamua ala o le a talisapaia ou malo.
  • O le pepa puipui e le talafeagai mo ni faʻatonuga o mamanu, e faigata tele ona ulufale i totonu o le atunuʻu o loʻo i totonu o le atunuʻu, latou te foliga le lelei i totonu o le atunuʻu. Lelei.
  • Afai o loʻo e faʻaaogaina se ata pepa puipui, e manaʻomia tele e te pei o le ata i luga, ae ou te fiafia tele i ai. I le tulaga lea, le avanoa na e vaivai ai le mea na e lelava ai. E faʻatagaina le suʻesuʻe i le pepa puipui o le 3D, o loʻo suia le avanoa o le potu tele, ma o loʻo foliga foliga mai o loʻo foliga mai o latou ata.

Faʻaoga i totonu o le pa puipui o paluga ma mea teuteu e saʻo, faigata tele. E le faigofie mo i latou ona pikiina le laʻau laʻau, tuu i totonu, saʻo lelei le meaafale, tuu le malamalama. O le mea lea, aʻo leʻi atiaʻe le manatu o le faʻaali atu o le ata o soʻo se potu, e aoga le faʻafetaui e le mamanu.

Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Potumoe i lanu masani

Talosaga

Matau o le pepa puipui ma ata o orchids mafai ona faʻaaogaina i le tele o potu, ma e le gata i le potumoe. O le a matou vaʻai atu i le folasaga o se ata faʻapitoa i totonu o le potumoe, potu malolo, i le umukuka, i le faletaele.

  • Mo le potumoe, o le pepa puipui ma se fugalaʻau autu e talafeagai i le auala sili ona lelei. Orchids i luga o puipui o puipui i totonu o lenei potu o le a faʻatagaina ai oe e fausiaina i totonu o le agamalu o le agamalu, faigofie, agaalofa ma le toafilemu. I le taimi lava lea, o le lanu lanu o le potu e sili ona lelei i lanu pupula o le pastel Gamma. O lanu e lua e atoatoa: susu, kulimi, vanila lanu. Fai lau saofaga i le faʻavaeina o se vaʻaiga masani o fugalaʻau ola.
  • I totonu o le potu malolo o le potu malolo o le a le leiloa, pe a fai e eseese ma se masani masani. O se filifiliga lelei mo lo latou auai i le faʻamama avega i le ituaiga o le faʻamalama ata. E faʻapena foʻi le lanu o puipui o loʻo fausia ai se mamanu i se tino sima masani, o le fea e faigofie ona fetaui lelei o fugalaʻau.
  • I totonu o le umukuka, o le faʻaogaina o ata faʻapipiʻi e matua talafeagai foʻi. Ma le ofo foliga i ata e tasi i luga o luga o puipui ma umukuka ulu. E aliali mai se mea lelei, atoa-atoa ata. Manatua e manaʻomia le filifilia o ni pepa maualuga i le umukuka, aua o loʻo faigata tele le faʻagaioiga o lenei potu. Vinyl Wallpaper e faʻatagaina e saili mo se umukuka ma se lanu ua uma ona faʻaaogaina, pe ave se filifiliga mo le valiina, ma tosina ai orchids
  • I totonu o le faletaele, o le ata o popchids o le a talafeagai. O le a latou aumaia le filemu ma le mafanafana faʻatasi ma i latou, ia e agavaʻa mo le autu o lenei potu. Ioe, o le pepa puipui i totonu o le faletaele e le masani ona maua le avanoa e faʻasalaina ai, ae mafai ona e filifilia ceramora fulafula ma orchids, pe tusi i luga o se puipui sima.

Tusitusiga i luga o le autu: decor laulau dy dy: decopupage, cracker, vali

Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Fausiaina lanu pupula i le umukuka

O le fausiaina o se mamanu atoa i soʻo se potu, e ese mai i le faletaele, o le ae manaʻomia le tasi ituaiga o puipui. A filifilia se soa manuia, e tatau ai ona faalagolago i luga o tulafono nei:

  • O le Monophincnin Wallpaper mo se paga i le ata e filifilia e lona leo, ae le o le tala lea na faatusaina.
  • Afai e tatau ona e ulufale i se isi ata i totonu, e aoga le filifilia o mea faigofie, pei o le manifinifi po o se sela. I le tulaga maualuga, e mafai ona e taumafai e filifili se tapoleni ma ata o lanu tutusa po o mea.
  • A o le filifilia Katone Wallpaper, e manaʻomia le mafaufau i le mea lava e tasi. Afai e te filifilia se paga i pepa upega tafailagi, mafaufau i le pepa puipui o tutusa uiga. O eseesega i le vaega e sili atu le malosi.

Pepa puipui mo pa ma popchids, faaaoga i totonu o le totonugalemu o le auvae

Apitaga i le potumoe o ata pupula

O le mea moni, o le uiga o le pepa puipui mo puipui, o latou foliga ma foliga, oe saoloto e filifili oe lava, e aoga lava le manatuaina o le pepa puipui, ma i luga o le umukuka o le a fetaui Tusi ni uo, ae e tatau ona e valiina.

I le auala, i le auala folau, alavai pe i luga o le faapaologa, e mafai ona e filifilia pa puipui palasitika panels ma isi fugalaau foliga mai e pei o le ola. O le palasitika afu ma ni ata faʻapena o loʻo avanoa mo le ofi i totonu o le umukuka. Atonu latou te faʻaopopoina le aotelega o mataupu ma puipuia le pa o puipui mai le vai ma le gaʻo.

Mo le folasaga o se potu eseese i totonu o totonu, e fausia ai se siosiomaga o lagona ma agamalu, o le puipui puipui ma ata o le orchids e fetaui lelei. Tusi i luga o le avanoa o launastery o le a le faigofie, ae o le iʻuga o le latou aʻafiaga lelei ia te oe ma ou aiga, i le lumanaʻi o le a sili atu ona e talisapaia.

Faitau atili