Flizelin ituaiga (vai-palu gluue ie

Anonim

O le mea moni, o le flizellin ituaiga e le o se tutoʻatasi o ie, ae le o lona ituaiga. O le faavae mo le glie flingline, o le tonu o fasi fasi mea e liliu i se sili atu mausali mo le ua.

Talafaasolopito o le amataga

Flizelin ituaiga (vai-palu gluue ie

Taliina o le fesili o le a le mea o le a mafai ona e malamalama i le talaʻaga o lona tupu. E le o se ie i latou uma, ae o le pepa-pei o le taʻele tavas. Ae na tupu o le vai-apamemea pepa flisellin sa masani ona telefoni i le telefoni i le vai o ofu, mo le uafu.

Fiber e faia i luga o le flizelin ituaiga na aliali mai i le seneturi talu ai. Mo le taimi muamua na amata ai ona latou faia i pisinisi Siamani. I le pisinisi a le aiga, o Flizelin Fordband na aliali mai i le pito o le 20th seneturi, ma le salalau atu na mauaina i le sefulu tausaga talu ai.

Tuutuuga ma meatotino

Flislin ituaiga o se kelu pe leai-brace-faavae mea, matua manifinifi ma palasitika . E maua e ala i le tipiina i luga o se palu masani a Phlizelin i luga o le fasipepa o le 12 mm lautele.

O lenei mea faʻalavelave e aofia ai vailaʻau faʻafefe fou. E ui i lona atamai, flizelin ituaiga faʻamalosia o le ie, aua le avatua ia te ia i devices, milimili, e malepe. O lenei uiga e sili ona taua.

Vai-agaalofa o Fulisentine e matua ono onosai lava, na e foliga mai na sapasapaia ai le lelei a latou mea, e leai se mea. Suavai e mitiia leaga. E le palapala le ie mai lona talosaga.

Afai e te faia ni vaega se lua o ie, i le va o loʻo i ai se vai-toʻulu e felelei, latou te faapipiiina.

I le suisui ma mo le ie puipui, toso ma ofu, o mea ua faʻaaogaina ona o le ofoofogia gafatia e tausia ai pepa.

Ituaiga ma Talosaga

O le lautele lautele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi o loʻo sukiina lavalava, mou atu mai le afiafi afiafi, faʻaiʻu i tau. I le tulaga lea, o le vai-maa mea e le talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Dragon: Modular Orgami, fonotaga polokalame ma laasaga-ala-sitepu faatonuga ma le matai vasega

Mo le suisui lavalava

O le flizelin glue fbric ua faaaoga e taofi ai le foliga o le ua. O le le mautonu o le fliesline o loʻo faʻaaoga e faʻamalosia ai pito o fata, isu, isuʻi isu ma tauau.

Fuafua i le lanu, ituaiga ituaiga o phlizelin iloga: uliuli ma paʻepaʻe. E tusa ai ma le le fiafia, e vaevaeina e faʻatatau i iunite: Mai le 18 i le 70. E sefuluvalu iunite e sili ona sili ona atamai o le mafai. O le tele o mea e faʻafiti o loʻo faʻaaoga i le suisui o le fafo atu o le fafo ma sui.

Lua-auala vai-palu mea o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai ni vaega se lua. Faʻapea foi, o lenei sui o le sui o le sui o loʻo aoga mo le faia o mea manogi ma aʻoaʻoga mo tamaiti.

Le Foafoaga

Flizelin ituaiga (vai-palu gluue ie

Faiga e fetaui lelei mo oporodidery Beads, lipine poo filo. Faafetai i lona i ai, o filo ua pau i luga o le tapoleni malosi ma tutusa. I lenei tulaga, o le ie e le imoina o. Mo afu fusi, o le faʻaaogaina o faʻailoga pepelo e sili ona taua: o le ie e faʻapipiʻi, ma e matagofie le oloa ma orgaric.

O lenei tapoleni ua teuteuina mai le faavae. I le maeʻa ai o le faaiuga o le galuega, o mea e faigofie ona aveʻesea, e aunoa ma suia le ata. O le fausaga o le tapoleni e faʻamalosia ai le atigi pusa e aofia ai naʻo se mea faʻapitoa vai. O mea e teu ai mea o loʻo faʻaogaina i le lavelave aʻi, i le suisui - e faʻamau ai le 'ie.

O Flislin o se fesoasoani sili ona taua mo oporoidery ma fasi poʻo filo o soʻo se lavelave ma isi ituaiga o nila. Faʻaaogaina se vai-mataina o le suavai o le flienting parvase, e mafai ona e faia ni sikafu ma lavalava o le ofoofogia matagofie.

Tagata feiloga

O le isi ituaiga o mea manaia o mea o se alofilima, faʻaaogaina, faʻaaoga, e teuteu bouquets ma fugalaʻau. O lenei o le upega tafailagi i le ituaiga o le afā aʻiaʻi o fibers manifinifi. E ui lava e aofia ai naʻo le alatele o le vailaʻau, o le faʻaoʻoʻu foliga foliga pei o se matua masani ma matagofie.

Mo le faʻamalosia o palp ma le pulupulu o tisu, volumarc pwliclin na faia, lea e aofia ai le tolu faʻapipiʻi i le taimi e tasi. Pito i luga ma lalo - web ma maualuga maualuga tulaga. Le averesi o nei faaputuga ma fatuina le voluma. Ituaiga mea o mea e sili ona lelei le vevela o le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se ato ma le tisu alatoto ma ou lava lima: mamanu ma faʻamatalaga

O lea, o le flislin o se lewven scrive ie. E mai le laina o le laina o le fomu o le fomu o le fomu. O lo latou lautele eseese mai le 1.2 cm i le 1.5 cm.

Flyzelin fasi pepa o loʻo faʻatau atu i ni faleoloa suʻi. E mafai foi ona e faia oe lava.

Manatu Tau

Teu vai-Bealble Fluzelin e sili ona lelei i totonu e puipuia mai le susu, maualuga vevela ma susulu o le la. O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻasolosolo ai i le vai, ma o le vevela o loʻo afaina ai lona fausaga.

O mea o fuata e manaʻomia le puipuiga mai le susu. O le fugalaʻau flizelin cobweb o loʻo taofia lelei le pepa i se tulaga mamago.

Flyzelline o se vaega o lavalava, e leai se tausiga faʻapitoa e le manaʻomia. A faʻagaioia ma le faʻatumauina o mea faapena, o le ituaiga o aano o lavalava lavalava e tatau ona amanaia.

Suavai-Lulu lamolemole Phlizelin ua faʻaaogaina lautele i le suʻisuʻi, fusi, patchwork ma isi ituaiga o niclework. A aunoa ma lea, e leai lava se lalolagi folo e pei o tagata. O le maua o tau, faʻafetaia o oloa gaosi ma privilence na faʻateleina lona lauiloa.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le fluzelina dumponin mai Alexander Timofeeva:

Faitau atili