Polycarboate Falemeli Faauma

Anonim

O le isi itu e faʻapipiʻi ai se uʻamea-palasitika faʻataa o le sikafu o le pa ma polycarboate, e tumau i totonu o le atoa uʻamea fausaga, e maualalo le paʻu ma foliga matagofie. O lenei uluai mamanu o le a teuteuina le fogafale o le fale ma e talafeagai mo soʻo se mea i totonu o le tele o le tele o le gaosia.

I lenei tala, matou te manatunatu e fai silagi ma ou lava lima, oa tala e tatau ona maitauina pe a galulue faʻatasi ma le cellulad ma monolithoc polycarbonate.

Galuega sauniuni

Polycarboate Falemeli Faauma

O le utaga o le faapaologa e tatau ona mamanuina e tusa ai ma le tuuaia o avega.

Matou te saunia le potu i le faʻapipiʻiina o polycarboate. A o le i amataina le galuega, matou te fuafuaina le avega i luga o le ogaumu, matou te iloiloina o le fausaga uamea, ma vaevaeina i le puipui mai le paneta i luga o le vaalele.

Matou te saunia auala talafeagai i le nofoaga o galuega.

Matou te faʻatinoina le manaʻoga mo tupe tetele poʻo le fuafuaina o le faʻavae o le faʻavae o le faapaologa. I luga o faamaumauga o teuina mo avega uma, O le a tatau ona i ai i se tulaga lelei atoatoa, o faʻafitauli uma o loʻo iai nei mai le pefu, susu ma sasaa ma vaifofo.

Tatou te faʻamalosia pe sui le uʻamea faʻavae, faʻagasologa uamea e le afā-ricroon faʻavae. Afai o loʻo fuafua e faʻaaoga se faapaologa i le tausaga atoa o se nofoaga e nonofo ai, suia le tuʻuga i luga o le puipui o volbam.

Polycarboate mafiafia filifili fuafua e fuafua i le vaitau o le faʻaaogaina o le potu ma le fuafuaina fuafuaina.

Fuafuaina o Mea

Polycarboate Falemeli Faauma

O le filifiliga saʻo lava i luga o le ituaiga mamanu ma fuafua mea, e tatau ona e tusia muamua se ata i luga o pepa.

Matou te fuaina le fausaga ma vaega o le vaega o le faapaologa o loo i le glazing.

Matou te fuafua e fuafua i le tele o le polycarboate pepa, o le a le tele o mea o le a alu i otaota. Matou te tuʻufaʻatasia se laupepa o le tipiina e sili atu le lelei o le tafe o le polymer.

Faapipiiina polycarbonate ma ou lava lima

Matou te saunia mea faigaluega ma faʻatau ai mea. E sili atu le malamalama o Polyparent Polymer le sili atu le malamalama nai lo fala. Faapipiiina o polycarboate mafai ona faia e ala i vaega mautu po o tamai panels.

Mataupu i luga o le autu: Filifili Loops mo Alminim Deadors: Fuataga ma Faapipiiina

Polycarboate Falemeli Faauma

Carbonate o loʻo tipi lelei e se grinder poʻo se faʻailoga o le faʻailoga

O le a e manaʻomia mea faigaluega:

  • Electrizsaw, Burgarian, sikulukalaita, Dralling;
  • Fausiaina tulaga, rofautte, fau le fausiaina o naifi;
  • apefai.

Mafaufau pe faʻafefea ona faʻaosofia le sikaina o le loggia ma le faapaologa ma le polycarboatea ma ou lima lima.

Vaega o galuega:

  1. O le metallic po o Aluminim Fitu ua saunia. O le faʻavaʻa ua gaosia e amanaia le mafiafia o le polycarboate pepa. Mo le tamaoaiga o se vaega ma le mafiafia o le 6 i le 16 mm, o loʻo tuʻuina atu i le sili atu lagolago lagolago i se laasaga o le 700 mm, e mafai ona oʻo atu i le 25 mm, o le sitepu e mafai ona oʻo i le 25 mm, o le sitepu e mafai ona ofi i le 25 MM, e mafai ona oʻo atu i le 25 MM, e mafai ona oʻo atu i le 25 mm, o le sitepu e oʻo i le 2550 mm e mafai ona oʻo i le 25 MM, e mafai ona oʻo atu i le 25 MM, e mafai ona oʻo atu i le 25 mm, o le sitepu e mafai ona oʻo atu i le 25 MM, e mafai ona oʻo atu i le 2550 mm e mafai ona oʻo i le 2550 mm e mafai ona oʻo i le 2550 mm e mafai ona oʻo i le 2550 mm.
  2. Matou te tipiina i luga o mea talafeagai ma le fesoasoani a se ata po o le stationery naifi. Matou te amanaia le avanoa i le va o le laupepa ma le faʻavaʻa e tatau ona 2, 5-4 mm. O le DIVILS i se laupepa o pu i lalo o fusi, e tatau ona latou 1.5 mm sili atu nai lo le lapoa o le sikulu.
  3. O pito o loʻo faʻapipiʻiina ma se faʻapitoa almininum lipine e puipuia mai le susu ma le pefu.
  4. Fou polycarboate i le faʻavaʻa i luga o le faʻaoʻoina o le faʻafanua poʻo fao i luga o le ulu o le ulu o le ulu (thermoshata i le vae tutusa. O lenei ituaiga o faʻapipiʻi puipuia o mea mata mata mai le faʻavae o paʻu.
  5. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi galuega, soʻo se soʻotaga uma ma le maualuga-lelei faʻapipiʻiina sili atu.
  6. Faapipii le faaaliga. Mo faʻatonuga i le faʻapipiʻiina o le cellular polycarboate, vaʻai lenei vitio:

Polycarboate le mafai ona faia le galuega a le aufaitau vasega. I le faʻagasologa o le mauga, laupepa e fesoʻotaʻi i le pito i luga. O le itu ma le ultraviole puipuiga e tatau ona liliu i le auala.

Tulaga o le faʻapipiʻiina o le mafai ona faʻapipiʻi

Ina ua faʻapipiʻi le taualuga o le taualuga poʻo le punou o le faapaologa, mafaufau i le sili atu o le mafai ona avea ma le faʻailogaina o le laupepa o le pepa filifilia o le polycarbonate. Faʻatau mea e faʻatagaina ai le faʻatagaina o le andiuus na sili atu nai lo le sili atu nai lo mea moni manaʻomia.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le mamanu o le pito o le pito o le pito o le fesoʻotaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi ma le jigsaw.

O le mea e tatau ona e iloa pe a galue ma polycarboate

Polycarboate Falemeli Faauma

I le gasologa o galuega, o foliga nei e tatau ona amanaia:

  • O le laupepa e faʻapipiʻi e le puipuiga e fetaui i fafo;
  • O le pito o loʻo maligi mai ma se faʻapitoa almininum libbon pe tapunia ma sipi;
  • Ua aveʻese mai e le ata puipuia pe a maeʻa le faaiuga o le galuega, talu mai mea o loʻo i ai se tamaʻi tetee, mafai ona faʻataʻapeʻapeina e tusa lava poʻo aʻoaʻoga e seasea lava tupu ese;
  • Pe a tipi i fafo pepa ma faʻapipiʻi i latou i faʻaiuga o le tasi ma le isi, matou te aumaia le faʻailoga e oe lava ia e ala i le lipine o le tagata lava ia.

Mataupu i luga o le autu: Polofesa fautua: Filifili puʻupuʻu pulle ma pupuni

Polycarboate Falemeli Faauma

Afai na e setiina se lanu valivali polycarboate, o le a matagofie le taʻalo o le siisiini

Polycarbonbate Paron foliga matagofie tele. O nei mea e puipuia ai i le faʻasaga i aafiaga o le tau ma taofia le mafanafana.

Faʻafetai i se lautele lautele i le eseese lanu lanu, e oʻo lava i le sili atu o le sili ona faʻamalosia tagata poloketi poloketi e faigofie ona faʻatino. Fuafua i luga o le lanu lanu lanu, o le paneta o le a tui mai le 20 i le 90% o le malamalama masani.

Faitau atili