Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Anonim

Tumau ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo manaʻomia puipuiga mai le aafiaga o mea masani. Fuafua i luga o le faʻavae, e faʻaoga i le 10% le susu. O le feoai solo e mafai ona liliuina vai malo i totonu o meleniga o loʻo faʻaleagaina ai puipui mai totonu. Valivali i luga o le sima mo fafo galuega fausia se pa puipui mai le tui o le vai e faʻaleagaina ai le gaioiga o le la ma le matagi. Ma le faatapulaa paketi ata o puipui ma se auala savali i luga o le auala e sili atu le faia o oe lava, ae aua le sefeina i le lelei o mea.

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Vali i luga o sima

E manaʻomia le puipuiga o le faʻaaloalo

O le isi vaega o galuega o faʻamaeʻaina na mafua ai se uo ia te aʻu mo se fautuaga ma se fesoasoani. Sa fiafia Siak i le auala e vali ai le sima i fafo ma totonu ma o latou lava lima. O le a le eseesega i le va o mea mo pa, ala ma fogafale i le faletaavale. O le a le fufuluina o le a fesoasoani e aveese le vali tuai ma le palapala ua aliali mai. Ua uma ona ia iloa o le sima na faia epoxy ma polysurethane vali mo puipui i luga o le fale ma luga o le auala. O le a le mea na vaaia o se paʻu palu e ese mai le faʻasesega.

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Vali i luga o le sima mo galuega i fafo

E mautu le sima, e le tali atu i le malosi o acidic ma alkaline fofo. E mafai ona tatalia tele avega mamafa. Vaivai o fausaga o fausaga mai i le COMER FOLAFOLAGA O LE LALOLAGI LALOLAGI i aafiaga tau tamaoaiga. O le puipui puipui e mafai ona faigofie ona ulagia ma se uamea mea. E oo lava i seevae masani e foliga mai e tape ai le fola i luga. Feula atu i le fausiaina o le faaputuga.

O le la ma le matagi e le o ni uo o sima. I le tau malulu, ona fesuiaʻi solo lea i totonu i le aisa ma faʻaleagaina puipui ma ala mai totonu. O le vali e manaʻomia e puipuia ai le sima. E tatau ona iai ni uiga,

  1. Maualuga maualuga - o le a o ma le sima.
  2. Lelei le malu ina ia e tasi le vaega e lava e ufiufi ai luga.
  3. Hydrophobicity mo le toe faia o le vai ma puipuiga mai le timu ma le susu.
  4. O le palasitika e faʻatagaina ai le vali e faʻalautele ai ma le faʻaleaogaina pe a suia le vevela i le puipui.
  5. E oʻo mai le tetee a Pape Fomaʻi o le tautua o le tautua o le fola ma ala i sone i sone ma gaioiga malosi.

O atavali i luga o le sima e iai uiga eseese. O le taua tele o loo i ai. Fofo fofo e le mafai ona fesootai i le tele o mea uma.

Le mea autu mo le faʻamaeʻaina o mea - tausisi

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Tutoatasi valivali i luga o sima

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se vai taele

Gaosi e ofoina atu ni ata eseese. Ua latou sese. O le lelei ma le tumau o tuʻufaʻatasiga e taugata. Na latou totogiina atoatoa mo le tautua ola ma le tomai e vali ai ma o latou lava lima. O mea mamafa e faʻailoa ai laʻu uo o loʻo potopoto i le laulau.

ValiCoating M2 litaAofai o faaputugaTalosagale atoatoa
Suauu Susumeme3 - 4.2.Pa puipui i totonu ma fafopupuu potu pupuu, malosi le manogi, susunuina, e le o le ea
acrylic3 - 4.2.Pa puipui i totonu ma fafoMaualalo vina le atoatoa
Anucate4 - 5.Sili atu nai lo le 3.Mo galuega mai fafoLeaga laʻei, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni vaega
Silikicone4 - 62.Mo totonu ma fafo faaaogainaMaualuga tau
Tuai6 - 92.Mo galuega i totonuE le taliaina le le lelei o le vevela, i luga o le auala e mafai ona faʻaaogaina i le itu i saute
rumber4 - 5.tasiLauteleMaualuga tau
EPOXY3 - 4.tasimo fola ma fola i fafoO le lavelave o le tapenaina o le lua-vaega o le vaega
Polyearthhan12tasiLava-Lainming folaO le lavelave o kuka e le talafeagai mo puipui

Filifiliga masani e vali ai puipui sima - suauu vali. E taugofie le taugofie, soloia vai. O pa puipui i fale nofomau e le mafai ona valiina, aua o le ata tifaga na faia pe a fai e le pasi le ea. E vave ona gagau le enamell ma aveese. Fufulu na na o le faamaluluina, e manaʻomia le aveeseina o le spat.

EPOXX LEMAMEL SIM-ITUAIGA FANUA-FAIA. E faʻaaogaina mo pa puipui ma fola i totonu o le fale ma puipuia sui o togafiti, nofoaga ma le faʻasologa o alalaupapa, laina eletise, fafo. E faigofie ona aoga ma ou lava lima, faʻaaogaina i itu uma o itulagi, frate-ua foʻi mai. E fautuaina e maua ai le ata i le vevela i luga o le 5 tikeri.

Vaega o le auiliiliga o le ate i le fou pisia

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Valivali mo le galue malosi i fafo

O le laualuga o le malaia malulu o le urther e amio lelei ma le le lelei le tausisi. Ae le i valiina le fola sima ma pa ma o latou lava lima, e te manaʻomia le sauniuniga. E tatau ona tu i le 30 aso fou e le tusa ile 30 aso. Ona mafai lea ona sauniuni i lalo o le vali.

  1. Aveese uma palapala mai luga.
  2. Manino le vali toega.
  3. O le fufuluina o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamaina mulimuli mai le pefu, palapala, gaʻo gaʻo.
  4. Shatpend tootoo ma palu.
  5. Ufiufi uma muamua. O le filifiliga o mea ua faia e tusa ai ma le ituaiga vali o le a faaaogaina.
  6. Valivali o sima fola po o puipui e tusa ma faʻatonuga i luga o le faʻaiuga o mea ua maeʻa.

E mafai ona faia mea uma i ou lava lima. E manaʻomia le aveeseina o le efuefu uma e faamautu ai le alavai ma tuʻu le laualuga ina ia faʻamago pe a maeʻa gaioiga taʻitasi.

Vadik aveese le vali tuai ma faaaoga le hashes

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Matou te filifilia le vali i luga o sima

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se tamai tamaʻi mamoe # suʻisuʻi i ou lava lima

Saunia o puipui ma le itupa i le faletaavale tuai i lalo o le vali, vidik na faia ma o latou lava lima uma. Na ia amata i loʻu fafaga mai le sili ona ou popole ai ma aapa atu faigofie faigofie:

  • feololo ma le faʻaaogaina o grinder ma 'auvae;
  • fale maloloina ma le lotoifale i le lotoifale;
  • Vailaau faʻaaoga lefu ma sologa.

I le taimi muamua laʻu uo na faʻaaogaina le paipa lio e uiga i le uʻamea uʻamea. Na ia suʻeina le tamaʻi vaega, o nisi taimi faʻatasi ma le sima. I le taimi lava e tasi, o le ao pogisa lea na oso aʻe ai, ma malosi faʻamalosi tino. O le tomai e faʻagaioia ai le malosi o le mea faigaluega i Vaik sa. Na ia puipuia ona mata ma tioata, laei se ufimata.

Fautuaga! Faʻamama le mea na gaosia ai le vai mai le vai mai le sprayer, pefu o le a faʻaititia. Na o le le sasaa tele.

Na avea aʻu ma se alofa alofa. Na ou aumaia ia te ia se uʻamea spamala ma se lapoʻa fau fale. O lenei ua ia vaavatu uma fasi o mea tuai ma teuina na faamaluluina. O le itutino o le faʻavae na mu i fafo, maʻea manatu o le asu. O lea, na te leʻi aveesea le toeā ola.

A mavae le taimi, vidik na toe faafoi. Na ia iloaina lenei metotia lelei mo le galuega i le taumalulu. I le taumafanafana ma vevela tele.

Na ou aumaia se mea na tupu muamua mai le taavale. O le fufuluina ua filifilia vali. E faʻaaoga i luga ma, ulufale i totonu o se vailaʻau talimalo, faʻalu le vali. O nisi taimi e tatau ona e tape uma mea mo ni metotia. Uamea Spalaula ma How Services i lenei mataupu e tatau ai. O le malosi malosi o le sone o le softvent e mafai ona faʻaleagaina le manava o totoga. O mea le lelei e te manaʻomia e aveese ai le malo mautu.

Parry le mafiafia ma le uafu tetee e taua tele mo puipui i fafo.

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Tatalo i luga o le sima ma ou lava lima

Valivali ma nisi uiga o loʻo filifilia mo le maeʻa o le faʻafouga:

  • agalelei lelei ma sima;
  • tulei vai;
  • pasi le ea.

Mai Mea Faʻaaogaina mo puipui i fafo, lauiloa:

  • anicate;
  • silicone;
  • acrylic.

E leʻi leva ona ola ona vaiʻili. E faigata tele ona aveese ae leʻi oʻo i le isi atavali. O puipui e le o manavaina i lalo, ma o le microclite i totonu o le fale ua faalavelavea.

Mo auala i totonu o le lotoa ma pakaga paka, frost-tetee ma ofuina le tino-tetee vali talafeagai:

  • apoxxxy;
  • polyrethhane;
  • paʻu.

Na te fausia se ata maumaututu mautu, e tetee i le soloia ma le faʻaleagaina tino. Ofu na o le vai ma puipuia sima. Fufulu i luga o le toe faʻaleleia, filifilia e le ituaiga tuʻufaʻatasiga o faʻavae, ma aveese le vali tuai ma se vailaʻau faigofie ma ou lima metotia. Mo se metotia inisinia, aveese le unating e nei vai-palu palu palu e faigata.

Pato fola vali vali

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Valivali mo le galue malosi i fafo

O le paʻu o paʻu e fai ma sui o se vaega lavelave i luga o le acrylic o loʻo i ai ma le faʻaopoopoina mai Inicone ma isi vaega. Suavai-Pa'ū, ma lelei le malufafa, na aliali mai talu ai nei ma ua masani ai i luga o le uʻamea. E faigofie atu le faʻatau i totonu o se faleoloa taʻavale i le apamemea, talu ona e auai i taʻavale pei o lana fala, tutusa ma le paʻu, luga.

Mataupu i luga o le autu: O a ofu o lotoa e fetaui i meaafale pogisa

O le atavali sima o le fola o le paʻu o le paʻu o loʻo faʻaalia ai le potu o se foliga manaia. Taua o meatotino e avatu ai le laualuga:

  • Tetee atu i le susu ma vailaau;
  • taofia o le tagi;
  • faasosinaina leo;
  • siosiomaga e le afaina;
  • E mafai ona e pikiina lanu malamalama mo le tofo uma.

O le paʻu paʻu e fetaui lelei mo pa. E faigofie ona aveʻesea ma ou lava lima pe a sauni mo se faʻaiuga fou. Fufulu mea lelei ma e leai se malosi manogi. Sa fiafia Vidik i le vali le fola sima i totonu o le fale ma i totonu o le lotoā. Na ou fautuaina o ia o se fou vaega. I fale, paʻu vali ufiufi coverte sima tino o palkories, fale tekini, potu aoga, ala ma nofoaga i luga o le auala.

Valivali o pa i totonu

I le faʻaopopoina o ia mea ua faamautuina i totonu o le laulau, o pa puipui i totonu o le fale e mafai ona faʻaputu ma le talimalo o vai. E manaʻomia le aveese o le palapala ma le pefu mai luga, ufiufi uma le primer loloto loloto ma faʻatali mo le faʻamamaina atoa. Fuvae luga o pa e faʻaaoga i le tele o taimi, aua e aoga, e aunoa ma le faʻafaileleina loloto.

O puipui o le faletaavale, o le fale o le fale teu oloa, o le boraler potu o le a puipuia ai le EPOXy vali. E faia le tutusa ma le sili atu galuega. O le lavelave o lona faʻaaogaina i le tapenaina o se fefiloi o se lua tuʻufaʻatasi. O le laualuga ua uma ona saunia. Ina ia aveese le palapala palapala, faʻaaoga se mea puʻupuʻu. E manaʻomia le mulimuli i faʻatonuga ma faʻavae faʻamatalaina i luga o le afifi.

I luga o le fola, eʻela vae, tuʻituʻi le mulivae ma pa'ū susunuina sikaleti

Paʻu ma le polyarethane vali i luga o le sima mo galuega i fafo

Vali i luga o sima

O le au vali tuai e aveese le fola i ou lava lima faigofie nai lo le puipui. E le tafe, ma i luga o le taimi faʻamalosi tino le ala e aunoa ma se isi talosaga. O le faʻamamaina mai o toetuma o vailaʻau ma le palapala o le sili ona talafeagai o le vai i totonu o le vai i lalo o le faʻamalosiʻau mai le hese.

O le mea taua e faʻatamaia ai le faʻafitauli i luga o le fola o le:

  • Vae o tagata tafea le laualuga a o le a savali;
  • I nofoaga ma nofoaga lata ane, o le mamafa o mulivae manifinifi - pusa;
  • O meaafale faigata na te fatuina fuainumera;
  • E mafai ona paʻu tagata asiasi i mea tetele ma mumu poʻo sikaleti.

O ata uma i luga o tulaga lelei e faʻamalieina ai manaʻoga uma, maua:

  • apoxxxy;
  • polyaurethane.

Uma e mafai ona apalai ma rollers ma vali. Epoxy enamel ua saunia mai i vaega e lua i taimi uma ae leʻi faʻaaoga. E faigata ona aveese, ae mafai ona e faʻaaogaina le vaega o loʻo taua i lalo e faʻamau ai le ufiufi mai palapala.

Polyoarthane Branication o loʻo faʻaaogaina mo le pisia ma faia ni fua fulafula. Corntint pe a faʻatau i totonu o le faleoloa pe ae leʻi faʻaaogaina.

Faitau atili