Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

Anonim

Ata

E fai ai le moega o le kapoti, o le a e manaʻomia se ata. Mo lenei, o tagata atamamai ua fautuaina le tusi militeve.

Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

O le kapeneta moega o se fofo lelei mo i latou e i ai se tamaʻi fale mautotogi, o lona fuafuaga e mafai ai ona e gagau le moega i foliga o se kapoti pe a tatau ai.

Galuega sauniuni

Faia o se moega pepe ma mea faigaluega nei:

  • Perfoator ma le gaoia (lapoa 10 mm);
  • Taula ma le taupulega (lapoa 10-12, ma le umi - sili atu nai lo 80 mm);
  • sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • Fauina le tulimanu;
  • maualuga (umi sili atu nai lo le 500 mm);
  • uʻamea;
  • penitala.

Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

Ata o le pusaaipoto.

O le moega o le kapeneta e faia ma ou lava lima, tusi ni meaafale lelei. Faapipiiina o ia mea e faigofie ona faia ma ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, faaaoga le polokalame e aofia i totonu o le pusa. O auiliiliga o mea i le lumanaʻi e faia i le 18 mm mafiafia chipboard.

O le mea o loʻo togafitia ma se mesine pito (mafiafia 0,5 mm). Mo lenei, o le oloa mulimuli e faʻaaogaina i le iʻuga o auiliiliga (lalo e le isi itu). Uamea vevela. O le itu ua talepeina ma fetaomi faasaga i le laualuga ma mea matutu. E sili atu le tele o tumutumu. O le chamfer ua musuia e le samoa. Ina ia faia se moega pepe, e tatau ona amanaia le demared parameters. Tulaga masani o le oloa mulimuli o le 2000x1600x220 mm.

Galuega autu

O le mamanu ua mamanuina mo le loto i ai ma se uamea faavaa. Sa manaʻomia muamua le filifili i le nofoaga o le faʻapipiʻi o le moega o le moega fale. Fola e tatau ona i ai tusa (o se mea sese e faʻatagaina i le 5 mm i le 1 m umi). A leai, o le meafale o le a vave faʻatoʻilaloina. O le vaega o le oloa o le a tufatufa (mm):

Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

Faaketa o le siitiaina o le galuega mo le kapeneta moega.

  • 2 Workrobe Streewol (2282x4420);
  • pito i lalo ma le pito i luga (1695x420);
  • o le itu i itu (1685x22235);
  • 2 itu o le skeleton o le fulufulu pu (2038x150);
  • i tua ma luma o le lautele (1605x150);
  • 2 ivi le malo (1690x350).

Pe a filifilia se masini liliuga, o le malosi o le kesi o kesi e amanaia (vaai laulau). Ina ia faia se moega pepe, faʻamaonia (5x70), o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa (4x16), meafale tulimanu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fausia se atunuʻu o le atunuʻu ma se faleuila

O le ivi o le malo, o le pito i lalo ma o le pito i luga o loʻo mimilo i le iʻuga ma se taʻavale o le 5 mm. O isi itu o elemene e faʻauʻuina i se taʻavale (i le vaalele) e 8 mm. Faʻamaonia o le a manaʻomia mo le fusi. O le taunuuga o le mamanuina o lo o faapipiiina i le nofoaga. O loʻo faʻapipiʻiina le kapeneta i le pa ma le faʻaaogaina o le taula ma faʻamalosia tulimanu.

Ae le i faʻapipiʻiina, o le faʻamalosiʻau o itu ma itu taumatau i le va o latou ma laina faʻaofuina e fuaina. I le nofoaga o loʻo iai le faʻapipiʻi o le pusa, o le promonth ua le mautonu. Afai o le faʻavae o loʻo fesoʻotaʻi i se taimi umi, ona faʻaaoga lea o le meaafale o le moega i autafa o le moega.

Taua taimi

O vaega o le auala o le auala e faʻapipiʻiina i luga o autafa. E faʻapena foʻi, faʻapipiʻi o se faʻavaʻa o le scart o loʻo faʻapipiʻiina. O le fusi o le orthopepedic base ua mautu i le sprapping faʻaaogaina le polokalame (mai le tagata gaosi). Ona tosoina lea o le vaega o le auala o le moega kapoti. O le faiga na tupu. I le pito i luga o le fusipauina fai ni pu mo le nanaina o vae. Mo lenei, o le muamua 18 mm drill ua faaaogaina.

Auiliiliga o loʻo faia ai le faʻavaʻa, ua le fiafia i le kulimi. O pine na faʻaaogaina e faʻaputuputu ai le oloa e tatau ona iai se faʻatagata. Ina ia maua le lumanaʻi o le moega le sili atu le malosi ma le faʻatuatuaina i le faʻavaʻa sa faʻasusuina le fao. Ae le i faʻapipiʻiina le motu, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi ai le tapulaʻa. O le faia o lenei mea, latou te faʻaogaina se nofoaafi ma se koluse vaega o 100x50 mm. Ma o le faʻauluuluga o le CrossBar ma Transverse elemene i le 50 cm faʻaopoopoga faʻapipiʻi.

O le isi laasaga o le fetaui ma le nonoa o le pito i luma. O loʻo saʻo i le pito i fafo o le pito i fafo o le faʻaaogaina o le 4 meafale tulimanu (mai le 10). Ona fefiloi lea o le kilia. Afai e tatau, ua fetuunai le tulimanu. Lagolagoina lagolago e faʻapipiʻi i totonu o pu sa saunia.

Tagata faʻapitoa e le fautuaina e faʻapipiʻi i luga o le auala o le kapeneta faʻata, pei ona le mafai ona taofia ai le tele o avega.

O le vaega e mafai ona teuteuina i ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa. O le nofoaga o le faʻatulagaina o tamaʻitaʻi ua filifilia tutoʻatasi. O le mea autu o le moega pepe e faigofie ona suia. Fafine tagata fai mai e fautuaina le faʻatauina o mea lelei ma le maualuga. Pe a filifilia, o le malosi o le kesi kesi ma le mamafa o le atoa fausaga ua amanaia. O le elemene mulimuli e mafai ona suia i le meafale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se lua-maualuga faʻatasi ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

Faʻafefea ona fai sau oe lava le moega pepe?

Faitau atili