Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Anonim

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Ina ia mafai ona faasaoina le fogaa maua ai le faʻatulagaina ma le faʻamaoni o le faʻavae, aloese mai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le taualuga ma le vai i le taimi e ave ai le tele o alavai. E mafai ona e fuaina alavai mai le malu o paipa ma ou lava lima. I lenei tulaga, o ia ituaiga o le a matua seemu ma o le a le faʻaititia i le gaosiga o oloa uma.

Tofiga o le susu

O le tofiga o alavai ua iloa i tagata uma, ma e mafai ona e mautinoa o le manaʻoga e faʻamautu manino ai, vaavaai atu e pei o le timu poʻo le suʻesuʻeina o le fale. Vai tafe, sasaa luga o puipui ma faʻaputuputu foliga, totini lima ma vaalele, pa'ū i luga o le fale, pupuʻu i le fale - o le mamao lea o le lisi o mea.

O alavai e mafai ona aveesea i luga o le vai i totonu o le afa o le afa po o alavai alavai, ae e faʻatonutonuina i totonu o ni pusa faʻapitoa.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Faaalu o le alavai mo le aveeseina vai mai le fale

O tulaga lelei o alavai mai le fale

Faʻapipiʻi alavai mai le sipai paipa pvc ei ai le tele o lelei:

  • O ia faiga e tamaoaiga ona o le maualalo maualalo o le mea.
  • E faigofie ona maua paipa o ni faʻailoga eseese ma mea lelei e fesoʻotaʻi ma i latou, faʻapea foi ma le faʻavaʻa e faʻaaoga ai fale faʻatulagaina i luga o luga (masani o loʻo faʻaaogaina i lenei gafatia).
  • O le tamai mamafa o pipi o palasitika e faʻafaigofie ai feoaʻiga ma faʻapipiʻi.
  • O le palasitika e faigofie ona faʻaalia (e mafai ona e faʻaaogaina se olole ma o se tusi puʻupuʻu talafeagai). O le mea lea, tipi ese le paipa o le umi manaʻomia ma liliu ai le paipa i le lua o galugalu ma le fesoasoani a le omomiina o le a le faigata.
  • O mea a totonu o le fale gaosi ua le gata i le le afaina ai, ae tetee foi i le maualalo o le vevela, o le ultraviolet raves ma isi ituaiga o gaioiga.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

PASMS DEWER PIPE PVC eseese ata e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai alavai

Polokalama Fuafuaina

Pe a fuafuaina le faʻatulagaina o alavai, masalo le numera o paipa o loʻo fuafua mo le gaosiga o fale lauʻeleʻele ma paipa o le a faʻaaogaina o le a faʻaaogaina e faʻaaoga ai puipui. O le faigofie o le fuafuaina o le iʻuga o loʻo faʻaalia o se ata. E le gata i lea e le gata i le mea sese, ae ia faia foʻi le lelei o le tipiina o mea, faʻavae i luga o le mea moni o le faʻatonutonuina e le o maualuga atu nai lo le itiiti ifo.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e faʻamau ai le soʻoga i le va o le faletaele ma le taʻele

O le umi atoa o le urooves e tutusa ma le malo o le taualuga. O le aofaʻi o paipa o le a faʻaluaina e matua laiti lava, talu ai o latou taʻitasi o le a liliu i le lua patele i le taimi o le piko.

O le numera o paipa e manaʻomia e faʻatino ai alavai na fuafua e pei ona taua:

  • O le mamao i le va o le lua alavai e le tatau ona sili atu nai lo 12 mita sprazolly. O lea, o le latou aofaiga e mafai ona fuafuaina i le tuuʻeseina le umi o le umi e 12 (pe a fai o le itu o le fale e itiiti ifo nai lo le 12 mita, ona mafai lea ona faʻatulagaina alavai i tulimanu uma o le fale). Faʻateleina le iʻuga o le numera o le fale, matou te mauaina le umi o le umi o paipa mo alavai alavai. A faʻatulagaina le umi o alavai alavai, e manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o le faʻavasegaina o alavai. Afai o le vai mai le taualuga ua liligi vave mai i le eleele ma mitiia i totonu o le eleele, o le algorithm e maua ai se aoga talafeagai. I le itu o le efvalut i le Raveve Rawer poʻo le vai tane, e sili atu le tusia o se tulaga atoa o le tasi lavea ma fuafua e faʻateleina ai le tau. i le manaʻomia o le aofaʻi.
  • Fuafua le manaʻomia o le tele o taga mo le susu mai le suavai paipa. Mo le faʻamoemoeina o le faʻasao, latou o loʻo tuu i le mamao o le 500-600 mm a le tasi, e ese mai le tasi, e isi itu, e toʻalua (mai nofoaga e faʻapipiʻi ai o faʻailoga.

    Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

    Palasitika puipui mo le mauga alavai

  • Fuafua i le filifilia mamanu, e filifilia.
  • I le pito i lalo, o tulimanu o le a manaʻomia e suia ai le faʻatonuga faʻatonuga (mai le puipui).
  • I le pito i luga o tulimanu e ono manaʻomia e faʻalatalata atu ai i le paipa i le puipui mai le pito o le taualuga mo se taimi mulimuli ane i le tulaga i luga.
  • O vaega o loʻo taofia o le ua tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu ma faʻapipiʻi, o la latou numera, o lo latou numera o loʻo fuafua foi e tusa ma le polokalame.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Manulaulau vaega o le alavai alavai

Mo le tutoʻatasi o fausia o le alavai alavai mai le suavai paipa, paipa ma faʻapipiʻi o eseese mata o loʻo faʻaaogaina.

  • O le mailei e faia o paipa ma le lapoa o le 110 mm.
  • Faʻateʻa Plums o loʻo faʻamauina mai le paipa 50 mm.
  • O le tee o loʻo faʻatauina ma le avanoa o le fesoʻotaʻi eseese (50 ma 110 mm) paipa.
  • Faʻasino a tulimanu e sui ai le itu o le sima paipa e faʻaputu ai le vai i afū o le sami poʻo vai o loʻo iai le lautele o le 50 mm.

Faapipiiina o le alavai alavai

Ia malamalama i le faʻatinoina o le alavai mai le sipaiina o paipa, e taua le amanaia o nisi foliga o le faʻapipiʻiina.

O le palapala faataamilo i le peimeter e mafai ona faapipiiina:

  • i le pito o le rafter system,
  • luga o le matagi matagi o le cornice,
  • luga o le taualuga lava.

Peitaʻi, o filifiliga muamua e lua e manaʻomia le faʻatinoina peʻa o le alavai mai luga o paipa o loʻo faʻamauina i totonu o le fale.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Filifiliga mo fusi puipui mo le susu

  • Afai o le System ua faʻapipiʻiina i totonu o le fale ua uma ona fausia, o loʻo siʻomia ai le pito o le taualuga. E fautuaina le filifilia o le tutusa auala ma le tele o le taualuga taualuga (o le pito o le mamao i le mamao mai le puipui o le fale).
  • O le suavai ua faʻatulagaina i se auala e mafai ai ona latou ulufale i le pito o le taualuga e le pito lona tolu o le paipa kolosi o le paipa o loʻo faia. "
  • Ina ia mafai ona fausia le au tagitalii e avea ma vai, e tatau ona tuʻuina i se tamai olo agai i le faʻafiafiaga (2-5 mm i le mita o le umi). E faigofie lava le mafaufauina o se tau vavalalata, ma faailoa mai le amataga ma le iʻuga, pe a fai o le faʻafesoʻotaʻiina o le faʻapipiʻiina o nofoaga o puipui. E mautinoa lava le tulaga tutusa o le malifa.
  • O le pito i luga o le gatter e tatau ona i lalo ifo o le tulaga o le pito o le taualuga a itiiti mai 3 cm. A leai, o le ata o le a mafai ona gagau le sami po o le aisa.

A uma ona faitau ia le pisa, e mafai ona e lafoina le alavai mai le taualuga o le fale malu malu.

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • manatu o le tagata lava ia, sikulukalaita poʻo le sikulukalaiva;
  • tulaga ma rolimatte;
  • Faila, ofafafata;
  • Fiva mo uʻamea poʻo Bulgarian;
  • Twit;
  • Stircase poʻo le faʻafafa.

1 Vaega o Galuega

O paipa na fuafua mo le gaosiga o Grooves o loʻo tipi i le afa i le taimi puʻupuʻu. Ina ia mafai ona faʻateleina le saʻo, e mafai ona e faʻaogaina se mamanu mamanu. O le pito (diddust) e sili atu le malepe teisi. Faatinoina le tipi, siaki ma le polokalama ata - I nofoaga o le faʻataʻoto, e manaʻomia le tuʻuina atu o vaega e tasi o se tasi o laina e fesoʻotaʻi paipa mo fesoʻotaʻiga.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

I le matafaioi a le alavai o le alavai o loʻo i ai se palasitika fetaui lelei, o le (itulagi faʻatasi ai ma le suavai, ma sima ma le lapoa o le 50 mm

2 tulaga

Faapipiiina o puipui e amata i tulaga ogaoga. O elemene o loʻo faapipiiina ma le fesoasoani o le filogia masini, pe a maeʻa le Twit, e siaki le malifa. I le laina faʻamoemoe i le va o tulaga sili ona ogaoga ma le vaitaimi o le 500-600 mm, o loʻo tusia i le tagata ulufale.

E faapena foi, o nofoaga o loʻo tuu e aunoa ma le pipii ma clamps mo le sima paipa mo alavai ua faʻapipiʻiina. E tatau ona i ai i lona mafaufau e tatau ona faʻatumuina i le puipui. O le mamao e tatau ona i ai i le 5-10 cm.

3 tulaga

O le faʻapipiʻiina o le alavai mai le paʻu o le paʻu. O le fesoʻotaʻiga o elemene o loʻo faia e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa poʻo le alumini. I le tulaga lona lua, e manaʻomia le faʻaaogaina o le sami e fatu ai le le talafeagai soʻoga. Tutusa, plags ua faapipiiina.

Seʻi vagana le vaʻaiga o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga o mea malie. O le pau lea o le vaega o le faiga o loʻo faʻapipiʻiina i se auala volatile. Mo le faʻamaufaʻailoga o soʻoga, o le pa puipui o lapisi ua faʻaaogaina, o loʻo avanoa i palasitika fetaui (Tees). O nei vaega o le ata o loʻo faʻaputu mai, e pei o le uafu pipa, i le vale.

4 tulaga

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

1 - palasitika chute, 2 - puipui, 3 - fetaui lelei, 4 - plug, 5 - palasitika paipa

O le aoina o poloka poloka e faʻapipiʻiina i luga o puipui ma e fesoʻotaʻi. O le tausuaga e faamauina i le auala tutusa. I le pito o le alavai o paipa mo se pito i luga, i luga o na mea o loʻo i luga o le tulaga atoa i le tulaga, faʻaputu faʻapipiʻi.

5 Vaega

Poloka o alavai alavai ma pito i lalo vai vai tafe ma elemene elemene e aoina ma faapipiiina.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Puipuiga o le alavai alavai

Faʻatau mai le alavai masani masani ona i ai ni taga e ufiufi ai le pito i luga o gatters ma puipuia le faiga mai lapisi mai lapisi mai le ulufale ai, lea o togi togitogi. E tutusa foi puipuiga e mafai ona faʻapipiʻi pe afai o le alavai o loʻo faia i ona lima mai le uafu paipa.

I lea tulaga, o le Grid ua mauaina e se metro Station ma tipiina i totonu o le pa ma le lapoa o le gata o le consunder o le fasi. O na porinders e tumau e ala i palasitika clomps ma faaputuputu i le sua. I nisi tulaga, o upega faʻasa puipui faʻapitoa faʻapipiʻi i luga o lagomeli.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Puipuiga o le SouthFront System

Alavai o fale mafolafola

O le tekonolosi ua faamatalaina i luga e aoga mo fale ei ai fale ma se malifa. O le vai ma se taualuga mafolafola e iai le faavae taua. Ona o foliga o ata, e le tafe vai i luga o lona luga. O le mea lea, oi latou maʻa malie e faʻapipiʻi tuʻusaʻo i luga ma e fesoʻotaʻi ma le paipa palasitika paipa o loʻo taofia ai le siʻitia i totonu o puipui. Ina ia taofia le faʻaʻaisa, o nei alavai e masani ona faʻaopoopoina e le vevela faʻaleni o vaega. Ina ia puipuia mai le faʻasaga i lapisi o loʻo sapalaiina ma messes-fungi. O le kalama mo le faʻapipiʻiina o na ala ala alavai e le manaʻomia.

Alavai mai le tapita paipa ma o latou lava lima: faʻafefea ona fai le vai

Funnel mo le alavai i totonu

E mafai foi ona e matamata i se vitio i totonu o le matou tusitusiga, lea o loʻo faʻaalia ai le faʻapipiʻi o le maeʻa palasitika faiga o alavai.

Mataupu i luga o le autu: Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

Faitau atili