Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Anonim

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

O le faʻafitauli o alavai e talafeagai mo soʻo se teritori e mafai ona faʻaputuputu ai timuga. Mo le faamoemoega o lona aoina ma taʻitaʻiina, o loʻo faʻaogaina faʻapipiʻi auala, o elemene autu lea o fata mo otaota afā.

E ui lava i le faigofie foliga mai o oloa, fata a mafai ona atoatoa ai le faataunuuina o la latou galuega na o le fuafuaina ma le filifiliga saʻo. E tatau ona amanaia le malosi o le gaoioiga i le nofoaga, faatotogaina i railways, le tulaga o le vai filogia, le throughput faiga aupito maualuga, o le ituaiga o luga inisiua o le teritori.

O le a le mea e manaʻomia ma o fea mea e faʻaaoga ai fata

O le Stor Suppy Sywing ia galuega nei:

  • aveesea o timuga mai nisi teritories;
  • Puipuiga e faasaga i le lologa o ituaiga uma o fausaga, fausaga ma fale o loʻo faʻaalia i lalo le palapala;
  • Tausaufauga o le eleele i malo mautu ma matutu tulaga, o lona puipuia mai le afaina tele i le taimi nei;
  • Faʻalauteleina o le faʻagaioiga o gaioiga o auala savali, auala, kapeta ma isi ofutino.

O loʻo faʻaogaina le 'au e leai ni susu i vaega nei:

  • Fasi auala, auala telefoni, ala savali;
  • I Alamanuia Pisinisi ina ia mafai ai ona aveesea le faʻaaliga ma isi vai mai te teritori o aʻoaʻoga, fale teu oloa, pakaga o fuainumera, nofoaga o tekonolosi. Sima poʻo le faʻamalosia o fata sima mo le aveeseina o vai ua faʻaaogaina tele;
  • a ala mai fale, fale, nofoaga kasa ma isi fale;
  • I paka, i sikuea ma isi tenisi o aafiaga e tatau ona taofi mau faleatu o ala, matala nofoaga, vao;
  • Mo le aveeseina o vai mai le atunuʻu fale, fale, hozpostroops. Mo lenei mafuaʻaga, palasitika ma faʻapipiʻi fata ma sina mamafa e lauiloa.

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Talosaga o le palasitika fata mo le aveeseina vai mai le fale

O a mea na faia o fata, o a latou masani masani o loʻo fausia

Mo meafaigaluega o le faiga alavai, auala o talaaga otooto eseese, ituaiga faia mai se e mafai ona faaaoga mea eseese. Mo a latou filifiliga talafeagai, e tatau ona e iloa uiga o nei ituaiga nei. O le eseesega autu o le fata o le mea o le gaosia, o lea o le a tatou totogi le gauai aupito maualuga i le lomiga lenei.

Mea sima

Mamafa ae matua Talitonuina ma taugofie O tala lelei o le kopiina atoatoa o le kopiina i le vai o le vai e oʻo lava i lapoʻa tele. O le lelei o le sima (fibrobeton) i le faʻamalosi o le faʻaaogaina e mafai ai ona e aveese le masima ma isi vailaʻau faʻapipiʻi mai faʻavae o fale ma auala o fale ma auala o fale ma auala Nei o le tele o le sili ona faʻamoemoe i ituaiga uma o ni mea faʻapena e mafai ai ona tatalia ni avega mamafa mamafa.

Tusitusiga i luga o le autu: Papatusi ma fugalaʻau: Ata i totonu, fugalaʻau i luga o le puipui, o faʻavae tetele, rocks, o lanu paʻepaʻe, 3d, lanu paʻepaʻe

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Ata o ata sima o le alavai o foliga eseese

E pei ona matauina Ma lapoa mamafa fata , aua e mafai ona amata i le 100 kg. O lenei mea e aofia ai le tau o a latou felauaiga ma faapipiiina, pei ona tatau ona e faʻaaogaina le utaina fesoʻotaʻiga ma le tele o tagata faigaluega.

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

O tala fatuga o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina ai le fesoʻotaʻiga

Laʻasaga iloga o sima ma faʻamalosi tino sima.

  • Umi - 1 m;
  • Lautele i le vaega - 10-50 cm;
  • O le maualuga o le mamanu o le 9-76 cm.

Plastic fata

Polypropylene ma Polythylene (PND) faʻaaogaina mo le gaosia o le palasitika auala. O le palasitika fata mo se afa afa e tetee atu i le tele o vailaʻau i timuga ma otaota. Latou Bottomy e maualuga tele Ona o le lamolemole pa i luga o lapisi e le o tuai. Laititi mamafa o oloa (e oʻo atu i le 15 kg) faʻafaigofie ona feoaʻi ma faʻapipiʻi fata ma ou lima lima. O le faʻaaogaina o le utaina o masini e le aofia ai.

Le mautonu o palasitika ua tupu foi. Auala i lalo ifo o le umi faatusatusa i faʻataʻitaʻiga sima ma, laititi ifo le umi, atoa ma le tau maualuga.

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Palasitika gatter mo le tulaueleele

O le sili ona lauiloa o le palasitika o le palasitika lavey:

  • Maualuga ma pe leai se lattice - 6-30 cm;
  • lautele - 14-20 cm;
  • Tulaga masani - 1 m.

Polymer Grerete fata

O ia oloa o loʻo maua ai le lauiloa ona o le tuʻufaʻatasiga o uiga lelei o le sima ma palasitika. ua maua i latou mai crumbs maamora, quartz oneone po o mea faapena e le i ai i le tuufaatasiga ma resins epoxy po polyester. O mea leaga o Polymer o loʻo sui i le sima. Gatter mai polymerbeton maualalo le mamafa, ae taua le malosi ma fetuutuunai. Latou ese mai sima analogues ma puipui molemole e faaleleia atili ai o latou bandwidth. Lē gata i lea, o le avega i luga o fata tuʻufaʻatasi e mafai ona maualuga, e pei mo alavai sima.

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Polymer sima faʻapipiʻi alavai ma le uʻamea

O le polymer grerete afferse o le pito i lalo o le itu nei:

  • O le umi o le umi - 1 m;
  • lautele - 7-30 cm;
  • Maualuga - mai le 5.5-12.5 cm.

Polymer rays

Mo le gaosia o grooves mai se mea tuʻufaʻatasi o se mataitu polymer, o se tuufaatasiga o le oneone le sala tupe ma a momoimeaʻai polymer o loo faaaogaina. O le paluga o le vevela i le vevela o lona liusuavai, ona ki lea. Oloa o se pepa tuuina mai ua mauaina i le galuega faatino. Fata tuufaatasi ia i latou lava O le malosi o le palasitika ma le malosi O le mea lea, e mafai ona faʻaogaina i le tele o taimi o matagi o vaʻa pate. Sili atu, o latou O le tau o i latou e maualalo, ma o le mamafa e faʻaluaina e laʻititi nai lo le sima o auala.

Tusitusiga i luga o le autu: fufulu i le atunuʻu ma au lava lima: manaʻomia mea faigaluega ma mea

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Polymerpessistic alavai

Tele o polymerpess tala:

  • Umi - 1 m;
  • Maualuga - 7-12.5 cm;
  • Lautele - 140 cm.

Manatua: E manaʻomia foʻi le fai atu e uiga i le i ai o puaa-uʻamea mo le laʻei, ae ia maua le tele o mamafa ma maualuga tau faʻatusa faʻatusa i isi.

Avega vasega fata

Mo le filifilia lelei o ogaumu mo le afa afa, e manaʻomia le tatau ona amanaia le tulaga o utaina gaioiga i luga ma fata o loʻo i luga. Ina ia faia lenei mea, totogi gauai atu i le vasega o le avega faatagaina aupito maualuga, lea ua tofia e oloa faapena.

A15

O le avega i luga o ia fata e laititi. E mafai ona latou toe faʻaleleia naʻo 1.5 tone. O le mea lea, o loʻo faʻaaogaina i nofoaga e pei o nofoaga ma taʻaloga faʻapitoa, nofoaga laiti, pakaga laiti, tiʻetiʻe uila ma tagata savali.

I le 125.

Mo mea na i ai, o le avega e mafai ona siʻitia i le 125 tone. Fetaui mo masini taʻavale, auala ma fale tumaʻoti ma faletaavale.

Ma le 250.

Tapulaʻa avega mo se vasega faapena o oloa - 25 Ton. Vaega o Faʻatonu: O mea faigaluega a kesi, auala, aveeseina o vai mai le fale teritori i taulaga.

O 400.

Le avega - e oo atu i le 40 tone faatagaina le faaaogaina o le fata i nofoaga tau alamanuia, i luga o taavale afi maualuga le malosi ma le afioaga o le loli mamafa.

E 600.

avega sili, fuafuaina 60 tone, e mafai ai ona faaaogaina mea e gaosia i totonu o le faleoloa o pisinisi, i berths le gataifale, warehouses, nofoaga o le faaputuga ma gaoioiga o oloa tele.

F 900.

O le maualuga maualuga lea avega ua tuuina atu i oloa. O fata o lenei vasega o loʻo faʻaogaina i nofoaga o le faʻaputuputu ma le gaoioi o le tele-lapoʻa fitafita ma alamanuia meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nofoaga malupuipuia, faʻafaigofie, o nisi pisinisi.

Faʻapipiʻi oloa mo afa afa

Le faapipiiina o fata alavai o le faagasologa o le mu ai e nafa ma le taimi, ae ina ua tausisia tulafono faapipiiina uma, e fai lava si mafai ai i le mauga o le fata alavai io latou lava lima.

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Afa afa mai le alavai alavai

Galue e faia i se faasologa:

  1. Na te tuuina le teritori i lalo o le ata o le lautele lautele. Ia mautinoa ia amanaia le malifa o le itiiti ifo i le 1 cm i luga o le mita trafficphone mo le samotek sili ona lelei o le suavai.
  2. O le utu ua lafo i le umi atoa o le ita.
  3. O le pito i lalo o le utu o le gembling.
  4. O le oneone oneone na moe i le utu.
  5. O le pito i lalo ma puipui o le utu ua lolovaia i se vaifofo mamafa.
  6. Afai e tatau, ua muamua ona faʻapipiʻi oneone. Le isi, o fata e faʻapipiʻi i luga o le fofo. Taʻina latou faʻatasi ma se mau lata ane. E faʻatagaina ona e miminu i se samala i luga o puipui o le fata e tuʻuina atu ai le tulaga tutusa.

    Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

    Filifiliga mo stacking fata mo le aveesea o le vai ma le oneone-pator

  7. O fata e ufitia i ni attistis e tatau ona i lalo ifo o le tulaga maualuga i le 5 mm.
  8. A o afea ai, o loʻo auai i ai i totonu o latou e ala i le otiina i fafo o pu faʻailogaina poʻo le fesoasoani a feoai.
  9. Uma o le au o le i ai i le va o auala latalata i le fogafale.

Tu mo afa afa o le sami: sima, palasitika, faapipiiina, tau

Rain Trays Faapipiiina matagaluega

Fautuaga: Mo le saʻo faʻapipiʻi o fata ma tuʻuina ia i latou le manaʻo manaʻomia, faʻaaoga le tulaga o le fale. I luga o le "mata" e maua ai se faʻapipiʻi o se faʻafitauli tele.

Fautuaga mo le Faagaioiga o Afa Afa

O faiga o alavai o le alavai e tatau ona faamamaina lapisi mai ia i latou. Mo lenei faʻamoemoe, o metotia nei o le faʻamamaina e tele lava ina faʻaaoga:
  • Masini le faʻamamaina o fata ma sikuluka. E tuʻufaʻatasi ma le aveeseina ma toe faʻapipiʻi o laʻau;
  • Hydrodynamic faʻamamaina o le vai i lalo o le omiga. I le tulaga lea, e naʻo le tasi le ata na aveʻese mo le fale faigaluega i le auala. O le vai malulu i le alavai, lafoai uma lapisi. O loʻo faia i le faʻaaogaina o mea afi poʻo masini faʻapitoa e maua ai le mamafa o vai mamafa.

E iai foʻi isi auala e faʻamamaina ai le tele, lea e faʻaoga i taimi uma, e faʻamamaina ai auala mai le aisa. faamamaina vevela faatatau i le tuuina atu i vevela auala vai, ma o loo faavae le faamamaina vailaau i luga o le faaaogaina o vailaau e aveese faaputuga aisa. Peitai, o auala mulimuli e lua e le o taʻutaʻua.

Fautuaga: Ina ia aua nei faʻaalu le tele o taumafaiga e faʻamamaina ai le faʻatonutonuina o alavai tau fua, o le tausiga taimi o fanua, gaosia le tele o latou faʻauiga o le tausaga atoa.

O le faiga alavai aoina i tulafono uma o le a tuuina atu alavai luga sili ona lelei o le teritori mo le tele o tausaga.

Tau i luga o le afa fata

O loʻo matou tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le tusa o le tau o nisi o elemene o alavai alavai na faʻamatala i luga. O le a faʻalagolago i mea uma o le oloa ma lona tele ma le faʻatulagaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i fata maʻamamafale mo se afa afa, o le tau o le a amata mai i le 360 ​​rubles i tua o le faʻavae o le umi o le 1000 mm o le tino ona faatauina mai mo le 550 rubles (lautele - 116 mm, maualuga - 96 mm). Polymer Faʻalautele alavai '' '' 'Ova o le 1000 * 140 * 70 MM o le a tau pe tusa o le 820 rubles.

Mataupu o loʻo i luga o le Autu: Faʻafefea ona siaki le lelei o le faʻasologa o se ekalesia?

Faitau atili