Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le microwash i luga o palasitika faamalama

Anonim

O le lalolagi fausiaina ua leva ona manatu o le masani i totonu o nofoaga o uamea-palasitika faamalama ma faaluaina-glazed faamalama. Faʻaaoga ia sipala e sili atu le faigofie atu nai lo faʻamalama masani faamalama. O ni togafiti a le toto e faigofie ma vave ona lavea, e leai se mea e tatau ona valiina, ma latou te galue mo se taimi umi.

O le leai o se manatu o le pvc glazing o lona fufusi. Ma le tutusa foliga o se faafitauli. Tausia o le potu vevela, uamea-palasitika Windows e le faʻatagaina foi le susu ma aua le aumaia le lanu o le ea fou. Lumanaʻi mai lenei faʻafitauli o le a fesoasoani i le faʻavaivaia gaioiga.

Faʻapefea ona mafai ona faʻatulaga le microwrowing

O le fofo i le mataupu o le avanoa i le potu ei ai le 3 metotia faaupuga:

  • Faapipiiina o mea lelei faapitoa;
  • Masini o le tatalaina o le sash (selu);
  • Faapipiiina o le sapalaiina o le ea ea alatoto.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le microwash i luga o palasitika faamalama

O fofo uma o le micro-feteʻenaʻiga fetuunaiga i le palasitika Windows e iai lo latou lelei ma le agavaʻa, aʻo latou filifili uma le galuega autu - Air Ventilation i totonu o le potu e aunoa ma ni ata.

O le iloiloina o faʻamatalaga uma, e mafai ona e filifili i le fofo talafeagai mo se tulaga faʻapitoa.

Faamalolau mea lelei

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le microwash i luga o palasitika faamalama

Uamea vaega o le a maua ai le faʻamalama matala i nofoaga eseese

A potopoto i le faamalama i le Groove i luga o le talaaga, uamea vaega e faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻiina tulaga eseese o le tatalaina ma le faʻapipiʻi le vaega tapunia. O lenei faiga e aofia ai aofia ai ma le fiafia o le mafutaga. Ia e vave faia i le taimi o le fono i le fale gaosi.

Ae afai o le faamalama na taulaʻi mo se taimi umi, ae matua mafai lava ona faʻatuina se feʻau i totonu. Ina ia faia lenei mea, e taua le faʻafesoʻotaʻi o tagata poto. Soʻo se kamupani o loʻo auai i le toe faaleleia o uamea palasitika fausaga e maua ai lenei tautua.

O le masini e faʻasaʻo ai le va i le va o le sheash ma le faʻavaʻa, lava mo le ea o le ea (le sili atu nai lo le 3 mm). E masani ona tatalaina i le liua o le au mo le 45 tikeri. Mechanisms o le tele o le tele o le tele o loʻo maua (toe faʻatulagaina o le au i le 15, 45 ma le 60 tikeri).

O le sili lea o le tali lelei, ae o le a le faʻataunuʻuina tutoʻatasi.

Tatala Tapulaa

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le microwash i luga o palasitika faamalama

Feololo metotia i tioata afifi

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina ma fusi mo uaea

Faʻapipiʻi le auala o le tele o avanoa o le tele o le faʻatulagaina o le masani paketi filifiliga, ma o lona mamalu tele. O le manoa ia e taugofie, ma e faʻavae mo soʻo se tagata e iloa le faʻaaogaina o le sikulu.

Ae le i faʻapipiʻiina, fai se penitala avanoa i le faʻavaʻa mo le gaoioi. O le laulaufaiva e masani ona faʻapipiʻi i lalo o le 'au:

  • Aveese le ie tapuni, tatala le au;
  • Faʻapipiʻi le taofi tab;
  • I le pito i luga, faʻapipiʻi se 'au ma faʻaseʻe le siku i nofoaga muamua, tuʻu i luga o le masini faʻasao;
  • Fao le faafitauli i le faamalama.

O lenei metotia ua lelei: o le ono afaina i le faʻamalama talaaga ma le vave leiloa o le vevela i totonu o le potu e tusa lava ma le ala itiiti.

Mimilo alatoto

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le microwash i luga o palasitika faamalama

Mimilo alatoto

O le sili ona lelei o faʻafitauli i le faʻafitauli o le ea o le ea - faʻapipiʻi o le faʻapopoleina o alatoto. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i luga i le ogatotonu o le fuaiupu vaega. E mafai ona faia tutoʻatasi ma faʻapunaia niniga ua faʻapipiʻi i le auala. E i ai le tusi lesona ma opeteni otometi i le faatauina atu. E iloga i le tau ma fetuunaiga metotia.

A o le i faʻapipiʻiina soʻo se ituaiga, sui le fusi fusi e sologa lelei ma le mamanu. I le auala e faʻapipiʻi ai le faʻapopoleina o alatoto, vaʻai lenei vitio:

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le microwash i luga o palasitika faamalama

A filifilia o lenei vaifofo, o le a le mafai ona sefe, o le tau o fausaga e sili atu le maualuga. Ae faʻapipiʻi le alatoto, ave le ea tumau o le ea, o le malosi o lea mea e mafai ona fetuunai.

I lea tulaga, leai se pisa, neptic ma tui i totonu. E le aoga tele le mea na tupu aʻe i le alatoto o le a tapunia, pe a tapunia le faamalama, e taua mo matua o tamaiti laiti ma tagata e ana mea leaga.

O lea, o le faigofie i le faʻapipiʻiina ma paketi o le filifiliga e faʻapipiʻi le tapulaʻa o le tapulaʻa. Sili ona taugata ma sili ona aoga meatotino o le alatoto. Le averesi ma tau, ma o le a faʻaaogaina e le mafai ona faʻapipiʻi le micro-raigging system i le faʻamalama.

Faitau atili