Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Anonim

O le faʻagasologa o le taumafaina o pepa puipui o se vaega taua tele o soʻo se toe faʻaleleia. O lenei tulaga o galuega o le autu autu lea mo le fausiaina o soʻo se nofoaga ma le potu faʻalenatura. E taua tele le pikiina o le faʻasaʻoina le ituaiga o pepa puipui, fuafua a latou numera ma gaosia gaioiga saʻo.

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Pepa puipui stickking matagaluega.

Ituaiga ma foliga o pepa puipui

O nei faavaitaimi i le taimi o mea lilo o le lautele lautele. E mafai ai ona e filifili e faʻaaoga soʻo se oloa i lau tofo ma le soifua maloloina. O tulafono autu mo galuega taʻitasi e faalagolago i luga o foliga o le ituaiga o puipui.

Wallpapers mo teuteuga o le potu o:

  • pepa;
  • tusitusiga;
  • fulivali;
  • vinyl;
  • suavai;
  • Gymelomes.

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Laulau o lelei ma le le fiafia o ituaiga uma o pepa puipui.

Pepa pepa pepa e fetaui lelei mo potu matutu. Latou te pasi le ea, faʻaputuina ma soʻo se kulue, taugofie, o le a le taugofie, maua se lautele lautele o ata ma lanu samasama, ae vela mai le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma mumu i le susu ma faʻamalamalamaina i le la. O le faʻagasologa o le pipii vave pasi, aua o na puipui e mafai ona toesea mai le mafiafia vaega o keʻee ma lona umi.

O loʻo iai le pepa puipui o loʻo i ai se pepa o loʻo iai se mea e mafai ona iai se pule masani poʻo se mea. I le gaosi oloa, Silk, Vercose, o loʻo faʻaaogaina Flax. Valivali Valetele e tele ma mafai ona faʻamalieina le tofo o soʻo se tagata faʻatau. Latou uiga faatagaina oe e simulate se pa pepa solo mausali i le decor, ae o le matagofie o le vaivai ao le faaleagaina masini. Mo le faʻapipiʻiina o nei fale puipui, e te manaʻomia se maualuga lelei lelei luga, a leai e leai se faʻaletonu o le a faʻamutaina faigata.

O Flislin o se tuʻufaʻatasiga o mea, e aofia ai ni fibers faʻapitoa ma celsulose. Pepa puipui e faavae i luga o pepa faigata. Latou te le faʻaloaloa ma aua le faʻaseʻe i le faʻagasologa o le galuega ma le faʻamago. A o matou galulue ma i latou, e manaʻomia le tuʻuina saʻo i luga o le puipui, lea e faʻaaoga ai le matutu o le lisi.

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

I le faʻaopopo atu i ona uiga faʻapitoa, vinyl pepa puipui e teteʻe i le susu, teuteuina ma fulu, faʻapea foi ma le faigofie

O le ata vinyl o se vaega o le aano poʻo se pepa, i luga o le vaega o le PVC ata o loʻo faʻaaogaina. O le mea lea mo le maeʻa o le nofoaga e matua tumau lava le tumau, e le mafai ona faʻalavelave i le fungi ma tetee e ofuina. E fautuaina mo le faʻaaogaina i potu ma le le masani ai le le masani ai, decotives prepturans ma puipui ma se mapusaga. Faigofie tele ma faigofie ona tausi.

Tusitusiga i luga o le autu: Auina a o latou lava lima: gaosiga

O vai puipui e sili ona lelei i a latou meatotino antistatic ma mafai ona manava. E tumu atoatoa i avanoa ma nofoaga i le mea o iai faʻavaʻa, promanths, platbabs o latalata i puipui. O le laualuga e ave ai le malu ma manaia fausaga i le fesootaiga.

Gymelomes poʻo FiberGLAD Coungpacks o se tasi o ituaiga o sili ona lelei mea o loʻo tutupu. E mafai ona latou tautua ai mo le tele o tausaga e aunoa ma le leiloa o latou uiga lelei. O le metotia o le pipii e tutusa ma flislinov. O le taimi mulimuli o le galulue ma i latou e sili ona taua ata.

Fuafuaina o le numera o le numera

Ina ia fuafua le manaʻomia numera o clill, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Aʻoaʻo le lautele o le puipui e te fiafia ai.
  2. Fai se igoa i luga o le roulette ma alu ese i le potu e toe faʻaleleia e toe faʻaleleia le puipui ma se faʻamalama ma faitotoʻa.
  3. Fuaina le mamao mai le taualuga i le fola e fuafua ai le umi o le umi atoa.
  4. Fuafua le aofai o lavea i se lisi, i le amanaia ai o le maualuga o le potu ma le tele o le le talafeagai ai ata.
  5. Vaevaeina le numera o mea talafeagai i luga o le numera o tipi e mafai ona maua mai le tasi lisi.
  6. Faʻatulagaina le manaʻomia o le numera o le faʻatauga mo faʻatau.

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Ata 1. Fuafuaina o le numera manaʻomia o pepa puipui mo le potu faataamilo i le tino.

E i ai foi tulafono ma laulau e ese ai mo fuafuaga i luga o le tuaoi o le potu, e aofia ai faitotoa ma faamalama (mati. 1), faapea foi ma le fuafuaina o le eria (mati. 2).

E fautuaina le faia o soʻo se faʻatauina o mea faʻauma i le taimi lava e leʻi faia se galuega. Ma, o le a le taimi e faʻaleagaina ai pe o se vaiemu, e mafai ona vave ona e faʻatau i le faleoloa tutusa. Lenei o le a tuʻuina atu se faʻamaoniga o le atoaga o le mea atoa o ata uma ma ata.

Afai o faigata e tupu pe a fuafuaina le manaʻomia o le numera o chills, o tagata faʻatau tagata faufautua o le a fesoasoani saʻo e iloa ai le numera manaʻomia. O le fesoasoani a tagata tomai faapitoa o le a manaomia ma ina wallpapers se tele ata po o potu totonu maua ai se filifiliga mamanu pa tuufaatasi.

Afai i le faagasologa o le galuega o le a avea manino e faapea o le mea o loo misi, ma e le mafai e faatau ai, o le a e faasaoina i le aofai o avanoa. Ina ia faia lenei mea, e le mafai ona e faaputuputu vaega o puipui i tua atu o meafale po o le toa, ae ua leva ona nofo lelei ma se ata faapena. I le taimi lava e tasi, e talafeagai ona amanaia e le permutation o meafale i lenei tulaga e le o toe envisaged.

A o le le lava o mea o loo maua i le vaega mulimuli o le galuega, e tatau ona suia le mamanu o le potu. Mo lenei, tatou te mafaufau ai i le ata vali o faatufugaga o le puipui, teuteu stencil, mamanu lavalava. O le faʻaaogaina o ata tetele o lapopoa poʻo ni lapisi mai le tele o tamaiti laiti e talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Ata i luga o le masini fufulu, modes Faatulagaina ma Decoding

O le vaega autu o galuega

O le galue ma le pepa puipui o soʻo se ituaiga ua faʻaititia i gaioiga nei:

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Ata 2. O le fuafuaina o le manaʻomia numera o pepa puipui mo le potu potu.

  1. Saunia ni pa e galue ai: faamamaina, faʻailo, lolomiina, lolomiina ma lauʻeleʻele.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le po o le kapine ma le plumū, o le laina sao i luga o le puipui ua fuafuaina, o le a mulimuli ane avea ma taʻiala mo le pepa muamua.
  3. Oti le manaʻomia o le numera o fasi ma le Bred Andheveve e tusa ma faʻatonuga.
  4. Faʻaaogaina se pulumu ma faʻaseʻe, kelu i luga o le mea na manaʻomia.
  5. Tusi lolomi, Smoothed GelSpen, Aveese le toe vaega o Kelu mai fusi puipui ma fola.
  6. Toe fai le galuega lava e tasi ma le isi mea e te maua ai, o le tala i le taimi muamua.
  7. O loʻo tipiina le ata, agaʻi atu i le faʻamalama (Ata 3).
  8. Faatumu seevae o le potu atoa.

O le tulaga autu o le galuega e seasea mafua ai faigata. O le tuusaunoaga e mafai ona avea ma se fasi tulimanu. O le faʻaumaina o tagata faigaluega faʻapitoa e le mafai ona fautuaina e faʻapipiʻi se upega tafailagi atoa i tulimanu, tusa lava pe o lenei vaega o le pa e foliga lelei atoatoa. I le tulimanu, e ono le avanoa o distillauses, ma ina ua faamagoina, atonu ei ai le tele o gauga.

O le tulimanu o le tele o le malamalama ma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma le pulumu. ua vavae tapoleni pepa puipui i le afa i se auala e faapea ona siitia itu lateral i le 5 cm luga o le puipui e sosoo ai. O le pepa lua e faʻapipiʻiina i le iʻuga o alauni.

Foliga o le pipii o ituaiga eseese o pepa puipui

Mo nei faʻasologa taʻitasi mea, e iai tulafono faʻapitoa. O le mea e sili ona faigofie i le galuega e manatu o pepa pepa pepa. O loʻo latou faʻasusu vave, ma puʻe le tele o le puipui i luga o le puipui ma tapoleni. Afai e manifinifi le pepa, ona fusi lea e le tapoleni le poto, e aunoa ma le tipiina o le pito mai le itu taumatau. Laititi tamai ma e le mafai ona aveesea uma. A maeʻa ona faʻaitiitia le faamago, o le a latou mou atu ai latou lava. Mo galuega e tatau ona saunia le tele o mea matutu matutu muamua. Susu susu e mafai ona momoʻe le ata ma tuu se auala palapala.

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Ata 3. O le Poloaiga o le Tafaoga.

O le tusi ata o loʻo manaʻomia ai se poto masani ma tomai. Latou te mamafa, faigofie ona tafeto ai ma manaomia ai kulimi faapitoa. O le glue maso e apalai i le ie ma le agavale mo le afaina ai mo le 10 minute. O le kelu e le tatau ona alu i luga o le itu i luma, ma lima i le faiga e tatau ona maua i taimi uma mago. O le lamolemole ie, e manaʻomia le faʻaaogaina naʻo le pau. e mafai ona tulia i le spatula kelu i le āi, o se taunuuga o le a faia ai le stains.

Tusitusiga i luga o le autu: Pan alavai sima ma Grilled: Faamalosia sima, timu, faapipiiina

Flizelin Wallpaper ma Vinyl i luga o le phliziline faavae faavae o lo o faapipiiina tutusa. O le le fiafia o le paluga e faʻaaoga naʻo le puipui. Ma vinemon i luga o pepa faʻavae, o faʻailoga ma pepa saʻo. Mo le malie, o se palasitika palasitika spatala ma mago ie susuga ua faaaogaina. O le poloka o loʻo faʻapipiʻiina e ala i le metotia o Jack.

Mo vai puipui, o le a iai se faʻailoga faʻapitoa. E mafai ona faʻaaoga i luga i luga ma se charma, o se spatala poʻo se faʻamalosi tino. O le latou faʻamatalaga o le pa o le pa ae e te leʻi faia le valiina e tatau ona togafitia ma se vaega o le antippice. O nei gaioiga o le a puipuia ai le foliga i lalo o le faʻatonutonuina o le suauʻu o le tagata fusu o le fale mautotogi.

Tekinolosi ma vaega o le faʻapipiʻi o pepa puipui

Talosaga Polokalama mo Klue i luga o puipui.

Tekonolosi o pipii talu ai nei i le maketi o le fausiaina o mea o glazes e ese itiiti mai le masani ai mo tagata uma galuega. E na o le a laiti laiti. O le pito i luma e le o fafo, ae i totonu o le lisi. O le itu sese ua faʻailogaina i se manifinifi manifinifi o le lanumoana poʻo le efuefu. A o galulue ma lenei ituaiga, e manaʻomia le sili atu ma le faʻaeteete i se malu puipuia o puipuiga. e mafai ona solofa fau tioata ma le mafuaaga itaitagofie paʻu, o lea e tatau ai ina ia puipuia ai le mata i le matatioata faapitoa, ma gaoioiga uma e toe faaleleia na ofu i le umi lima ma le totigilima.

Aoga aoga ma fautuaga

Faapitoa i le faaleleia ma le teuteuina o paʻu pa maua le tele o fautuaga aoga e fesoasoani i le galuega.

Tele galo e aveese ai ni suiga ma sonikes ae le i pipii. Ae e sili atu le faigofie ma sili atu le talafeagai e galue ai ma se puipui lelei atoatoa. O mea totino uma o le eletise ua aveese ma tuʻu le nofoaga muamua pe a maeʻa le faʻamamaina atoa o puipui. Aveese ae leʻi faia le galuega ma le faʻaulu. E faʻapena ona lelei le iʻuga, ma e tele le saoasaoa o le litaea ma le atoa o faʻagasologa e televave.

O le keye e tatau ona filifilia taitoatasi mo ituaiga uma o puipui. Walls ma protruding elemene teuteu, i le platband ma e latalata i le faitotoa o le faitotoa ua faaigoaina ma pipiʻi o vali ma le faaeteete, ina ia sili atu ona lelei ma le anagata o le pu. Le faatausiusiuga o le tipi faatasi ma le fesoasoani o meafaigaluega improvised e mafai ona amata i tua o le platband, lea e matua talafeagai pe afai o loo i ai faitotoa totonu i le fale.

Faakelu sili ona filifilia se tasi e le tuua ni tulaga. O le fale faigaluega i luga o le fola e tatau lava ona tausia mama ma mago. Ina ia galue, e tatau ona e saunia nisi o ie mama i le taimi e tasi. Latou manaʻomia ona filifili naʻo ni lanu pupula ma e aunoa ma ata ina ia susu i le taimi o susu ma tulaga.

Faitau atili