Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Anonim

Ma o lona uiga i le vaaiga e le mafiafia, e manaʻomia le faʻavae. E mafai ona faia i auala e lua - faʻatasi ai ma le fesoasoani a ventipelation pu i le pito i lalo o le fale (gaosiga pe feosofi i luga o le alatele o le ea mai i itu eseese o le ea.

Aisea le eleele i lalo ole eleele

Afai e le o tuʻuina mai le ea i le tulaga lautele, o le le fiafia o loʻo faʻateleina ai le faʻateleina o le eleʻele, o le a le vave pe mulimuli ane ua faʻasolo atu e faʻamautuina. O le susū i le ituaiga o ulugaliʻi e oʻo mai i le ova mai le fale, faʻapea foi ma le eleele. Talu ai o le vela o le faʻavae ua le toesea, e mafai ona aveese mai ai, e faʻapupula i le eleele i lalo o le fale, i puipui o ki laupapa ma / poʻo meafai uliuli . I le nofoaga lava e tasi, lea e vevela tele ai le vevela ma le vevela le fale (lalo o le fale vevela (lalo o le vevela o le 'aisa, e sili atu le maualuga o le vevela, siama, o le siama, e masani ona faʻateleina ai le vevela. O le iʻuga, e matua le lelei o faitotoʻa ulufale faʻatasi i totonu o le fale, o mea ua faʻaumatia.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Ma ina ua mavae ni nai masina le subfield foliga mai e aunoa ma le ea

O le mafuaʻaga lona lua aisea e manaʻomia ai le faʻafitauli o le stontasia o le kapoti kesi, e iloga mai le eleele, ma o nisi taimi, i nai tele. O se kesi o le leitio. E aunoa ma le lepela, radion conduboulates i le pito i luga o le vae o le eleele, na faasolosolo ona toe amata i totonu o le fale. O le a le mea e mafai ona maua ai le kesi i totonu o fale nofomau e faʻamatala, masalo e le manaʻomia. Ma o se isi mafuaʻaga mamafa o le mea e tatau ai ona fai le Ventilation e fai.

E i ai ni auala se lua e faʻatoʻa faʻatulagaina le laina o le atunuʻu:

  • Faʻavae le faʻavae i le Faavae (taʻua sili atu oona i fafo). I lea tulaga, ua aveese le susu ona o le ata - o le ventiters holes o loʻo i ai i itu faʻafeagai.
  • Faʻatulagaina le Sparcactactor mai le lalo o le eleele o le aveese lea o le paipa paipa i le taualuga, ma o le ea o loʻo i totonu o potu i totonu o potu i potu. I lenei tulaga, o le gaosiga i le faavae e le faia, ae talafeagai le faia o se faʻatapulaʻaina maualuga atu o le faʻavae o le vaega mai fafo + vaaiga. A uma lena mea, e mamanuina ma lauʻeleʻele e goto i totonu o le faʻataʻitaʻiga.

O LE MAFAUFAU LUA O le mafai lea ona faʻaleleia atili ai aseta ma latou te le aveina lalo o le eleele i le tupe faʻaalu o ata, ae manaʻomia ni tupe taua. O lenei filifiliga e talafeagai pe a o le a e fausia se malosi-sefeina o le malosi, malupuipuia fale. I isi aʻoaʻoga uma, e sili ona talafeagai le faia o le faʻavae.

O le a le mea e tatau ona e malosi i le faʻavae ma le auala e tuʻu ai

Ventices avanoa i le faʻavae e faʻataʻamilomilo pe sikuea vaega. A manaʻo i ai, e mafai ma le tafatolu poʻo seisi lava ituaiga. Maimau pe a na lava na lava latou e aveese lelei le susu mai le faʻataʻitaʻiga.

Fua

O fuaitau o le vela, i le faʻavae e faʻatonutonuina e le snip (snip 31-01-2003). Palakalafa 9.10 Fai mai o le vaega o le gaosiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 1/400 mai le vaega atoa o le eleele lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai sau fale o le 8 * 9 m, o le nofoaga o le 72 sq. M. M. Ona o le atoa o le vaega o lapisi i le faavae e tatau ona 72/400 = 0.18 sq.m. pe 18 sikuea mita. cm.

Fouga i luga o le Autu: O loʻo tuʻuina atu i le Komiti Faʻaitipeti o le Palemia: Tekinotusi ma Vitio, faʻafefea ona tuu se tulaga mo Kelu, o le faʻapipiʻi e saʻo

I le itu lava lea e tasi, o le faʻavae o loʻo siʻomiʻo i luga o le maualalo oloa oloa - e le tatau ona i lalo ifo o le 0.05 sq.m. Afai e te faʻaliliu i luga o itu, e aliali mai e le tatau ona i lalo ifo o le 25 * 20 cm poʻo le taamilosaga o le 25 cm.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

E mafai ona e faia ni pu tetele

I fale fale teu oloa ma fai, ae o tagata tumaʻoti e foliga tele tele. E masani ona faia ni mea faʻapitoa e lua taimi, ae faʻaopopo le numera o vent ina ia le maualalo le vaega o le toto maualuga nai lo le fautuaga.

Faʻafefea ona maua

Fai ni fua i le Faavae 15-20 cm i lalo ifo o le pito i lalo o le lipine. Afai e maualalo le faʻavae, aʻo leʻi faʻaofiina le faasee - o se veli. Ae o le a le stantives o le faʻataʻitaʻiga e talafeagai.

O le gaosiga i le pito i lalo o le tutusa i itu uma o le faavae o le faavae e fesuisuiai ai le tasi ma le isi. Lenei e tatau ona faʻatonuina mo le malamalama i le galuega e masani ai. O le matagi, "savavali" i le tasi lua, o le a lele aʻe i se isi, o le amoina o le vavai ma le ranetona.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Ua gaosia i le faavae faatupu ese le tasi le isi

O le mamao i le va o le lua vaeluaga o oloa i le pito i lalo o le 2-3 m. Afai o i ai se faigofie i totonu, a itiiti o le tasi o le vaipuna e manaomia i luga o le "potu". I le vaevaega i latou lava, e manaʻomia foʻi le faia o le au o loʻo i ai i fafo - e faʻatagaina ai le suauʻu o loʻo agaʻi atu ma faia ata. O le mea tonu lenei tatou te manaʻomia. Ia o le gaioiga e sili atu pe leai foi fua, o le eria poʻo le numera o pu i totonu e tatau ona sili atu ma sili pe a o le 2-3 taimi. E mafai ona e faia ni pu tutusa o le tutusa tele e pei o le faʻavae, ma e mafai ona e tasi pe a faʻateleina. O le filifiliga lona lua, i le auala e sili atu ai, o le taunuʻuga o fuaitau e mafai ona faʻaaogaina e tausi ai le eleele.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Afai e te le mauaina le lattice o se tutusa stameter, e mafai ona e faia

Faʻamatalaga i totonu o le Faʻavaeina o soʻo se faʻaaliga e tatau ona tapunia i attatis - ina ia le asi ai le lafumanu. E manaʻomia tele a manuta, ma pu laʻau. Mo isuti palasitika e le o se faʻafitauli, ae aua le faʻatagaina latou nai lo le feagai ai ma latou.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

O lenei filifiliga e faʻaleleia atili ai le ventipelation tulaga ma faʻasaoina rodents

Faʻafefea ona fai tino

O pepa ua fausia i le tulaga o le faavae. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se lipine Monobon Monolithic, ona faʻapipiʻiina lea o le mokesi ma faʻamautu pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina le faʻamalosi tino. Mo le faʻapotopotoga o le lapotopoto o le lapotopoto-mafaufau palasitika poʻo asbestostostis paipa. O a latou pito aveesea i le pito i fafo o le pepa o le pepa, faapipii lelei. Afai o le palasitika pai, o le oneone ua ufitia i totonu, o pito o loʻo ufiufi i faʻaputuga. E manaʻomia o le tele o sima e le mafolafola ia i latou pe a paʻu. Nei mokesi pe a uma ona aveese le tagata e le aveeseina.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

PASC PIPE mo le amoina i le pito i lalo

Faʻavasega i fafo mai le pepa mai laupapa, tuʻituʻi le pusa o le sili ona manaʻomia. E faʻapipiʻiʻaia foʻi i le galuega faʻatino, ae a maeʻa ona faʻatuina le sima, ua aveʻesea fafie.

Afai o le faʻavae o loʻo fausia o piliki, e mafai ona e masani ona tipiina piliki pe tuʻu ae le afa ae le atoa. I laina o poloka sima, latou te aveina ni nai pu tele o ni pu, fai i latou. Faʻapipiʻi nai lo se tasi o le "masani". Afai o le faʻavae ma le faʻavae o loʻo fausia mai le faʻamalosia sima sima, gaosia i sooga.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu nofoa ma ou lava lima mo le aso malolo poʻo le taimi e faʻafou ai totonu

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Faleoloa

E tusa ma mea e faʻamaoniaina ua faʻatulagaina foʻi i pou, pile (fao, faʻaʻaisa-paʻu, tee) faʻavae. A tapuni avanoa i le va o lagolago ma mea filifilia, tuʻu le numera manaʻomia o pu, o le aofaʻiga o vaega e tutusa ma le vaega o le fanua.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

O lea e mafai ona e faʻapipiʻiina se paipa mo faʻamatalaga i le pito i lalo o poloka poloka

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻavaeina o se oloa i totonu o le fale laupapa mai se ogalaau

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Gaosiga i totonu o le piliki

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Tapuni ma Grid ma lelei taimi

Auala e Faamautinoa ai le Tulaga

Maʻea e iai le faʻavae, ma na faʻaavanoaina le mea e fai pe o lo latou lapoa e le lava mo le masani ai o le ventipelation - i le faʻafilemu o le fusi ". Auala e foia ai le faafitauli tele:

  • Faateleina le tele o le fou avanoa pe uamea. Alu se monolithic faavae - o se galuega faigata. Fai pe ma le pale o le talafeagai lelei. Afai e leʻo le pale, e mafai ona e alu se umi tele o se lapoa lapoa, alu i ai ma le tele laʻititi pu faataamilo i le alavai o le vaipuna o le vaifoe. Ma o loʻo totoe le avanoa o loʻo totoina, ma o le le mautonu luga o loʻo faia pe olo, pe na o le tapunia ma se grid. O le isi auala o le okaina o diamond trilling. I lea tulaga, ua faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa, o pu e faʻafefe ai le sili atu le mama, e aunoa ma ni uta.

    Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

    Taimane alu i le pito i lalo o le fale

  • Afai e te faia ni mea fou pe faʻalauteleina le lelei o fafo, e leai se avanoa poʻo le manaʻo, e mafai ona faʻaleleia le manaʻo, aveese se tamaʻi paipa mai le oloa i le fale i le taualuga. Ona o le mamafa o le faʻamalosiʻau o le a sili atu le lelei, o le le fiafia o le a faʻaititia.
  • Faia le faamalosia o le ventilation. Ina ia aua neʻi liliu i luga / faʻamuta i tagata taʻitoʻatasi, e mafai ona e tuu se timer pe eseʻesega. O le a aofia ai se tagata fiafia pe a maualuga le vevela i lalo o le auala nai lo le auala (tulaga mo le faʻaititia o leiloa).
  • Faʻaititia le aofaʻi o le susu mai i lalo o le eleele. Tele taimi e masanitia ai le punavai, aemaise i le maualuga o le eleele o le eleele. Ua ufitia i le ausa i le malosi. O le mafiafia o polythylene ata e talafeagai (mafiafia mai le 150 mk). Ua tuu i se auala e sau ai se tasi ie i le tasi ma le 10-15 cm. O le tausuaga o loʻo faʻataʻitaʻia e se boladral scotch (e mafai ona faʻaluaina "ma le iʻuga". O le ata e faʻatu i luga o puipui i le 20-30 cm, faʻatagaina le faʻaaogaina o se laupapa. Ina ia mafai ona faaleagaina i taimi o isi gaioiga, o le oneone vaega o loʻo sasaa i luga pe latou te faia se manifinifi o le 3 cm mafiafia. Afai o le faʻavae, e maua ai se lelei lelei, maua i le taualuga. Afai e leai se faʻalavelave, ua faʻamalosia ai le a faia i luga o le ata. I le faia o se malifa i nisi itu, o le laumei e mafai ona faʻaputu ma galuega mai le faʻataʻitaʻiga. O lenei filifiliga e manaʻomia le sili atu, ae e aoga.
  • Mo le ventiplation o le faʻataʻitaʻiga i le taele (vevela) poʻo fale ma se ogaumu vevela, e i ai le isi fofo - tuʻu le ogaumu i lalo o le fola (e fai ai le paʻu i lalo).

    Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

    Faavae o le Ventipelation e faaaoga ai le vaalele le pa i le ogaumu

  • Leai se faʻataʻitaʻiga - e le manaʻomia. Ina ia faʻataunuʻuina lenei axiom, o le vaitau uma mai le eleele i le ata o le fola o le moe. O le mea e sili ona gafataulimaina o loʻo faʻaogaina ma le manuia o le vevela o mea totino. E masani ona omea. O lona minus o ia o ia o hygroscuscopic ma mafai ona "toso" le vai mai le eleele. Faatasi ai ma le maualuga o le eleele eleele, pe a fai e te le faia le maualuga-lelei le susuga (ata tifaga ma le pa i le puipui), e mafai ona sili ona leaga. E i ai se lua talafeagai mea ma sili atu uiga lelei mo le le atoatoa o le le atoatoa o le vevela ma e le o le le-vale-scagec - stated fomb po o lona taua. O lenei mea na foliga mai e leʻi leva ae ma toʻatele tagata. Mo lenei tulaga, o se filifiliga sili atu. E moni, e sili atu taugata nai lo charamzit, ae i nisi taimi mafanafana ma saogalemu (cerardzite e masani ona sili atu le siosiomaga.

Tapuni le paʻu mo le taumalulu pe leai

E i ai ni manatu se lua e tapunia ai le ventipelation pu i lalo o le eleele pe leai. Afai e te tuʻua i latou e tatala, o le a leai se susu e faʻaputu. Ma e lelei lenei mea, ae ia toe foʻi i le malulu o le puao ma faʻateleina tau. Alu i fafo - Faʻaleleia o le folasaga ua faʻamalosia ina ia le afaina ai le ea ma e le manaʻomia le faʻamalosia o le vevela.

Afai e faʻaʻaisa e tapuni mo le taumalulu, o le susu faʻapitoa faʻaputuputu i le eleele. O le malulu o le ea malulu mai le fale e pa'ū atu i le faitau aofaʻi o tagata, ma le paʻu i le taumalulu o puipui o le pito i lalo, le fiafia i le eleele. O lona uiga, i le taumafanafana, e faʻaumatia ai mai iina, faʻalauteleina lega o le meafatu i lalo.

Ventaila o le Faavae e aunoa ma le mafaufau (afu)

O lenei lavelave lavelave o galuega, amata mai le mea mai le masini o le alavai alavai. Mai le Faavae e manaʻomia e aveese le vai ina ia le manuia i le fale ona o le hygroscocity ma le sparse o le sima. O lona, ​​i le ala, e mafai ona faʻaititia i nisi taimi, faʻaaogaina phimber mo sima loloto i luga ma ponimers.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Alavai faiga

O le isi laasaga o le suavai lea o le totoina o le faʻavae ma le faʻavae, la latou faʻamalosiʻau. E mafai ona toe faʻaaogaina pe faʻaaoga le suavai. Faʻasao - epps e fautuaina mo lenei mataupu - extrudded polystyrey مارن. E saʻo lava mo nei aiaiga: e ese mai uiga sili ona lelei o le Hormal Cressulation, e le o le suavai, pe le fiafia, e leai se mea, e leai Faateleina i totonu.

O le tauaso o loʻo fusia ma mea lava e tasi, aua e aunoa ma lenei mea, o le eleele i le lalo e mafai ona faʻaʻaisa.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Faapitoa Sower Afiafi

A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻaitiitia le tafe o le faʻamao i luga o le palapala - e faʻamaufaʻailoga ma mea leoa. E mafai ona e faʻaogaina ni mea ma mea talafeagai ma le polythylene ata tifaga (o le tele o le 150 mk) i faʻavaivai o le a le misia ai ni isi. O fetuutu o loʻo faataatia ese atu i le taimi o le tasi i le isi i le isi pe a ma le 15 cm, ma tuʻituʻi o le sipi ma se lua sikoa. Ma le isi, o le ata susu o le ata o loʻo i luga o puipui - e le 20-30 cm, lea e faʻamautu ai ma le fesoasoani a se utu o le uʻupeʻapeʻa (o loʻo faʻaalu i lalo poʻo fao o le tino).

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Suavai Membrane

Le isi, o le ventiterment system ua faatulaga. O le tasi pe sili atu paipa o loʻo faʻaalia i luga o le taualuga (e faʻalagolago i le tele o lalo o le eleele), fai ni pu inisi i le fola, e sili atu mai le nofomau i le fola. Mai le itu o le fale ua tapunia i latou ma ventipelation uma.

Gaosiga (oversty) mo le ata o le vendipping - e manaʻomia pe leai?

Faalapotopotoga o Ventilation i lalo ole eleele e aunoa ma le faamama

Mataupu i luga o le autu: pepa ma ou lima mai ie ma mamanu: Mittens ma Butterfly, Statement, Cradic Adminry, ata vitio

Faitau atili